Banner for Aksel

Aksel Anmeldelser 461

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og det hjælpsomme personale, som er tilgængeligt og professionelt gennem hele processen. Mange sætter pris på den personlige og engagerede tilgang, der gør bilhandel nem og tryg, og de roser den effektive og brugervenlige hjemmeside. Dog var nogle utilfredse med prissætningen og følte, at virksomheden ikke altid leverede en højere pris end forhandlere, som lovet. Enkelte oplevede også problemer med manglende opfølgning og uventede gebyrer, hvilket skabte forvirring omkring "solgt eller gratis"-garantien.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den hurtige respons, professionelle rådgivning og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdere som Dennis, Jesper og Nicolai... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om prisen. Nogle forbrugere oplevede at få en bedre pris for deres bil end... Se mere

Product

Forbrugere finder product tvetydig. Nogle anmeldere rapporterer positive oplevelser, hvor biler blev solgt... Se mere

Website

Brugere beskriver positive interaktioner med websitet. Kunder roser platformens brugervenlighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige køb... Se mere

Jeg havde fornøjelsen af at have Denis som kontaktperson. Kommunikation gennem en mellemmand kan godt virke lidt besværlig, men det fungerede faktisk rigtig fint. Jeg fik både information og hjælp, so... Se mere

Det højeste antal stjerner !!! Man kan give. Vi har gennem hele forløbet fået premium support og vi har de bedste anbefalinger herfra. Alt ér professionelt udført og prisen er mange gange bedre end... Se mere

Bil solgt på 30 dage på første fremvisning. Gav lidt afslag fra vurderingsprisen, men fik stadig mere end forhandler bud efter Aksel fee. Processen og kommunikationen med Aksel fungerede upåklag... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Automægler

Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

Møj irriterende annoncering

Møj irriterende annoncering. Når man søger bl.a på Biltorvet og på geografi, af den simple årsag at man ikke gider besøge hele Danmark for at se på brugt bil, så fungere det bare slet ikke hos Aksel-nu. Javel, hvis du søger under Østjylland eller Horsens så kommer der ufattelig mange biler fra Aksel, men når man så åbner annoncen befinder bilen sig jo et helt andet sted som man ikke gider kører efter. Det kan man bruge rigtig meget - forgæves tid på - når man kigger på bilannoncer fra Aksel.

(PINLIG) OPDATERING efter jeres svar:
1. Har talt med biltorvet de har ingen problemer med at angive en lokation. Men Aksel.nu har en 3part til data hvorfor lokation ikke kommer med i Jeres Annoncering. Det kan i jo så bare løse i stedet for at anklage Biltorvet.
2. Jeres svar indledes og tager udgangspunkt i det personlige frem for emnet, hvilket er utrolig dårlig stil.
I den professionelle business verden er det fyringsgrundlag at tage udgangspunkt i det personlige frem for løsningen.

1. juni 2025

Hej Flemming,

Jeg er ked af, at du lige har udset os som offer for den stime af dårlige anmeldelser du deler ud.

Vi kan ikke ændre på hvordan Biltorvet har valgt at bygge deres asnnonceringssetup og ikke vil ændre alle lokaliteter i vores favør. Vi ville ønske, at det var tilfældet, men vi har desværre kun små 1.000 annoncer ud af de 35.000 Biltorvet har i alt.

Til gengæld synes jeg du skal skrive til dem for at høre om de ikke vil ændre det, så din oplevelse ikke går ud over os, men brugeroplevelsen hos Biltorvet.

Vi har samtlige adresser og kan sagtens ændre dette parameter, hvis de respektive platforme tillod det. Til info har de meddelt, at geografi er det 9. parameter folk søger ud fra, hvorfor det formentlig er derfor de har valgt at nedprioritere denne :-)

Opdatering:
Hej Flemming,
det virker underligt - vi får et andet svar, når vi snakker med dem.
Vores annoncer bliver sendt ud af et backend system via. Bilbasen. - også via dette system Biltorvet, vores egen hjemmeside og de andre sider vi annoncerer på, trækker deres data fra.
På trods af en masse dialoger frem og tilbage, kan vi ikke få lov til at ændre adressen...

Men vi er ret glade for du presser på, vi håber det snart kan ændres! :)

Manglende kommunikation afklaring mellem sælger og Aksel

Jeg har over det seneste døgn forespurgt på en bil igennem Aksel.
Jeg modtager ingen svar på dagen og kontakter derfor pr tlf Aksel dagen efter , hvor jeg møder en venlig medarbejder, som bekræfter at have modtaget forespørgsel men først skulle til at svare. Fair nok. 1 døgn hertil er helt ok.

