Helios2day B.V. Anmeldelser 219

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijn bedrijf. Alles wat wordt aangegeven klopt. We hebben inmiddels diverse producten besteld en ontvangen en bij allemaal krijgen we de bevestiging dat het een eerlijke kwaliteit betreft. Of... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik bestelde reserve led-lampen maar deze waren helaas uitverkocht of niet meer leverbaar. Ik ben na enige tijd wachten toch nog op de hoogte gebracht dat ik deze opnieuw kon bestellen en zo geschiedde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles goed geregeld! Was en ben blij met de tuinverlichting, hebben net de uitbreiding hiervan aangesloten! Snelle levering, zeer goede kwaliteit!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lichtsnoer op zonne-energie gekocht, ziet er erg leuk en werkt tot nu toe prima! Lampjes 2 watt dus niet heel erg fel Snel geleverd en degelijk verpakt. Helaas had ik tijdens ophangen het snoer laten... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. In juli 2024 is het overgenomen door een nieuwe generatie jonge ondernemers, die de missie: het ontwerpen van functionele woondesigns voortzetten. Want dat is waar a sunny day is ontstaan, vanuit liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item. We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren. Onze producten liggen al op je te wachten in ons magazijn hier in Oldenzaal, Nederland. Van daar uit kunnen we dezelfde dag nog voor je verzenden zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van onze mooie producten. Geen lange wachttijd, geen vertraging - je kunt gewoon lekker genieten. Dat is het "a sunny day" effect, het gevoel van een zonnige dag - het hele jaar door! 🌞

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Per ongeluk twee keer dezelfde lamp…

Perongeluk twee keer dezelfde lamp besteld. Een daarvan meteen terug gestuurd zonder de doos te openen. Bij aankomst bleek dat volgens dit bedrijf de lamp zelf kapot was en de lichtbron ook nog een ontbrak. Maar de doos is niet open geweest! Vervolgens gebeld en gemaild maar ze willen niet tot een oplossing komen. terwijl jullie heel heel goed hebben kunnen zien dat de doos niet is open geweest en wij de aap überhaupt niet hebben aangeraakt of uit de verpakking hebben gehaald. Echt ontzettend slechte service, er wordt ook niet in oplossingen gedacht. Maar jullie hebben 100 euro verdiend! Hopelijk zijn jullie er blij mee.

13. januar 2023

Beste Jeremy en Maaik,

Bedankt voor jullie feedback. Deze bestelling is via bol.com geplaatst. Bij het bestellen van een artikel via bol.com ga je akkoord met de voorwaarden van bol.com. Onderdeel van deze voorwaarden is het controleren van een pakket wanneer je deze hebt binnengekregen en dat bij de retourreden duidelijk wordt aangegeven wat de reden is van het retour zenden. Als er bij de retourreden niet wordt aangegeven dat er schade is aan een artikel en het komt beschadigd retour bij ons, dan is dit de verantwoordelijkheid van de klant volgens bol.com. Tevens hebben wij een onderzoek met PostNL gestart, vanwege het ontbreken van een lichtbron bij de retourzending. Zij constateerden dat het gewicht van de heenzending zwaarder was dan het gewicht van de terugzending. Wij vinden de situatie erg vervelend. Mochten jullie nog vragen hebben m.b.t. de voorwaarden van bol.com, dan vragen we jullie vriendelijk om contact met hen op te nemen. Mochten wij hierin nog iets kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Lichtsnoer

We hadden een mooi lichtsnoer ontvangen, omdat deze zo goed beviel kochten we een dag erna meteen een tweede.
Helaas was er 1 lampje stuk gegaan bij transport. Dit heb ik rechtstreeks bij de klantenservice aangegeven. Er werd zonder omhaal een nieuw lampje toegestuurd. Fijn dat dit zo snel en vriendelijk werd opgepikt.

18. januar 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de lichtsnoeren en blij dat we je verder hebben kunnen helpen.

