Arvato Anmeldelser 247

1,3

Jeg betaler mine afdrag regelmæssigt hver måned, og alligevel sendte de mig en faktura med renter, som om jeg ikke havde betalt. Jeg blev virkelig overrasket. Jeg tjekkede min bank, og betalingen var... Se mere

Simpelthen for dårligt har betalt mine afdrag til tiden via fast bankoverførsel nu kan de ikke finde betalingen for august. Har snakket med dem og sendt bevis på betalingen, men samme dag senere får j... Se mere

Defa har valgt forkert leverandør. Det er vanvid, at bruge Post danmark til udsende en rykker dateret 27-04-2019 med 4 dages betalingsfrist hvor den ene dag 30-04-2019 er en helligdag en indekle... Se mere

Når man har betalt regningen og i forsætter med at sende rykkergebyr.. så forsvinder alt ordenlighed.. Kan virkelig ikke være mit problem at posten er langsom.. I glemmer vist i sender med P... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Arvato is a global services company headquartered in Gütersloh, Germany.

• An der Autobahn 22, 33334, Gütersloh, Danmark

• arvato.dk

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Forrykt at et firma som i følge navnet…

Forrykt at et firma som i følge navnet Din Familie Jurist, som formodes at juridiske kompetencer, benytter den slags sidegade vekslerer, der sender en opkrævning uden at oplyse hvad det drejer sig om, men blot et konto nummer
Rystende

20. oktober 2020

Kære Michael,

Når vi får en faktura ind i systemet, så bliver fakturaen sendt ud på den mailadresse der oplyses til Din Familie Jurist. På fakturaen fremgår det, hvad det er der opkræves for. Det er korrekt at rykkeren der sendes ud ikke beskriver hvad der opkræves for, fordi det fremgår af fakturaen der sendes ud på mail.

Arvato Finance A/S

Blev talt ned til og de er slet ikke…

Blev talt ned til og de er slet ikke tal at forhandle med. Fik rykkergebyr for en prøvepakke fra VITALIV, som jeg ikke havde bekræftet at jeg ville modtage og kom alligevel til at betale 100 kr i rykkergebyr hos ARVATO!
PAS PÅ VITALIV!!!!!

20. oktober 2020

Kære Pia,

Vi er kede af den oplevelse De har haft da De kontaktede os. Dette vil vi selvfølgelig følge op.
De har bestilt en prøvepakke hos Vitaliv, d. 6.september 2020, som i følge Vitaliv er leveret til Dem. Den 14. oktober 2020 bliver der sendt en rykker ud til Dem, og d. 26. oktober 2020 betaler De fakturaen samt gebyret. Da de har valgt at betale fakturaen og gebyret, og har De også vedkendt Dem kravet.

Arvato Finance A/S

Har lige fået en p afgifte fra arvato

Har lige fået en p afgifte, hvor jeg var ca 300 km. væk fra det sted på det tidspunkt. Har faktisk aldrig været der
mvh. Henrik Saaby Nielsen

11. oktober 2020

Kære Henrik,

Det kan godt være at p-vagten har indtastet forkert registreringsnummer ved en fejl. Jeg kan desværre ikke finde Dem i vores system ud fra Deres navn, men hvis De kontakter os på tlf. 70 27 27 95 eller på mail finans.dk@arvato.com så kan vi få undersøgt sagen.

Faktura uden tekst på 5885kr

arvato Finance A/S Sender faktura på 5885,00kr + rykkergebyr på 100kr ?
Faktura kommer d.10/10-20 med frist til d 15/10-20.

Jeg ved ikke hvad det er og på indbetalingskortet står der DiBS STOCKHOLM.

Der står intet om hvad det drejer sig om... hvad skal jeg gøre her ? skylder ikke nogen noget..

11. oktober 2020

Kære Bjarne,

Den faktura De har modtaget, er vedrørendde Dinfamiliejurist ApS. Fakturaen er sendt ud til Dem på mail d. 11. september 2020 hvor det fremgår hvad det er De har fået lavet af Dinfamiliejurist ApS. Efterfølgende er der sendt en rykker ud, da fakturaen ikke er blevet betalt. Jeg kan ikke se vi har været i dialog med Dem, men De er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 27 27 95 eller på mail finans.dk@arvato.com, så vi kan få løst dette.

