Andersen & Martini - Taastrup Anmeldelser 92

3,9

Husmandsvej 3, 2630 Taastrup, Storkøbenhavn, DK

Havde været oppe og få skifte fra vinter til sommerdæk da jeg køre fra værkstedet ca 5 min efter lyder det mærkeligt fra bilen midt på motorvejen og kan ikke styre bilen men kommer i nødsporet og find... Se mere

Vi har været yderst tilfredse med købet af vores elbil. Der har under hele forløbet, med Stefan Kamper, været en god, professionel stemning og fyldestgørende orientering omkring vores bilhandel.. L... Se mere

FREMRAGENDE ! Vi har lige købt ny bil hos Andersen & Martini i Taastrup og bedre service, råd og vejledning får man simpelthen ikke ! Vi købte bil af Stefan Kamper Kuhnel og er fra start til slut kun... Se mere

En rigtig god oplevelse. Lars Pedersen gav en meget pro oplevelse. Han giver så meget ro i bilkøbet. Så man føler sig i gode hænder. Samtidig tog Lars på arbejde i juledagene Og at få vores bi... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

• Husmandsvej 3, 2630, Taastrup, Storkøbenhavn, Danmark

• 36931500

3,9

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Ekstremt venlige og glade

Vi havde et mega godt forløb, lige fra da vi kom inden for til bil forhandleren hvor vi blev mødt med stort smil og glade sælgere.
Vi endte ud med at prøve nogle forskellige, fik gode råd med på vejen og god introduktion til bilens kunnen.
Kæmpe anbefaling herfra og tak til Magnus som var virkelig en sød og rar sælger!

16. juli 2025

Uprofessionel og grænseoverskridende opførsel fra værkfører J.S

Jeg havde min bil til service i dag kl. 10 hos Anders Martini i Taastrup, og det blev desværre en meget ubehagelig oplevelse. Værkføreren, J.S, behandlede mig på en aggressiv, nedladende og afvisende måde gennem hele forløbet.

Han talte til mig, som om jeg ikke havde nogen forstand på biler, og kom med flere tekniske forklaringer, der simpelthen ikke hang sammen. Det virkede som om, han bevidst udnyttede situationen, i den tro at jeg ikke ville kunne gennemskue det.

Desværre fik jeg også en klar fornemmelse af, at han ikke behandlede mig med samme respekt, som han måske ville have gjort over for en etnisk dansker. Det var ikke direkte, men det lå i tonen, attituden og måden, han talte til mig på – og det gjorde oplevelsen endnu mere ubehagelig.

Det er helt uacceptabelt at blive mødt på den måde som kunde. Jeg vælger derfor ikke at benytte dette værksted igen, og jeg håber, ledelsen tager denne form for opførsel alvorligt, så andre ikke skal opleve det samme.

27. juni 2025

Kære Turgut,

Tak for anmeldelsen.

Andersen & Martini kan ikke genkende det billede der er beskrevet.

Der er som regel 2 sider af samme sag, og desværre i denne sammenhæng, så var det uundgåeligt den kommunikation der opstod.

Vi lever af tilfredse kunder, og vores medarbejdere på lokationen, har været hos A&M i mange år.

Nogle gange kan man ikke gøre alle tilfredse. Situationen taget i betragtning, forsøgte A&M efter bedste evne at finde en rolig afslutning på den dialog der opstod, hvilket ikke lykkes.

Du har valgt ikke at komme hos A&M i fremtiden, hvilket vi naturligvis er kede af, for vi er altid til at tale med.

Vi vil dog gøre dig opmærksom på, at vi også har KIA på følgende lokationer: Glostrup, Ballerup og Søborg.

Andersen & Martini

Altid god service og behandling.

Denne anmeldelse burde jeg have lavet for længe siden, men det er desværre altid nemmere at huske, at give dårlig feedback.