We wensen je veel gezellige avonden van de lichtsnoeren!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een lamp besteld en de doos daarvan…

Een lamp besteld en de doos daarvan niet opengemaakt omdat ik hem dubbel had besteld daarna terug gestuurd en zeiden ze dat de lamp stuk was en en dat het licht bolletje eruit was gehaald maar doos was niet eens opengemaakt , bestel hier nooit iets zijn gewoon oplichters

13. januar 2023

Beste Jeremy en Maaik,

keurig

snel en netjes geleverd.

2. januar 2023

Hi Miranda,

Bedankt voor de mooie review!
We wensen je veel plezier van je aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en correct verlopen.

Alles vlot en correct verlopen.

4. december 2022

Hi Patricia,

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je een goede shopervaring hebt gehad op onze webshop.

Ik wens je veel plezier van je aankoop en fijne feestdagen!

Ring light

Wij hadden via bol.com een ring light besteld. Helaas was er bij aankomst 1 onderdeel kapot. Gelijk contact opgenomen met sunny days en binnen een week hadden we een nieuw onderdeel binnen!
Fijn contact via de mail en goed opgelost!

15. december 2022

Hi Wilma,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat we het konden oplossen voor je. Ik wens je veel plezier van de ringlamp!

Alles prima

Ondanks de vertraging bij de bezorger heel tevreden. Goed verpakt, prima product.

8. december 2022

Beste Sjpullekes & Zoë,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw shopervaring bij ons. Wij hebben helaas inderdaad geen invloed op eventuele vertragingen bij bezorgdiensten. Hartelijk dank voor je begrip hiervoor :)

We wensen je heel erg veel plezier van het product!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles goed en snel gegaan

Alles goed en snel gegaan. Plus pracht product!

29. november 2022

Hi Karin,

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en wensen je veel plezier van het product!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkopen gebruikte producten voor nieuwprijs

Duurt lang voor er een reactie komt en vervolgens geen een mogelijkheid om op een fatsoenlijke manier tot een oplossing te komen. Sturen gebruikte producten op maar doen alsof het nieuw is en laten je de nieuwprijs betalen.

Edit na reactie van A Sunny Day:
Het heeft geen nut via de mail te communiceren dit hebben toendertijd veelvuldig gedaan en jullie willen niet tot een passende oplossing komen. En het product was zeker weten wel gebruikt, of op zijn minst al eens door iemand anders besteld, geopend (was aan alles te zien, incl gebruikssporen!) en retour gedaan en daarna naar ons gestuurd.

1. oktober 2022

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van je feedback. Aan de hand van de genoemde informatie kunnen wij niet zien om welke bestelling / case dit ging. Je mag een mail sturen naar info@asunnyday.nl, waarna wij graag met je meekijken. We kunnen echter wel al bevestigen dat wij geen gebruikte producten opsturen. Dit enkel in het geval van een reparatie waarbij de klant het product retour heeft gestuurd naar ons ter reparatie, of in het geval dat iemand een tweedekansje via onze webshop bestelt.

We vinden het vervelend dat je geen goede webshopervaring hebt gehad bij ons en kijken graag nog even met je mee via de mail.

We wensen je een fijne dag!

a sunny day

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle service

We hadden aanvankelijk het verkeerde product ontvangen. Na hierover contact gezocht te hebben is het direct netjes opgelost en kregen we de volgende dag het juiste product toegestuurd.

27. november 2022

Hi!

Hartelijk bedankt voor de mooie review. We zijn blij dat we het voor je hebben kunnen oplossen en wensen je veel plezier van je aankoop!

Slinger van led lampjes…

De slinger met led lampjes geeft mooi licht. Helaas ging bij het ophangen al 1 glazen lampje kapot. Jammer dat de buitenzijde niet van kunststof is. De levertijd was goed.
Mvg, SD

11. november 2022

Hi!

Hartelijk bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je algemene ervaring met onze webshop goed was. Via onze webshop kun je ook losse lampjes bestellen, mocht er helaas eentje stuk zijn gevallen. Sommige snoeren worden geleverd met 2 reservelampjes. We wensen je heel veel plezier van het lichtsnoer!

Makkelijk via de app

Makkelijk via de app. Snelle oplossing en verzending.

