Andersen & Martini - Ballerup Anmeldelser 129

4,2

Tempovej 17-21, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Hej købte en 2018 Vw passat 1,4 tsi fra deres gamle afdeling i Ballerup hos sælgeren Enes. Det var en rigtig god oplevelse at købe bilen og gav mig 1 års garanti ekstra uden jeg bede om det. Bilen had... Se mere

Andersen og Martini i Ballerup, vil gerne give 5 stjerner til Enes for virkelig god og fantastisk service. Enes kom og leverede min nye Opel Corsa d 01 sep 23 her i Kastrup😊 og grundet lidt forsinke... Se mere

Værkstedet havde mere fokus på kasse end på kunde. De lavede service på min bil, selvom de selv vurderede , at den skulle repareres for ca. 26.000 (en minibil fra 2013!) Desuden fandt de ikke en fejl... Se mere

I sommeren 2025 erhvervede jeg mig en BMW i4 M50. Forløbet hos Andersen og Martini har været meget tilfredsstillende, og samarbejdet med Enes og hans kollega Claus har været både professionelt og be... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

• Tempovej 17-21, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Danmark

• 36931900

4,2

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Min bil havde en fejlkode

Min bil havde en fejlkode, hvorfor jeg bestilte en tid til et værkstedsbesøg i december.
Fejlkoden var en fejl i en lukkesensor i motorhjelmen, ikke noget alarmerende da motorhjelmen jo sagtens kunne lukke. Det var blot en sensor der skulle udskiftes, hvorfor jeg valgte ikke at gøre yderligere ved det.

Jeg har igen min bil på værksted i slut marts, hvor der bl.a. skal laves et stenslag. Da jeg bestiller tiden skriver jeg i kommentarfeltet, at stenslaget skal kører over forsikringen, hvilket ikke bliver gjort, men kommer med i den samlede regning som jeg betaler for.

I det jeg går ud af døren modtager jeg en regning med et rykkergebyr. En regning fra december måned for reservedele til lukkesensoren de har bestilt hjem. Jeg ringer derind og fortæller, at jeg ikke vil betale regningen, da jeg aldrig har bedt om at få reservedelen hjem eller ønsket reparationen, da de selv fortalte at det ikke var nødvendigt. Andersen og Martini fortæller at regningen har været “glemt” onderes system, hvorfor jeg først får den nu og fastholder at jeg skal betale og sender endnu en rykker. Derudover fortæller de, at jeg skal betale yderligere for arbejdstimer hvis jeg vælger at tage imod reservedelen.

Jeg spørger undrende, hvorfor de ikke har informeret mig, da jeg akkurat lige er gået ud af døren hos dem og hvorfor de ikke spurgte om det skulle laves med det samme, nu når jeg alligevel var der, hvilket de ikke kunne svare på.

Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg har været betalende kunde på alle deres udvidede servicepakker lige siden jeg købte min første bil hos dem for over 6 år siden og synes det er så tarvelig opførsel. Jeg må finde et nyt værksted der forhåbentlig behandler deres kunder ordentligt.

20. marts 2023

Sælgeren

Mathias fra Ballerup, giver en fantastisk service og har en rigtig god forståelse for hvad ens behov er.
Det er også er dejligt er at man aldrig føler det anmassende.
Vi kom første gang for at kigge på en bil, men syntes ikke den var bil det skulle være grundet pladsen, men her plantede Mathias et frø, som det så endte med at blive.

22. februar 2023

At køber bil er en meget svær ting der…

At køber bil er en meget svær ting der mange ting man skal være opmærksom på synes jeg. Heldigvis gjorde Enes Kizilkaya, som er Salgsleder i Ballerup det meget nemt og overskueligt.
Jeg oplevet rigtige god service og professionel vejledning hele vejen igennem. Jeg fik et godt tilbud og en oplevelse jeg aldrig vil glemme.
Enes gav mig et godt tilbud på min gamle bil og solgt mig en ny via finansieringen. Han var hele tiden rolig, imødekommende og behagelige og ikke den type sælger der bare skal have solgt dig et eller andet.