Jeg har haft adskillige Kia'er købt og serviceret hos A&M i Tåstrup. Jeg har altid fået rigtig god service, og har også et par gange oplevet at behøve akut service f.eks. ved revne dæk, hvor jeg kunne presses ind i en travl periode lige efter en nytårsferie. Jeg har kun en enkelt gang oplevet uoverensstemmelse mellem mine forventninger og den leverede service, men dette blev også klaret til min tilfredshed efter en henvendelse.

Jeg kan varmt anbefale A&M i Tåstrup.

18. februar 2025

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse hos Andersen & Martini i Taastrup!
Skulle ud og købe min første bil og var ret meget i tvivl om diverse ting, dog tog Lars mig i hånden og guidede mig hele vejen igennem.
De har virkelig styr på deres ting
Ikke sidste gang jeg køber bil hos dem🤩

2. juni 2025

Fantastisk anbefaling til Andersen og Martini A/S i Taastrup,isk service hos Andersen og…

Fantastisk service hos Andersen og Martini A/S – stor ros til Thomas Larsen!

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Andersen og Martini A/S i Taastrup, og især til salgskonsulent Thomas Larsen. Han leverede en helt igennem fremragende service og vejledning i forbindelse med mit køb af en ID.3.

Det var en fornøjelse at blive mødt med imødekommenhed, ærlighed og høj faglighed – Thomas tog sig tid til at forstå mine behov og hjalp mig trygt og kompetent frem til den bil, der passer perfekt til mig.

Jeg er simpelthen så tilfreds med både processen og resultatet. Tusind tak for en super god oplevelse!
VH Ina Rasmussen

22. maj 2025

Skuffende service og mangelfuld…

Skuffende service og mangelfuld reparation

Jeg vil gerne dele min erfaring med Andersen Martini, da jeg desværre har haft en meget skuffende oplevelse. Jeg tog min bil ind for at få undersøgt, hvorfor motorlampen var tændt, og håbede på en grundig og professionel behandling. Desværre blev jeg skuffet på flere punkter.

Først og fremmest blev motorlampen ikke korrekt håndteret. Jeg fik at vide, at de havde slettet fejlkoden uden at finde den egentlige årsag til problemet. Efter at have hentet bilen og kørt i kun fem minutter, tændtes motorlampen igen – hvilket viser, at fejlen ikke blev udbedret ordentligt.

Jeg blev derefter informeret om, at min bil kun havde én fejl, som skulle være temperaturføleren. Jeg fik skiftet temperaturføleren, olie og oliefilter, men desværre ændrede det intet. Motorlampen blev ved med at lyse, og problemet var langt fra løst.

Jeg havde forventet bedre service og en grundigere undersøgelse, især da der blev lovet garanti på arbejdet. Jeg føler mig nu både frustreret og usikker på, hvad der skal til for at få løst problemet ordentligt.

Jeg kan desværre ikke anbefale Andersen Martini på baggrund af denne oplevelse, da det virker som om, de ikke har været i stand til at finde og løse fejlen på min bil.

7. maj 2025

Kære Lukman Bardan Ahmad,

Tak for anmeldelsen.

Andersen & Martini kan ikke genkende det billede der beskrives her; I forhold til fejlsøgningen, så indikerede denne blandt andet en udskiftning af temperaturføleren.

Personalet var grundige i deres dialog, herunder at tydeliggøre at der sagtens kunne være en eller flere komponenter, der skulle udskiftes, da der var mange fejlkoder til stede.

En af flere anbefalinger fra personalet, var at køretøjet fik udskiftet olie og filter, samt at partikelfilter skulle regenereres, når køretøjet satte dette i gang, hvilket er meget vigtigt bliver gennemført 100%

Vi har tilbudt at fortsætte vores diagnoseundersøgelse, og at dette kostede penge, da vi ikke vil og kan arbejde gratis, som så efter vores opfattelse ikke var helt så tilfredsstillende.

Alt i alt er man meget forundrede fra vores side.

Du er meget velkommen til at komme forbi, så vi sammen forhåbentligt kan finde en løsning.

