Havde været oppe og få skifte fra vinter til sommerdæk da jeg køre fra værkstedet ca 5 min efter lyder det mærkeligt fra bilen midt på motorvejen og kan ikke styre bilen men kommer i nødsporet og find... Se mere
En rigtig god oplevelse. Lars Pedersen gav en meget pro oplevelse. Han giver så meget ro i bilkøbet. Så man føler sig i gode hænder. Samtidig tog Lars på arbejde i juledagene Og at få vores bi... Se mere
Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør
Husmandsvej 3, 2630, Taastrup, Storkøbenhavn, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Købte en brugt fiat. Små 3 mdr efter røg generator på en tur i Jylland, om søndagen. Gide råd var dyre, men måtte ind på nærmeste værksted, Grønebjerg Auto, og få den skiftet. Efter 1.5 time var vi videre - flot.
Da ugen starter igen henvender jeg mig til A&M, og klager min nød, med bilen der kun har boet hos mig, knapt 3 måneder, og rullet godt og vel 1000 km i min varetægt.
De siger jo så ganske rigtigt, at de skulle have været kontaktet, og de jo selv vil klare reklamation og reparation.
De siger dog også, at de forstår den kedelige situation, jeg stod i, så vi bliver enige om, de pr kulance dækker 50% af den fremmede værksteds regning..
Det er fame service - jeg havde ikke krav på noget som helst.
Ros herfra
Det bedste sted at handle bil og vi har nu gjort det 3 gange ,selvom vi bor på Bornholm.
Super perfekt dialog og levering.
Kan varmt anbefale A & M
Har nu været hos jer 2 gange. Måske småting begge gange og på garantien, men i er effektive, super smilende og venlige. Næste gang vi skal have ny bil, så kigger vi klart forbi jer.
Jeg skriver til jer med en oplevelse, jeg desværre må sige var skuffende og ubehagelig. Ved mit seneste besøg i jeres forretning oplevede jeg en service, der var langt under forventet standard.
Under prøvekørslen af en bil blev mit barn meget bange på grund af den sælgers adfærd, der på ingen måde var professionel. Jeg følte, at sælgerens opførsel var truende og slet ikke egnet til en sådan situation. Det er uacceptabelt, at en simpel prøvekørsel ender med at skræmme mine børn.
Jeg ønsker at gøre jer opmærksom på denne dårlige oplevelse for at give jer mulighed for at forbedre jer. Det er vigtigt, at jeres personale er opmærksomt på kundens behov og følelser, især når der er børn involveret.
På baggrund af denne oplevelse vil jeg desværre fraråde andre at købe bil hos jer, i hvert fald indtil der er blevet gjort tiltag for at forbedre kundeservicen og sikre, at lignende episoder undgås i fremtiden.
Med venlig hilsen,
MADS

Besvarelse fra Andersen & Martini - Taastrup
Jeg besøgte Andersen og Martini Taastrup med store forventninger om at finde min næste bil, men blev desværre dybt skuffet over den dårlige service og betjening, jeg modtog.
Jeg blev venligt modtaget af en sælger, men det var desværre her, oplevelsen tog en nedadgående drejning. Efter at have udtrykt interesse i en bestemt bil, blev jeg nægtet muligheden for at prøvekøre den. Begrundelsen? Jeg fik ingen klar forklaring udover en generel afvisning. Men der blev sagt hold din kæft i hoved på mig da jeg spurgte mere ind til om hvorfor.
Denne manglende villighed til at imødekomme en potentiel kundes rimelige anmodning om en prøvekørsel er uacceptabel. Det er helt grundlæggende for enhver forhandler at give kunderne mulighed for at opleve køretøjet på vejen, før de træffer en beslutning.
Desuden var betjeningen jeg modtog under hele besøget langt under standarden. Der var ingen forsøg på at forstå mine behov eller svare på mine spørgsmål med tilfredsstillende information.
Alt i alt var mit besøg hos Andersen og Martini Taastrup en skuffende oplevelse. Jeg håber, at ledelsen vil tage disse kritikpunkter til sig og arbejde på at forbedre deres service, så andre kunder ikke oplever det samme.