Tusind tak til Enes Kizilkaya og Andersen & Martini. Jeg kunne ikke være mere tilfreds jeg ved helt klart hvor jeg skal købe min næste bil næste gang.

11. oktober 2022

Egentligt har jeg været en glad kunde…

Egentligt har jeg været en glad kunde hos AM, men da jeg besluttede mig for at sælge min bil, bad jeg AM om et tilbud på min bil, fik et flabet tilbud på 175.000 kr, som er 75.000 kr. Mindre end det tilbud jeg fik i Jylland, det er en enorm forskel.
Jeg vil gerne have mine nye bil serviceret hos AM, og spørg derfor om jeg kan overføre det beløb jeg havde indbetalt til min gamle bil, som ikke nåede et service, (betalt i 9 måneder) det kunne jeg ikke, fair nok, synes det er en dårlig måde at behandle en kunde på, jeg tilbød at betale eventuelt difference der måtte være, men nej.
Jeg opsiger så min service aftale med AM, og får så at vide jeg skal betale løbende måned + en måned, det er så dårlig stil jeg knap kunne tro mine øjne.

9. september 2022

Jeg købt min første Tesla model 3 ved…

Jeg købt min første Tesla model 3 ved Andersen & Martini, af Enes Kizilkaya som er Salgsleder i Ballerup.
Jeg oplevet en rigtig god service og professionel vejledning hele vejen igennem.
I forbindelse med at dette var min første Tesla køb og at handlen forgik i remote (da jeg bor i Århus), ville jeg have at salget skulle gå hurtigt og jeg havde mange spørgsmål, Enes stod hele tiden til rådighed under perioden – det var ligegyldigt om det omhandlede om bilen eller Finansieringen mulighederne som jeg fik tilbudt. Han var hele tiden rolig, imødekommende og behageligt person at snakke med, og ikke den type sælger der bare skal have solgt en bil afsted…
Tusind tak til Anes Kizilkaya og Andersen & Martini. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

6. september 2022

Solgte min bil til Andersen & Martini

Solgte min bil til Andersen & Martini, og det forløb super fint og glat.

...Men, jeg glemte mine solbriller i bilen, hvilket førte til den særeste betjening som jeg nogensinde har oplevet.

Jeg kommer tilbage for at hente brillerne den efterfølgende formiddag, sælgeren er optaget af en kunde, mens en anden venter.

Der er ingen kunder i værkstedsskranken, ca. 15 derfra, hvor der står en medarbejder.

Jeg forklarer at jeg gerne vil hente mine briller, og at jeg har lidt travlt. Svaret er: "Så må du vente" og kigger over på den travle sælger. Jeg specificerer at jeg skal nå et tog... Svaret er igen : "Så må du vente".

Det ender med at de to kunder på sælgerens initiativ samtykker til at sælgeren går et par meter hen til nøgleboksen, finder nøglen frem, låser op ved at trykke på knappen, og jeg henter mine nøgler. Processen tager nok mindre end et minut.

En dårlig kollega, der bringer sælgeren i forlegenhed over for to kunder, som må overvære det sære optrin.

Det var bare så mærkeligt, og det sidder stadig i mig, og det er derfor jeg er nødt til at skrive dette. Det hele kunne have været en femstjernet oplevelse, men jeg har ærligt talt ikke lyst til vende tilbage ifm. service eller lignende.

------

Mathias fra AM ringede, og vi fik en rigtig god snak om hvad der var sket. Og jeg forstår på Mathias at de skete vil blive taget op internt, hvilket jeg er meget glad for at høre.