Arvato Finance A/S

de understøtter ULOVLIG måde at påstå…

de understøtter ULOVLIG måde at påstå jeg har et abonnement på ... HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA....
Vitaliv har fremsendt et gratis produkt og et brev om en forsinkelse ved tolden, som begrundelse for at medsende endnu en pakke, til en samlet pris 850,- kr. Det uden jeg har bestilt noget ved dem. Samtidig skriver de at regninger der skal betales om ca. 3 uger allerede er overdraget til Arvato Finance A/S, der her på Trustpilot kun scorer 1,2 - hvor 1.0 er det mindste man kan give. Arvato Finance A/S svare at jeg skal kontakte dem og virker meget arrogante i telefonen. de får lige en anmeldelse også.

23. september 2020

Kære Per,

Vi er kede af at høre om den oplevelse De har haft med VItaLiv og os. Dette kan vi kun beklage.
Det er sådan med Vitaliv, at man kan købe en gratis prøvepakke, og når man gør dette, siger man samtidig ja til at blive abonnent hos dem, og efterfølgende modtage løbende månedspakker indtil man opsiger dette. Såfemt en pakke fra VitaLiv er havnet i tolden, skal man lade pakken gå retur til afsenderen, og så vil VitaLiv sende en ny pakke uden toldomkostninger på.
Vi kan desværre ikke finde Dem i vores system kun på baggrund af Deres fornavn. Så hvis De kan sende en mail til os på finans.dk@arvato.com, med lidt flere oplysninger, så kan vi finde Dem frem i vores system og kigge på det og vende tilbage til Dem.

Arvato Finance A/S

Svindel Jeg fik tilbud om mundbind til…

Svindel Jeg fik tilbud om mundbind til 50kr. Nu har jeg fået en pakke med 50 og en regning på 946.75. Jeg havde afbestilt ordren men kan ikke komme igennem til firmaet. Det er en firma der er i ledtog med andre svindler og umuligt og kommunikere med.

15. september 2020

Hej Beata,

Vi er kede af den opfattelse De har fået af Arvato, det kan vi kun beklage. Det forholder sig sådan, at De ved bestilling af den gratis pakke med mundbind samtidig acceptere betingelserne, som indebærer, at De fremover vil modtage en pakke med 50 mundbind til kr. 797.50 plus porto. Dette modtager man så løbende indtil det opsiges. Såfremt De har opsagt abonnementet, kan De sende dokumentation på dette på mail: finans.dk@arvato.com, og så kan vi undersøge dette med afsenderen af produktet.

Mvh.

Svindler

Jeg fik tilbud om mundbind til 50kr. Nu har jeg fået en pakke med 50 og en regning på 836.50kr. Jeg havde afbestilt ordren men kan ikke komme igennem til firmaet. Det er en firma der er i ledtog med andre svindler og umuligt og kommunikere med.

10. september 2020

Kære Henning,

Vi er kede af den opfattelse De har fået af Arvato, for det er bestemt ikke meningen at De skal have det. I forhold til bestilling af mundbind, så køber man en gratis pakke, hvor man kun betaler for porto og forsendelse, i alt kr. 39. Når man køber den gratis pakke, siger man samtidig ja til efterfølgende at modtage en pakke med 50 mundbind til kr. 797.50 plus porto. Dette modtager man så løbende indtil det opsiges. Såfremt De har opsagt abonnementet, kan De sende dokumentation på dette på mail: finans.dk@arvato.com, og så kan vi undersøge dette med afsenderen af produktet.

Mvh.

