Helios2day B.V. Anmeldelser 220

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helios2day moederbedrijf van digitalefotolijst.nl Ik heb op 23 mei 2026 besteld voor 74,95 euro. Vervolgens hoor ik niks. Geen bestelbevestiging, niks. Op mail en contactformulier die ik via de websit... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijn bedrijf. Alles wat wordt aangegeven klopt. We hebben inmiddels diverse producten besteld en ontvangen en bij allemaal krijgen we de bevestiging dat het een eerlijke kwaliteit betreft. Of... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik bestelde reserve led-lampen maar deze waren helaas uitverkocht of niet meer leverbaar. Ik ben na enige tijd wachten toch nog op de hoogte gebracht dat ik deze opnieuw kon bestellen en zo geschiedde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lichtsnoer op zonne-energie gekocht, ziet er erg leuk en werkt tot nu toe prima! Lampjes 2 watt dus niet heel erg fel Snel geleverd en degelijk verpakt. Helaas had ik tijdens ophangen het snoer laten... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. In juli 2024 is het overgenomen door een nieuwe generatie jonge ondernemers, die de missie: het ontwerpen van functionele woondesigns voortzetten. Want dat is waar a sunny day is ontstaan, vanuit liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item. We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren. Onze producten liggen al op je te wachten in ons magazijn hier in Oldenzaal, Nederland. Van daar uit kunnen we dezelfde dag nog voor je verzenden zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van onze mooie producten. Geen lange wachttijd, geen vertraging - je kunt gewoon lekker genieten. Dat is het "a sunny day" effect, het gevoel van een zonnige dag - het hele jaar door! 🌞

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice ! Ik had een probleem met de levering van mijn pakketje en a sunny day hielp me om een oplossing te vinden, ze antwoordden heel snel en heel vriendelijk! Ik ga in de toekomst zeker nog is bestellen!

19. maj 2023

Hi Vanessa,

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. We vinden het erg fijn dat we het voor je op konden lossen!

goede prijs/kwaliteit

goede prijs, snelle levering, materiaal lijkt op eerste zicht van degelijke kwaliteit.

27. april 2023

Hi Paul,

Bedankt voor je review! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en prijs/kwaliteit.

Prima prijs, gewoon goed

Prima prijs, goede kwaliteit. Alles zoals beloofd.top.

6. maj 2023

Hi Lester,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review! Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw shopervaring bij a sunny day.

Wij wensen je een hele fijne dinsdag!

Dankjewel

Na een vriendelijk contact met jullie klantendienst, nieuwe lampen besteld en er twee gratis bij gekregen. Dank daarvoor.

2. maj 2023

Hi Fabienne,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw shopervaring bij ons. We wensen je een hele fijne donderdag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne service bij verkeerd product…

Fijne service bij verkeerd product besteld. Snel geleverd.

28. april 2023

Hi!

Bedankt voor deze review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met jouw shopervaring bij ons.

We wensen je een hele fijne week!

Bestelling correct afgehandeld

Bestelling correct afgehandeld. Volledig zoals het afgesproken was.

14. april 2023

Hi Eric,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gehele bestelproces!

Goed product

Goed product, netjes en op tijd geleverd!

11. april 2023

Hi Daniel,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met jouw shopervaring bij ons!

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd. Ik mis echter wel een handleiding.

22. april 2023

Besvarelse fra Helios2day B.V.

Hartelijk dank voor je mooie review Harry. Zou je ons willen mailen op info@asunnyday.nl met jouw bestelnummer? Dan zorgen we ervoor dat jij de handleiding alsnog ontvangt.

We horen graag van je.
Hartelijke groet, Charlotte van a sunny day

Snel en goed!

Snel verzonden, goed en mooi verpakt. Lichtsnoer is van bijzonder goede en zware kwaliteit, zeer tevreden.