31. august 2022

Hos Andersen & Martini kan du finde…

Hos Andersen & Martini kan du finde Enes. Han er den mest absolutte og professionelle sælger jeg har mødt i lang tid. Enes finder hurtigt ud af hvad du har brug for af hjælp, og vejleder dig på sådan en rar måde at det er løgn.
Han presser dig ikke ud i noget du ikke vil, han rådgiver dig blot til hvad han selv ville gøre og hvad der ville give mening.
Jeg skulle sælge min bil. Jeg fik her hurtig besked på hvad han ville købe den for, og heri var der fuld gennemsigtighed. Han havde alle sine begrundelser i orden, og det værdsætter jeg.
Han venter ikke med at klare opgaver, han løser dem så snart han får dem. Enes slår mig som et virkeligt produktivt menneske, der går meget op i hvad kunden ønsker.

26. august 2022

Super oplevelse. Tak til Enes

Super oplevelse.
Tak til A&M i Ballerup og tak til David og især Enes for en imødekommende og professionelle tilgang til os.

Tros lidt bump på vejen, fik Enes styr på problemerne og ført handlen helt i hus så vi kunne kører derfra, meget tilfredse i vores nye bil.

14. juli 2022

Tusinde tak Jacob Zancho! :-)

Jeg havde fornøjelsen af at lave et køb igennem Jacob Zancho. Jeg fandt M&M efter at have haft en lunken oplevelse med en anden forhandler på Nørrebro, så at møde en gut som Jacob, gjorde at ens parader blev sænket, og man sad tilbage med en følelse af, at være i trygge hænder hos en super skarp og faglig mand.

På 15 dage fik Jacob skaffet den bil jeg ville have, hjulpet mig med forsikring, og gjort processen for en førstegangskøber så nem, overskuelig, og tryg som overhovedet muligt.

Så til alle bilforhandlere (også ham skiderikken på Nørrebro), vær som Jacob. Det sælger biler

10. juni 2022

Super fin service.

Super service af Mathias og Ann-Sophie.
Man føler sig meget velkommen i butikken.
Efter bestilling af ny bil, har Mathias løbende givet mig besked om hvor langt bilen var kommet fra fabrikken.
Og den dag jeg skulle hente bilen, fik jeg et billede af min nye bil som stod klar til afhentning, det har jeg aldrig prøvet før, og jeg fik en meget fin gennemgang af bilen.
Og de er altid parate til at svare på spørgsmål, jeg måtte have til min nye bil.
Og jeg er meget glad for min nye Kia Niro.

8. juni 2022

Fantastisk service i trygge omgivelser

Jeg har for nylig købt en bil fra Andersen&Martini af Jacob, Claus og Rasmus. Teamet får mine varmeste anbefalinger for at være top-professionelle, oprigtige og helt nede på jorden. Man får 100% en følelse af, at blive lyttet til, og der bliver taget god hånd om en. De leverer en service i topklasse både før, under og efter en handel.

26. maj 2022

Dårlig service på værkstedet

Dårlig service på værkstedet. Andersen og Martini - her får du den bedste service, står som det første på deres hjemmeside.
Ja, de er gode til at sælge biler, men når det kommer til værkstedet, er det ikke service, jeg oplever fra deres værkfører ..... Han er det mest ubehagelige menneske, jeg længe har mødt. Han afbryder og taler ned til folk.
Jeg kan kun være enig i anmeldelsen længere nede, tiden holder ikke, og de vil gerne have penge for at undersøge fejl, som de ikke kan finde en løsning på.

25. maj 2022

Stor ros til Andersen & Martini Ballerup

Jeg havde fornøjelsen af at købe en bil hos Andersen & Martini. Fra første indtræden i butikken blev jeg mødt af en dygtig sælger, der virkede meget professionel i sit arbejde. Vi fik god rådgivning og hjælp til at vælge den helt rigtige bil til mit behov.

Efter køb, opstod der et mindre problem på bilen. Jeg kontaktede sælger og fik at vide at de naturligvis ville ordne det. I mellemtiden fik jeg en lånebil, så jeg ikke stod uden bil i den ene dag, hvor den var på værksted. Det er god service, som mange andre forhandlere kunne lære af.

Alt i alt har det været en super god oplevelse med Andersen & Martini Ballerup og Enes Kizilkaya fortjener også stor ros for måden han rådgiver kunder og ikke mindst håndterer klager på.

