Arvato Anmeldelser 247

1,3

Jeg betaler mine afdrag regelmæssigt hver måned, og alligevel sendte de mig en faktura med renter, som om jeg ikke havde betalt. Jeg blev virkelig overrasket. Jeg tjekkede min bank, og betalingen var... Se mere

Simpelthen for dårligt har betalt mine afdrag til tiden via fast bankoverførsel nu kan de ikke finde betalingen for august. Har snakket med dem og sendt bevis på betalingen, men samme dag senere får j... Se mere

Defa har valgt forkert leverandør. Det er vanvid, at bruge Post danmark til udsende en rykker dateret 27-04-2019 med 4 dages betalingsfrist hvor den ene dag 30-04-2019 er en helligdag en indekle... Se mere

Når man har betalt regningen og i forsætter med at sende rykkergebyr.. så forsvinder alt ordenlighed.. Kan virkelig ikke være mit problem at posten er langsom.. I glemmer vist i sender med P... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Arvato is a global services company headquartered in Gütersloh, Germany.

• An der Autobahn 22, 33334, Gütersloh, Danmark

• arvato.dk

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bedrageriforsøg

Dette firma der samarbejder med Copark har ikke styr på noget som helst. Betalte dagen efter udstedelsen en p-afgift ( 9754 ) og har siden modtaget påmindelse og rykkere med rykkergebyr. Det minder om forsøg på bedrageri! Nem måde at tjene penge på.

28. marts 2021

Kære Carsten,

Vi har nu undersøgt sagen. Der er desværre blevet givet to afgifter på Deres bil på denne samme dag, hvilket ikke er lovligt rent juridisk. De skriver til os d. 28. marts 2021, og da vi finder ud af fejlen, annullere vi afgift 9754 og sletter alle gebyrer med det samme. Dette skriver vi også til Dem d. 29. marts 2021.
Vi beklager selvfølgelig meget den fejl der skete, men er glade for at det hele nu er løst.

Arvato Finance A/S

Fik inkassovarsel som første rykker.. flot

Fik en inkassovarsel på en p-afgift jeg aldrig havde fået rykker nr 1 + 2 på..

Sølle foretagende i har kørende.

15. marts 2021

Kære Mark,

Vi beklager De problemer De har oplevet. Om det kan skyldes problemer med PostNord skal vi ikke kunne sige. Vi kan desværre ikke finde Dem I vores system ud fra Deres navn. Men hvis De vil sende en mail til os på parkering.dk@arvato.com, vil gerne undersøge dette nærmere.

Arvato Finance A/S

samarbejder med svindelfirmaer som…

samarbejder med svindelfirmaer som opererer fra udlandet. De er klar til råbe og skrige ad dig i tlf .. mikkel som bare har taget så mange kursus i kunderelation..not....I skal ikke betale dem en krone for snart kommer medierne efter ham og krybber han ned under sit skrivebord.

11. marts 2021

Kære Deniz,

Vi beklager det sene svar, men Deres anmeldelse har ligget på et domæne på Trustpilot som vi først har fået adgang til nu. Vi beklager meget den oplevelse De har haft da De kontaktede os. Vi kan desværre ikke finde noget i vores system ud fra det De har skrevet. Så hvis der stadig ikke er kommet styr på Deres henvendelse er De velkommen til at sende en mail til finans.dk@arvato.com med nogle flere oplysninger, så vil vi undersøge sagen og vende tilbage til Dem.

Svindel firma

Får rykkere hele tiden for noget jeg aldrig har bestilt.
Den mail adresse, som står på brevet er ikke en mail adresse. Klagen på mail, som jeg sendte kom retur.
Det er fup og svindel.

26. februar 2021

Kære Runa,

Vi kan desværre ikke ud fra Deres anmeldelse se hvad De modtager rykkere for. Men hvis De sender nogle flere oplysninger på finans.dk@arvato.com, så vil vi gerne kigge på det.

Arvato Finance A/S

Jeg har aldrig oplevet sådan snød.