Vi bruger lidt tid frem og tilbage ( Aksel s medarbejder og ut) og bl.a. bliver jeg spurgt ind til hvad jeg forestiller mig købspris på bilen hvorpå jeg svarer 33-34000kr alt efter hvordan bilens service/stand og besigtigelse forekommer. Jeg vil gerne se bilen og køre den ellers kan jeg ligeså godt gå på autocom s action og byde på emner der.

Aksel s medarbejder fortæller mig, at sælger ikke har “så meget afslag af give” hvilket jeg som køber tænker “ok” når vi taler om en udbudspris til kr. 35900 og jeg vil give 33-34000kr. Differencen på de 1900-2900 er nok passende til den forskel var min første tanke.
Aksel fortæller at de vil kontakte sælger ift. svar på mine forespørgsler ( jeg bad om svar på: undervogns behandling, antal nøgler samt dokumentation på service bilag/faktura )
og vil vende tilbage herefter med svar når sælger var kontaktet og havde givet svar på mine spørgsmål.
Aksels medarbejder vender retur ca 4 timer efter første tlf. Samtale med svar.
Jeg får ok svar på mine spørgsmål men aksels medarbejder slutter med at fortælle at “ sælger INTET AFSLAG vil give på prisen”

Mine første tanke var” : WHAT”????!

Efter et par sekunder faldt femøren;
Jeg har brugt ligegyldig tid på en forespørgsel😳!

KONKLUSION:
Jeg står tilbage med en underlig smag af undren og forundring på denne besked.
Som potentiel stærkt interesseret køber syntes det at virke meget uprofessionel ikke på forhånd at kommunikerer klart ud at prisen “ er fast” som det er meget let at skrive i en salgs annonce. Havde jeg kontaktet Aksel med denne info?

Nej det havde jeg ikke.

I en købs /salgs proces virker det kunstigt og distancerende imellem køber og sælger at der kommer en mellemmand ind over køb-salgsprocessen.
Svar og spørgsmål stilles indirekte og jeg oplever som potentiel køber en meget klar distance til det produkt jeg har købsinteresse i ( den potentielle bil!) når en mellemmand skal optræde som bilfaglig kompetent når dette ikke er tilfældet selvom aksels medarbejder var flink og venlig.
I min verden er dette dårlig rådgivning imellem sælger og Aksel og dette fremgik af min erfaring med Aksel.

Mvh.
Per Erichsen

7. juni 2025

Hej Per,

Vi kan ikke ændre på, at sælger ikke vil give afslag. Og din besked er hele årsagen til at vi er her, så sælger ikke skal bruge tid på en henvendelse som din.

Vi driver ikke en forretning, hvor vi prøver at tvinge sælger til at gå med på dit bud. Men vi medierer noget vi håber der kan blive en handel.

Det er i øvrigt helt fair, at du ikke vil gå med på købsprisen. Men det er lidt den eneste præmis vi ultimativt kan acceptere ud fra sælgers ønsker.

Vi er kede af, at du ikke synes vi giver mening og at du har taget det så personligt, at du har fået et kort og kontant nej.

Vi håber du finder den bil du leder efter og at en eventuel sælger vil acceptere dit bud i fremtiden.

Top på værdi og service

Top på værdi og service!

Tak til Aksel-holdet og især Thomas. God service hele vejen igennem. Bilen var lidt svære at sælge en først antaget, så det blev i sidste ende til et Quick-salg. Det var hurtigt og effektivt. Selvfølgelig lavere salgspris end ved salg til private, men stadig en meget højere pris end ved konkurrenterne.

Tak for hjælpen!

28. maj 2025

Besvarelse fra Aksel

Vi er mega glade for, at vores koncept gav så god mening for dig og at vi kunne trække på en anden udvej end vores 'almindelige' salg. Og en særlig tak fra Thomas herfra :-)

Aksel.nu 5 stjerner

Aksel.nu 5 stjerner
Aksel.nu håndterede salget af vores VW hurtigt, præcist, og med rigtig god rådgivning.
Vi vidste ikke lige hvordan vi skulle nå at finde tid til at få solgt vores bilen i forbindelse med køb af en ny. Der var ikke overskud til at skulle forholde os til useriøse henvendelser. Heldigvis var der en der fortalte os om Aksel.nu. Vi havde brug for hjælp til et hurtigt salg og dét må vi sige at de leverede. Indenfor 24 timer var der en seriøs køber og inden der var gået 5 dage var der handlet og afregnet til vores store tilfredshed.

