Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige køb... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.
Erhvervsbyvej 11 , 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg er også med i koret om at anbefale Aksel.nu. Super service, fik også mere end forhandleren ville give (+25.000kr) Nemt som førstegangssælger og rimeligt salær.
Pengene var på min konto dagen efter bilen var hentet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dejlig nem proces ! Flinke og hjælpsomme gutter på Aksel fra start til slut 👏👏👏
Jeg har kun roser herfra !!!

Besvarelse fra Aksel
God service og dialog hele vejen igennem - og så formåede Aksel.nu at få et bud på min bil som var 15.000kr højere i en ren handel end jeg tidligere havde fået fra øvrige forhandlere og endda i en handel med anden bil. Så jeg er glad og tilfreds!

Besvarelse fra Aksel
Tak for jeres indsats, men jeg er utilfreds med vurderingen af min bil. I vurderede den til 25.000 kr., men jeg solgte den for 40.000 kr. via Facebook Marketplace inden for 24 timer.
I tager et fast salær på 4.000 kr. for salg under 75.000 kr., så med jeres vurdering skulle jeg have betalt jer 4.000 kr. – hvilket efterlod mig med kun 21.000 kr. Det er ikke acceptabelt.
Det virker ikke som om, jeres vurdering afspejler bilens reelle markedsværdi, og derfor kan jeg ikke anbefale jeres service.
Tak for jeres tid.
Med venlig hilsen,

Besvarelse fra Aksel
Jeg ville gerne give Aksel.nu topkarakter – for meget fungerer virkelig godt. Vurderingsprocessen er hurtig og fair, bilen sættes nemt til salg, og systemet holder dig tilpas opdateret. De rammer en god balance mellem forhandlerens typiske skambud og det mere "risikofyldte" private salg. Deres største styrke er dog den personlige og professionelle kommunikation, som i øjeblikket er i en klasse for sig.
Alligevel mærkes det, at virksomheden er ung. Brugeroplevelsen og UX halter: når køber og sælger mødes, er det uklart, hvem der skal gøre hvad, og jeg oplevede også en praktisk fejl, som først blev rettet efter handlen var afsluttet. Tilgiveligt – men stadig noget, der bør forbedres.
Den alvorligste svaghed er dog betalingsdelen. Først meget sent i processen opdager man, at Aksel.nu ikke selv håndterer købesummen, men udelukkende bruger SafePay – uden alternativer. Når man står midt i handlen, føles det alt for sent at trække sig.
SafePay kræver MitID-login, hvilket giver dem adgang til følsomme oplysninger. Derudover forbeholder de sig retten til at dele data med “eksterne samarbejdspartnere” efter eget forgodtbefinde. Endnu mere problematisk er, at du ikke blot kan angive et kontonummer for udbetalingen. I stedet skal du logge ind på din bank - INDE PÅ SafePays SYSTEM - hvor de får adgang til en oversigt over samtlige dine konti. Det er en helt unødvendig og bekymrende praksis der både føles invasiv og utryg.
Min kritik er derfor primært rettet mod Aksel.nu's valg af betalingspartner og den manglende gennemsigtighed. Det burde være muligt at gennemføre en handel uden at udlevere så mange personlige oplysninger til en tredjepart. Navnlig da Aksel.nu allerede er pålagt ved lov at bekræfte køber og sælgers identitet, så vi har allerede afgivet følsomme oplysninger til dem. Derfor giver det ingen mening at overlade resten til en tredjepart, der lever af at udnytte vores data.
Ideelt burde Aksel.nu selv håndtere betalingen, så sikkerhed og tillid forbliver ét sted. Indtil da bør man som bruger være meget opmærksom på, hvad man giver afkald på i bytte for en ellers smidig salgsproces.
Svar 31.08.25: Jeg må lige rette dig. Når man gennemgår jeres handelsflow – sælger og køber sammen – fremgår det på ingen måde, at straksoverførsel er en mulighed. Tværtimod kan man ikke komme videre i de trin, der er indbygget i Aksel-processen, før begge parter har gennemført “forberedelserne” via SafePay.