19. april 2023

Hi Yvonne,

Hartelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je helemaal tevreden bent over de gehele shopervaring bij a sunny day. Wij wensen je heel veel gezellige avonden van het lichtsnoer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service

Zeer slechte service! Lampjes branden door en klantenservice suggereert dat ik de lampjes ergens anders in gebruikt hebt, wat absoluut niet het geval is. Ze sturen letterlijk “indien je deze enkel in het solar snoer gebruikt, zullen deze niet stuk gaan.”
Belachelijk zo’n aanname en dus zeer slechte service en dus slechte lampjes. Zeker niet aan te raden!

26. april 2023

Hi Lisanne,

We vinden de situatie uiteraard erg vervelend. Een aantal maanden geleden hebben wij nieuwe lampen naar je opgestuurd. Dit hebben wij uit service gedaan, omdat het technisch niet mogelijk is bij het solar lichtsnoer dat de lampen doorbranden. Nadat je onlangs contact hebt gezocht over nieuwe doorgebrande lampjes, hebben we gekeken wat we voor je konden betekenen en hebben we je een andere, passende oplossing geboden. We vinden het jammer dat je hier geen gebruik van wil maken. Mocht je alsnog geïnteresseerd zijn om hier gebruik van te maken of dit met ons te bespreken, dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Hi Patrick,

Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te horen dat je een goede shopervaring hebt gehad!

Super goede service!

Heel vriendelijke medewerkers. Wij hadden een statief gekocht, bij de eerste keer gebruiken brak er een stukje af. Na het sturen van een mailtje kregen wij direct een nieuw onderdeel opgestuurd. Alles werkt naar behoren! Snelle levering! Goede Service! Alles top!

1. april 2023

Hey Janiek,

Heel erg bedankt voor deze leuke review! We zijn blij dat we een oplossing voor je hebben kunnen vinden en je daarmee snel konden helpen. We wensen je heel erg veel plezier van het statief!

Alles was compleet

Alles was compleet. Duurde alleen lang voordat het pakket bij PostNL was maar dat kan ook aan PostNL liggen.

6. april 2023

Hi Rolanda,

Bedankt voor je mooie review! We hebben het even voor je nagekeken, maar wij kunnen bevestigen dat wij het pakket op tijd op de post hebben gedaan. Helaas heeft het in dit geval vertraging opgelopen bij PostNL. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

We wensen je een hele fijne dinsdag!

Verlichting

Goede service en advies. Snelle levering

8. marts 2023

Hey Tibor,

Bedankt voor deze mooie bedrijfsreview! Fijn om te horen dat alles naar wens is :) We wensen je veel gezellige avonden van de verlichting.

Snel geleverd

Snel geleverd! En overeenkomend met wat er op de site beschreven stond...

20. marts 2023

Hey Otto,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je een goede webshop ervaring bij ons hebt gehad. We wensen je veel plezier van je aankoop!

Snel en goed geleverd.

Mooie doos, goed product.

28. februar 2023

Hi Tim,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de aankoop en levering!

Na een kapot artikel

Na een kapot artikel, snel en vriendelijk contact waarna er dezelfde dag nog een nieuw artikel werdt verzonden!! Goede service💯

17. marts 2023

Hi Ingrid,

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service! We wensen je veel plezier van de aankoop.

Top spul

De kwaliteit is de prijs meer dan waard!
Prima lampen, met een mooie warme kleur!

18. februar 2023

Hi Vincent,

Bedankt voor je mooie review. We zijn erg blij om te horen dat je blij bent met het product en wensen je er heel veel plezier van!

Top service!

Mijn bestelling was vlot verwerkt en wat vooral fijn is dat het contact via de mail goed loopt. Mijn vragen werden snel opgepakt en beantwoord. Er werd zelfs meegedacht aan een goede oplossing!

13. februar 2023

Hi Zineb,

Heel erg bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat we je verder hebben kunnen helpen en al je vragen hebben kunnen beantwoorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar Mijn betaling had ik gedaan aan a sunny…

Mijn betaling had ik gedaan aan a sunny day, dit was eigenlijk bestemd voor bol.com. Na één telefoontje om de vergissing te melden werd het geld terug gestort.

13. februar 2023

Hi!

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd en moeite voor het schrijven van deze mooie review! We wensen je heel veel plezier van het product.

het team van a sunny day

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.