Jeg har aldrig oplevet sådan snød hvor Flexconsumer sender to små kasser mundbind, som jeg slet ikke har kigget inde på deres hjemmeside og sagt jeg skal have et abonnement til hos dem. De sender en regning på 925 kr for to små kasser mundbind, som aktuelt koster 120 kr på dansk supermarked. Hvad dum er man så at man kan vælge at betale deres ekstrem høj pris. Jeg har sagt til dem at de skal sende en skriftlig dokumentation til mig, der bekræfter, at jeg har tegnet et abonnement hos dem med min underskrift på.
Efter det spurgte jeg dem om den rigtige adresse jeg skulle sende pakken retur til, om det skulle være Arvato s eller flexconsumer (Hindegade 6, 1303 København K) som står på deres hjemmeside:
Se nedenunder:
Vi tager i øjeblikket ikke nye kunder ind. Er du allerede kunde og ønsker at kontakte os, se venligst nedenstående.
Har du spørgsmål til betaling eller abonnement?
Kontakt venligst Arvartos kundeservice direkte:

Telefon: 70 27 27 95
Ønsker du at fortryde et køb - KLIK HER

© Flexconsumer ApS | Hindegade 6, DK-1303 København K | CVR: 31756723

Efter jeg sendte pakken retur, og vedersendte en kvittering fra posten til Arvato, så sagde Arvato, at Flexconsumer har adresse i Nykøbing???????
Nu Har de sendt mig 2 rykker men har nægtet at betale indtil de dokumenteret på abonnementet. Jeg har kontaktet politi, som siger, jeg skal vente as long as jeg ikke endnu har betalt noget, og de ikke har trukket penge fra min konto.
Dette er meget sgu.

17. februar 2021

Kære Roger,

Når man bestiller de gratis mundbind skal man sige ja til at man har læst og forstået Flexconsumers betingelser for at kunne gennemføre bestillingen. I betingelserne står der, at man har 14 dage til at afmelde dette ellers modtager man efterfølgende månedspakker hver måned indtil det opsiges. Såfremt De har opsagt abonnementet, bedes De sende dokumentation på dette til os på mail finans.dk@arvato.com. I forhold til at sende pakker retur, så kan dette kun gøres såfremt en pakke er sendt ud efter en opsigelses er modtaget. Og skal man sende en pakke retur, skal man sikre sig, at man gøre det til den rigtige adresse.

Arvato Finance A/S

Jeg skriver på vegne af min gamle…

Jeg skriver på vegne af min gamle svigermor, der ikke kan komme i kontakt med jer og opsige hendes abon på kosttilskud - hun er dement og hører faktisk ikke noget som helst mere. Vi som familie ringer til ca 6-10 firmaer hver måned for at lukke abon som hun bundet sig til igen og igen - til trods for at vi har sat hende på Robinson listen og det ikke er lovligt at kontakte hende.
Vi har igen og igen ringet på de tidspunkter i siger på tlfsvaren og har hende i stuen for at opsige hendes abon - men i er IKKE til at komm i kontakt med.

1. februar 2021

Kære Mette,

Vi beklager den oplevelse De og Deres svigermor har haft. Vi skal dog oplyse, at Arvato er et eksternt bogholderi for Vitaliv, så vi har ikke noget med deres kundeservice, produkt spørgsmål eller opsigelse at gøre. Men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe Dem, så hvis De kan sende nogle oplysninger på sagen eller på Deres svigermor til finans.dk@arvato.com, så skal vi kigge nærmere på det.

Svindel firma

Jeg ville ønsker der var en minus stjerne.Dette firma er fub , fiduser og svindel . Jeg har nu betalt næsten 1000 kr for 10 masker. De truede mig ,hvis jeg ikke betalt de sidste 886 kr. da de påstår jeg har oprette to gange , næste mail kun en gang og alligevel havde jeg ikke opsagt mit abonnement i tide. Føj for et firma. Kan kun fraråde alle at købe noget. Jeg kan se de også har carpark sager. Utroligt i dagens Danmark. Jeg havde det samme med Amazone , der var ingen problemer da jeg skrev og fik pengene retur med det samme.