Besvarelse fra Aksel
Har haft en god oplevelse med start af salgsprocessen. Jeg mangler kommunikation omkring henvendelser på bilen. Lad mig give de to eksempler der har været undervejs
Første gang bliver jeg kontaktet af en sælger der vil have mig til at vise bilen frem til interesseret køber. Fremvisningen skal være på en søndag, hvilket jeg har accepteret fra starten af processen. Jeg vil modtage en mail med ca tid for besindelse. Herefter hører jeg ikke mere fra Aksel og ender med at gå hjemme en søndag inden grund.
Andet eksempel er fra denne uge. Bliver mandag meddelt at der kommer et bud der en noget lavere en den anbefalede salgspris. Jeg vælger dog at sige ja til buddet og har ikke hørt mere siden. Jeg har forespurgt til status, men får nogen tilbagemelding.
Kommunikation er ikke aksels stærke side og snart betyde at jeg går egen vej igen.

Besvarelse fra Aksel
Har altid tidligere kun handlet bil ved forhandler, derfor jeg var nok lidt skeptisk da drømmebilen stod til salg hos Aksel.nu og at man skulle ud til den private sælger for at prøvekøre osv.
Men enhver uro er blevet gjort til skamme. Der har været uovertruffen kundeservice hele vejen i gennem og man har kunne få kontakt og svar på alle sine skøre spørgsmål, når man havde brug for det. Selv i weekenden er der utrolig hurtig svartid.
KÆMPE tommel op til særligt min sælger/rådgiver men enormt god service helt fra entry-level. Du kan roligt handle med Aksel.nu - fantastisk kundeservice!

Besvarelse fra Aksel
Vi Satte vores Skoda Octavia til salg i 1,5 måned. Tog den anbefalede pris og fik ingen bud. Ellers en gængs vare i go stand. Vi endte med at sælge til forhandler. En Octavia er en dansker-darling så måske bedre til lidt mere specielle biler.
Jeg kan ikke helt se hvilken opgave de løser frem for selv, at sætte til salg.

Besvarelse fra Aksel
Valget af Aksel som ‘partner’ ved salg af vores VW har levet helt op til vores forventninger.
Fantastiske hjælpsomme personer i den anden ende af telefonen, som altid bliver besvaret, når man ringer.
Alt kører som aftalt efter en planlagt skabelon som udfolder sig fra punkt til punkt, efterhånden som man kommer et skridt videre i processen. Man føler sig på sikker grund hele vejen igennem. Aksel sorterer i henvendelser, og har alt indledende kontakt med potientielle købere. Vi havde kun en fremvisning af bilen, og få dage senere var den solgt. Aksel dannede slutseddel som bare skulle underskrives digitalt af begge partnere. Selve betaling og overdragelse skete nemt og sikkert for begge partnere via to apps og var klaret på kort tid.
Aksel sørgede for at afvikle restgælden ud fra en indfrielseserklæring. Salær og restgæld blev derefter modregnet i den endelige udbetaling, og pengene lå på min konto dagen efter overdragelsen.
Igennem hele processen blev vi via mail informeret om hvad der var sket, og hvad der efterfølgende skulle gøres. Vi kunne også nemt følge med på vores konto på Axels Garage.
Ingen tvivl om at vi vender tilbage, hvis vi igen skulle få brug for at købe/sælge bil.
Vi fik i øvrigt + 20.000 mere for bilen end vi var blevet budt af forhandleren, efter Aksels salær var fratrukket.

Besvarelse fra Aksel
Super oplevelse hos Aksel.nu! Professionel rådgivning og sælgerne tilpassede de ønsker jeg havde så vi i samarbejde landende en god aftale. Følte mig tryg hele vejen. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Aksel
Så god en oplevelse. Først samtale med Dennis fra Aksel.nu og senere sælger der var en gentleman af den fineste slags. Han servicerede bilen lige inden salg og gav frokost efterfølgende.
Så ukompliceret og trygt hele vejen. Kan klart anbefales

Hej
Vi har været super glad for hjælpen som Aksel teamet har givet mht. salg af vores bil. Eneste lille hik var da vi skulle udfylde slutseddel, gennemføre, betaling og ejerskifte. Her kunne processes måske gøres lidt smidigere..