30. marts 2025

Besvarelse fra Aksel

Mega fedt, at vi kunne være filter for alle dem der ikke tog jeres annonce seriøst. Det er en stor del af det vi sidder og laver, så vi er glade for at i har sat pris på den del. Vi høres ved en anden god gang :-)

5-stjernet service og sikkerhed

Har netop solgt min Tesla Model Y til langt over hvad andre forhandlere / sider ville give.

God kontakt hele vejen med hhv. Sophie, Jonas og Jesper for at få handlen i hus.

Kan klart anbefales.

3. juni 2025

Besvarelse fra Aksel

Du får lige en gruppe high-five fra både Sophie, Jonas og Jesper herfra for dine 5 stjerner :-)

Tager mig ikke seriøst

Jeg oplevede ikke blive taget seriøst at min kæreste og jeg skulle købe en bil gennem jer vi ville gerne gøre en tesla model 3 og vi aftalte tid og i mellemtiden blev den bil solgt til andre. Og så bede vi om at få vist andre lignende boller men i svarede aldrig på forsøgerlsen 😔 en skal

2. juli 2024

Hej Mark,

Det var super ærgerligt, at den bil du havde udset dig, endte med at blive solgt for næsen af dig. Vi beklager, at du ikke har følt dig ordentligt holdt i hånden.

Den oplevelse prøver vi at minimere, selvom sælgerne hos os altid forbeholder os retten til at sælge til den første- og bedst mulige kunde.

Hurtigt salg efter én dag

30. maj 2025

Besvarelse fra Aksel

Du er med i top 5% af alle handler målt på hastigheder. Engang imellem er vi heldige at der er en køber til din bil i markedet hurtigt. Tak for din gode anmeldelse :-)

Fik solgt til 40.000 mere end forhandlere bød.

Vi skulle sælge vores gamle dieselbil for at købe en ny elbil. Vi spurgte de forhandlere vi kiggede på elbil hos, om de ville give en god byttepris for den.
De bød alle 95.000. Vi gik med Aksel som satte den til salg for 160.000 og solgte den på 3 dage for 135.000. Ingen bøvl med forhandling med mulige købere. Venlige og hurtige svar på mails. Det eneste vi har gjort er at støvsuge og vaske bil. Tage billeder og udlevere bilen til køber.

28. maj 2025

Besvarelse fra Aksel

Vi er så glade for, at vi kunne gøre en forskel i jeres tilfælde. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse, Katrine. Det var fedt at vi kunne hæve jeres bundlinje så meget :-)

God og præcis vejledning igennem hele…

God og præcis vejledning igennem hele forløbet. Solgt på 1. fremvisning.

27. maj 2025

Besvarelse fra Aksel

Du passer lige præcis ind på den statistik vi håber at kunne forfølge. Nemlig at 91% af vores fremvisninger bliver til salg. Tak fordi din anmeldelse, Finn. Den er meget værdsat!

Helt utroligt

Først og fremmest stor rose til Aksel. Jeg havde fået et tilbud på min bil fra VW, der var 100.000 kr. under det, Aksel satte den til salg for. Og Aksel solgte den for 96.000 kr. over tilbuddet fra VW. Det er 34% mere og langt over det, I reklamerer med at folk kan regne med. Men til gengæld måtte jeg så også vente 3 timer på at I fik den solgt 😂😂.

Så nu kan I opdatere jeres reklamer.

Men noget kunne indikere, at I bør være mere aktive med reklamer. Jeg har fortalt til højre og venstre om min (gode) oplevelse med jer. Og ingen havde hørt om jer – heller ikke VW-forhandleren.

Så I har masser af potentiale. Held og lykke med det.

Og til alle jer, der læser dette. Snyd ikke jer selv. Tag en snak med Aksel inden du sælger din bil. Det vil du ikke fortryde.

Hej Leif,

Det er jo helt utroligt og vi er så glade for, at du også har villet deltage i en testimonial i din højde springer case.

Vi gør alt hvad vi kan for at udbrede kendskabsgraden til vores koncept og din anmeldelse er så kæmpe værdsat, at du ikke forstår det.

Tak fordi du brugte os og at du har taget dig tid til at give så meget feedback :-)

Det er så super nemt at sælge gennem…

Det er så super nemt at sælge gennem Aksel.nu
Der gik 1 dag fra min Mercedes kom til salg, til den var solgt, og det var til 25.000 kr. mere end jeg kunne få andre steder.

20. maj 2025

Besvarelse fra Aksel

Mega fedt, at vi kom så hurtigt igennem med et salg for dig, Morten. Vi er vildt glade for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her :)

God dialog fra start til slut.