Arvato Finance A/S

Føj for et kedelig selskab

Jeg fik en bøde, af en parkeringsvagt, som ikke kunne vise en handicap plads jeg kunne holde på, når jeg skulle reparere en el-scooter, jeg sidder selv i kørestol, og boligselskabet som jeg skulle ud til havde ikke handicap pladser, som loven faktisk foreskriver de skal have.
Parkeringsvagten gik sin vej, da jeg ville tale med ham, og gemte sig bag en kasse vogn, og kom først frem da jeg kørte forbi.
Jeg kontakter selvfølgelig boligselskabet som ligger på remissevænget Øst,

Føj siger jeg bare

27. maj 2020

Kære Kenneth,

Vi beklager De har fået en afgift. Dog kan vi se, at reglerne på skiltet som er lige foran Deres bil på billederne, siger at De ikke må parkere på vendepladsen, hvilket De desværre har gjort. Det er Deres ansvar at sikre Dem, at De har læst reglerne for området inden De parkere der. På afgiften fremgår det også, hvor De kan logge ind og se billeder af bilen samt læse hvorfor De har fået en afgift. Der er ikke noget lovkrav der foreskriver, at boligforeninger på privat område, skal have handicappladser til gæster. Handicappladser kan etableres, hvis boligselskabet vælger at gøre det eller hvis en beboer som har et handicap og samtidig ejer en bil, beder om det.

Arvato Finance A/S

Dårligt selskab som ikke har styr på at…

Dårligt selskab som ikke har styr på at man har betalt p-bøde ad to gange. En pr. 1.4, som var betalt, hvilket jeg ringer og fortæller dem, og nu får jeg rykker med gebyr for betaling pr, 1.5., som også er betalt. Utroligt et financieringsselskab ikke har bedre styr på det

16. maj 2020

Kære Jannie,

Vi kan kun beklage den oplevelse De har haft, det skal De selvfølgelig ikke have. Desværre kan vi ikke finde noget kun på Deres fornavn. Hvis De kan sende nogle flere oplysninger om Deres afgift på mail parkering.dk@arvato.com, så vil vi selvfølgelig undersøge det og vende tilbage til Dem.

Rystende!!!!!

Rystende!!!!!
Jeg har modtaget en p-afgift som er totalt uberettiget....registreringsnummeret og bil er ikke min.... på billederne kan man se nummerplade, og på amatøragtigt vis har de så fået slettet sidste ciffer i nummeret. Der er en heldig person i København der er sluppet for P-afgiften.
Jeg indgiver naturligvis en klage.... modtager hurtigt derefter en rykker(selvom I skriver at sagen sættes i bero imens sagen behandles) indgiver en ny klage, tror nu at alt er i orden - men gudhjælpemig om ikke jeg modtager en ny rykker.
Nu gider jeg IKKE bruge mere tid på dette useriøse firma, og jeg river alle fremtidige rykkere i stykker

1. maj 2020

Kære Anna,

Tak for din henvendelse. Vi beklager meget den oplevelse De har haft, og selvfølgelig skal De ikke opkræves for en p-afgift, hvis det ikke er Deres bil der har parkeret på den plads, hvor afgiften er givet. Desværre kan vi ikke finde noget kun på Deres fornavn. Hvis De kan sende nogle flere oplysninger om Deres afgift på mail parkering.dk@arvato.com, så vil vi selvfølgelig undersøge det og vende tilbage til Dem.

Parkeringsafgift fra scanparkering/arvato

Jeg har sendt en klage over en parkeringafgift som er betalt, og sendt jer en mail og kontaktet jer via jeres hjemmeside. 2 uger efter får jeg nu en rykker på en bøden som er betalt.

Ta' jer sammen og skift branche - Det her kan i ikke finde ud af, og sjovt nok er det ikke første gang.

16. april 2020

Kære Daniyal,

Vi beklager hvis De ikke har fået svar på dine henvendelser. Desværre kan jeg ikke finde Dem i vores system, men vi vil meget gerne undersøge sagen. Så hvis De kan sende afgiftsnummeret på mail: parkering.dk@arvato.com , vil vi meget gerne undersøger sagen og give Dem et svar.

