Har haft brug for Odense Dyrehospital i alt 3 gange og man bliver altid mødt af smilende og imødekommende personale! Derudover har de nok nogle af danmarks bedste dyrelæger ansat! At min hund fik fj... Se mere
Min hund blev syg en tirsdag aften hvor hovedet pludselig sad helt skævt. Jeg ringede først til en dyrlæge fra en anden klinik som ikke ville se os. Men da jeg fik fat i jeres teknik i Odense fik... Se mere
Min hund har været i korsbånd operation og dyrlæge giver underskrift på man skal kontakte dem hvis der opstår halthed.etc. Ringer og og ja nytteløs dårlig service jamen det er jo 6 måneder siden ..... Se mere
Henvisnings- og akuthospital for kæledyr
Rugårdsvej 105, 5000, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Meget professionel og god betjening

⭐☆☆☆
Jeg er både ked af det og frustreret over mit forløb.
En søndag blev min lille hund dårlig. Jeg vurderede ikke, at det var en livstruende nødsituation, men da hun tydeligvis ikke havde det godt, ringede jeg til Odense Dyrehospital. Efter at have beskrevet hendes symptomer, ville de gerne se hende samme dag. Vi talte på intet tidspunkt om, at det var en akut behandling.
Den første ledige tid var kl. 17.00 fik jeg oplyst, at der ville være et tillæg, men tænker ikke mere over det, det er mandag og de andre dyrlæger lukker kl 17.00 Jeg var glad for, at min hund kunne blive set samme dag. Vi snakker ikke om det er akut!
Dyrlægen var rigtig sød og professionel, og jeg har intet negativt at sige om selve undersøgelsen. Min hund fik konstateret en tandbetændelse og blev sat i behandling med antibiotika og smertestillende i 7 dage. Jeg fik samtidig besked om at kontakte min egen dyrlæge, når de kom tilbage fra ferie den 5. august.
Det, der frustrerer mig, er regningen. Først ved betalingen blev det klart, at tillægget var 150 %, hvilket gjorde regningen over 3.000 kr. Set i bakspejlet burde jeg måske have spurgt nærmere, men jeg synes også, at klinikken kunne have været langt tydeligere om, hvor stort tillægget faktisk var.
Desværre fik min hund det ikke bedre. Da jeg kontaktede Odense Dyrehospital igen, fik jeg at vide, at de ikke laver tandbehandlinger og blev henvist til Bogensevej Dyrehospital. Her kunne de først tilbyde en tid til selve tandbehandlingen senest torsdag i næste uge omkring 10 dage efter diagnosen.
Det efterlod mig med en følelse af usikkerhed. Hvis min hund godt kunne vente så længe på behandling, undrer det mig, at det var nødvendigt med en tid uden for normal åbningstid, som udløste et meget stort akut-tillæg.
Jeg valgte derfor at kontakte en anden dyrlæge, som kunne tilbyde både undersøgelse og nødvendig behandling allerede to dage senere.
Jeg forstår godt, at ferie og bemanding kan give ventetid, og jeg har stor respekt for dyrlægernes arbejde. Min kritik går ikke på den faglige behandling eller personalet, men på kommunikationen omkring priser og den manglende sammenhæng mellem, at situationen tilsyneladende var akut nok til et stort tillæg, men ikke akut nok til at kunne få den nødvendige tandbehandling inden for rimelig tid.
Det har været en både dyr og følelsesmæssigt hård oplevelse, og jeg stod tilbage med en hund, der stadig havde ondt, samtidig med at jeg måtte starte forfra hos en anden dyrlæge.

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
At min hund fik fjernet pels på det ben, som ikke skulle opereret trækker ikke ned :)

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Vi ved godt, at det er flere år siden, vores langhårede gravhund Bella var indlagt på dette dyrehospital, men vi synes stadig, det er vigtigt at dele vores oplevelse.
En søndag fik Bella en akut diskusprolaps og blev lam i bagkroppen. Da vores egen dyrlæge havde lukket, kørte vi hende hertil. Vi fik at vide, at der kun var to muligheder: en operation til over 50.000 kr. eller aflivning. Det var en svær situation.
Under indlæggelsen oplevede vi desværre ikke, at der blev gjort ret meget for hende ud over smertestillende og lidt fysioterapi. Hun var indlagt i fire dage, opholdet kostede omkring 12.000 kr., og vi følte ikke, at hun fik den hjælp, vi havde håbet på.
Vi fik også at vide, at vi ikke måtte besøge hende, fordi det angiveligt ville gøre hende deprimeret. Bella hverken spiste eller drak, mens hun var alene, men da vi valgte at besøge hende alligevel, begyndte hun straks at spise og drikke igen.
Vi kunne ikke acceptere, at operation eller aflivning var de eneste muligheder, så vi hentede hende hjem og fortsatte behandlingen hos vores egen dyrlæge.
Det blev den bedste beslutning, vi kunne have truffet.
Med genoptræning, hjemmelavet sele, behandling og daglige øvelser begyndte hun hurtigt at få førligheden tilbage, og efter omkring en måned kunne hun gå igen.
I dag, mere end fem år senere, lever Bella et helt normalt liv. Ingen kan se, at hun nogensinde har været lam eller haft en diskusprolaps.
Vi deler ikke denne historie af bitterhed, men fordi vi mener, det er vigtigt, at andre ved, at der i nogle tilfælde kan være alternativer til operation eller aflivning.
Vores oplevelse var desværre, at vi betalte en stor regning uden at få den hjælp, vi forventede. Derfor kan vi ikke anbefale dette dyrehospital.
Vores vurdering: 1/5 stjerner.

