Vi fik ekstrem god hjælp til at finde en bil der passede vores behov hos Mikkel Randløv hos Andersen &Martini i Greve. Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør
Agenavej 15 (administration), 2670, Greve, Danmark
- +45 36 93 10 00
- info@am.dk
- am.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
En god oplevelse
Da jeg skulle købe min første bil gennem en forhandler blev jeg taget godt imod af Enes fra Andersen & Martini.
Jeg fik prøvet bilen, og vi fik strikket en handel sammen som jeg var fint tilfreds med!
Og 11 dage senere var bilen klar og efter 6-7 minutter sad jeg i bilen på vej hjem.
Så stort tak til Enes, for at gøre handlen nem og overskuelig, samt for at besvare de spørgsmål jeg måtte have, hurtigt.
Enes Kizilkaya en rigtig behagelig…
Enes Kizilkaya en rigtig behagelig medarbejder og vi føler vi fik en god handel i hus.
Enes Kiziljaya en behagelig medarbejder…
Enes Kiziljaya en behagelig medarbejder og vi føler vi fik en god handel i hus.
Tak for en virkelig god oplevelse hos…
Tak for en virkelig god oplevelse hos Jer. Mads har været ekstremt god, hjælpsom og serviceminded! Det er ikke sidste gang hos Jer! Tak
Fralægger sig ethvert ansvar, fuldstændig uacceptabelt
Jeg er dybt skuffet og chokeret over den behandling, vi har fået hos Anders & Martini.
Vores bil (5 år gammel, købt fra ny hos dem) blev indkaldt til en operation pga. en fabriksfejl. Vi afleverede bilen i god stand og fik den retur efter 5 dage – med en kæmpe flænge på ca. 15 cm i forruden lige foran førersædet.
Trods det faktum at bilen udelukkende har været i deres varetægt, fralægger de sig ethvert ansvar. Det er fuldstændig uacceptabelt.
Siden da har dialogen været elendig, servicen ligeså. Ingen vil tage ansvar, ingen vil hjælpe – kun bortforklaringer. Det er virkelig skuffende, især når vi gennem årene har købt flere biler hos dem og været loyale kunder.
Efter denne oplevelse kan jeg med sikkerhed sige, at vi aldrig sætter vores ben eller bil der igen. Helt latterligt forløb og ekstremt dårlig kundeservice.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted!!😳

Besvarelse fra Andersen & Martini
Super god oplevelse
Jeg købte min bil hos Andersen & Martini i Taastrup og det var en rigtig god oplevelse. Man skal lede længe efter en så behagelig sælger som Mathias Hjarsø.
Når jeg en dag skal skifte bilen ud igen, bliver det uden tvivl ham jeg går til!
Fantastisk oplevelse – trygt køb af vores første elbil!
Vi har i slutningen af november måned købt vores første elbil hos Andersen & Martini i Greve, og vi kunne ikke være mere tilfredse.
Vi fik forhandleren anbefalet af vores søn, som selv har købt elbil her, og vi må sige, at de lever fuldt ud op til alt den positive omtale vi har hørt.
Det er en imponerende stor forretning med et kæmpe udvalg af biler i alle mærker, modeller og prisklasser, men på trods af størrelsen følte vi os meget velkomne, værdsat og i gode hænder.
Vores sælger Jens var utrolig venlig og tog sig enormt god tid til at forklare og vise alt det nye ved at køre elbil. Vi havde mange spørgsmål, og han besvarede dem alle med stor tålmodighed.
Noget vi også satte stor pris på, var, at der absolut intet købspres var. Det var tydeligt, at det vigtigste for Jens var, at vi fik lige præcis den bil, der passede til vores behov.
Prisen på bilen var rigtig god sammenlignet med markedet, og vi fik en god pris for vores gamle bil i bytte.
Da forhandleren både har et professionelt værksted og en klargøringsafdeling på stedet, fik vi bilen leveret præcis, som vi ønskede – med nye kvalitets-helårsdæk, serviceret, flot poleret og med en keramisk coating.