Uacceptabelt

29.06.2017 får jeg en uberigtiget parkeringsbøder. Da jeg som sagt ikke er enig i bøden, tager jeg straks kontakt til jer, men det er ikke muligt at komme igennem til jer, da I har lukket. Tager billeder af min bil og parkering, og vil uploade dem på jeres hjemmeside sammen med en klage, men jeres side fejler. Da jeres kundeservice åbner tager jeg kontant til jer og vi aftaler pr. telefon, at jeg sender jer en mail med forklaring, og billeder og får oplyst en mailadresse. Jeg hører intet fra jer, lidt skuffende, men går udfra bøden er annulleret. Men idag 2 år og 3,5 måned senere ligger der i dag en regning i min postkasse med betalingsfrist på mandag!! Hvad er det lige der sker?!?
Svare retur til Arvato: Da jeg ikke kan besvare jeres besked, må jeg skrive her. Jeg har ikke lagt en klage ind på jeres hjemmeside (da den fejlede), men sendt jer en direkte mail. Den mailadresse I har skrevet til er ikke min. Så derved har jeg aldrig modtaget svar/afgørelsen, da I har skrevet forkert. Igen uacceptabelt at komme med en rykker 2 år og 3,5 måneder efter det er sket.

4. oktober 2019

Kære Tina,

Vi er kede af den oplevelse du har haft. Vi har nu undersøgt sagen, og kan se du har fået svar, hvor det bliver oplyst, at De har fået svar på deres klage tilbage i 2017, nemlig d. 11/7-17 kl. 10.59 på Deres mail. At De først har fået en påmindelse nu, er beklaget mange gange, men det ændre desværre ikke på, at kravet ikke er forældet i endnu, og at De har parkeret uden korrekt indstillet p-skive den gang De fik afgiften.

Pengene er tilbagebetalt

Min kone parkerede to minutter over tid, og straks lå en parkeringsbøde i forruden. Vi valgte at betale bøden, men skrev umiddelbart herefter en klage, hvor vi gjorde indsigelse mod den hurtige p-vagt med sin bøde på privat p-område vs. offentlig p-område. 17 måneder senere modtog vi så (første gang) ét brev fra Arvato, at vi er berettet til at få beløbet tilbagebetalt. Pengene er indbetalt, endda uden en masse skriverier og forklaringer på vores tilgodehavende. Forløbet gik enkelt, og ligetil.
PS: jeg er hverken ansat i Arvato, kender nogle i firmaet, eller har aktier i foretagendet.

21. august 2019

Besvarelse fra Arvato

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hører, at din oplevelse har været positiv og forløbet foregik enkelt og ligetil. Dog er vi kede af, at hører, at der er gik 17 måneder før du modog et brev fra os, det virker meget besynderligt, og er bestemt ikke noget der normalt sker. Vi vil meget gerne undersøge, hvorfor der er gået så længe. Så hvis du ønsker dette, er du velkommen til at sende en mail på parkering.dk@arvato.com med oplysninger om din sag, så vi kan finde den i vores system.

Arvato Finance A/S

Hvis man bare kunne give en dårligere…

Hvis man bare kunne give en dårligere anmeldelse end en stjerne fik de sgu det, lige snakket med en fra kontoret som åbenbart har for travlt med at muligt andet, så når man spørger om noget for man et af verdens mest uinspirerede svar, og derefter lagt på.. hvad H levede forgår der??

29. juli 2019

Hej Andteas,

Vi er kede af den oplevelse De har haft og beklager dette. Dog kan vi ikke finde noget på Dem i vores system, så hvis De kan oplyse et kundenr. eller lign., så vil vi meget gerne undersøge sagen og finde ud af, hvad der er sket.

Arvato Finance A/S

Defa har valgt forkert leverandør.

Defa har valgt forkert leverandør.

Det er vanvid, at bruge Post danmark til udsende en rykker dateret 27-04-2019 med 4 dages betalingsfrist hvor den ene dag 30-04-2019 er en helligdag en indeklemt fredag også weekend det er da dømt til at gå galt. Det må være et bevidst forsøg på at hente flere penge via gebyr. Første regning blev slet ikke modtaget.
Brug dog mail som tidligere!

Defa har netop fået en kunde mindre grundet jer!

11. juni 2019

Kære Tommy.

