Banner for Aksel

Aksel Anmeldelser 461

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og det hjælpsomme personale, som er tilgængeligt og professionelt gennem hele processen. Mange sætter pris på den personlige og engagerede tilgang, der gør bilhandel nem og tryg, og de roser den effektive og brugervenlige hjemmeside. Dog var nogle utilfredse med prissætningen og følte, at virksomheden ikke altid leverede en højere pris end forhandlere, som lovet. Enkelte oplevede også problemer med manglende opfølgning og uventede gebyrer, hvilket skabte forvirring omkring "solgt eller gratis"-garantien.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den hurtige respons, professionelle rådgivning og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdere som Dennis, Jesper og Nicolai... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om prisen. Nogle forbrugere oplevede at få en bedre pris for deres bil end... Se mere

Product

Forbrugere finder product tvetydig. Nogle anmeldere rapporterer positive oplevelser, hvor biler blev solgt... Se mere

Website

Brugere beskriver positive interaktioner med websitet. Kunder roser platformens brugervenlighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige køb... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at have Denis som kontaktperson. Kommunikation gennem en mellemmand kan godt virke lidt besværlig, men det fungerede faktisk rigtig fint. Jeg fik både information og hjælp, so... Se mere

Det højeste antal stjerner !!! Man kan give. Vi har gennem hele forløbet fået premium support og vi har de bedste anbefalinger herfra. Alt ér professionelt udført og prisen er mange gange bedre end... Se mere

Bil solgt på 30 dage på første fremvisning. Gav lidt afslag fra vurderingsprisen, men fik stadig mere end forhandler bud efter Aksel fee. Processen og kommunikationen med Aksel fungerede upåklag... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Automægler

Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

SOLGT...

SOLGT.... var min varervogn på kun 12 timer på nettet. Jeg fik 25000 kr mere end forhandlerne vil give for bilen. Jeg følte mig hjulpet igennem hele forløbet og med et meget højt informationniveau.
Jeg kan på det varmeste anbefale Aksel...

Besvarelse fra Aksel

På kun 12 timer og hele 25.000 kr mere end ved forhandler! Hold da op en succeshistorie! Med 25.000 kr ekstra i lommen, er der da plads til lidt ekstra forkælelse, her i sommerferien! ☀️

Aksel har hjulpet mig med at sælge min…

Aksel har hjulpet mig med at sælge min 10 pers. bus, der var nogle meget små bump på vejen derfor 4 stjerne, 4.5 havde være mere passende.
Bilen/bussen blev solgt på 4 dage dage til lidt under prisen, men indenfor mine grænser.
Jeg kan kun anbefale alle at bruge en med at sælge ens bil/bus, nemt og trygt.

Besvarelse fra Aksel

Om det er 4 eller 4,5 stjerne, så er vi taknemmelige over din ros! Vi arbejder i højtryk på at få udbedret alle fodfejlene og forbedrer vores system, så der fremover ikke vil opstå nogen fejl! - Vi håber at du vil gøre brug af os en anden gang! ☀️

Jeg har nu solgt min bil igennem Aksel

Jeg har nu solgt min bil igennem Aksel.
Det var meget nemt og hurtigt og du slipper for alt bøvlet med useriøse henvendelser fra potentielle købere.
Stor anbefaling herfra

6. juli 2025

Besvarelse fra Aksel

Vildt skøn anmeldelse, tusinde tak for de pæne ord! Vi er så glade for, at vi måtte hjælpe med at sælge din bil. - Vi sidder alle med krydsede fingre og håber på, at du vil gøre brug af os igen! ☀️

Perfekt til køb og salg af bil.

Jeg har både købt og solgt bil igennem Aksel, det har fungeret perfekt hele vejen, kan kun anbefale Aksel hvis du skal sælge eller købe bil, stor ros til hele teamet.

Besvarelse fra Aksel

En så skøn anmeldelse, fra en der både har været køber og sælger, er guld værd! Tusinde tak fra hele Aksel-teamet! :)

Første gang jeg køber bil igennem…

Første gang jeg køber bil igennem Aksel.nu og det er ihvertfald ikke sidste gang👍
Super professionel og virkelig service minded, man føler sig sikker lige fra første færd 👍👍👍

17. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Hvor er det skønt at høre, tusinde tak for de søde ord! Vi vil glæde os meget til, at hjælpe jer en anden god gang. :)

Stor ros til Aksel.nu

Stor ros til Aksel.nu.
God kommunikation,
Holder hvad de lover.
Fik 51.000 mere end hvad forhandler ville have givet.
Vil klart anbefale dem.

13. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Hold da op! 51.000 kr ekstra i lommen, end ved forhandler. Så er der vidst til en ekstra skøn sommerferie! ☀️ - Tusinde tak for du gav os chancen, håber vi får lov til at hjælpe dig en anden god gang!

Helt igennem perfekt service

Vi har købt bil igennem Aksel.nu og må sige at service, vejledning og kommunikation var til 5 ✨ kontoret og især Nikolai var super og besvarede alle spørgsmål som måtte komme. Intet at sætte på firmaet. Godt gået 💪🏻

1. juli 2025

Besvarelse fra Aksel

Er du vimmer, en skøn anmeldelse! - hele konceptet med Aksel.nu, er at simpelgøre og skabe en tryghed ved privat bilhandel. Vi er derfor voldsomt taknemmelig for anmeldelser som dine, der blot bekræfter, at vi har fat i den lange ende! :)

Fantastisk service og personlig indsats

Jeg har solgt min bil via Aksel.dk, og det har været en virkelig positiv oplevelse. Nicolai var altid tilgængelig og tog sig tid – endda i sin fritid – for at sikre, at alt gik glat. Jeg oplevede en meget personlig og engageret service, hvor de virkelig gik langt for at få salget gennemført.