Hele processen fra første besøg til levering har været 5-stjernet.
Vi følte os prioriteret hele vejen igennem, og der er absolut intet at sætte en finger på. Vi kan kun give Andersen & Martini i Greve de varmeste anbefalinger!
Bedste hilsner og tak
Ove og Lisbeth
God service. Mads var god til at hjælpe. Smilende man skal bare presse ham lidt for en god handel :)
God og erfaren sælger
Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig og ærlig.
Den eneste grund til at den manglende sidste stjerne er at vi overtog vores nye el bil med nærmest ingen strøm på så måtte kæmpe med at finde en hurtig ladeløsning for at kunne klare resten af dagens gøremål. Det ville være dejligt hvis vi havde undgået det.
God behandling
Vi har fået en rigtig flot service og behandling af Michael Birk fra Andersen og Martini. Meget ordentlig, professionel og rigtig god til at vende tilbage til os med svar på alle vores spørgsmål. En rigtig god og reel mand. Ham handler vi gerne med igen. Tag fat i ham, hvis I ønsker at handle med Andersen og Martini i Taastrup.
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
Lars Pedersen gav en meget pro oplevelse.
Han giver så meget ro i bilkøbet.
Så man føler sig i gode hænder.
Samtidig tog Lars på arbejde i juledagene
Og at få vores bil klar til aflevering.
Selvom det var midt i hans ferie.
Jeg ville kontakte Lars Pedersen personlig ved Andersen og Martini i Tåstrup hvis jeg skulle ha en ny bil igen. Hilsen Simon Zederkoff
super god service
Jeg har fået en super god service af sælgeren Kenneth. Kan varmt anbefale at handle med ham.
Alex
Mads var meget behagelig og var meget…
Mads var meget behagelig og var meget kunde mindet, så handel var hurtig og og nem.
Fuldt tilfreds, pålidelige sælgere som holder hvad de siger
I sommeren 2025 erhvervede jeg mig en BMW i4 M50. Forløbet hos Andersen og Martini har været meget tilfredsstillende, og samarbejdet med Enes og hans kollega Claus har været både professionelt og behageligt. Eventuelle mindre mangler, der blev konstateret efter ibrugtagning, blev udbedret effektivt og med høj kvalitet.
Stor tak til Enes og Claus for en fremragende oplevelse.
Har nu ventet i telefonen til deres…
Har nu ventet i telefonen til deres værksted i Søborg i over 30 min !!!
Ingen tager telefonen!!
Elendig kundeservice!!
Ringede derefter til salgsafdeling
Der kom jeg igennem med det samme
De kunne ikke hjælpe mig og stillede mig igennem til en anden afdeling hvor 2 ud af 4 ikke talte i telefon blev der sagt. Ventede igen 30 min og opgav

Besvarelse fra Andersen & Martini
Fuldt tilfreds
Fuldt tilfreds. Et godt forløb - god kontakt med Daniel, hurtig og kompetent rådgivning og fornuftig økonomi.
Vil gerne rose Mikkel fra Greve afd
Vil gerne rose Mikkel fra Greve afd. Fantastisk pålidelig sælger.
Glad for min nye bil. Stor ros.
Super service !
Vi købte min bil hos Andersen og Martini og fordi vi var så begejstrede for sælgeren valgte vi også at købe min mands bil samme sted. Sælgeren Nichlas, er enormt sød og hjælpsom og gør sig meget tydeligt umage for at man får en rigtig god oplevelse, også selvom man ikke er så klog på biler som jeg selv. Kan varmt anbefale Andersen og Martini især på grund af sælgeren.
Vi købte 2 biler og har haft en god…
Vi købte 2 biler og har haft en god oplevelse i handlen.
Fin pris, ok sted
Fin pris ok sted, men det tog for lang tid. Jeg ventede mens min bil fik en stor service. Havde endda bedt den om ikke at lave dele at service, da det var lavet et andet sted. Alligevel ventede jeg 5 og en halv time på noget der selv havde angivet max skulle tage 4.