18. november 2022

Hi Peggy,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je een goede shopervaring hebt gehad met ons!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De service was gewoon weg heel erg…

De service was gewoon weg heel erg goed, ik heb 2x een lamp besteld en bij de 2e keer ging er iets mis met de bezorgpartner van bol.com. A Sunny day pakte het probleem meteen aan terwijl het niet hun oorzaak of verantwoordelijkheid was, kort om echt super goed.

17. november 2022

Besvarelse fra Helios2day B.V.

Goedemorgen Jelle, hartelijk dank voor je mooie review! We zijn ontzettend blij dat je zo blij bent met de service en zien je graag terug. Hartelijke groet, Charlotte van a sunny day

Uitstekende service

Een jaar geleden 2 solar lichtsnoeren besteld met ieder 25 led lampjes en met een IP waarde 65. Geeft mooi licht en het solar paneel werkt uitstekend. Alleen liepen er toch al vrij snel steeds meer lampjes vol met water en doet +- de helft het inmiddels niet meer. Maar uitstekende service want ik kreeg het advies om het snoer rechter op te hangen en ik krijg gelukkig vervangende lampjes!

15. november 2022

Hi Marlous!

Bedankt voor je tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de ervaren service. We wensen je weer heel erg veel plezier van de lichtsnoeren!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima ervaring, alleen product niet zoals verwacht

Site is overzichtelijk, bestellen makkelijk en verzenden in principe snel.
Helaas is het product (wierook standaard) niet mooi afgewerkt. Echt beschadigd is hij niet, maar het glazuur zit niet mooi om het aardewerk. Jammer, want het leek me zo’n mooi verjaardagscadeau.

15. november 2022

Hi Tannee!

Bedankt voor jouw genomen tijd en moeite voor het schrijven van een review en de feedback. We zijn natuurlijk blij om te horen dat je tevreden bent met het shopping proces.

We vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met het product. De wierookhouders zijn handgemaakt, wat betekent dat iedere houder iets anders is.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima levering alleen het piepschuim in…

Prima levering alleen het piepschuim in de verpakking is verschrikkelijk. Dat moet toch anders en milieuvriendelijker kunnen anno 2022?

26. oktober 2022

Hi!

Bedankt voor je feedback. We zijn altijd op zoek naar verbetering om duurzamer te werk te gaan. We zullen hier dan ook zeker iets mee gaan doen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedrijf denkt mee!Reageert vlot.

Bedrijf denkt mee!
Door mijn fout viel het snoer en waren er lampjes kapot.
Ik kreeg 2 gratis lampjes extra!
Top!

8. november 2022

Hi Hanneke,

Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat we het konden oplossen voor je en wensen je veel plezier van het lichtsnoer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tevreden van service & materiaal!

Snelle en correcte service! Wij bestelden de agility set voor onze hond en zijn tevreden van de prijs-kwaliteit. Het materiaal is stevig en bergt proper op. Er werd een verkeerd stuk meegeleverd, maar dit werd op correcte manier weer opgelost. Wij zijn tevreden!

10. november 2022

Hoi Caro!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel het product als de ervaren service. Heel erg bedankt voor deze mooie review. We wensen jullie en jullie hond heel erg veel plezier tijdens de agility trainingen!

3x keer een lampenslinger gekocht

3x keer een lampenslinger gekocht, echt een goed product. Elke keer snel en goed geleverd. Laatste keer wel helaas een lampje kapot. Na een kort appcontact werd direct een vervangend lampje gestuurd.

24. oktober 2022

Hi Ruud,

Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het product. Het is ook een heel gezellig lichtsnoer, al zeggen we het zelf :). We zijn uiteraard blij dat we het voor je op hebben kunnen lossen. Bedankt voor je review!

heel fijne ervaring

heel fijne ervaring, mijn lampjes van mijn buitensnoer waren stuk en ik ben erg goed geholpen via foto's en video's langs whatsapp en zal er nieuwe toegestuurd krijgen.

21. oktober 2022

Hi Christophe,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je een heel fijne ervaring met ons hebt gehad!

Sharon van a sunny day

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.