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Drago har været forbi AniCura, og vi havde en rigtig god oplevelse. Personalet havde stor forståelse for, at det var vigtigt for mig at være hos ham helt frem til indlæggelsen og igen være der, når han vågnede efter bedøvelsen.
Alt gik hurtigt og effektivt, men uden at det føltes forhastet. De tog samtidig Dragos mistillid til dyrlæger alvorligt og mødte ham med forståelse og respekt i stedet for at presse ham unødigt.
Det betyder rigtig meget, når man har en stor hund, der ikke føler sig tryg hos dyrlægen. Vi følte os begge i gode hænder 😊🐾
Det eneste, der manglede, var muligheden for en kop kaffe i ventetiden – så havde det været helt perfekt 😉☕️

ANICURE DYREHOSPITAL, Rugårdavej
Yderst professionel og venlig

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Tryghed, kompetente fagfolk, og de tager sig tid og tager hensyn

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Min hund blev syg en tirsdag aften hvor hovedet pludselig sad helt skævt.
Jeg ringede først til en dyrlæge fra en anden klinik som ikke ville se os.
Men da jeg fik fat i jeres teknik i Odense fik jeg den bedste behandling man kan forestille sig og en meget kompetent dyrlæge som heldigvis kunne konstatere at min hund havde græsstrå sidene er dybt i øret.
Min bedste anbefalinger til jeres vagt dyrlæge

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Så søde mennesker, der virkelig tager godt imod dit dyr. God til at følge opnå hvordan dit dyr har det. De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Jeg har en kat på 13 år, som efter en meget dårlig oplevelse hos en anden dyreklinik ifm. sterilisation, da hun var 1 år, er blevet meget skræmt over fremmede, lyde og ikke mindst dyrlæger/klinikker. I en del år har jeg derfor ikke kunnet tage hende til dyrlæge, da jeg fik at vide, det ikke kunne lade sig gøre at undersøge hende, når hun blev så bange og aggressiv.
For en uge siden blev hun syg – kastede op og mistede appetitten. Jeg var derfor meget bange for, hvad der skulle ske, når hun skulle til dyrlæge, og om hun fejlede noget alvorligt med sin alder.
Vi mødte op til en akut tid og blev mødt af Gert. Selvom min kat havde fået noget beroligende hjemmefra, var hun stadig meget bange og aggressiv. Gert var derfor nødt til at tage hende bagved, så hun kunne bedøves og undersøges. Jeg var SÅ bange for, at hun ville blive endnu mere skræmt og genopleve den dårlige oplevelse fra da hun var lille samtidig mens hun nu også var syg.
MEN det gik så fint! Da jeg fik hende tilbage, var hun placeret så sødt og roligt i sin transportkasse, at man bare kunne se, Gert virkelig havde passet på hende 🥹❤️
Af hjertet tusind tak Gert - du var så god ved hende og gav hende en god oplevelse, trods hun var skræmt og dårlig ❤️

Hurtig og kompetent behandling. Stor omsorg for dyret. Trygt for os tobenede 😊

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Dyrt - men professionel og grundig behandling og trygt at overlade sit dyr til behandling.

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Min kat fik det rigtig dårligt efter dyrlægens lukketid en fredag aften. De var søde og forstående og hjalp os med antibiotika og smertestillende natten over, så vi kunne hente recept på apoteket dagen efter. Den følgende dag (lørdag 28/2-26) var apotekeren ikke lige den skarpeste kniv i skuffen og der var meget forvirring om hvad vi fik udleveret. Da jeg så ringede til hospitalet igen hjalp Vicki mig igennem mange forvirrende opkald til dyrlægen privat og i sidste ende fik vi det rigtige recept lavet. Ord kan ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er.

