Solgt på under en måned til bedre pris end vi havde fået tilbudt hos forhandler. Smidigt forløb og super god service hele vejen gennem processen. Skønt at være fri for al korrespondance med mulige køb... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Aksel har bygget en platform der hjælper dig med at sælge din bil præcis som du kender det fra mæglerbranchen med huse. Aksel.nu er en digital platform der fjerner alle usikkerheder ved privat bilhandel. Hvis du er i tvivl om processen, sidder hele vores kundeservice team af digitale bilmæglere klar til at besvare spørgsmål i supporten hver dag til gavn for køber og sælger Du kører i bilen imens den er til salg og tjener typisk 10-15% mere til dig selv, end at sælge den til en forhandler.
Erhvervsbyvej 11 , 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg fik ikke solgt min bil men de skaffede et bud (i købers marked). Da jeg besluttede mig for ikke at sælge gennem dem alligevel var der ingen problemer overhovedet.
God service og opfølgning så stor anbefaling fra min side.

Besvarelse fra Aksel
Aksel.nu fremstår ekstremt uprofessionelle. Jeg havde en dialog med deres sælger skrifteligt og telefonisk, ligesom det af deres annonce fremgår, at den ønskede Kia har klimaanlæg (10. Oktober 2025). Da jeg ankommet helt til Juelsminde ca 1,5 times kørsel inkl. En ekstra chaufør, viser det sig, at bilen hverken har klimaanlæg eller A/C. Dette gør jeg deres sælger opmærksom på via SMS, og dagen derpå bliver annoncen genopstået MED SAMME FEJL (13. Oktober 2025)! Det er til grin og spild af alle parters tid. Jeg ville aldrig sælge min bil via sådan et selskab.

Besvarelse fra Aksel
Jeg kan kun anbefale aksel.nu til at sælge din bil. Det eneste man selv skal gøre er, at fortælle, hvad man forventer at få for bilen og tage billeder af bilen efter en fast model, som gør det meget nemt.
Medarbejderne er meget venlige, og er altid tilgængelige - også i weekenden. Når der er en interesseret køber, bestemmer man selv, hvor og hvornår fremvisningen skal finde sted. Betaling kan foregå ved enten at benytte betalingssystemet, som aksel.nu anvender eller lave en straksoverførsel fra købers bank.
Alt i alt en positiv oplevelse.

Besvarelse fra Aksel
Har haft en virkelig god oplevelse med Aksel.nu.
Solgte min bil og fra det øjeblik der var en køber, guidede de (Jesper) mig hele vejen og selve købsprocessen var super nem og lige til.
Der var en fejl i salæret og da jeg ringede blev der svaret prompte og modtog en mail med bekræftelse på fejlen inden for 5 minutter.
Kun anbefalet herfra!

Besvarelse fra Aksel
Alt kørte lige efter bogen. Vi blev holdt i hånden hele vejen igennem.

Besvarelse fra Aksel
Nemt og overskuelig proces! Alt gik hurtigt og bilen var solgt efter kun 1 dag til salg. I hele processen var vi assisteret af Dennis, som gjorde vi følte os trykke han lavede en god opfølgning undervejs.

Besvarelse fra Aksel
Alle processer var godt beskrevet og der var hjælp at hente ved alle punkter.
Bilen var solgt og om registreret på 8 dage, ikke helt til den vurderet pris, men jeg var tilfreds med prisen

Besvarelse fra Aksel
Bil solgt på 30 dage på første fremvisning. Gav lidt afslag fra vurderingsprisen, men fik stadig mere end forhandler bud efter Aksel fee.
Processen og kommunikationen med Aksel fungerede upåklageligt.
Synes fee’et er højt, men når jeg alligevel får mere end forhandler bud og slipper for diverse, er det egentlig godkendt. Om du også synes det er det værd - er op til dig.

Besvarelse fra Aksel
I sidste ende kunne jeg lige så godt have solgt bilen hos en forhandler og sparet tiden og besværet med at oprette en annonce. Jeg fik det samme beløb uanset.
FANTATISK intet mindre. Blev budt 45.000kr for min bil i bytte med en ny hos forhandleren. Aksel solgte den på 19 timer for 79.900kr.
De bedste 5000kr jeg har brugt i meget meget længe.
Den varmeste anbefaling.
ALT kørte på skinner.

Besvarelse fra Aksel
De skriver det får mere får bilerne end forhandlere. Har en næsten ny bil med garanti på som de vil sætte til salg for mindre end en forhandler vil købe den for. Useriøst selskab der ikke sætter sig ind i markedet eller bilen. Det meget uprofessionelt

Hej
Jeg hørte at hos aksel så fik man de bedste priser på bilen, men at blive tilbudt 110.000 for en bil der ligger til 160.000-170.000 på markedet er decideret et skampris.
Almen forhandler har tilbudt 130.000 for bilen og dette troede jeg var det absolut værreste pris indtil jeg stødte ind i Aksel.
Det bliver ikke hos jer jeg kommer til at sælge biler til og ej hellere købe i den kommende fremtid.

Besvarelse fra Aksel
Det har hele vejen igennem været en super god oplevelse, de medarbejdere jeg har været i kontakt med har leveret top service ud over det sædvanlige og lidt til.
Kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb med salget af min bil.

Besvarelse fra Aksel
Jeg skulle sælge min bil. Jeg forhørte mig først ved forhandlere og andre "sælg min bil" hjemmesider. Den højeste pris jeg fik tilbudt var 120.000 kr.
Så hørte jeg om Aksel. De vurderede prisen til 175.000 kr. Da der gik lidt over 1 uge før jeg besluttede mig for at sælge bilen, genberegnede de prisen til 170.000 kr, fordi der var kommet en anden tilsvarende billig bil til salg i mellemtiden. Med andre ord, det er ikke bare en AI robot der sætter prisen. De undersøger og forholder sig faktisk meget specifikt til hvad der i øjeblikket er på markedet, og sætter den rigtige pris.
Prisen var også sat rigtigt, for 1 uge senere var bilen solgt, uden afslag. Processen med fremvisning, ejerskifte og betaling gik meget professionelt gennem deres hjemmeside.
Jeg kan klart anbefale dem og jeg vil helt sikkert bruge dem igen hvis jeg skal sælge en bil en anden gang.

Solgt på 4 dage,, Sådan
Super god kommunikation med Aksel hele vejen til solgt bil. Tak for det.
Kan stort anbefale Aksel herfra.
Vh Tommy

Besvarelse fra Aksel
Jeg har nu solgt bil nr. 2 gennem Aksel.nu, og det fungerer virkelig bare. Det er både billigt, super nemt og når ud til mange købere. Teamet bag er hjælpsomme, søde og professionelle – kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Aksel
Hurtigt salg, god kommunikation, solgt til prisen. Meget tilfreds.

Besvarelse fra Aksel
Jeg har haft min bil til salg hos en

Besvarelse fra Aksel
Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte.
Aksel.nu og deres team har gjort det utrolig nemt for mig at sælge min C4.
Først og fremmest er deres system både brugervenligt og gennemført. Hele processen – fra at blive guidet trin for trin i, hvordan man bedst sælger sin bil, til at tage de rigtige billeder, finde en køber og få aftalerne på plads var enkel og overskuelig.
Min bil blev solgt på under en måned, og jeg er overbevist om, at det aldrig var lykkedes så hurtigt uden deres hjælp. De fandt en køber på rekordtid, og sammen fik vi aftalerne på plads uden besvær.
Det føltes både trygt og nemt og som en ekstra bonus endte jeg med at tjene 10.000 kroner mere, end jeg havde forventet at få andre steder.
TAK!!