Andersen & Martini

Værkstedet kan ikke fejlfinde og lyver

Kom ind med en Saab, der viste motorfejl og det tidligere Saab værksted i Taastrup påstod først at problemet var tændrørene, selvom jeg fortalte at jeg selv havde skiftet dem. Så skiftede de hele tændspolemodulet og til sidst påstod de at katalysatoren var i stykker.
Jeg fik bilen hjem og fandt selv ud af at problemet var en løs luftslange til turboen. Jeg betalte 1745 kr. for fejlfinding, der var både var helt forkert og en direkte løgn om katalysatoren, som stadig virker fint.

De får 2 stjerner fordi de trods alt tog tændspolemodulet tilbage til leverandøren uden beregning.

31. juli 2024

Kære E Jintao

Vi undersøger denne.

Anmeldelse af Andersen & Martini A/S Tåstrup

Anmeldelse af Andersen & Martini A/S – Tåstrup afdeling

Hvis du leder efter god service, ærlig kommunikation og professionel vejledning, så skal du ikke tage til Andersen & Martini i Tåstrup.

Salgsopslaget indeholdt fejl – bilen var annonceret med soltag, men det viste sig ikke at være tilfældet. Prisen svingede alt efter, hvor man kiggede – nettet sagde én ting, forhandleren noget andet, og ved fysisk fremmøde fik vi en tredje pris.

Vi var forbi afdelingen tre gange og mødte aldrig sælgeren. Alt foregik via telefon og mail – og her virkede han oftest enten irriteret eller direkte fornærmet, når vi stillede spørgsmål. Det er ærligt talt ikke godt nok.

Da vi hentede bilen, fik vi at vide, at der lå en lader med i bilen. Det kunne vi ikke selv tjekke med det samme, da sommerdækkene lå ovenpå i bagagerummet. Vel hjemme opdager vi, at laderen mangler – og da vi ringer og spørger, får vi bare at vide, at den ikke følger med. Den information havde været rart at få inden, så vi kunne have købt den med fra start. Den form for ærlighed og kundeservice burde være standard – men her føles det nærmest som om, man bliver snydt.

Og det stopper ikke der. Vi betalte 10.500 kr. for et sæt helt standard dæk med stålfælge. Efterfølgende fandt jeg nøjagtigt samme mærke og fælge online til 4.500 kr. – det siger vist det hele.

Som førstegangskøber lagde jeg alt for meget tillid i, at Andersen & Martini i Tåstrup ville være de professionelle og troværdige bilforhandlere, de udgiver sig for at være. Det var en stor fejl.

Det her var første og sidste gang, jeg handler med dem.

1. februar 2025

Kære Davidd Larsen,

Vi undersøger denne.

Pålidelig og god service

Dette er et sammendrag af flere oplevelser som kunde hos deres Tåstrup afdeling
Jeg runder lidt op på point efter sidste gang hvor en sten i min bremse fik mig til at tro at bilen var ved at bryde sammen, men fixede problemet for mig gratis.

24. marts 2025

Var til noget kontrol af bilen som var …

Var til noget kontrol af bilen som var blevet indkaldt via brev , samtidig skulle mekanikeren se på navigation der gav problemer efter en opdatering Kia selv havde lavet .
Det gik ikke helt efter bogen , de kiggede bilen efter men navigationen havde de glemt .
En mekaniker blev tilkaldt , som mente det ikke var noget problem , vi skulle BARE taske ok hele vejen , så var problemet løst .
Mekaniker gjorde det ikke så vi ,og blev sendt hjem med bilen som den var . Jeg gjorde det så da jeg kom hjem , MEN NEJ , problemet er der stadig , Jeg ringede selvfølgelig igen til samme værksted og fortæller dem om problemet og bliver bedt om at komme med bilen igen .
JA JEG MÅ SNART FINDE ET STED DE KAN FINDE UD AF AT LAVE BILEN.
Dårligere værksted skal man lede længe efter .

13. februar 2025

Hej A.W

Vi har haft svært ved at få kontakt til dig, angående din anmeldelse, som vi ikke lige kan genkende. For yderlige dialog, må du gerne kontakte os på info@am.dk med ATT PEH Taastrup med dine kontaktoplysninger, så vi sammen kan finde hoved og hale i det her.