Fejl på operationsbordet - kundens EKSTRAREGNING:
Vi har haft vores elskede Nala indlagt på AniCura Odense Dyrehospital til operation grundet livmoderbetændelse. Nala skulle forblive indlagt til dagen efter grundet hendes tilstand, men vi fik at vide at alt var gået rigtig godt.
Næste morgen ringer de inde fra hospitalet og fortæller at de har fundet indre blødninger på vores hund og hendes blodprocent er nede på 15% og hunde dør når den når ned på 10% ergo så skal der handles hurtigt NU. Det der skal ske er en ny operation samt blodtransfusion hvor prisen går fra først 25000kr til at ende med 41632,97kr, det skal faktisk gå så stærkt at idet min kone ringer til mig for at vi er enige i at vi skal have Nala med hjem (indenfor blot 5min) ringer de inde fra AniCura igen til min kone for at få svar.
Efter anden operation snakker min kone med kirurgen hvor han fortæller at alt igen er gået godt (samme kirurg som ved første operation) han fortæller at han måtte have strukket for meget i Nala’s blodåre hvilket havde ført til den indre blødning.
Efter alt dette vælger vi at bede om Nala’ journal ved AniCura grundet vi undres over at Nala skal nå at blive så dårlig inden de opdager det derinde. De vil ikke sende den til os men vil sende den til vores egen dyrelæge. Vi kontakter egen dyrelæge som vil sende journalen til os senere på dagen, da de ikke gør det kontakter vi igen egen dyrelæge som oplyser at de har været i dialog med AniCura og fået besked på de ikke må udlevere journalen til os.
Efter dette klager vi over forløbet til AniCura og beder ligeledes om erstatning svarende til 2.operation idet vi ikke ser det rimelige i at kirurgens fejl bør være vores regning.
Vi mener det er menneskeligt at fejle, men det har ikke været et forsøg eller lignende, ergo ser vi ej heller det rimelige i at vi skal betale for andres fejl.
Vi er blevet telefonisk kontaktet af kirurgen som gjorde meget af af at fortælle at han oprindeligt kommer fra samme by som os og mange i byen kender ham og vi ikke vil få noget ud af klagen, ej heller fra deres egen ansvarsforsikring. Vi får besked af hospitals chefen om hvis vi alligevel ønskede at gå videre skulle vi kontakte fødevarestyrelsen og derefter nævnenes hus få det derigennem som vil tage 2-3år, hvilket vi naturligvis har i sinde idet vi mener ret skal være ret
Helt ærligt: bestiller jeg en kage ved bageren og han taber denne kommer jeg da ikke til at hæfte yderligere for kagen fordi han skal lave en ny

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Helt utilstrækkelig undersøgelse og behandling af kat med pludseligt opståede urinvejssymptomer. Vi betalte for at blive set på en lørdag - men fik blot smertestillende med hjem.

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Det er desværre ikke første gang vi har haft en utryg oplevelse hos Anicura, derfor denne anmeldelse.
Vi har flere gange oplevet nærmest at måtte insisterer på, at et dyr blev tilset. Med de omkostninger der er ved at få et dyr tilset aften og weekender ringer de færreste nok, medmindre de mener det er nødvendigt.
En tidligere episode endte med, at vi blev sendt hjem med, det som vi opfattede som en dårlig hund uden anden behandling end kvalmestillende, da de ikke ville opstarte antibiotika. Og når man har spurgt om antibiotisk behandling og de ikke vil, er det jo svært at gøre andet end modvilligt acceptere. Selv samme hund måtte få timer senere indlægges, da den havde fået skepsis og kom i meget kritisk tilstand.
Nu oplever vi igen, at de undlader at opstarte behandling til vores hund til trods for feber, moderat til høje infektionstal og klinisk dårlig tilstand, som var blevet forværret hos egen dyrlæge. Egen dyrlæge, som vel og mærke ville have startet antibiotisk behandling samt smertestillende, hvis hunden ikke var blevet så dårlig under konsultationen og de derfor ville have den til Anicura med det samme. Vi havde som ejere derfor en klar forventning om hurtig igangsættelse af behandling. Dette blev desværre vurderet helt anderledes hos Anicura.
Vi kan kun føle at dyr skal lide og udsættes for unødige forværring pga af deres tilgang, før de bliver sat i relevant behandlinger.
For ca. 6 timer senere startede de, også ved hende smertestillende og antibiotiskbehandling fordi hun ikke blev bedre….eller måske dårligere. Vi ved det ikke, for vi blev ikke informeret.
At hun blev opstartet i behandling, kom for os som ejere slet ikke som nogen overraskelse, for det vi så var en meget dårlig hund, der time for time kun blev dårligere, selvom hun livede lidt op ved ankomst til Anicura.
Vi følte os langt fra lyttet til og det vi sagde følte vi også blev negligeret. At vi sagde, at egen dyrlæge allerede ville have startet behandling op, hvis hun ikke var blevet dårligere derude, ville de heller ikke lytte til.
Information under indlæggelsen var der heller ikke meget af. Vi blev lovet opdatering ved ændringer samt næste formiddag. Ingen af delene blev gjort. Vi måtte selv opsøge det. I stedet har vi gentagne gange hørt om travlhed, manglende kapasitet og ressourcer.
Vi har dd. henvendt os skriftlig og dermed fået lidt mere svar. F.eks fastholder Dyrlægen hos Anicura stadig at vores hund ikke har været dehydreret, til trods for at hun efter mundligt udsagn ikke havde vandladning i over 24 timer på daværende tidspunkt, (det endte med endnu flere timer). Men det har desværre ikke været muligt for os at tjekke op på nogen fakta selv, da de ikke har ville udleverer journalen til os.
Derfor har jeg i dag forsøgt at anmode skriftligt om journalindsigt. Men også denne gang er jeg blevet nægtet adgang.
Som mennesker har vi via lovgivningen ret til journaladgang. At der bliver nægtet journalindsigt, til ens eget dyr, ser jeg som meget bekymrende og dybt problematisk, de gør det umuligt for os som ejere at læse, hvad der skrevet, tjekke diagnoser og prøvesvar. Få et bedre overblik over hele indlæggelsesforløb samt rette eventuelle misforståelser og fejl. Hvis alt er som det skal være og alt er forgået korrekt, hvorfor bliver ens eget dyrs behandlingsforløb, samt notater så hemmeligholdt?
Som sundhedspersonale skriver vi vel ikke noget der ikke kan tåle at se dagens lys? Vi kan kun føle, at de forsøger at umuliggøre og fratage os muligheden for at gå videre med en klage.
Da man ikke kan svare på Anicuras svar kommer der et svar her. Vi har forsøgt at få jer i tale. Vi har forsøgt at kontakte chefen, men har kun fået svar tilbage fra dyrlæge, hvor vi som sagt endnu engang er nægtet journalindsigt.