Kan varmt anbefale Aksel.dk til alle, der ønsker en tryg og professionel bilhandel!

18. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Kææææmpe virtuel high-five fra Nicolai herfra! - Vi hos Aksel.nu går gerne den ekstra mil, for at give den bedste mulige service og sikre at en handel går igennem. Derfor betyder sådan en anmeldelse som din, utroligt meget. Tak fordi du gav os chancen, vi håber at høre fra dig igen en anden god gang! :)

Havde bil til salg hos Aksel og det tog…5 dage

Havde bil til salg hos Aksel og det tog ikke engang en uge før den var solgt. Der var fantastisk service hele vejen igennem også da der var lidt bøvl idet det var en forhandler som var køber men det løste de uden problemer og handlen gik som smurt. En tak til Peter som var kontaktperson i vores forløb og som var på pletten hver gang man havde nogle spørgsmål. De varmeste anbefalinger her fra.

11. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Tusinde tak for din anmeldelse, hvor er det skønt med din succes-oplevelse, på trods af lidt bump på vejen. Kæmpe virtuel high-five fra Peter!

En oplevelse ud over det sædvanlige

En oplevelse ud over det sædvanlige – Aksel.nu har din ryg hele vejen!

Fra første øjeblik jeg kontaktede Aksel med ønsket om at få min bil solgt, følte jeg mig i trygge hænder. Kommunikation var i top fra medarbejderen, Jesper – klar, ærlig og hurtig. Han tog sig virkelig tid til at besvare alle mine spørgsmål, store som små, og jeg følte mig aldrig som “bare endnu en kunde”.

Det, der virkelig gjorde forskellen, var følelsen af, at de passede på mig og mine interesser. Jeg stod aldrig alene i processen – Aksel var der hele vejen og sørgede for, at alt gik glat og trygt til.

Jeg kan varmt anbefale Aksel til alle, der ønsker en professionel, nærværende og tillidsfuld samarbejdspartner, hvis bilen skal sælges. Det er sjældent at møde et firma, hvor man føler sig så godt behandlet – men Aksel leverer netop det.

Tak for en fantastisk oplevelse!

20. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Super skøn anmeldelse, den sætter vi stor pris på! - kæmpe virtuel high-five fra Jesper. Vi håber at høre fra dig igen en anden gang. :)

Spild af tid

Jeg behover ikke. Det er spild af min tid

20. juni 2025

Hej Blomsterprint,
Vi hos Aksel.nu tager gerne imod kritik, da vi hele tiden arbejder på at blive bedre. - Dog foretrækker vi kritikken kommer fra nogen, der rent faktisk har været kunde hos os.

Vi har bedt om yderligere oplysninger fra dig, vedr. din oplevelse og grunden til anmeldelsen. Det har du valgt ikke at reagere på, hvor det bliver voldsomt svært for de skønne ansatte, at dykke ned i din ellers yderst seriøse anmeldelse.

Du skal være velkommen til at kontakte os på hej@aksel.nu, hvis du vil give os en uddybende forklaring.

Hurtigt salg via Aksel.nu

Tak til Aksel.nu for fantastisk hurtig, god og kyndig vejledning. Super god og professionel service. Tak til Jonas for salg at bilen, som guidede os hele vejen igennem salget.
Vil 100% anbefale andre at sælge via Aksel.nu.

8. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Super skøn anmeldelse, den sætter vi stor pris på. - Jonas smiler til op over begge ører, kæmpe high-five fra ham af!

Højt service niveau

Højt service niveau.
Meget flinke og hjælpsomme.

Kan kun varmt anbefales at bruge aksel.nu, hvis du skal købe en brugt bil

9. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

En dejlig anmeldelse, mange tak PD! Håber vi ses igen, næste gang du enten skal købe eller sælge din bil. :)

Som køber har jeg været overordentlig…

Som køber har jeg været overordentlig begejstret for Jesper og Peters hjælp. De har taget sig god tid og jeg har følt mig hjulpet og hørt hele vejen ☺️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

En virtuel gruppe high-five fra Jesper og Peter! Sikke en skøn anmeldelse, tusinde tak Ann-Kathrine. :)

Min oplevelse med Aksel var…

Min oplevelse med Aksel var fremragende! De solgte min bil hurtigt og til en fair pris. Meget professionel og venlig service. Kan klart anbefales!

13. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Super skøn anmeldelse, tak Ali! - Håber vi ses næste gang, du enten skal købe eller sælge din bil. :)

Fik 21000 kroner mere og fik hjælp til alt det praktiske

Jeg fik hjælp til alt det praktiske, debesvarer stort set når man skriver eller ringer, og de svarer profesionelt på alle "dumme" spørgsmål. De er gode til give tillid og vi følte os sikre i bilsalget. Vi vil tilbud fra forhandleren om 115.000 dkk men endte med at sælge bilen efter salær til aksel.nu til 136.000 dkk. kommer aldrig tilbage til at sælge til forhandlerne igen og vil anbefale Aksel.nu til alle

2. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Tusinde tak for din anmeldelse, Mikkel! - Med 21.000 kr ekstra i lommen, er der da lige til en lækker sommerferie. Tak fordi du gav os en chance, håber vi ses en anden god gang! :)

Jeg solgte min bil gennem Aksel.nu og…

Jeg solgte min bil gennem Aksel.nu og fik virkelig god og kyndig rådgivning og vejledning af deres rådgiver Dennis. Det føltes for mig som sælger, som om der var styr på det hele vejen igennem og ved spørgsmål blev der svaret hurtigt på både telefon og SMS. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet

6. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Mange tak for din anmeldelse, Ken. Jeg giver en stor highfive retur fra Dennis der blev meget glad for dine ord :-)