28. januar 2021

Kære Solveig,

Vi beklager den oplevelse De har haft.
Når man bestiller De 10 gratis mundbind, så kan man ikke færdiggøre bestillingen uden at have sagt ja til, at man har læst og forstået firmaets betingelser. I de betingelser står der, at man har 14 dage til at fortryde/afmelde dette overfor Flexconsumer. Gør man ikke dette, vil man efterfølgende modtage pakker hver måned indtil dette opsiges. Da De ikke afmeldte dette inden for de 14 dage, fik De efterfølgende en månedspakke. Men vi kan se, at De har betalt alt og er blevet opsagt, så der skyldes ikke noget pr. d.d.

Arvato Finance A/S

Arvato opkræver for COPARK.

Arvato opkræver for COPARK.
Arvato sender mig i dag en afgørelse og regning vedrørende en P afgift, som de uretfærdigt har opkrævet mig og stadig vil opkræve mig for og uden at der er brevhoved på afgørelsen.Dvs uden at mit navn og adresse står op afgørelsen. Så afgørelsen kan være til, hvem som helst ???
Så jeg ved ikke om regningen er til mig ???
Virker ret amatøragtigt og useriøst.

25. januar 2021

Kære Italia458,

Vi er kede af den oplevelse De føler De har haft.
På alle svar der sendes på en klage over en parkeringsafgift, fremgår nummeret på afgiften, så man på den måde, kan se hvilken sag svaret vedrører. Vi kan desværre ikke finde Dem i vores system ud fra dit brugernavn her på trustpilot. Men hvis De sender nogle oplysninger på sagen til parkering.dk@arvato.com, vil vi gerne undersøge sagen.

Afvis - anmeld - husk log på mail

Afvis - meld - husk at gemme mail du sender
Kontakt forbrugerombudsmanden på: indberet en sag direkte på nettet - tager 5 minutter.
Husk at skriv det cvr nummer ind som de bruger - når der kommer nok klager - så tager forbrugerombudsmanden sagen med dem. husk afvis alt over for dem - bed om skriftlig dokumentation på bestilling og accept - bed om faktura og afvis at du har handlet med dem - da du ikke har bestilt/godkendt noget.

22. januar 2021

Kære Jens,

Vi er kede af at høre, at De har haft en dårlig oplevelse med en af vores kunder. Vi kan desværre ikke finde Dem i vores system, men vil gerne undersøge Deres sag lidt nærmere. Så hvis du kan sende nogle flere oplysninger på email: finans.dk@arvato.com, så vil vi undersøge Deres sag, og vende tilbage til Dem.

Arvato Finance A/S

Arvato sender kun beløb og kontonummer

Arvato sender rykkere ud for deres kunder - men de skriver INTET om hvad der rykkes for. De sender blot beløbet og et girokontonummer - og regner med at folk betaler, uden at blinke med øjnene. Vi skriver 2021 - en tidsalder, hvor der svindles groft. Så Arvato kunne virkeligt gøre deres eget arbejde meget lettere, ved lige at skrive hvad de rykker for. Dertil kommer, at de foretrækker at sende rykkersagen videre til et inkassofirma fremfor at svare på henvendelser omkring hvad det egentligt er at der rykkes for!

Svar på nedenstående:

Hvis I havde sendt fakturaen sammen med en rykker ELLER havde skrevet på rykkeren, hvem I arbejder for, havde jeg lynhurtigt kunne få fat i jeres kunde- men I skjuler hvem jeres kunde er, hvilket er til stor gene for alle parter, undtagen jer selv.

