Er altid blevet ualmindelig godt behandlet - både mine skiftende hunde gennem årene - og jeg selv. Dygtigt, engageret og VENLIGT personale, hvilket er så vigtigt, når man kommer med det bedste, man ha... Se mere
Efter en påkørsel af vores hund af en spritbilist sent Torsdag aften, med efterfølgende bortgang, modtog Anicura, Rugårdsvej, Odense os. Det havde vi virkeligt brug for, og hverken lokale dyrlæg... Se mere
Jeg har to gange været hos Centrum Dyrehospital. Begge gange har jeg oplevet utroligt kompetent personale, dyrlæger såvel som sygeplejersker. Jeg har hver gang følt mig i trygge, gode hænder og ha... Se mere
Jeg har været i den triste situation, at jeg skulle aflive min elskede gamle hund. Fra jeg ringer og bestiller den sidste tid, til jeg går fra klinikken med urnen under armen, har folkene i Rødovre v... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
AniCura Centrum Dyrehospital er et team af dyrlæger og veterinærsygeplerjersker. Vi har specialiseret os i kæledyr og deres ejere. Vi arbejder med at forebygge og behandle sygdomme samt med at øge sundhed og skabe velfærd hos vores kæledyr.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bestilling af fodre på nettet
Har handlet hunde fodre 2 hos Dyrens Butik, og hvergang er varerne leveret inden for 1 døgn. Super flot service og meget tilfredsstillende.
Her bliver man faktureret for ydelser man ikke får!
i Juli måned vågner vi op til en kat, der er passiv. Ved nærmere eftersyn lugter hun fælt af benzin og vi må ikke røre ved det ene ben.
Vi ringer straks til Centrum Dyrehospital, der har behandlet hende før og har gjort det godt, men de tager ikke telefonen kl. 7.15, i stedet hopper jeg ud i bilen og kører ud til dem fra Vestamager, en tur der normalt tager 25 minutter, men i morgentrafikken længere, så det passer godt med at jeg er der kl. 8.00, hvor jeg som det første bliver spurgt om jeg har en aftale? Jeg har forsøgt at ringe flere gange fra bilen uden at komme i kontakt med dem.
Anyway, de skal nok kigge på Stevie og jeg kan hente hende kl. 15.50
Jeg ankommer kl. 15.53-54 fra Vestmager, det er jo myldretiden jeg skal køre i, og til min overraskelse kan jeg så ikke få lov til at tale med dyrelægen, da denne "har fødselsdag og er gået"? - Til gengæld kan jeg få lov til at betale over 6.600,- for akut tilæg, konsultation, pleje, div. røngtenbilleder og 8 sting, heldigvis har hun det godt og det er lige der det vigtigste for mig og at få hende hjem igen, så jeg tænker at jeg tager snakken med dem om den manglende service, når jeg ugen efter skal ud igen med Stevie for at få fjernet stingene. Ligeledes undrer jeg mig over prisen, da vi året før har betalt 2300,- for aflivning af en anden kat, der var blevet kørt over, som ligeledes kom ind akut, fik pleje før man 4 timer senere kunne få fat i os, da vi var på ferie, røntgen billeder osv. Faktisk på papiret en rimelig ens behandling bortset fra 8 sting og en aflivning...
Da jeg tropper op ugen efter nævner jeg overfor Alf Peder Læbro at jeg ikke er tilfreds med at lægen var gået før min tid var gået, men oplever at han glider totalt af på dette og bare svarer han ikke kender noget til sagen. Besynderlig form for kundeservice tænker jeg.
Jeg sender et par måneder senere (pga vi skulle giftes og havde rigeligt at se til der) en skriftlig klage med krav om kompensation. Denne klage må jeg rykke for svar på ikke mindre end tre gange og får først et svar i år? Det er Alf Peder Læbro der svarer og han er ikke blevet mere serviceminded siden sidst, jeg bliver tværtimod mødt med div. skiftende forklaringer, først er det fordi jeg kommer for sent. Når jeg svarer tilbage at uanset, hvad så når der er afsat ti minutter til mig fra 15.50 til 16.00, så kan vi vel blive enige om at jeg ikke har fået den vare jeg har betalt for. Så er det pludselig en ny forklaring, nu var der ikke en dyrelæge ledig. Nej, det tror da pokker, hvis man prioriterer sin private fødselsdag højere end at snakke med kunden INDTIL man har fri. Så får jeg af vide at den pågældende læge VAR på arbejde til kl. 16.00 men ikke kunne tage overarbejde og nu har han ikke flere kommentarer til det. Det er åbenbart ikke matematik man har mest af på en dyrelæge uddannelse siden man ikke kan regne ud af kunden stadig havde 6 af sine ti minutters konsultation tilbage og dyrelægen der for BURDE havde snakket med kunden.
I øvrigt lugter Stevie stadig fælt af benzin, da jeg er kommet hjem med hende igen, til den pris kunne man ellers godt forestille sig at hun var blevet vasket eller grundigt rengjort, men nej!
