Audi - Amager Anmeldelser 647

4,3

Englandsvej 437, 2770 Kastrup, DK

Audi Amager gør et udmærket stykke arbejde, men den nye Audi A6 Etron jeg har købt, skuffer på software som ofte fejler.

Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Se mere

Vi havde en rigtig god oplevelse da vi købte vores Audi. Sælgeren Alexander var rigtig god til og besvare alle vores spørgsmål og henvendelser. Vendte altid tilbage når man havde ringet til ham. 😊 M... Se mere

Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 13 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 18 af de 28 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 29 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

• Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

Jeg har nu nok en gang fået en…

Jeg har nu nok en gang fået en privatleasing af min nye Audi hos Audi Amager og som altid så er det en super fed oplevelse af være kunde der. Alt spiller bare Max lige fra dag et hvor man bestiller sin nye bil og under hele processen til den bliver leveret. Jeg har været kunde hos Audi Amager i flere år og jeg vil til hver en tid vende tilbage også når jeg næste gang skal have en ny Audi. Tak for jeres altid professionel måde af være på og det er så fedt af man altid er i gode hænder når man vælger af handle bil hos Audi Amager

4. marts 2026

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og for din meget flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med privatleasing hos os. Vi sætter stor pris på din loyalitet gennem flere år, og det betyder meget for os at høre, at du føler dig i trygge hænder gennem hele processen – fra bestilling til levering af din nye Audi.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen, næste gang du skal have en ny Audi.

Audi - En del af Semler Mobility

Gennemgående god behandling fra…

Gennemgående god behandling fra personalet - særligt salgskonsulent, der også ydede god rådgivning ifbm. konfigurering og udlevering. Kan varmt anbefale denne forhandler!

28. februar 2026

Hej Casper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle, og vores medarbejdere leverede en førsteklasses betjening.

28. februar 2026

Hej Bjørn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang – hvor vi forhåbentligt kan gøre det endnu bedre!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,
Audi – en del af Semler Mobility

Salgschefen vidste præcis hvilken bil jeg ville have og sørgede for, at jeg fik den sidste nye model med alt det lækre udstyr, som der skal være i en lækker Audi A6 e-tron.

27. februar 2026

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil!

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,
Audi – en del af Semler Mobility

Forfærdelige mennesker som snyder købere.

Forfærdelige mennesker. Snyder købere, og selv efter beviserne er fremlagt, fralægger de sig alt ansvar, når de sælger biler med skader; uden selvfølgelig at oplyse dette til køberen. Aldrig køb herfra; Tjek Anders Berner på youtube, som har lavet en video omkring deres snyderi.
Føj.

2. marts 2026

Hej,

Vi er utrolig kede af at læse om dine oplevelser. Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at skrive om din oplevelse på denne mail: kontooprettelser@semler.dk.

Så har du mulighed for at uddybe, og så kan vi tage dialogen med afdelingen om dine oplevelser.

Jeg ønsker dig en god dag.

Super betjening

26. februar 2026

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet super betjening hos os.

Audi – en del af Semler Mobility

Er selv en gammel ræv i branchen

Er selv en gammel ræv i branchen , så syntes at personerne der servicerede os var kompetente og imødekommende.

26. februar 2026

Hej Lasse,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du – med din store erfaring fra branchen – oplevede vores medarbejdere som både kompetente og imødekommende.

Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Audi – en del af Semler Mobility

God modtagelse og færdig til tiden

God modtagelse og færdig til tiden, og prisen som aftalt.

21. februar 2026

Hej Svenn,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Audi – en del af Semler Mobility

Audi Amager får fortjent fuld plade.

Audi Amager får fortjent fuld plade.
Semler derimod får nul stjerner for deres håndtering af deres medarbejders hårdhændede behandling af Anders Berner.

Hej Rune,

Det glæder os virkelig meget at høre, at du synes, Audi Amager fortjent får fuld plade.

Semler Mobility Retail tager altid vores kunders oplevelser alvorligt, og den konkrete sag er nu afsluttet i en konstruktiv dialog med kunden.

Vi er bekendt med situationen i vores forretning i Glostrup og beklager den kortvarige konfrontation, der opstod efter at en journalist uanmeldt og uden tilladelse filmede på privat område. Det forløb beklager vi og tager til efterretning.

Efter at have gennemgået journalistens videomateriale under et møde med journalisten og suppleret med vores egen videoovervågning fra forretningen, afviser vi påstanden om, at der skulle være tale om et overfald.