10. maj 2022

Ærgerlig oplevelse

Vil starte med at sige jeg for over en uge siden, sendte dette på mail, men intet svar retur, så jeg tænker det sikkert bliver set, hvis det lægges op offentligt. Det er lidt ærgerligt.

Jeg er normalt ikke typen der brokker mig, men jeg synes mit service besøg i dag var super ærgerligt.

Jeg bestiller tid til service hos Kia Ballerup for et par uger siden, her får jeg at vide at tiden er 1.5-2 timer (det plejer det også)
Da jeg så kommer, er det et stort service og derfor 2-3 timer. Jeg vælger så at gå hjem og er lidt ærgerlig over ikke at have vidst det på forhånd da resten af dagen er planlagt.
Ikke så længe efter bliver jeg ringet op, at der skal skiftes bremser og mine dæk er slidt. Jeg spørger til prisen på dæk og får at vide der kun er en slags til 5500 kr. Jeg ville helst vente og finde et billigere alternativ, men da den skal synes i næste uge er jeg nødt til at takke ja.

Jeg er igen lidt ærgerlig over, at jeg ikke ved sidste service, fik at vide dækkene skal skiftes når de er 6 år som her bliver fortalt, Så havde jeg haft chancen for at få skiftet til en helt anden pris.
Jeg vælger at komme tilbage efter 3 timer, men der vil yderligere gå en time inkl vask. Jeg skulle have spurgt, det er klart men troede stadig de 3 timer holdt.
Jeg venter og får så regningen på 6300,- Der er så montering og hjul af og på oveni, som jeg bestemt forventede var med i den forvejen tårnhøje pris. Der er også fjernet et dyr fra min lygte der er taget 70 kr for, men jeg er ikke informeret om det kostede. Det er ikke de 70 kr der gør det, men jeg har været kunde igennem 6 år og købt bilen for ny, så hvis man ikke kan få det med i en service når der lægges over 6000 kr, så forstår jeg det simpelthen ikke.
Sidst men ikke mindst kommer jeg ud til en bil der ikke har set skyggen af vask eller rengøring.
Jeg valgte ikke at gå ind igen, da jeg var så træt af det hele.
Jeg er klar over jeg sikkert bare kan komme og få den rengøring en anden dag, men det har jeg ikke tiden til med job og hest ved siden af, så jeg står nu med udgiften selv.

Jeg var sikker på jeg skulle købe bil her igen, men det må jeg indrømme jeg ikke gør. Når jeg ser dækskifte andre steder med samme mærke, koster det omkring 3000 kr, så føler mig godt nok snydt, når det var lidt svært med betænkningstid.

Det skal siges jeg synes dem i service delen var super flinke, og de gør bare deres job. Jeg er bare uvidende på biler og er nødt til at have det hele fortalt og ikke kun halvdelen både i forhold til pris og tid.

Jeg har ellers været super glad for de første 5 år, det skal I have.

7. maj 2022

Kudos til Kirsten

Jeg er den "heldige" ejer af en Peugeot e2008 med rigtigt mange fejl og har været forbi A&M mange gange for at få dem fixet.
Heldigvis har de Kirsten ansat, som hver gang gør sit yderste for at hjælpe og altid er super professionel og omhyggelig.
Tak til dig Kirsten for at gøre en træls oplevelse til en god oplevelse!

5. maj 2022

Bedste forhandler i DK

Ud af alle de forhandlere jeg besøgte i min jagt efter en ny bil, var andersen og martini, specifikt Enes i Ballerup klart den bedste. Fra start af fik man super god service og en behagelig samtale. Derudover en grunding gennemgang af bilen samt ting man skulle være opmærksom på. Enes fik sågar skaffet mig en finansering til bilen, som sparede mig intet mindre end 84.000 kr. i rente i forhold til den jeg selv kunne skaffe! Hvis man skal have en ny bil i 2022, så skal man klart gøre det igennem Enes.
Endnu engang tusind tak!

21. marts 2022