Vi har en Audi E-tron 55, og vi har et service og reparationsabonnement hos Audi Fredericia. Vi har hidtil været tilfredse. Men det seneste værkstedsbesøg har efterladt os uforstående. Vi skulle... Se mere
Som altid er Audi i Fredericia en rigtig god oplevelse. Super service. Personale på alle niveauer og afdelinger helt i top. Kvalitet på alle rep.
Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆) Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvar... Se mere
- nr. 50 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
- nr. 15 af de 24 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
- nr. 19 af de 28 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
- nr. 28 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
- nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing
Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, Danmark
Skræddersyet tilbehør til din Audi
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Mage til ringe standard skal man lede længe efter!!!
Vi skulle have skiftet til sommerdæk. Men Audi har forlagt vores fælger, så de er væk nu. De har givet os lånefælger, men de kan ikke oplyse os hvor vores fælger er blevet af. Andet end at deres dækhotel ikke kan finde dem..,
De 2 bagerste hjul skulle skiftes, men de havde bestilt de forkerte tommer hjem.
Vores reservehjul er væk, hvornår den er fjernet er uvis.
Vores front sensor er defekt, og Audi kan ikke oplyse os hvornår de kan fixe den.
Alt i alt enorm ringe service standard!
Audi Q6 e-tron
En godkendt oplevelse omkring handlen, men ned mangler ift. klargøringen af bilen ved levering.
Som altid er Audi i Fredericia en…
Som altid er Audi i Fredericia en rigtig god oplevelse.
Super service.
Personale på alle niveauer og afdelinger helt i top.
Kvalitet på alle rep.
Aldrig mere Audi Fredericia...
Min Audi A3 var forbi Audi Fredericia for sidste gang for nyligt. De overskred den aftalte tid med cirka 2 timer (jeg ventede på stedet), de fik ikke løst det ene simple problem jeg nævnte ved indskrivningen, jeg fik ingen ServiceCam video (som de ellers slår sig stort op på), og fik selvfølgelig ikke den sædvandlige tilfredshedsopfølgning på mail. Den sender de nemlig ikke til kunder hvor de godt ved de ikke har gjort det godt nok.
Jeg kontaktede værkstedet og forelagde dem sagen, og blev mødt med en bunke "Ja, det var da heller ikke godt nok". Deres forslag til kompensation er rabat på udskiftning af en klap der ikke glider korrekt... som jeg selv fik løst med smøremiddel, efter Audis tekniker selv havde forsøgt.
Audi Fredericia mangler integritet i deres arbejde, kvaliteten halter bagefter, kundeoplevelsen er stærkt belastet men undskyldninger deler de gladelidt ud af.
Den manglende ServiceCam video er en køberetslig mangel i den leverede service, som de vælger blot at ignorere. De mener ikke det er grundlag for økonomisk kompensation, direkte i strid med købeloven. Dog tilbyder de rabat på en reparation der er unødvendig, men det er jo også en måde at skabe mersalg på...
Det skal nævnes at personalet altid er flinke og behandler kunderne pænt. Kaffen er god og den gratis morgenmad er et plus. Desværre falder værdien af de ting helt til jorden, når værkstedsdelen og forretningsetikken halter.
Svar kan have AI-indholdLæs mere

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Talte helt kort med Mathilde fra Audi i…
Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
Ikke sidste gang jeg handler bil der, helt💯%

Imponerende bilhus
Imponerende bilhus. Kompetent og meget venlig salgsrådgiver som fulgte op og informerede gennem hele forløbet.
Meget behageligt forløb med udlevering og demonstration. God opfølgning og service efterfølgende.

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Lang bookingtid .Afleveringen af bilen…
Lang bookingtid .Afleveringen af bilen er for sent på morgenen for mig. Ingen kundebil ved fabriksindkaldelse jo mod selvbetaling ?