19. januar 2021

Kære Rikke,

Vi beklager De har fået en rykker, hvor De ikke ud fra denne kan se hvad der opkræves for. Vi kan dog oplyse, at der er sendt en faktura til Dem d. 5. november 2020 på Deres e-mail, hvor det fremgår, hvad der opkræves for. Da fakturaen ikke bliver betalt, sendes der rykker ud til Dem. Vi har også d. 12. januar 2020 sendt Dem kopi af fakturaen og de rykkere vi har sendt til Dem.

Chikane

Chikane, korruption og snyd! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. De sender to rykkere for et produkt jeg ikke har købt.

15. januar 2021

Kære Anne,

Vi beklager De har fået rykkere på et produkt De ikke mener at have bestilt. Vi vil meget gerne undersøge dette, men kan desværre ikke finde Dem i vores system. Kan De sende os nogle flere oplysninger på e-mail finans.dk@arvato.com, så kan vi undersøge dette og vende tilbage til Dem.

Arbejder for svindelfirma

Arbejder for svindelfirma
De arbejder for flexconsumer, som opkræver svindelabonnementer. Ser i det her firma så venligst undlad at købe noget for dem de arbejder for, da de tilsyneladende ikke har moral og etik.

29. december 2020

Utroligt og forfærdeligt dårlig oplevelse og snyderi

Hvad er det for noget vi har aldrig oplevet noget lignende utrolig snød de sender først nogle prøver på mundbind og efterfølgende sender de to kasser små kasser mundbind som vi har slet ikke kig inde på deres hjemmeside og sagt vi skal have et abonnement hus dem sender du en regning på 925 kr for to små kasser mundbind. Som koster 200 kr. på dansk supermarked hvad dum er man så hvis Man vælger betaler deres ekstrem høj pris jeg har sagt til dem at de skal sende dokumentation på at vi har gået inde og acceptere deres abonnement via hjemmesiden det svarer aldrig tilbage jeg skal skriv til klagenævn angående deres Snyderi , Kan vi ikke alle sammen her inden vi kan gå ned sammen og anmeldt dem til politiet jeg kan se der er rigtig mange der har det samme som mig , vi kan skrive noget her føles så kan vi gå videre Med det .

20. december 2020

Kære Adel

Vi beklager den oplevelse De har haft. Vi kan dog ikke finde noget på Dem i vores system ud fra Deres navn, så De må meget gerne sende os nogle flere oplysninger på mail finans.dk@arvato.com, så vi kan undersøge dette nærmere. Dog kan vi igen oplyse, at når man bestiller de 10 gratis mundbind hos Flexconsumer, hvor man kun betaler fragt og porto der skal man sige ja til deres betingelser for at kunne bestille pakken. I betingelserne står der at man har 14 dage til at fortryde dette, og sker det ikke, modtager man efterfølgende 2 pakker med hver 50 munbind i hver til kr. 925. Dette får man hver måned indtil det opsiges.

Arvato Finance A/S

Jeg kan kun tilslutte mig de andre

Jeg kan kun tilslutte mig de andre, som har fået “gratis”mundbind og efterfølgende opkrævet 925 kr for en kasse mundbind. Hvert mundbind koster ca 20kr, og det er åbentlyst, at de bogstavelig talt tager r.... på en, for hvem vil dog betale det frivilligt.
Jeg siger bare SKAM JER I DEN GRAD, alle de mennesker I snyder og truer, fy for pokker !!!!!!!!!

16. december 2020

Kære Karin,

Vi beklager den oplevelse De har haft.
Som oplyst i tidligere svar, så er det sådan når man bestiller de 10 gratis mundbind hos Flexconsumer, hvor man kun betaler fragt og porto der skal man sige ja til deres betingelser for at kunne bestille pakken. I betingelserne står der at man har 14 dage til at fortryde dette, og sker det ikke, modtager man efterfølgende 2 pakker med hver 50 munbind i hver til kr. 925. Dette får man hver måned indtil det opsiges.