Audi - en del af Semler Mobility

Lige nu er det eneste jeres priser og…

Lige nu er det eneste jeres priser og ventetid er lidt nervøs da det er en skolebil hvis jeg får et akut problem

Hej Hans,

Vi forstår godt din bekymring omkring priser og ventetid. Vi arbejder løbende på at reducere vores ventetider, men da vi er et foretrukket værksted, kan der desværre forekomme ventetid. Vi tilbyder dog en akut-række, og vi kan altid undersøge, om et af vores andre værksteder har tider tidligere.

Med hensyn til priser afspejler disse, at vi er et autoriseret værksted samt vores beliggenhed.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber altid efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet god service og behandling hos os.

Perfekt betjening

Perfekt betjening før, under og efter værkstedsbesøg

17. februar 2026

Hej Asbjørn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet perfekt betjening både før, under og efter dit værkstedsbesøg.

Audi – en del af Semler Mobility

Venlig og imødekommende personale.

Venlig og imødekommende personale.
Gode vente omgivelser.
Alt i alt en god oplevelse.

Hej Anita,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, hvor du blev mødt af imødekommende og service-minded personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi – en del af Semler Mobility

Kan man komme til at hade en bil og et brand? Ja – desværre.

For snart fire år siden blev jeg den lykkelige ejer af en Audi Q3 Plug-in Hybrid. Et premium-brand, troede jeg. De første 1-2 år var bilen fantastisk og fungerede, som den skulle.

Men derefter begyndte problemerne.

Audi MMI-systemet stoppede med at fungere stabilt. Telefonopkald falder ud, systemet fryser, og generelt er infotainmentsystemet upålideligt – i en bil i denne prisklasse.

Jeg gjorde selvfølgelig det naturlige: Kørte til Audi for at få problemerne løst. Her fik jeg at vide, at det skyldes softwarefejl – og at det ville koste ca. 12.000 kr. at udbedre.

Undskyld mig… skal jeg som kunde betale for at få rettet fejl i jeres software? På en bil, der kun er få år gammel? Jeg troede, jeg havde købt kvalitet, der holdt mere end to år.

Samtidig købte vi en Hyundai i10 som ekstra bil. En lille, billig koreansk bil – med et system, der på overfladen minder om det i Audi. Den har aldrig haft problemer. Det får én til at stille spørgsmål: Hvordan kan et “budget-brand” levere mere stabil teknologi end et tysk premium-brand?

Det stopper desværre ikke her. Audi ringer jævnligt i forbindelse med service og forsøger at sælge ekstra ydelser og produkter – til en bil, der i forvejen har haft markante problemer. Hver kontakt er en påmindelse om et fejlkøb.
Og lad venligst være med at ringe og forsøge at sælge service eller ekstra produkter.

Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at de medarbejdere, jeg har været i kontakt med, altid har været virkelig søde og professionelle. De kan desværre bare ikke gøre for, at produktet ikke er bedre.

Vi har desværre beholdt bilen, da værditabet er massivt (jeg forstår desværre godt, at der ikke er flere mennesker der vil købe brugt Audi'er). Til gengæld har vi købt en BMW som primær bil. Indtil videre fungerer den upåklageligt.

Min oplevelse med Audi har været en kæmpe skuffelse. Premium-pris – men langt fra premium-oplevelse.

14. februar 2026

Hej Daniel,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Audi – en del af Semler Mobility

Virkelige dårlig information omkring…

Virkelige dårlig information omkring jeres privat leasing, når man spørger til råd omkring aflevering , er der fejl information
Lang værkstedsventetid og meget lang vente tid hos deres dæk hotel

13. februar 2026

Hej Christina,

Vi er kede af at høre, at du har modtaget forkerte eller mangelfulde informationer om privatleasing.

Hvis du ønsker yderligere dialog eller svar på dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail kontooprettelser@semler.dk med bilens registreringsnummer, dit telefonnummer samt en kort beskrivelse af, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Audi – en del af Semler Mobility

Super service og alt spillede maks

Super service og alt spillede maks. Thomas og Alexander var verdensklasse

30. januar 2026

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle!

Super god service

Super god service

23. januar 2026

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet super god service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Audi – en del af Semler Mobility

Det var en god og behagelig oplevelse

Det var en god og behagelig oplevelse. Teamet gjorde det super godt

23. januar 2026

Hej Cecilie,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Rigtig god oplevelse!

22. januar 2026

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse! Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Topservice på alle punkter

Topservice på alle punkter, både arbejde og betjening. Priserne kunne dog være lidt bedre men kvalitet koster jo.

7. januar 2026

Hej Ranko,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.