Vi bookede en lejlighed i New York 8 måneder før afrejse. Værten svarede ikke - og opholdet blev annulleret under 36 timer før. Air bnb tilbød en ny lejlighed 67 km fra Manhattan, hvilket var en... Se mere

De nægter at hjælpe mig med at komme ind på min konto, fordi jeg ikke har adgang til tlfnummer eller mail mere - jeg har talt i tlf med de dem mindst 30 gange og der er ingen hjælp at hente. Jeg får g... Se mere

Forfærdelig oplevelse! Airbnb har i bookingprocessen trukket min betaling fra et forkert kort, så jeg nu ikke er forsikret til min rejse. Det er 100% deres fejl, men de nægter at rette op på det.... Se mere

Senenere fik jeg kontaktet udlejer direkte og de har lovet en refund De har nu refunderet, men forkert at det ikke kan ske automatosk indenfor f.eks 12 timer eller lignende. Har alligevel opg... Se mere

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Elendig support til lock-in problem

Kan ikke komme ind på min Airbnb konto.

Min fejl er at jeg ikke kan huske et +15 år gammelt tlf nummer som skal bruges til verificering.

Lige nu, trækker Airbnb penge fra min bank konto, for booking jeg ikke kan tilgå.

Airbnb kan ikke hjælpe mig videre pga af telefonnummer. Jeg har tilbudt at de kan verificere mig via fx pas, visakort, kørekort mv. det er ikke godt nok !!!

Airbnb “kundeservice” gør ingenting !!!
—/—

Efter en uge og timevis i telefon & beskeder, blev problemet endelig løst af en senior medarbejder, - det viste sig at der IKKE var et tlf nummer tilknyttet !!!

8. maj 2025

Skulle bestille en lejlighed i Frankrig

Skulle bestille en lejlighed i Frankrig. Da jeg skulle betale var der problemer med betalings oplysningerne men der stod at reservationen ventede på mig. Da jeg fik styr på nets og var tilbage 3min senere skulle jeg starte forfra med at booke og nu var prisen steget med ca 1000kr. Det er dæleme dårlig service. Så kontakter man kundeservice på beskeder og bliver ringet op af en udenlandsk person der er så dårlig til engelsk at jeg næsten opgiver at snakke med hende. Men får fundet ud af at jeg selv skal kontakte værten og bede om at få prisen ned igen. Seriøst..... Jeg har oplevet meget men det her topper rekorden på dårlig service

27. april 2025

Udlejning på Ærø i hytte hos Elisabeth

Vi havde en meget skuffende oplevelse på Ærø, hvor vi skulle have boet tre døgn i Airbnb udlejning i en hytte på præstens vej . Jeg havde forinden spurgt Elisabeth om boligens badeværelse, da min mor går med rollator, og Elisabeth havde svaret hvor stort badeværelset var, og hun henviste til lige netop denne bolig, som hun skrev var den mest rummelige bolig. Da vi ankommer til boligen er badeværelset slet ikke til at komme ind i, og der er store trin blot til at komme op og ind i hytten, man skal også parkere langt væk. Elisabeth bliver kontaktet og da hun bor lige ved siden af, kommer hun over og siger hej, hun fremstår fuldstændig ligeglad og jeg siger til hende at her kan vi desværre ikke bo. Jeg aftaler med hende, at jeg kontakter hende lidt senere på aftenen i en god og respektfuld tone, men hun stopper herefter alt kommunikation med mig. Hun svarer ikke på telefonen eller beskeder. Hun kunne have givet gode råd om andre steder vi kunne have boet og gået i dialog med os om noget refundering af boligen. Det er yderst utilfredsstillende at hun bare vælger den nemme løsning, hun får sine penge og er tilsyneladende ligeglad med sine gæster. Udover dette får hun lejet boligen ud til nogen andre, så hun tjente dobbelt denne weekend. På Airbnb skriver Elisabeth, at hun har en svartid på 20 min, men da hun fik en situation med nogle gæster, som af nogle bestemte hensyn ikke kunne bo der, stopper hun al kommunikation, det er næsten værre end pengene. Airbnb kunne godt komme i kontakt med Elisabeth samme aften, så hun vælger bevidst ikke at svare os.

24. april 2025

PAS PÅ med Airbnb

PAS PÅ med Airbnb - de skilter ikke med størrelsen, dvs. kvm. på det der udlejes, og fotos kan snyde voldsomt! ... Eksempelvis kan en lejlighed på 25 kvm, være fotograferet således, at den fremstår væsentligt større end den er - så pas meget på her.
Jeg har skrevet til Airbnb om denne væsentlige mangel ... det er vildledende med fotografering, som gir' indtryk af at noget småt er stort! .. Airbnb skal forpligtes til at bringe oplysninger om størrelsen af det der udlejes!- jeg har skrevet til dem om det, men har ikke fået noget svar retur!

5. maj 2024

Annullering i sidste øjeblik - ingen hjælp fra Air bnb

Air bnb tilbød en ny lejlighed 67 km fra Manhattan, hvilket var en joke.
Vi blev nødt til at booke et hotelværelse i sidste øjeblik der var mange tusind kroner dyrere - og 100 m2 mindre til 5 mennesker.
Udlejeren udlejer stadig, og der ingen konsekvens.
Undgå for enhver pris af booke air bnb til længere rejser langt væk til flere end 2 personer - hvis du vil være sikker på at have et sted bo.

21. april 2025

Ekstrem dårlig service. Vi har forsøgt at booke to…

Vi har forsøgt at booke to overnatninger flere gange uden held, da udlejerne åbenbart ikke gider svare på henvendelser. I stedet annulleres forespørgslen efter 24 timer, og vi står stadig uden overnatningssted. Det synes jeg er ufattelig dårlig service, især når “stedet” stadig står som mulig at booke.

