Andersen & Martini Anmeldelser 3.490

4,2

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den service, de har modtaget, og fremhæver ofte personalets professionalisme og hjælpsomhed. Mange forbrugere roser medarbejderne for deres ærlige og grundige rådgivning, samt evnen til at finde løsninger og skabe en tryg bilhandel. Den gode kundeservice og den positive oplevelse, de har haft med personalet, får mange til at anbefale virksomheden og vende tilbage for fremtidige bilkøb. Dog var nogle kunder utilfredse med produktet og oplevede problemer med biler, der havde skader eller defekter ved levering. Enkelte nævnte også udfordringer med kundeservicen, herunder langsomme svar, manglende ansvarstagen og uhøfligt personale, samt uenigheder om priser og aftaler.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Mange kunder roser den fremragende og professionelle... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver ofte medarbejdernes... Se mere

Product

Forbrugere finder product tvetydig. Nogle forbrugere er meget tilfredse med deres bilkøb, roser hurtig... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydige oplevelser med kundeservice. Mange roser den fremragende service, hvor sælgere som... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser. Mens nogle forbrugere fandt priserne meget gode og fair, især... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Vi fik ekstrem god hjælp til at finde en bil der passede vores behov hos Mikkel Randløv hos Andersen &Martini i Greve. Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig... Se mere

Har netop købt to brugte biler hos AM Søborg. Fik fortrinlig service og rådgivning, som hele vejen igennem var ærlig og brugbar. Tingene var i orden fra start til slut, ikke mindst da den ene bil bl... Se mere

Vi havde en super fed oplevelse under vores køb og handel med hos Andersen og Martini. Frederik Vinther Skov Andersen var super kompetent og gav os svar på alle vores spørgsmål og hjælp os trygt genne... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

4,2

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

En god oplevelse

Da jeg skulle købe min første bil gennem en forhandler blev jeg taget godt imod af Enes fra Andersen & Martini.

Jeg fik prøvet bilen, og vi fik strikket en handel sammen som jeg var fint tilfreds med!

Og 11 dage senere var bilen klar og efter 6-7 minutter sad jeg i bilen på vej hjem.

Så stort tak til Enes, for at gøre handlen nem og overskuelig, samt for at besvare de spørgsmål jeg måtte have, hurtigt.

22. januar 2026

Fralægger sig ethvert ansvar, fuldstændig uacceptabelt

Jeg er dybt skuffet og chokeret over den behandling, vi har fået hos Anders & Martini.

Vores bil (5 år gammel, købt fra ny hos dem) blev indkaldt til en operation pga. en fabriksfejl. Vi afleverede bilen i god stand og fik den retur efter 5 dage – med en kæmpe flænge på ca. 15 cm i forruden lige foran førersædet.

Trods det faktum at bilen udelukkende har været i deres varetægt, fralægger de sig ethvert ansvar. Det er fuldstændig uacceptabelt.

Siden da har dialogen været elendig, servicen ligeså. Ingen vil tage ansvar, ingen vil hjælpe – kun bortforklaringer. Det er virkelig skuffende, især når vi gennem årene har købt flere biler hos dem og været loyale kunder.

Efter denne oplevelse kan jeg med sikkerhed sige, at vi aldrig sætter vores ben eller bil der igen. Helt latterligt forløb og ekstremt dårlig kundeservice.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted!!😳

19. januar 2026
Andersen & Martini-logo

Besvarelse fra Andersen & Martini

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår fuldt ud, at det er både frustrerende og ærgerligt at opdage en skade på bilen ved afhentning – særligt når bilen har været på værksted i forbindelse med en fabrikskampagne.

Efter en grundig gennemgang af sagen kan vi dog desværre ikke genkende, at skaden er opstået, mens bilen har været i vores varetægt. Revnen i forruden kan med sikkerhed føres tilbage til et eksisterende stenslag i rudens nederste sorte felt, som typisk er svært at opdage i daglig brug. Det er veldokumenteret, at sådanne stenslag kan udvikle sig til revner – blandt andet som følge af temperaturændringer – uden at der sker en egentlig påvirkning udefra.

Vi tager altid ansvar, når vi begår fejl, men vi kan ikke påtage os ansvar for følgeskader, som vi ikke har forårsaget. Dette er også baggrunden for vores vurdering i denne sag.

Vi beklager, hvis dialogen har været oplevet som utilfredsstillende. Det har aldrig været vores intention, og vi bestræber os altid på at møde vores kunder ordentligt og professionelt – også når vi er uenige om sagens udfald.

Skulle der opstå behov for udskiftning af forruden via forsikring, står vi naturligvis fortsat til rådighed for at hjælpe med det praktiske.

Andersen & Martini A/S

Super god oplevelse

Jeg købte min bil hos Andersen & Martini i Taastrup og det var en rigtig god oplevelse. Man skal lede længe efter en så behagelig sælger som Mathias Hjarsø.
Når jeg en dag skal skifte bilen ud igen, bliver det uden tvivl ham jeg går til!

15. januar 2026

Fantastisk oplevelse – trygt køb af vores første elbil!