Tak for din henvendelse. Vi er kede af den oplevelse du har haft.
Vi har nu kigget på Deres sag, og kan se at fakturaen er sendt ud d. 2/5-19, rykkeren er sendt ud d. 26/5-19, og inkassovarsel d. 5/6-19. Der er derfor gået min. 10 dage i mellem hver udsendelse af rykkerskrivelser. Vi har ikke sendt nogle rykker ud i april i år til Dem. Som nævnt tidligere er fakturaen sendt ud d. 2/5-19 i år, så vi ved ikke hvilken rykker det er De har modtaget som er dateret d. 27/4-19. Vi har dog denne gang slettet rykkergebyret som er pålagt d. 5/6-19. Såfremt De ønsker at modtage fakturaer fra DEFA på mail, bedes De sende en mail til os på finans.dk@arvato.com med Deres mail adresse samt oplysning om, at de ønsker fremtidige fakturaer fra Defa sendt på mail.

Skræmmende

Til trods for opdateret adresse for længe siden, kan dette firma ikke finde ud af at sende deres post til den rigtige adresse. Skræmmende.

16. maj 2019

Kære Kasper,

Tak for Deres anmeldelse. Vi er da kede af, hvis De har haft en dårlig oplevelse med udsendelse af breve fra os af til Deres korrekte adresse. Vi kan dog ikke finde Dem ud fra fornavn, og vi vil meget følge op på sagen, så hvis De vil sende os nogle oplysninger om sagen på parkering.dk@arvato.com, så kan vi undersøge hvad der er gået galt.

Dårlig stil.

Arvato giver utrolig dårlig service når man henvender sig ang parkerings afgift, hvor der har været mangel af skiltning, samt dårlig skiltning.
Svaret man får virker som er standart svar og er meget upersonligt.
Kunne man give 0 stjerne fik de det.
(I min sag gav DkPS mig faktisk ret i at skiltningen var for dårlig, men det er Arvato tilsynladende ligelgade med, jeg fik bare 10 dage til at betale ellers kunne jeg få en rykker.
Tak for ingenting Arvato)

- Svar til Arvato, bare sjovt at ham ved DkPS, giver mig ret i telefonen.. Noget andet er at jeg selvfølgelig har betalt, eller får jeg jo bare en rykker. Alternativt kan jeg tage klagen videre, men det ender jo sikkert alligevel med at i får lavet "snigeren" og jeg så også skal betale de omkostninger der er ved det. Så jeg forbliver på 1 stjerne, da man jo som overskrevet ikke kan give nul.

2. maj 2019

Kære Mark,

Tak for Deres anmeldelse. Vi er kede af, at De har den opfattelse af vores firma. Vi prøver at altid og svarer folk i en pæn og ordentlig tone. Vi har nu kigget korrespondance igenenm med Dem. og vi synes faktisk ikke vi har været uhøflige, givet dårlig service eller skrevet grimt til Dem.
Vi kan oplyse, at der hvor De har parkeret, er der skilt med pile både til højre og venstre, som indikere at reglerne gælder på hele dette stykke. Vi har været i dialog med DKPS som oplyse os, at De informerede Dem om, at De ikke havde fået kigget på skiltet der hvor De parkerede. DKPS mener fortsat at afgiften er givet korrekt, og da De vi ikke har modtaget betalingen endnu, afventer vi denne.

Arvato Finance A/S

Jeg havde en oplevelse i november 2018…

Jeg havde en oplevelse i november 2018 hvor jeg kørte ind i en p-hus, jeg aldrig havde været i før i aalborg på Gammel havn 1.
Da jeg har parkeret vil jeg finde deres betalingssystem, men jeg får ikke umiddelbart øje på det og går lidt rundt; jeg er bla lige udenfor, for at se om den skulle være der. Nu kommer jeg gående tilbage mod bilen og samtidigt med at jeg får øje på betalingsautomaten, får jeg øje på en p-vagt der er i gang med at give mig en bøde! Det er 5 min siden jeg parkerede bilen! Jeg forsøger at henvende mig til vagten, men når ikke længere end til "Hej" før jeg bliver afbrudt af himmelvendte øjne og han vender ryggen til mig, mens han går hen til bilen og råber efter mig og siger " Du kan bare godt glemme det" Jeg prøver med et lille "Jamen,...." Han vender sig om lige før han når bilen og peger ad mig, mens han gentager: "Du kan BARE godt glemme det", så sætter han sig ind i bilen og kører videre.
Jeg klagede over afgiften, får at vide at sagen er stillet i bero - og så hører jeg ikke mere før jeg modtager rykker nu her i april. Det vil jeg ikke betale for! JEg vil ALDRIG bruge jeres parkeringshal igen - tænk sig at blive overfust på den måde!

