Audi - Amager Anmeldelser 646

4,3

Englandsvej 437, 2770 Kastrup, DK

Audi Amager gør et udmærket stykke arbejde, men den nye Audi A6 Etron jeg har købt, skuffer på software som ofte fejler.

Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Se mere

Vi havde en rigtig god oplevelse da vi købte vores Audi. Sælgeren Alexander var rigtig god til og besvare alle vores spørgsmål og henvendelser. Vendte altid tilbage når man havde ringet til ham. 😊 M... Se mere

Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 13 af de 22 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 18 af de 27 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 29 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

Audi Amager gør et udmærket stykke…

5. maj 2026

Hej Peter,

Det glæder os at høre, at du generelt oplever et udmærket stykke arbejde hos os – og vi beklager, at din nye Audi A6 e-tron skuffer på softwaren og ofte fejler. Fabrikken arbejder løbende på at forbedre software via opdateringer.

Audi – en del af Semler Mobility

Seriøs kompetent og professionel…

Seriøs kompetent og professionel salgsafdeling. Holder hvad de lover og levere som aftalt

5. maj 2026

Hej Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en seriøs, kompetent og professionel salgsafdeling, og at vi har holdt, hvad vi lover og leveret som aftalt.

Vi takker for besøget, og så ser vi frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi – en del af Semler Mobility

Særdeles god betjening i hele forløbet.

Særdeles god betjening i hele forløbet.

22. april 2026

Hej Brita,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet særdeles god betjening i hele forløbet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

God og saglig dialog.

14. april 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god og saglig dialog.

Audi – en del af Semler Mobility

Audi Amager er en god køb oplevelse og…

Audi Amager er en god køb oplevelse og meget høj service man møde lige fra når man kommer ind i butikken

18. april 2026

Hej Peer,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god købsoplevelse og oplevet meget høj service – helt fra du trådte ind i butikken.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Udskiftning af TAKATA-frontairbag

I forbindelse med aktion: 69S8 – Udskiftning af TAKATA-frontairbag til fører, kontaktede jeg Audi Amager på Englandsvej for at bestille tid. Meget venlig behandling. Takkede nej til fri lånebil, da jeg havde mulighed for at vente under reparationen. Ventetiden fløj under fine forhold og Audi Amager får mine bedste anbefalinger.

20. marts 2026

Hej Alexander,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Audi – en del af Semler Mobility

Kompetent og professionel oplevelse.

Meget kompetent oplevelse ved både afprøvning af min nye A6-E-tron Performance og efterfølgende handel og udlevering samt gennemgang. Virkelig expert i gennemgang ved udleveringen således, at jeg følte mig klar til at køre hjem derfra i den nye bil.

25. marts 2026

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil!

Audi – en del af Semler Mobility

Har altid fået den bedste service og…

Har altid fået den bedste service og rådgivning hos Audi Amager. Der lyttes til mine behov og alle aftaler overholdes til punkt og prikke.

31. marts 2026

Hej Jess,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du altid har fået den bedste service og rådgivning hos Audi Amager, at der bliver lyttet til dine behov, og at alle aftaler bliver overholdt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse

25. marts 2026

Hej Dan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en super fin oplevelse.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

God oplevelse.

Alle medarbejdere bidrager til en god oplevelse, men fremhæves skal Alexander Steffensen, der fra første underskrift, levering og efterfølgende har været særdeles informativ og hjælpsom under hele forløbet mht. køb af bil.

27. marts 2026

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at alle medarbejdere har bidraget positivt. Særligt dejligt at høre, at Alexander har været informativ og hjælpsom fra første underskrift, gennem levering og også efterfølgende i hele forløbet omkring bilkøbet.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Super købsoplevelse hos Audi Amager

Super købsoplevelse hos Audi Amager. Virkelig god salgsrådgiver, som gav god information i leveringsperioden samt ved overdragelse.

27. marts 2026

Hej,

Audi – en del af Semler Mobility

Audi leverer ikke – hverken bil eller service

Fabriksny bil afhentet for 12 måneder siden – og den har haft væsentlige fejl lige siden.

Bilen har været på værksted 8 gange, senest i en periode på over 2 måneder, uden at problemerne er blevet løst. Der har hverken været reel fejlsøgning, ordentlig service eller en tilfredsstillende udbedring.

Forløbet er præget af manglende ansvar, dårlig håndtering og en generelt uprofessionel tilgang.