17. april 2025

Urimelige høje service gebyr

Jeres service, gebyr er alt for meget! og der er absolut ingen service,
andet end man kan ringe til jer 24-7. Der er ikke noget arbejde for Airbnb end at formidle booketninger mellem kunder og udbyder og så inkaserer masser af penge uden at yde noget som helst. urimeligt højt gebyr.

15. januar 2025

Elendig vært / dårlig oplevelse

Vi blev løget for og anklaget for ting vi ikke gjorde af vært. Sikkert fordi vedkommende ville tjene penge på os.
Vi følte os snydt, dårligt behandlet, og fik ødelagt et ophold, der ellers kunne have været godt, mens det stod på.
Da værter kan være næsten anonyme, har vi ingen mulighed for at gøre noget ved det, andet end kontakte Airbnb. Men vi kan ikke få fat i en dansk afdeling.
Så hvis man har en dårlig oplevelse, står man med håret i postkassen og kan ikke gøre meget ved det.
Virker ikke til at Airbnb har konsekvenser nok for værter, der ødelægger det for andre.

9. marts 2025

En gest har medvirket til en vandskade…

En gest har medvirket til en vandskade i min tinyhouse, efter 4 måneders mail skriveri frem og tilbage skriver de fra Airbnb at jeg ikke kunde vise billeder fra tiny house lige forinden incheckning, derfor kan det ikke bevises at just den gest har lavet den skade.Jeg vil lige spørge Airbnb hvor i jers manual står det at man skall tege billeder lige inden indchekningen?
De har sat noge personer i skade afdelninger som er specialister til at bortforklare og komme med undskylninger for at ikke kompensere skader.
Nu står jeg alene med reperations omkostninger med 50,000 kr.
Man kan bare sige Bravo Airbnb.

22. november 2024

Robotsvar og ufleksibel “hjælp”.

Robotsvar og ufleksibel “hjælp”.
Vi ønskede at forlænge lejen med 1 nat fra 3 til 4 nætter. Svaret var at min. ophold er 2 nætter, og derfor kunne vi ikke få lov til at forlænge med 1 nat, til trods for at huset var ledigt!
Som ejer ville jeg også være temmelig utilfreds 😡

2. marts 2025

Dårlig kommunikation

Det at man betaler servicegebyr for at være dækket nogenlunde ind kunne i bund og grund være ligemeget. Jeg endte med selv at måtte tage hånd og det hele selv og airbnb vente tilbage i min chat med flere forskellige medarbejdere, så ingen hjalp faktisk med mit problem. Dette forløb sig over flere dage.

22. februar 2025

Boykot…

En af Airbnb’s grundlægger Joe Gebbia har tilsluttet sig Elon Musk’s DOGE program om nedlæggelse/nedskæring af jobs i USA, så boykot Airbnb.
Med de anmeldelser de har her, så burde det være enkelt.

23. februar 2025

Meget tilfreds kunde

Har rejst med Airbnb 18 gange og har haft et par små problemer som kundeservice løste pr omgående. Stor ros til koncept, app og medarbejderne.

20. februar 2025

Chikane fra Airbnb

Kunne jeg nøjes med 0 stjerner, eller minus i stjerner, havde de fået minus 1000…
Vi havde lejet en bolig i en måned og fik tilladelse til at have en lille hund i boligen. Pludselig bliver vi “opsagt”, da der står i deres betingelser, at vi ikke må have hund i boligen. Så på trods af, at vi har tilladelsen på skrift og også sendt den til Airbnb, så holder Airbnb med udlejeren. Vi får afmeldingsgebyret tilbage, men det er kun under en tredje del af hvad vi har betalt!!! Vi har klaget til Airbnb over en terrassedør vi ikke fik nøglen til, så terrassen med havudsigt kunne ikke bruges, dette har Airbnb SLET IKKE reageret på. Plus diverse mangler og mangel på varmt vand! Fatter simpelthen ikke Airbnb ikke reagere på vores henvendelser, men reagere på udlejerens, som jo intet hold har i deres klage, da de selv har givet skriftlig tilladelse til hunden! HOLD jer LANGT væk fra Airbnb, det kan ende som os med, at i pludselig står på gaden uden skyld, og dermed til stor frustration og ekstra penge til ny bolig…

17. februar 2025

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service og behandling fra kundecenter. Jeg har leje et sommer igennem Airbnb, som står for udlejning for dancenter i Danmark. Jeg skulle betale ekstra pga forbrug, hvilket selvfølgelig er okay. Men det forløb er stukket helt af:(
De har sendt et betalings link som ikke virker, de har sendt et indbetaling id, hvor jeg har indbetalt og sendt kopi. Men airbnb bliver ved med at sende opkrævning.
Jeg lejer aldrig der igennem mere. Kunne jeg giv nul stjerner havde jeg gjort det.

12. februar 2025

Modbydeligt firma

Modbydeligt firma, der ikke har direkte kontaktoplysninger på deres hjemmeside, hvorfor mon....
Jeg har aldrig haft en konto hos drm og alligevel bliver de ved med at sende mails. De respekterer ikke GPDR så måske en sag for datatilsynet.

10. februar 2025

Ledige boliger ikke tilleje

Vi har netop forsøgt at booke 2 huse, der var angivet som ledige, men ved bookingen ville udlejerne alligevel ikke udleje.
Det er rigtig irriterende at have besværet med at finde en bolig, og det så viser sig, at den ikke er ledig alligevel.

31. januar 2025