Vi bookede en lejlighed i New York 8 måneder før afrejse. Værten svarede ikke - og opholdet blev annulleret under 36 timer før. Air bnb tilbød en ny lejlighed 67 km fra Manhattan, hvilket var en... Se mere
De nægter at hjælpe mig med at komme ind på min konto, fordi jeg ikke har adgang til tlfnummer eller mail mere - jeg har talt i tlf med de dem mindst 30 gange og der er ingen hjælp at hente. Jeg får g... Se mere
Forfærdelig oplevelse! Airbnb har i bookingprocessen trukket min betaling fra et forkert kort, så jeg nu ikke er forsikret til min rejse. Det er 100% deres fejl, men de nægter at rette op på det.... Se mere
Senenere fik jeg kontaktet udlejer direkte og de har lovet en refund De har nu refunderet, men forkert at det ikke kan ske automatosk indenfor f.eks 12 timer eller lignende. Har alligevel opg... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har lejet et hus i Hasmark i juli måned…
Har lejet et hus i Hasmark i juli måned ,hvor jeg indbetalte et depositum på 360kr pr døgn.
Er nu blevet trukket 500kr for rengøring af en grill som vi under ingen omstændigheder har brugt.
Rengøringen har taget foto før og efter ,og der ses det også at grillen har været i brug,men ihvertfald ikke af os lejere. Jeg føler mig i den grad snydt,da der er taget penge for noget ,vi ikke har haft i brug.
Har talt med værten ,der siger at vi skulle have taget foto af tingene da vi overtog huset,men det gør man da ikke når man ikke bruger det.
AirBnB sendte os hollandske gæster
AirBnB sendte os hollandske gæster, som vi hilste velkomne kl 16.20 efter indtjekning. De gæster vi talte med var meget tilfredse og havde allerede taget værelser, badeværelser og køkken i brug. Men, et par der senere ankommer er utilfredse. Det ender kort fortalt med at vi bliver truet af gæsterne og må ringe efter politiet. Efter samtale med politiet vælger gæsterne endeligt at køre. De vil have pengene tilbage og kontakter AriBnB som rent faktisk UDEN at høre os refunderer dem alle pengene. Vi anmelder naturligvis også cases til AirBnB og forventer som minimum 80%. Men, det ender med at AirBnB KUN vælger deres gæsters side og vi får ingenting. AirBnB har endda lavet fejl i deres afgørelse ved kun at give os 1 time til at svare. Det er helt og aldeles utilfredsstillende.
Urimelige klage og unfair løsning fra Airbnb
Har tidligere haft flere problemfri oplevelser som bruger af Airbnb, men har netop haft en lejer, som kom med helt urimelige beklagelser over min bolig. Airbnb var kun på gæstens side og mit perspektiv blev ikke taget i betragtning. Jeg endte med at blive trukket for mere end en gratis nat til gæsten, hvilket var helt urimeligt. Der var intet vi kunne stille op. Jeg vil absolut overveje om vi forsat skal benytte Airbnb
Sundhedsfarligt hus i Lidhult Sverige – Airbnb svigtede totalt
Vi lejede et hus i Sverige gennem Airbnb og ankom til et hjem fyldt med skrald, beskidte overflader, mug, gamle grøntsager i køleskabet, farlige el-installationer og isolering smidt op i et legehus til børn. Udenfor lå der affald overalt – under poolen, på græsset, på terrassen. Poolens klinker var løse og farlige. Inde i huset fandt vi gammel ost i glasskabet, vinprop i bestikskuffen, én gryde til 10 personer, skuffer fyldt med madrester, hår og gamle vaskeklude i badet, og en grill fyldt med gamle madrester og brændt fedt.
Køkkenet var så ulækkert, at vi ikke kunne lave mad. Alt var proppet med private ejendele og affald. Vi kunne ikke pakke ud eller bo ordentligt i huset.
Vi fulgte Airbnb’s egen proces: kontaktede værten først – uden løsning – og derefter Airbnb. Efter lang ventetid og mange beskeder blev vi kun delvist refunderet, og Airbnb nægtede at tage ansvar, selv med dokumentation for sundhedsfare.