Samlet set fremstår det både grinagtigt og dybt useriøst

31. marts 2026

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse
Vi er utrolig kede af at læse om dine oplevelser. Jeg vil på det opfordre dig til at skrive om din oplevelse på denne mail: kontooprettelser@semler.dk

Så har du mulighed for at uddybe, og så kan vi tage dialogen med værksted om dine oplevelser.

Jeg ønsker dig en god dag.

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Fantastisk oplevelse fra start til slut

26. marts 2026

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

God oplevelse.

Det har været en god oplevelelse at handle med Jerry og Alexander fra Audi Amager. Kan kun anbefales. Min søn har allerede fået Jerrys nummmer.

20. marts 2026

Hej Michael,

Audi – en del af Semler Mobility

God service, kompetente og flinke mennesker .

10. marts 2026

Hej Ole,

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og mødt kompetente og flinke mennesker.

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag

Kan KLART anbefales

Vi har netop modtaget vore Audi Q4, leaset ved Audi Amager, virkelig en god oplevelse hele vejen igennem lige fra sælger Jannik, til Alexander gennemgik og udleverede bil til os, alle aftaler overholdt og hurtigt svar på henvendelser.
Kan klart anbefales

6. marts 2026

Hej Jimmi,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Audi Q4!

Audi – en del af Semler Mobility

Søde og i mødekommende personaler og et…

Søde og i mødekommende personaler og et meget behageligt forløb hvor alle aftaler er overholdt. Meget hjælpsomme efterfølgende i forbindelse med at vi skulle lære vores nye bil at kende. Kun positive ting at fortælle.

6. marts 2026

Hej Natascha,

Audi – en del af Semler Mobility

Rigtig god service og et professionelt…

Rigtig god service og et professionelt salgsteam

27. februar 2026

Hej Jack,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

manglende kundeservice

Jeg er for anden gang på 6 måneder blevet indkaldt til Audi (Amager) for at få udbedret en fabrikationsfejl på min bil.

Værkstedet oplyser, at de skal have bilen i 3 dage, og jeg får derfor en afleveringstid kl. 10.

Efterfølgende bliver jeg ringet op og får at vide, at bilen i stedet skal afleveres kl. 7.30. Det kan jeg ikke nå på grund af aflevering af børn, hvilket jeg forklarer.

Jeg tilbyder derfor selv, at de kan have bilen en dag ekstra, så afleveringen kl. 10 stadig kan fungere. Det bliver dog afvist. Beskeden er, at bilen enten skal afleveres kl. 7.30 – eller også må jeg selv betale for en ekstra dag med lånebil.

Jeg har ærligt talt aldrig oplevet en så ufleksibel tilgang til kundeservice. Når man som kunde allerede skal bruge tid og besvær på at få udbedret en fabrikationsfejl, tilmed for anden gang. burde man som minimum kunne finde en løsning, der tager hensyn til kunden – ikke kun værkstedets interne tider.

Der var heller ingen forståelse for situationen eller blot en simpel beklagelse for det ekstra besvær. I min verden er det altså helt misforstået kundeservice.

Opdateret: Jeg har modtaget et svar fra Audi/Semler, men desværre virker det som et standardsvar, der ikke forholder sig til de konkrete forhold i min anmeldelse. Min pointe handler netop om manglende fleksibilitet i forbindelse med en fabrikationsfejl og afleveringstidspunkt, hvor kundens hverdag efter min mening bør vægte højere end interne processer

9. marts 2026

Hej Peter,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Audi – en del af Semler Mobility

Jeg har nu nok en gang fået en…

Jeg har nu nok en gang fået en privatleasing af min nye Audi hos Audi Amager og som altid så er det en super fed oplevelse af være kunde der. Alt spiller bare Max lige fra dag et hvor man bestiller sin nye bil og under hele processen til den bliver leveret. Jeg har været kunde hos Audi Amager i flere år og jeg vil til hver en tid vende tilbage også når jeg næste gang skal have en ny Audi. Tak for jeres altid professionel måde af være på og det er så fedt af man altid er i gode hænder når man vælger af handle bil hos Audi Amager

4. marts 2026

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og for din meget flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med privatleasing hos os. Vi sætter stor pris på din loyalitet gennem flere år, og det betyder meget for os at høre, at du føler dig i trygge hænder gennem hele processen – fra bestilling til levering af din nye Audi.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen, næste gang du skal have en ny Audi.

Audi - En del af Semler Mobility