Andersen & Martini A/S

Forfærdeligt værksted

Forfærdeligt værksted. Indskriver tager dårligt kontakt til kunden som træder ind i butikken. Jeg har ved de fleste besøg fået returneret en bil som var i dårligere stand end da den blev afleveret. For at nævne nogle: Dør beklædning ikke skiftet selvom det hårdnakket blev påstået fra "indskriver", efter endnu et besøg var ny beklædning ikke klikket korrekt på (tilbage på værksted igen). Jeg måtte besøge dem 4-5 gange efter at en opdatering af navigationen under service, gjorde mit navigation/bakkamera utilregnelig, efter endnu en opdatering stoppede DAB radio så også med at fungere, Kia Taastrup påstår DAB virker, og det jo bare er min påstand at fejl på navigation er opstået efter deres opdatering og at jeg derfor må købe en ny radio (100% ansvarsfraskrivelse fra deres side), det er tydeligt det er en software relateret fejl og ikke i hardwaren. Deres kommunikation til kunden er elendig og til tider med en lidt provokerende undertone.. "Det hug din aut. gearkasse giver fra 1-2 gear, det er en egenskab du har købt med bilen"...Om igen AM.

27. februar 2025

Hej Peter Frederiksen

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for, at vi nu har lavet en foreløbig aftale med dit køretøj, og ser frem til at møde dig.

Andersen & Martini A/S

Rigtig god oplevelse

Jeg var ude efter en ny bil og blev taget rigtig godt imod af Stefan Kühnel ved Andersen & Martini Taastrup som fra start af var imødekommende og meget behjælpelig fra start til slut. Og går nu og venter på min bil er klar til at blive leveret!

Ren fornøjelse, kæmpe ros til Andersen & Martini Taastrup og især Stefan.

10. januar 2025

Farvel A&M

Synd for firmaet at den første mand ( Jørgen i indskrivning ) man møder både er sur og arrogant. Han gad bestemt ikke svare på spørgsmål og virkede voldsomt irriteret overhoved at skulle høre på mig. Det bliver bestemt et andet sted jeg tager mine biler hen i fremtiden

13. december 2024

Hej Jacob,

Tak for anmeldelsen.

Vi har nu undersøgt denne intern, og kan ikke genkende det du skriver.

Du havde et ønske om at vi kunne udføre en fabrikskampagne på et andet bilmærke, vi som udgangspunkt ikke har kendskab til, hvilket man var noget utilfreds med.

Da der er tale om en fabrikskampagne fra et andet bilmærke, så giver det sig selv, at man skal finde vej dertil for at få denne udført, hvilket jo i "øvrigt" også normalt er uden beregning.

Vi undrer os derfor meget over, at dette giver anledning til en 1 stjernet anmeldelse, da du besøgte os i en helt anden anledning.

Andersen & Martini

Købte for nyligt en nyere brugt Fiat…

Købte for nyligt en nyere brugt Fiat 500e hos afdelingen i Taastrup. Jeg fik den mest fantastiske og tålmodige hjælp. Samme sælger som hjalp mig hele vejen igennem. Jeg ved absolut intet om biler, men på intet tidspunkt følte jeg at mine spørgsmål var for dumme eller for mange. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber en bil hos dem.

2. oktober 2024

Kedelig oplevelse i tirsdags

Kedelig oplevelse i tirsdags.
Havde bestilt tid til at få sommerdæk på i Taastrup afdelingen.
Da jeg kommer derud er de nye dæk slet ikke leveret på stedet, og jeg skal vente lang tid, idet en mand først skulle kører ud et sted og hente dem.
Får at vide at de til gengæld nok skal vaske bilen.
Efter over halvanden times ventetid er de sat på og jeg går ud til en beskidt bil som ikke er vasket.
Det var sgu en øv oplevelse!!!!

23. juli 2024

Hej Heidi
Vi er kede at din oplevelse hos A&M Taastrup og er ved at undersøge sagen - Vi vender retur hurtigst muligt