Besvarelse fra Aksel
Super god service, og dejligt flow hvor der bliver taget hånd om køberkontakt og alt det praktiske der medfølger (også pengene). Kan varmt anbefale. fik 10.000kr mere for bilen efter salær, end hvad jeg havde fået hos forhandler

Besvarelse fra Aksel
Super god service lige fra starten, stor hjælp lige fra de spørgsmål jeg havde da bilen kom til salg og til bilen blev solgt 🙂👍de er altid klar ved telefonen

Besvarelse fra Aksel
Det har været en super god oplevelse som sælger, og jeg talte med køber om det, og de var tilfredse med håndtering af både købet, men også håndteringen af byttebil.
Jeg kan helt klart anbefale Aksel 👍🏼

Besvarelse fra Aksel
Tak til Aksel for salget af min bil. Hele forløbet er gået nemt og gnidningsfrit, lige fra oprettelse af annonce, billeder og det endelig salg af bilen. En stor tryghed at have Aksel i baghånden. En stor tak til Dennis, som til sidst lykkedes med at få bilen solgt og han var meget behjælpelig og hurtig til at svare på spørgsmål - virkelig dejligt at have et mellemled, der kan rådgive en hen ad vejen.

Besvarelse fra Aksel
Jeg havde personlig kontakt med Peter fra Aksel, holy moly det var god service! - Tænker det gælder generelt for dem alle. Som nævnt til Peter, så tog han altså bare telefonen i tide og utide, når der var mest brug for det. Han var selv behjælpelig i at følge op og formidle kontakt til købere. Der var ingen dumme spørgsmål, han tog sig tid og var superforstående. Da systemet svigtede lidt ved salget, kunne man hurtigt komme i kontakt med en anden som havde vagten i de skæve tider af døgnet. Alt i alt helt klart en service, som vi kommer til at benytte igen.

Besvarelse fra Aksel
Jeg satte min bil til salg hos Aksel.nu
Efter ca 3 uger var bilen solgt til en fornuftig pris. Deres salgs system fungerede 100% dejligt nemt for både sælger og køber 5* herfra

Besvarelse fra Aksel
Jeg kan kun læse om folk der har solgt deres biler og de har sikkert en rigtig god oplevelse med det. Jeg derimod har købt en bil via Aksel.nu og det skal man ikke gøre for det første gør de ikke det man beder dem og de tjekker ikke bilen for fejl og mangler jeg købte en VW Passat hos dem hurtig handel de leverede bilen til problemet er at den bil var i så dårlig mekanisk stand at det ville koste ca30000 at få den kørende igen men hos Aksel.nu frasiger man sig et hvert ansvar om reklamationsret jeg købte min bil d1/5 2025 og har ikke kørt i den endnu fordi man fraskriver alt og sælgeren han er sku da ligeglad bilen er jo solgt så jeg prøver stadig at få noget ud af Aksel.nu Så efter min mening skal man holde sig fra formidlingssalg som Aksel.nu laver. Brian Simonsen.
Efter vores samtale kan jeg kun konkludere at i ikke lever op til det som jeg blev lovet af sælgeren i Aksel.nu hvordan kan jeg købe som beset og prøvekøre når jeg ikke engang er tilstedet det var det jeg blev lovet at i skulle gøre for mig men sådan blev det ikke nu står jeg tilbage med en bil der ikke kan køre og Aksel.nu der holder på at den er købt som beset jeg var i god tro og troede at alt var som det skulle være men nej og vil lige sige at jeg har kun fået 4000 kr tilbage og jeg vil på ingen måde bruge dette medie som våben som jeg bliver beskyldt for jeg er bare den ærlige person i dette spil og som lige får en tur i medfarten som jeg læser det. Tusind tak. Jeg vil sige at i lovede mig eller din sælger gjorde at i nok skulle kigge bilen igennem og køre en tur da jeg bor på Sjælland og bilen stod i Vojens det var mit krav ellers ingen handel men intet blev gjort og ligesom at man skal læse alt med småt fordi det er en kontrakt i har lavet hvor man fraskriver sig alt og ikke en standard men har man en forretning hvor man tjener penge på salg er man omfattet af købeloven og til jer der vil købe bil hos Aksel.nu tænk jer om og husk at læse alt igennem. Min bil jeg købte hos Aksel.nu er stadig ikke kommet ud og køre for mangler ca 30000 til at få den lavet. Den ærlige Brian.

Besvarelse fra Aksel
Salget gik forholdsvis hurtigt at Aksel.nu var gode til at drive processen da der kom en køber på banen.