Udover det, så lyver Alf Peder Læbro også direkte i sin første mail, hvor han skriver "Jeg vil understrege, at jeg har redegjort overfor dig, hvad der er sket med Stevie, og hvorledes vi behandlede ham og hvorfor vi gav ham den pågældende behandling. Både da du hentede Stevie og da vi 12 dage senere fjernede sting på Stevie.", hvilket ikke var tilfældet. I næste mail skriver han "Hvis vi havde haft en dyrlæge ledig, så ville vi også have talt med dig, også selv om du kom for sent. Men vi havde desværre ingen dyrlæge ledig den pågældende dag om eftermiddagen, da du ankom til hospitalet.", smukt ikke? Og selvom der altså er sat tid af til mig fra 15.50 til 16.00, så var der INGEN dyrlæge ledig? Det er altså kundens problem at de ikke prioriterer tiden, det er kundens problem at denne derfor ikke kan få en forklaring på, hvad der er sket med katten, hvordan den er blevet behandlet og hvad man skal gøre de næste dage, og der er sørme da også kunden der samtidig skal betale for den tid, der er afsat, men som kunden ingen service for i? Det er virkelig smuk smuk forretningsmoral de præsterer i den butik!
Bottomline, jeg får INGEN kompensation uanset jeg har betalt for en konsultation, som jeg ikke har fået. Den må siges at være rigeligt dækket ind i de 6.600,- man har opkrævet, sjovt som keyboardet virker fint, når regningen skal skrives men at det strejker, når kun stiller spørgsmål til det fakturerede og den manglende service/konsultation. Men han kunne da godt lige påpege at jeg ankom uanmeldt, igen en mærkelig kommentar og service i betragtning af at man har betalt akut tillæg og, når han i samme mail skriver "Vi har en mistanke om brud på hoften eller andre knogler i bagparten. Vi tager derfor røntgenbilleder af hofter, lænd, venstre bagben og ryg.", men han forventer åbenbart at man som kattejer med følelser investeret i dyret, men uden kompetence til at vurdere skaden, bare skulle sidde på hænderne til de åbner telefonen 3 kvarter senere + den transporttid der dertil kommer? Vi kørte derud fordi de hver gang har behandlet vores katte rigtig godt, gid de ville give ejerne en tilsvarende service.
Hvis du skulle indfinde dig her med dit dyr og få en regning du synes er lige vel høj eller en behandling du ikke er tilfreds med, så betal ikke før du ER tilfreds, for du kan ikke forvente service efterfølgende, altså andet end dårlig service!
forkert diagnose, men ...
Vores gravhund, som har altid været en sund og glad hund, havde pludseligt meget ondt i ryggen, og var blevet meget trist. Vi er nye i byen, og måtte vælge en tilfældig dyrlæge. Vi valgte Centrum Dyrehospital fordi på deres hjemmeside, står det, at de har alt det nødvendigt udstyr (RX, egen laboratorie, osv). Vi aftalte en tid samme dag. Da vi kom, der var en ung dyrlæge ([navn fjernet]) som ikke kunne fastsætte en diagnose, "det måtte være alt tra diskusprolapse til bugspytkirtelbetændelse, eller også det værste (kræft)". Men da det var for sent for at få taget de nødvendige blodprøver /RX på stedet, fik vi tilbudt en smertestillende medicin, for at så komme tilbage dagen efter; ellers kunne vi få en henvisning til en anden dyreklinik af den samme kæde som tilbyder døgnvagt. Dyrlægen anbefalede i hvert fald at få hunden undersøgt med det samme (scanning, RX, blodprøver, evt. indlæggelse) , da den så meget udmættet. Vi blev selvfølgeligt meget urolige, pga de spøgelser som havde været nævnet (betændelse...kræft!!) og det var også svært at få hunden inde og ude af bilen igen dagen efter, da den ikke kunne hoppe selv ind, og nægtede pivende at lade sig løfte. Derfor valgte vi, at køre til den anden klinik.
Den nye dyrlæge, som har åbenbart bredere erfaring, kunne udelukke med det samme at det kunne dreje sig om noget internt, da hunden ikke havde kastet op, spiste regelmæssigt og havde heller ikke afføringsproblemer. Vi var meget lettet !! Hunden fik en smertestillende medicin, som hjalp med det samme, og en behandling til at tage med hjem.
Vi betalte "med glæde" deres (relativt dyrt) faktura ( 1488,60 kr)
I dag har vi modtaget Centrum Dyrehospitalets faktura, svarende til 706,13 kr, for en forkert diagnose....masser af angst...og en spild af tid og tillid.
Det er vores synspunkt: man må ikke kalde sin klinik for "hospital" når man ikke tilbyder hospitalservice (vi blev narret af navnet, synes vi), og deres læge mangler erfaring, men koster som de bedste. Vi fik ingenting men skal alligevel betale dobbelt op.
Professionelt.
Vi har to gange haft vores kat på Centrum Dyrehospital, og de har alle gange handlet meget professionelt. Desuden er de altid venlige og yder en god service. Kan klart anbefale dem.
Købte Frontline combo til mine 4 hunde.
Jeg bestilte i går 4 pakker frontline til vores hunde. Plejer at købe igennem nogle andre, men her var de bare billigere og i dag modtog jeg pakken med postdanmark. Jeg kan derfor kun varmt anbefalde Centrum Dyrehospital når det kommer til bestilling af vare på nettet. Deres priser er også billigere hvis man samligner med alle de andre webbutikker.
De fleste skriver jo "spar dit og dat" men når det så kommer til stykket, så har de udregnet med en langt højre købspris til at starte med, fragt kommer oveni hvilke gør at det løber op. Jeg føler derfor at jeg har fået den bedste pris her og synes derfor at alle andre som måske også står i samme båd som jeg skal vide at her er det billigt, hurtigt og fuldstændig smertefrit. Tak for go service!