26. april 2019

Kære Betina,

Tak for din anmeldelse. Først skal vi oplyse, at Arvato Finance A/S er et eksternt bogholderi for en rækker virksomheder, heriblandt Dansk Parkering. Hvad p-vagten har sagt til dem, kan vi ikke kommentere på, da vi ikke var tilstede desværre.
Vi kan dog ikke se der er indgivet en klage på denne afgift De omtaler. Vi kan blot se, at der er taget billeder af bilen, og at afgiften er givet korrekt af p-vagten.
Såfremt du mener at have indgivet en klage tidligere, må De meget gerne sende en mail på parkering.dk@arvato.com med oplysninger om, hvorhen og hvornår De har indsendt en klage.

Fuskere i flyverskjul

Jeg får pludselig en dag en påmindelse med posten om at jeg skal betale en afgift. Min bil har tilsyneladende holdt med forkert indstillet p Skive. Men jeg kan så se at det er ved min kones arbejdsplads hvor de netop har reserveres pladser, hvor de kan holde gratis hele dagen.
Derudover modtager jeg først påmindelsen 3 uger efter den dato der står på.
Jeg skriver straks en klage og får en bekræftelse hvor der står at sagen stilles i bero.
Derefter hører jeg intet før jeg får en 2. Rykker. Der er to ting der ikke stemmer her.
Sagen skulle være sat i bero. Det er den jo så tydeligvis ikke. Og hvor blev 1. Rykker af??
Når man så prøver at ringe til dem tager de ikke telefonen. Mine mails er ikke blevet besvaret.
Men afgiften bliver ikke betalt før de har givet bevis på den ulovlige parkering. Og de (ulovligt) pålagte rykkergebyrer kan de glemme alt om.

16. april 2019

Kære Dennis,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se afgiften er givet d. 20/2-19, og der er sendt en påmindelse uden gebyr til ejeren af bilen d. 06/3-19 og herefter 1. rykker med gebyr d. 20/3-19 og d. 8/4-19 er der sendt 2. rykker også med gebyr.
De har lavet en klage over afgiften d. 25/3-19. Der er svaret på klagen d. 26/3-19, men ved en fejl bliver klagen ikke sendt på mail til Dem. Da vi den 17/4-19 bliver opmærksom på dette, sender vi klagesvaret til Dem på mail, og oplyser samtidig i mailen, at vi tilbagefører gebyrerne på sagen, da De ikke har fået svar på Deres klage i første omgang. Vi kan se i systemet, at Deres kone har parkeret foran Mediehuset i Randers på Deres gæsteparkeringspladser. Som det fremgår af skiltene på pladsen, er det ikke tilladt for lejerne/medarbejderne at parkere på gæsteparkerings pladserne. Derfor fastholdes afgiften fortsat, og vi afventer betaling af afgiften på kr. 790 inden 10 dage.

Arvato Finance A/S

Når man har betalt regningen og i…

Kan virkelig ikke være mit problem at posten er langsom..

I glemmer vist i sender med Postnord og brevet kommer mange dage senere...

I er ikke andet end et grisk firma, fyldt med undskyldninger for at afkræve flest mulig gebyrer selvom man betaler regningerne..

Så tag jeres standartsvar, og brug dem på nogle andre.. svindlerfirma.. måske i skulle sende jeres breve rekommanderet, når postnord kommer efter sidste betalingsfrist er overskredet

10. april 2019

Hej Jon,

Tak for deres henvendelse. Vi er kede af den oplevelse du har af vores firma.
Dog kan vi oplyse, at du har fået en afgift d. 20/2-19. Da denne ikke bliver betalt, bliver der sendt en påmindelse uden gebyr d. 6/3-19, og da der heller ikke bliver betalt på denne, sendes en rykker 1 med gebyr ud d. 20/3-19. Du betaler så afgiften d. 26/3-19, hvorfor der fortsat skyldes kr. 100 for gebyret.