Find et andet sted en Zaton Holiday…
Find et andet sted en Zaton Holiday Resort!!
Hvis jeg kunne give minus stjerner så have jeg gjort det. Vi havde booket en plads 1,5 mdr før vores ferie helt nede på stranden. Vi skrev til dem dagen før vi ankom om vi stadig havde en aftale og kunne få den plads vi gerne ville have. Alt forgik på mail. Ja vi have selvfølgelig stadig pladsen. Da vi ankommer den 7. Juli kl. 24.00 ( vi havde mailet til dem at vi ville ankomme på det tidspunkt og det var i orden) havde de givet vores plads til en anden. Vi fik en plads noget længere væk end det som vi ønskede. Vi har været der i 3 uger. Ingen undskyld eller noget bare en masse undskyldninger. Vi betalte 140 euro for at få en rolig dag oppe på Ventula Rooftop. De sagde til os plus det står på skiltet nede ved på "gaden" at man skal være 12+ for at komme derop. Det synes vi der kunne være dejligt med lidt selvforkælelse og ro uden en masse små børn. Da vi kommer derop er der en hel familie med alle deres børn. Vi snakker måske 7-10 børn under 10 år den yngste måske 4 år. De fyldte hele poolen. Skreg og smed rundt med vand over det hele. Når man lagde i poolen hoppede de på en og smed vand på en. Vi klagede til dem som arbejder der og det var der også andre der gjorde men vi fik intet ud af det andet end undskyldning igen. Han sagde de havde gået videre med det flere gange med de blev ikke lyttet til. De havde været der hele ugen fik tjeneren fortalt. Vi gik videre med det til Zaton manager men vi fik stukket den ene løgn i hovedet efter den anden og fik tilbudt pizza som undskyld. Nej tak! 140 euro lige ned i skraldespanden.
Toiletterne er klamme og stinker af urin. Flere gange var der mænd som gik i bad over ved dame, men de gjorde intet ved det.
Priserne er steget og er virkelig blevet en penge maskine. Kvaliteten på pladsen er virkelig dårlig samt servicen. Vi kommer der bestemt ikke igen.
Brug jeres penge et andet sted!!!!