God dialog fra start til slut.
Vi oplevede et gnidningsfrit forløb
med kun 1 fremvisning som resulterede
i et salg, efter kun 8 dage.
Ingen diskusioner med køber om pris.
Dette var afklaret med Peter (aksel) på forhånd.
Kan kun anbefale andre at lade aksel.nu varetage salget af deres bil.

Besvarelse fra Aksel

Tak for din anbefaling, Erling. Den er meget værdsat :)

Fantastisk service hele vejen i gennem

Bliver nok ikke sidste gang jeg køber min bil gennem Aksel. Jeg blev taget imod fra start til slut af mega proaktive medarbejdere, særligt Jesper, som var involveret i mit bilkøb. Alt gik som det skulle fra start til slut, og processen gik mega stærkt. Tusind tak, og på gensyn! 👌 Anbefaling herfra.

Besvarelse fra Aksel

Kæmpe virtuel high five for din anmeldelse, Rekar. Skulderklappet er givet videre til Jesper :-)

Dårlig kommunikation,væk fra den firma

Dårlig kommunikation,væk fra den firma

Hej Giedrius Stasiunas,

Vi er kede af at du har givet os en dårlig anmeldelse.

Vi har spurgt om supplerende oplysninger til din anmeldelse, fordi du ikke figurerer i vores system. Vi arbejder på at skabe gode oplevelser, men er kede af at du ikke vil fortælle os mere om din oplevelse.

Så har vi ikke mulighed for at rette op på det, hvis det er tilfældet.

Super nemt at sælge sin bil med Aksel

Super nemt at sælge sin bil med Aksel. God støtte og koordination hele vejen igennem - kan virkelig anbefales når man skal sælge sin bil!

23. maj 2025

Besvarelse fra Aksel

Tak for din gode anmeldelse, Kasper. Det er mega værdsat :-)

Jesper fra Aksel.nu

Jesper fra Aksel.nu - har været en stor hjælp.

God service, ved telefonen uanset hvornår jeg havde brug for det.
Det er ikke sidste gang jeg bruger Aksel.nu, og slet ikke Jesper.

Tak for en god handel.

24. maj 2025

Besvarelse fra Aksel

Jesper sender kæmpe tak retur. Og tak fordi du tog dig tid til at sende et par gode ord i vores retning :-)

Dårlig vurdering af pris.

Meget nem og ligetil at bruge. Desværre langt fra hvad jeg fik af forhandleren i bytte for en 8 år gammel VW Golf.
Aksel.nu vurderede den til 70.000, men jeg fik 115.000 i bytte ved en hurtig handel hos forhandler.

7. maj 2025

Hej Palle,

Fedt at du fik 115.000 kroner for din gamle bil hos forhandleren. Det lyder til at have været en helt vildt god handel du har lavet.

Vi er kede af, at du giver os en dårlig anmeldelse på baggrund af en objektiv markedsvurdering.

Hvis forhandleren har solgt dig en bil han har haft holdende længe, eller du har købt en dyr bil, er det helt naturligt at de vil betale overpris på din bil for at omsætte deres lager.

Du er meget velkommen til at skrive herind, hvis du gerne vil have mere sparring :-)

Jeg vil gerne give en stor anbefaling…

Jeg vil gerne give en stor anbefaling af Jesper fra aksel.nu. Vi var på udkig efter en bil med meget kort varsel, og Jesper var behjælpelig hele vejen igennem på så kort tid. Den dag, vi skulle se bilen, meldte ejeren af bilen afbud til salget, hvilket irriterede mig meget. Men heldigvis gik jeg ind på aksel.dk og søgte efter andre biler, og her fangede en ny bil min opmærksomhed. Jeg ringede til Jesper og spurgte, hvordan vi kunne se bilen igen med så kort varsel. Jesper gav slip på alt, hvad han havde i hænderne, og gjorde alt, hvad han kunne, for at vise os bilen gennem ejeren af bilen.

Jeg fik set bilen, og vi nåede til enighed om prisen med ejeren. Her fik jeg lidt udfordringer med Safepay-systemet, og igen blev Jesper dagens helt. Da jeg skulle oprette og gå gennem processen, hjalp han mig hele vejen igennem telefonisk. Jeg kan virkelig give aksel/Jesper en stor ros. Forstående, ærlig, smilende, serviceminded – en medarbejder, der virkelig ikke hænger på træerne. Stor, men stor ros herfra til Jesper.

20. maj 2025

Hej Ridvan,

Uendeligt mange gange tak for det kæmpe skulderklap du har sendt igennem Trustpilot i Jespers retning.

Din ros er blevet modtaget med rødmende kinder og stor taknemmelighed.

Mange mange tak for den. Jesper sender en virtuel highfive i din retning.

Vi høres ved en anden god gang 🤗