Kommer ALDRIG til at anbefale AniCura Odense Dyrehospital til nogen😡
Stod i går sen eftermiddag med min 4 årige hanhund der har tydelige smerter og kan ikke holde på vandet. Ringer derfor til dyrlægevagten, dels for at få råd, men også for at få aftalt tid så vores hund kan få hjælp.
Bliver i stedet mødt af en møguforskammet vagtdyrlæge ( du ved hvem du er ) i telefonen, med beskeden” jeg har ikke tid til sådan noget pjat nu, jeg har travlt!” - og så blev røret ellers knaldet på inden jeg fik svaret 😳😳😳😳- ER DET SERIØS VAGTLÆGE BEHANDLING???? Min hund blev efterfølgende behandlet akut ved anden seriøs dyrlæge med vagtordning - og er nu heldigvis i bedring

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Fantastisk personale, altid søde og smilende og utrolig dygtige dyrlæger. Min kære hund havde fået alvorlige brud på lårbensknoglen, det så umuligt ud, jeg frygtede en aflivning. Men efter 5 timers operation ser det lovende ud. Mange tak til Aller jer ❤️

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
Ved henvendelse pr. Telefon besked jeg en kat der havde forstoppelse. En kat hvor der var gjort flere ting for at hjælpe katten.
Beskeden fra dyrehospitalet var " hvad vil du have vi skal gøre, du har jo gjort det rigtige, vi har andre dyr der har behov for akut behandling og jeres kan vente til hverdag".
Der er ikke behov for konsultation hvis du ikke insistere.
Resultat et andet dyrehospital akut operede katten i tarmen.
Efter undersøgelse.

Besvarelse fra AniCura Odense Dyrehospital
jeg ringede idag fordi min hund har INDRE blødninger og blev AFVIST behandling f ham.
fik afvize i tlf at de da godt ku aflive min hund, men de nægtede at behandle ham fordi jeg ingen penge havde og vi ikke alle bare lige kan skaffe penge kl øf om natten.
så nu kan jeg så sidde her og Lrydse fingre for at min meget dyre reacehund ikke DØR i løbet af natten!
på trods af at LOVEN meget spicifikt soger at dyrlæge IKKE må afvise Alutte tilfælde hvor evt skader eller dødsfald kan være resultatet uden behandling, UANSET ejers økonomiske forhold!
det står meget spicifikt udpenslet i loven hvor der også står ordret, som i feksempelt tilfælde af muligt indre blødninger!
de har demed ikke kun BRUDT LOVEN men også faktisk fuldt bevidt udsat min hun gor ekstreme smereter med mulig død til følge!
ene og alene pga grådighed.
hvis min hund dør i nat, så bliver i sagsøgt tilbage til stenalderen!
der er ikke andre døgn dyrlæger på fyn, så det eneste jeg kan gøre er at sidde her og se på at min hund den dør langsomt og smertefuldt pga JER!!!