Mangelfuld service og kompetence
Efter de seneste tre besøg hos Audi Fredericia (herefter Audi) har jeg fået nok.
Det er vigtigt at understrege, at tonen gennem hele forløbet har været ordentlig fra begge sider. Jeg har dog fået at vide, at mine forventninger er højere, end Audi kan indfri. Det har jeg svært ved at forstå, da jeg gennem mere end 20 år som bilejer hos forskellige mærker aldrig har oplevet noget lignende.
1. besøg – service i 2025
Efter et almindeligt serviceeftersyn havde værkstedet glemt at nulstille serviceintervallet. Konsekvensen var, at bilen måtte en tur på værksted igen, hvilket kostede mig tid.
Jeg spurgte samtidig, hvordan jeg kunne være sikker på, at resten af servicearbejdet var udført korrekt, når en så grundlæggende opgave var blevet overset. Det skulle jeg angiveligt ikke bekymre mig om.
Audi valgte efterfølgende, efter en længere dialog om ret og rimeligt, at hente bilen på min arbejdsplads og levere den tilbage igen. Det var en fin løsning, men fejlen burde naturligvis ikke være sket til at begynde med, og jeg sad med indtryk, at Audi synes jeg var en besværlig og krævende kunde, da jeg ikke bare hev 1-2 timer ud af min tid på en fejl fra deres side.
2. besøg – reparation i 2026
I forbindelse med en reparation, som Audi faktisk løste tilfredsstillende, bad jeg dem også kigge på en knækket nøglestump i anhængertrækkets lås.
Ved indskrivningen blev jeg oplyst om, at låsen skulle udskiftes. Derfor undrede det mig, da jeg efterfølgende modtog en regning på cirka 1.000 kr. for et forgæves forsøg på at fjerne nøglestumpen. Denne blev dog efterfølgende krediteret grundet 3. besøg nedenfor - men uafhængige sager i min verden.
3. besøg – Audi-aktion/kontrol
Bilen var indkaldt til en gratis kontrolaktion fra Audi Danmark. Samtidig lyste bilen for slidte bremser.
Det viste sig, at problemet ikke var bremserne, men en defekt slidindikator. Jeg troede, at min FDM-reparationsforsikring ville dække udgiften, men det gør den ikke, da en slidindikator betragtes som en ledning og derfor ikke er omfattet.
Audi Fredericia oplyste mig, at de havde repareret bilen, og at regningen lød på godt 4.000 kr. Det accepterede jeg, men da jeg satte mig ind i bilen umiddelbart efter, lyste den fortsat med den samme fejlmeddelelse.
Den efterfølgende dialog med Audi har efter min opfattelse været utilfredsstillende.
Hvor Audi tidligere tilbød at hente og bringe bilen, blev jeg denne gang bedt om selv at bruge 1-2 timer på transport. Jeg blev tilbudt en gratis lånebil med kilometerbegrænsning og egen selvrisiko. Derudover fik jeg ingen sikkerhed for det videre forløb, ud over at Audi ønskede at fortsætte fejlsøgningen og fakturere arbejdet fuldt ud, da de ikke ønskede at arbejde gratis.
Det kan jeg som udgangspunkt godt forstå, men omvendt mener jeg også, at min tid har en værdi, hvilket Audi ikke er enige i. Jeg foreslog derfor en form for kompensation eller en løsning, hvor sagen kunne håndteres i forbindelse med det kommende serviceeftersyn om cirka tre måneder. Det oplevede jeg absolut ingen forståelse for.
Samtidig blev jeg faktureret både for reperation af slidindikatorerne i højre og venstre side, men jf. videon, som mekanikeren har lavet, er der kun udført arbejde i venstre side...
Jeg har lovet Audi ikke at offentliggøre vores mailkorrespondance, og det respekterer jeg.
Det skal samtidig siges, at Audi – noget overraskende for mig – juridisk set står stærkt i sagen ifølge FDM. Det er årsagen til, at denne anmeldelse ender på 2 stjerner og ikke 1.
Når det er sagt, forventer jeg mere af et autoriseret værksted for et premium-mærke. Jeg savner vilje til at tage ansvar, når en udført reparation ikke løser problemet. I stedet har jeg oplevet at få forklaret, hvor kompliceret teknikken er. Netop derfor vælger man efter min mening et mærkeværksted frem for et mindre lokalt værksted.
Vi går derfor hver til sit. Jeg har i dag fået løst problemet hos et andet værksted til omkring en tredjedel af den pris, Audi gav som tilbud – og uden risiko for, at regningen blev endnu højere. Det andet værksted øsnker ikke at udtale sig om kvaliteten af det stykke arbejde Audi har udført, dog synes jeg, at jeg betaler delvis for det samme igen...

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Har været til første service eftersyn.
Har været til første service eftersyn.
Har fået en rigtig god behandling.
De er imødekommende og hjælpsomme 🤩
Vores bil kører fantastisk.

Fantastisk service
Fantastisk service, der er altid kaffe og rundstykker og et kontor til min kone, så hun kan arbejde mens bilen bliver lavet.
Prisen holder som aftalt hver eneste gang.

Super oplevelse
Det hele var godt, lige fra bestilling af arbejde, modtagelse, information om arbejde inden reparation, arbejdet der blev udført, information om arbejdet efter reparation og faktura, gode faciliteter mens jeg ventede på bilen.

Vi leasede en spritny Audi Q4
Vi leasede en spritny Audi Q4, som vi fik d. 28/4. D. 7/5 måtte Audi vejhjælp hente bilen, da alt bimlede og bamlede i bilen.
De første 13 dage hørte vi ikke en disse fra Audi. Vi måtte selv forny kontrakten til lånebilen hver 4. dag, netop fordi vi slet ikke hørte noget fra Audi.
På 13. Dagen bliver min mand kontaktet af en Jan fra værkstedet, som var så flabet, da min mand sagde at det var utilfredsstillende med 13 dage uden en lyd fra dem, og sagde han ikke kunne forstå hvad problemet var, da vi jo havde en lånebil.
I tirsdags (19 dage efter vores bil kom på værksted), ringede Audi at de havde solgt den lånebil vi kørte i, så den ville de hente onsdag. Samtidig kunne værkstedet oplyse på mail (Audi ringer åbenbart ikke til deres kunder), at den reservedele vores bil manglede var udskudt på ubestemt tid. Audi afleverer så en gammel Q4 der har kørt 42000 km, slet ikke har det udstyr vores NYE bil har.
Vi står og skal køre på sommerferie om 4 uger, og jeg synes det er under al kritik, at de behandler os som ingenting - men pyt med deres kunder, når bare så får vores penge hver måned.
Jeg glæder mig til, at vi kan stoppe vores aftale om 10 måneder - 55000kr fattigere og med en bil der nok stadig står på værkstedet i Fredericia, og venter på den del de ikke er interesserede i at få fat på til os.
Ægte dårlig “service” og ægte dårlig stil! Skam jer!