Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige køb... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.
Erhvervsbyvej 11 , 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Fantastisk service! Min bil blev solgt efter blot to dage og det hele forløb nemt og problemfrit! Kæmpe anbefaling.

Besvarelse fra Aksel
Super god oplevelse og fik bilen solgt hurtigt til en fornuftig pris. Medarbejderne er pålidelige og engageret. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Aksel
Virkelig god proces. Fik opjusteret min forventning til salgspris. En fremvisning og så var bilen solgt med et lille afslag.
Meget nemt og dejligt at pengene går over Aksel.dk så man ikke skal tænke på betalingen.

Besvarelse fra Aksel
Dennis fra Aksel.nu var meget hjælpsom og serviceminded.

Super nemt:-)
Efter to bud fra bilforhandlere endte vi med 65000 mere ved at sælge gennem Aksel (i forhold til forhandlernes bud)🙂
Super fin kommunikation og helt exceptionel nem at handle med vejledning gennem Aksel. Man bliver guidet fra start til slutseddel.

Besvarelse fra Aksel
Højt service og infomationsniveau. Alt gik som aftalt.

Besvarelse fra Aksel
Dårligt service. De tager super lang tid om at få lavet en handel, og de gør det meget kompliceret. Pga at det tog dem så lang tid at få snakket med ejeren af bilen, er bilen dsv solgt. Jeg har ringet og skreven flere gange til dem, men de vælger at sige det samme “vi kontakter ejeren” eller “jeg får lige en mægler til at kontakte dig”. Man skulle tro at det var dem som ejede bilen. Hvis man bare kunne få fat på ejeren direkte, havde jeg nok fået lavet en handel første dag jeg så bilen. Dsv giver de ikke lov til at få kontakt med ejeren direkte. Derfor får de 2 stjerner da det er spildt af tid hvis du prøver få lavet en god handel, for det sker ikke hos Aksel, hvilket jeg kan sige med erfaring.

Besvarelse fra Aksel
Salget af vores 7 år gamle VW Golf gik som en leg i samarbejde med Aksel.nu.
For det første var det rigtig godt med fotoassistenten da annoncen skulle laves, så man var sikker på at have billeder af den rigtige kvalitet. Så var det fedt at have adgang til statistik i forhold til visninger/farvoriter fra kunder, så man kunne se om prisen var passende. Da vi gerne ville have et hurtigt salg gik vi efter nogle uger 2000 kr ned i pris, og så var der med det samme en køber. Alle samtaler og aftaler med købere gik gennem Aksel, så man selv slap for det.
Det var dejlig trygt at have Aksels medarbejdere i baghånden under selve salget, så man ikke var bange for at blive snydt/fuppet.
Alt i alt en god oplevelse i forbindelse med salg af vores bil. Vi endte med at få 15000 kr mere i sidste ende i sammenligning med salg til VW forhandler, hvor vi købte vores nye bil.

Besvarelse fra Aksel
Useriøst firma , har en Vito Pro Tourer fra 2015 ,med næsten alt i udstyr, kørt rigtig mange km , som de skulle vurdere, de vurderer den til 9900 kr ! Den billigste samme tidspunkt på Bilbasen osv , med mindre udstyr og 65000 km står til 300000 dkr !!!!
Svar til nedenstående , i skriver at hvis jeg vil have en ny vurdering må jeg prøve igen , og det er nok en menneskelig fejl ,til dette svarer jeg at jeg finder jer useriøse ,og det mener jeg faktisk stadig , da jeg ikke mener at det er proffesionelt at i skulle forestille at vurdere biler og så skriver tal der er mange tusinde ved siden af , så derfor dette , kunne man give nul stjerner havde i fået dette , da i kun er tidsspilde , skriver ikke på nogen måde at jeg forventer 300000 , sammenligner med hvad jeg kan finde på Bilbasen, og i giver en pris der er lavere end skrotprisen , men synes du skal sende en mail til mig med alle de w447 Tourer , som du kan finde til de 99000 , når du gerne vil i dialog ,venter spændt !! Det er jo jer der prissætter og skulle være de proffesionelle
Mvh Ove

Besvarelse fra Aksel
Vi valgte at bruge Aksel til at sælge vores bil, for at undgå useriøse henvendelser samt minimere arbejdet der ligger i at sælge en bil.
Til dem kan vi kun komme med rosende ord! Der har ikke været en finger at sætte.
Vi har fra start været i kontakt med jeres medarbejder Dennis, som er yderst kompetent og enormt serviceminded. Vi har oplevet hurtige svartider, professionel behandling samt opfølgninger og lykkeønskning af salget.
Det er en service udover det normale!!
Vi kan på det varmeste anbefale Aksel.nu

Besvarelse fra Aksel
Meget lige til at få bilen sat til salg, god kommunikation i salgsfasen og fin opfølgning efter salget

Besvarelse fra Aksel
Jeg valgte at bruge Aksel til at sælge vores bil, og det har været en rigtig god oplevelse. De formåede at skaffe en køber, som betalte over 30 % mere, end det bedste bud jeg selv havde fået, det havde jeg aldrig forventet!
Hele processen har været super professionel. Jeg blev løbende opdateret og kunne nemt følge med i sagen via deres hjemmeside. Deres guides gjorde det hurtigt og nemt at håndtere alt det praktiske.
Jeg har følt mig i trygge hænder fra start til slut og kan varmt anbefale Aksel til andre, der ønsker en enkel og effektiv måde at sælge bilen på, og samtidig få en langt bedre pris end man selv kan opnå.

Besvarelse fra Aksel
Hjalp svigermor med at sælge sin bil. Hun endte med 15.000 mere i hånden end hvad en forhandler ville give. Super god oplevelse!

Besvarelse fra Aksel
Købte en dejlig bil 🥳 og servicen var i top hele vejen. Nemt og smart system der sikre en god handel.
Dejlig positiv oplevelse 👍

Meget positivt overrasket.
Nemt og uden komplikationer. Skal kun forholde sig til relevante henvendelser og smart system ift betaling og alt det formelle hvor man undgår akavede øjeblikke mellem køber og sælger fordi systemet agerer ‘mægler’.
Salæret er velfortjent.

Besvarelse fra Aksel
Bilen blev sat til salg nemt med billeder og efter ca. 5 dage ringede Peter og sagde de havde en fremvisning klar og mindre end en time senere, havde vi sørget for ejerskifte, slutseddel og pengene overført. Tusind tak for et godt salg og lidt mere end en forhandler ville have givet, ca. 10.000 kr mere blev den solgt for!

Besvarelse fra Aksel
Aksel stod for alt fra start til slut i forbindelse med salget af min bil. Nicolai leverede fantastisk rådgivning. De får mine største anbefalinger.

Besvarelse fra Aksel
Super fint forløb med salg af bil ..
Det fungerer bare - god kommunikation og vejledning hele vejen igennem.
Tak til Jonas og Peter ..

God kundeservice.
Forståelse for situationer hvor et salg alligevel ikke er aktuelt gennem dem.
De vil blive brugt igen en anden gang👍