Arvato Finance A/S

Jeg var så dum at modtage en pakke…

Jeg var så dum at modtage en pakke mundbind ,hvor kun porto skulle betales. Herefter har jeg så modtaget 2pakker. Jeg har ikke bedt om at få 2 pakker tilsendt og nu forlanger de dælme jeg skal betale 925 kr. jeg sendte det hele retur, men alligevel forlanger de at få penge for en vare jeg Har sendt retur. Og tænk at de forlanger 925 kr. varen har jeg ikke,da jeg straks sendte de dyre mundbind retur

15. december 2020

Kære Tommy,

Vi beklager den oplevelse De har haft. Vi kan dog ikke finde noget på Dem i vores system ud fra Deres fornavn, så De må meget gerne sende os nogle flere oplysninger på mailadressen finans.dk@arvato.com, så vi kan undersøge dette nærmere. Dog kan vi oplyse, at når man bestiller de 10 gratis mundbind hos Flexconsumer, hvor man kun betaler fragt og porto, der skal man sige ja til deres betingelser for at kunne bestille pakken. I betingelserne står der at man har 14 dage til at fortryde dette, og sker det ikke, modtager man efterfølgende 2 pakker med hver 50 munbind i hver til kr. 925. Dette får man hver måned indtil det opsiges.

Arvato

Jeg har fået en regning fra Arvato på 506kr! Ved ikke lige om det mundbind eller p-bøde! Mundbind er returneret! Har ikke holdt ulovligt nogen steder! De får ingen penge fra mig! Overvejer at kontakte Kontanten på DR! Føj😡😡

6. december 2020

Kære Dorte,

Vi beklager De har modtaget et brev fra os, hvor De ikke kan se hvad dette vedrører.

Vi kan desværre ikke finde dem i vores system ud fra Deres fornavn. Hvis De kan sende nogle flere oplysninger på mail finans.dk@arvato.com, vil vi meget gerne undersøge hvad det er De er blevet opkrævet for.

Hvad hulen er det for noget møg

Hvad hulen er det for noget møg
Jeg har ikke bestilt nogle mundbind
Og jeg skal strax sende det retur da jeg som sagt ikke har bestil noget
Men finde en retur adresse er da helt umuligt
Jeg har da ikke tænkt mig at betale for noget som jeg virkelig ikke har bestilt
50 stk mundbind for 610 kr så dum er man da ikke at man bestiller da de koster 100 i butikker
Jeg vil melde dette til Forbrugerklagenævnet

1. december 2020

Kære Lis,

Vi beklager De problemer De har oplevet.

Jeg kan se vi tidligere har været i kontakt med Dem. Vi har oplyst Dem, at De har bestilt 10 gratis mundbind hvor De kun betaler for fragt og ekspedition. Når De bestiller de 10 gratis mundbind, siger De samtidig ja til Flexconsumeres betingelser som siger at hvis de ikke afmelder dette inden 14 dage, modtager de herefter månedspakker med 2 pakker á 50 mundbind i hver. Da dette ikke blev afmeldt senest 14 dage efter bestillingen, er der sendt en pakke ud som skal betales.

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerne

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerne. Først og fremmest har jeg ikke sagt ja til noget, men hvis jeg nu skulle have sagt ja ved en fejle forventer virksomhed at jeg betaler for et produkt jeg ALDRIG har modtaget! Har op til flere gange ringet ind og det eneste jeg får af vide er, at de sender mig en e-mail eller ringer mig op så snart de finder ud af noget. Har ALDRIG hørt fra nogle af de kunde service medarbejder igen efterfølgende. Jeg på mit femte opkald fortælle en medarbejder, at kun skal sende mig en e-mail og hvad det hele drejer sig om og alt hvad jeg modtager er en faktura hvor der hverken står kundenummer, beløb de forventer jeg skal betale, dato eller nogen anden information på. Det er rent udsagt noget L**T. Snakker med en super flabet medarbejder, som siger jeg med sikkerhed har modtaget en pakke og lytter slet ikke til hvad jeg siger og ender derefter med at sige jeg finder ud af det og ringer igen. Har ikke hørt fra ham siden siden og nu sidder jeg med et brev fra inkasso uden hverken at have et produkt, men et meget hørt beløb. Er flyttet til England og har bruget en masse penge på bare og ringer jer op uden nogen nytte!!!