Besvarelse fra Andersen & Martini - Taastrup
Hvis du skal bruge et værksted som lover dig noget som så ikke kan lade sig gøre og som ikke vil erkende deres fejl så brug endelig andersen og martini
Magen til ubrugeligt værksted skal man lede længe efter sidste gang jeg sætter mine ben hos dem

Besvarelse fra Andersen & Martini - Taastrup
FREMRAGENDE ! Vi har lige købt ny bil hos Andersen & Martini i Taastrup og bedre service, råd og vejledning får man simpelthen ikke ! Vi købte bil af Stefan Kamper Kuhnel og er fra start til slut kun blevet mødt af hans smil, venlighed, kyndig vejledning og en service i absolut verdensklasse ! Tusinde tak for en tryg og hele vejen igennem fantastisk oplevelse ! Stefan og Taastrup afdelingen kan hel klart anbefales til alle…mvh Michael
Imødekommende og professionel behandling af Stefan fra salg.
Vil klart handle bil hos Andersen & Martini igen.
Jeg har købt en Opel Corsa Electric af Palle Knarreborg hos Andersen & Martini i Taastrup, og jeg må bare sige, jeg gør det gerne igen, når jeg får råd😊. Det var en venlig, saglig og proffessionel handel, lige fra første færd til nøgleoverlevering. Vi er meget glade, tak.
Købte brugt bil i Taastrup afd. Bilen skulle på værksted 2 gange i brugtvognsgaranti perioden (ikke A&M's fejl at bilen havde problemer) - Begge gange blev der ydet perfekt service!
Jeg vil klart anbefale dem!
To besøg hos Andersen & Martini giver anledning til positiv feedback.
1. Udbedring af skade på værksted i Greve. Arbejdet er udført rigtig flot og god service.
2. Hjulskift og 30.000 km service udført hos AM afdelingen i Tåstrup mens jeg ventede.
På tros af kort bestillings varsel på service, blev dette alligevel udført sammen med hjulskifte.
Meget flot service, tak for det.
Jeg havde bestilt en prøvetur i en bil.
Da jeg fik nøglerne af sælgeren, nævnte jeg at bilen havde panorama tag.
Sælgeren påstod hårdnakket og nedladende, at ingen elbiler har panorama tag, og at jeg havde set forkert i annoncen.
Det stoppede brat, da han kiggede ud af vinduet og så, at modellen rent faktisk havde panorama tag....
Hans attitude og ignorance gjorde, at jeg besluttede mig, for ikke ville handle der. Jeg købte derfor min bil hos en anden forhandler.
Edit: Efter at jeg lagde dette opslag op, blev jeg kontaktet af salgschefen for afdelingen. Han beklagede meget og var lydhør overfor min oplevelse.
Derfor har jeg valgt at øge med 1 stjerne, således at jeg giver 3 stjerner i stedet for de 2 stjerner jeg oprindeligt havde givet.
Super service fra Stefan i Tåstrup. Hurtig handel, hurtig afhentning af ny bil.
Vi har været yderst tilfredse med købet af vores elbil. Der har under hele forløbet, med Stefan Kamper, været en god, professionel stemning og fyldestgørende orientering omkring vores bilhandel.. Ligeledes har vi følt os imødekommet ift. vores ønsker.
På afhentningsdagen, stod bilen stod skinnende flot og de aftaler vi havde indgået var overholdt. Stefan Kamper gav os en lang og grundig gennemgang, samt vejledning, af bilens funktioner.
Så kun roser herfra.
VH Peter og Birte
Professionel, saglig og venlig betjening ved køb af bil. Hurtig respons efterfølgende, da en mindre ting skulle klares. Køb af brugt bil er en tillidssag, og Andersen & Martini har levet fuldt op til min tillid.
Vi købte vores nye bil igennem A&M, og det har været sådan en god oplevelse, fra start til slut. Helt fantastisk service - vi kan kun give vores varmeste anbefalinger 😊
Tak for handlen Stefan og Co!
Dårlig oplevelse hos Anders og Martini i Taastrup. Svarer ikke på mails er overhovedet ikke imødekomende overfor kunder der interesseret i køb/leasing. Der bliver ikke kontaktet tilbage når man får afvide man blir kontaktet når der flere biler på lager. Nu finder jeg en anden forhandler hvor dem ude i taastrup ikke kan finde ud af at sælge.

Besvarelse fra Andersen & Martini - Taastrup
kæphøj personale, dårlig service anbefaler jeg ikke! Gælder kun for denne afdeling.
Fantastisk kundeservice og flotte biler til fair pris
Tak til Jørgen og Flemming for god oplevelse ved service og godt arbejde og i det hele en god oplevelse.
Bitten og Søren