Vi har i slutningen af november måned købt vores første elbil hos Andersen & Martini i Greve, og vi kunne ikke være mere tilfredse.

Vi fik forhandleren anbefalet af vores søn, som selv har købt elbil her, og vi må sige, at de lever fuldt ud op til alt den positive omtale vi har hørt.

Det er en imponerende stor forretning med et kæmpe udvalg af biler i alle mærker, modeller og prisklasser, men på trods af størrelsen følte vi os meget velkomne, værdsat og i gode hænder.

Vores sælger Jens var utrolig venlig og tog sig enormt god tid til at forklare og vise alt det nye ved at køre elbil. Vi havde mange spørgsmål, og han besvarede dem alle med stor tålmodighed.
Noget vi også satte stor pris på, var, at der absolut intet købspres var. Det var tydeligt, at det vigtigste for Jens var, at vi fik lige præcis den bil, der passede til vores behov.

Prisen på bilen var rigtig god sammenlignet med markedet, og vi fik en god pris for vores gamle bil i bytte.
Da forhandleren både har et professionelt værksted og en klargøringsafdeling på stedet, fik vi bilen leveret præcis, som vi ønskede – med nye kvalitets-helårsdæk, serviceret, flot poleret og med en keramisk coating.

Hele processen fra første besøg til levering har været 5-stjernet.
Vi følte os prioriteret hele vejen igennem, og der er absolut intet at sætte en finger på. Vi kan kun give Andersen & Martini i Greve de varmeste anbefalinger!

Bedste hilsner og tak
Ove og Lisbeth

27. november 2025

God service. Mads var god til at hjælpe. Smilende man skal bare presse ham lidt for en god handel :)

16. januar 2026

God og erfaren sælger

Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig og ærlig.

Den eneste grund til at den manglende sidste stjerne er at vi overtog vores nye el bil med nærmest ingen strøm på så måtte kæmpe med at finde en hurtig ladeløsning for at kunne klare resten af dagens gøremål. Det ville være dejligt hvis vi havde undgået det.

14. januar 2026

God behandling

Vi har fået en rigtig flot service og behandling af Michael Birk fra Andersen og Martini. Meget ordentlig, professionel og rigtig god til at vende tilbage til os med svar på alle vores spørgsmål. En rigtig god og reel mand. Ham handler vi gerne med igen. Tag fat i ham, hvis I ønsker at handle med Andersen og Martini i Taastrup.

12. januar 2026

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Lars Pedersen gav en meget pro oplevelse.
Han giver så meget ro i bilkøbet.
Så man føler sig i gode hænder.
Samtidig tog Lars på arbejde i juledagene
Og at få vores bil klar til aflevering.
Selvom det var midt i hans ferie.
Jeg ville kontakte Lars Pedersen personlig ved Andersen og Martini i Tåstrup hvis jeg skulle ha en ny bil igen. Hilsen Simon Zederkoff

31. december 2025

Fuldt tilfreds, pålidelige sælgere som holder hvad de siger

I sommeren 2025 erhvervede jeg mig en BMW i4 M50. Forløbet hos Andersen og Martini har været meget tilfredsstillende, og samarbejdet med Enes og hans kollega Claus har været både professionelt og behageligt. Eventuelle mindre mangler, der blev konstateret efter ibrugtagning, blev udbedret effektivt og med høj kvalitet.

Stor tak til Enes og Claus for en fremragende oplevelse.

7. januar 2026

Har nu ventet i telefonen til deres…

Har nu ventet i telefonen til deres værksted i Søborg i over 30 min !!!
Ingen tager telefonen!!
Elendig kundeservice!!
Ringede derefter til salgsafdeling
Der kom jeg igennem med det samme
De kunne ikke hjælpe mig og stillede mig igennem til en anden afdeling hvor 2 ud af 4 ikke talte i telefon blev der sagt. Ventede igen 30 min og opgav

29. december 2025
Andersen & Martini-logo

Besvarelse fra Andersen & Martini

Kære Matthias Lohan,

Tak for anmeldelsen.

Vi er rigtig kede af din oplevelse.

Vi har forsøgt at finde frem til dine oplysninger, men uden held. Vi har derfor lavet en forespørgsel til dig direkte via TP, hvilket vi håber du vil vende retur om.

Andersen & Martini

Super service !

Vi købte min bil hos Andersen og Martini og fordi vi var så begejstrede for sælgeren valgte vi også at købe min mands bil samme sted. Sælgeren Nichlas, er enormt sød og hjælpsom og gør sig meget tydeligt umage for at man får en rigtig god oplevelse, også selvom man ikke er så klog på biler som jeg selv. Kan varmt anbefale Andersen og Martini især på grund af sælgeren.

22. december 2025

Fin pris, ok sted

Fin pris ok sted, men det tog for lang tid. Jeg ventede mens min bil fik en stor service. Havde endda bedt den om ikke at lave dele at service, da det var lavet et andet sted. Alligevel ventede jeg 5 og en halv time på noget der selv havde angivet max skulle tage 4.

23. december 2025