Har aldrig oplevet noget så nederen før. Har ikke ord for hvor ringen virksomheden arbejder

15. november 2020

Kære Anisa,

Vi har været i dialog med Dem om fakturaen til Flexconsumer. Der er bestilt pakke nummer 1, hvor der kun betales for fragt og porto. Denne er blevet betalt af Dem.
Da De bestiller den første pakke, siger De samtidig ja til Flexconsumers betingelser om, at De har 14 dage til at afmelde dette, og sker det ikke, så modtager De efterfølgende månedspakker fra firmaet indtil det opsiges. Vi har efterfølgende oplyst Dem at Flexcosnumer sendte pakken til Dem igen til en pakkeshop. Dette er gjort for, at De skal kvittere for modtagelsen af pakken, da De har oplyst at De ikke har modtaget pakken første gang. Flexconsumer oplyser også, at De har haft e-mail korrespondance med Dem, hvor de har fastholdt fakturaen på pakke nummer 2 overfor Dem til betaling da pakken er sendt til Dem igen. Da de ikke har reageret efterfølgende, er sagen sendt videre.

Arvato Finance A/S

Man siger ikke ja til mundbind som i…

Man siger ikke ja til mundbind som i skriver .Når man modtager en sms man ikke har bedt om med salg af mundbind.
For at henvende sig lovligt til en forbruger eller andre for at sælge sine vare eller markedsføre sig skal virksomheder have modtagerens samtykke. d.v.s deres godkendelse til at virksomheden henvender sig. Så her bryder de reglerne. Min svigerfar har ikke givet lov til at de må sende sms til ham. Og når man ringer og forklarer det bliver man stillet om fra det ene firma til det andet. Og svaret vi fik var at det var DAO der sendte ham en salgs/markedesførings sms. Synes alle firmaer omkring det her mundbind og hvad de eller forsøger at prakke folk på er et stort scam.Og dao sender ikke salgs sms har talt med dem.I sender bare folk rundt i en lang telefonkæde fra det ene firma til det andet når der bliver klaget.

26. oktober 2020

Kære Helle,

Såfremt Deres svigerfar har fået en sms fra Flexconsumer angående salg af mundbind, må I gerne sende et billede af denne på finans.dk@arvato.com. For Flexconsumer sender ikke sms til folk.
Flexconsumer har reklamer på nettet hvor man tilbydes at købe en pakke med 10 gratis mundbind. Når man klikker på en af deres reklamer, så kommer man ind på deres hjemmeside, hvor man skal udfylde en bestillingsseddel for at bestille den gratis pakke, hvor der kun betales for fragt og porto. Når man bestiller den pakken med 10 gratis mundbind, så skal man samtidig sige ja til Flexconsumers betingelser. I disse betingelser står der, at man har 14 dages fortrydelsesret, og såfremt man ikke benytter denne, vil man efterfølgende modtage pakker med flere mundbind fra Flexconsumer.

Arvato Finance A/S

Jeg har modtaget en pakke mundbind og…

Jeg har modtaget en pakke mundbind og skal betale 506,50 kr! Jeg har på intet tidspunkt sagt ja til at modtage sådan en pakke eller et abonnement! I så fald så vil jeg gerne afmelde alt der har med jer at gøre nu her!!

24. oktober 2020

Kære Jeanette,

De har bestilt en gratis pakke med 10 stk. mundbind hos Flexconsumer, hvor De kun betaler for fragt og porto, nemlig kr. 39. Da De bestilte den gratis pakke mundbind, skulle De sige ja til Flexconsumers betingelser. I disse betingelser står der, at man har 14 dages fortrydelsesret, og såfremt man ikke benytter denne, vil man efterfølgende modtage 50 mundbind til en pris af kr. 506.50.