AirCover lover sikkerhed, men beskytter ikke gæsten, når det gælder. Airbnb er ikke en tryg platform. Huset ligger stadig på Airbnb i Lidhult, Sverige – trods alt dette.
Vi er på en ferie på Cypern
Vi er på en ferie på Cypern og vi har haft virkelig svært ved at komme i kontakt med udlejeren 😠👎🏻
Der er virkelig dårlig service ved at bruge Airbnb. Jeg kan ikke anbefale at bruge Airbnb....
Derudover så bruger Airbnb også prorussisle udlejere og det kan desværre mærkes på den service man får 👎🏻👎🏻😠 Hold jer væk fra prorussiske udlejere
Jeg har haft en skade ved udlejningen i…
Jeg har haft en skade ved udlejningen i maj. Jeg giver Airbnb besked samme dag som jeg overtager mit hus igen. Jeg oplever vandskade, at der er tegnet med tusser på mit gulv spisebord, ridser på mit fjernsyn… Airbnb beder mig lave en anmodning. Jeg ringer og taler med Airbnb men de siger hver gang vi undersøger det i vores speciel afdeling. Det er nu 2 måneder siden og jeg har endnu ikke svar.
Problemet løst
Airbnb lyttede faktisk til at mine piger var utrygge ved seneste check in
Faste brugere
Vi bruger hvert år Airbnb på vores køreferier til og fra destination. Vi har altid haft positive oplevelser og hurtig hjælp ved problemer. Så sent som i nat har vi haft en overnatning på La Rochelle ved en kvinde der var så sød. Vi mødte hende på gaden foran huset og hun var sød at vise os sine kalkuner hvilket var en helt unik oplevelse for vores børn.
Dårligt..bare dårligt og oveni købet…
Dårligt..bare dårligt og oveni købet støtter de et folkemord...skam jer, historien vil dømme jer
Lejet lejlighed i Annecy samt hus i…
Lejet lejlighed i Annecy samt hus i peaugres. Alt var som det skulle være, rent og pænt, svarede til billeder. Hjælp med det samme da wifi koden var forkert.
DÅRLIG KUNDESERVICE
DÅRLIG KUNDESERVICE! Jeg har nu hele dagen forsøgt at komme i kontakt med kundeservice, men det er næsten umuligt at få support, ikke mindst fordi alle taler virkelig dårlig engelsk.
Min vært aflyste med 2 dages varsel…
Min vært aflyste med 2 dages varsel grundet en henvendelse om hvorvidt sengetøj og håndklæder var tilgængelig. De mente det var usagligt.
Air BnB giver ingen mulighed for at hjælpe med problemstillingen eller endda hjælpe med at gøre andre potentielle gæster bekendte med dette. Vi står nu uden feriehus 2 dage inden familien skulle til at køre.
Fantastisk service
Fantastisk service, bestilte hus og betalte med det samme, måtte desværre aflyse overnatninger, ingen problemer 2 dage efter var hele beløbet tilbage på min konto.
Manglende erstatning
Min gæst sagde at han havde tabt sin nøgle, og ejendommens politik er, at så skal låsen skiftes. Dette ville jeg gerne have forsikringen til at dække, men Airbnb prøvede hele tiden at lukke sagen hurtigt ned. Tidspresset gjorde at jeg måtte gå uden om ejendomsadministrationen og direkte til låsesmeden, der ikke havde tid til at give et præcist overslag. Det endte derfor med at blive væsentligt dyrere. Oven i købet ville Airbnb kun erstatte 2/3 af låsens pris. Jeg endte derfor med, selv at skulle betale omkring 1.200kr. for at min udlejer smed nøglen væk.
Dårlig app
Synes godt nok det er dårligt, at man ikke kan komme i kontakt med kundeservice, medmindre man er logget ind. Her står jeg, med en konto der er lukket ned, som ikke kan genaktiveres. Jeg vil skrive til kundeservice, men det SKAL foregå over airbnb, og man SKAL være logget ind - så kommer jeg jo ikke særlig langt. Ikke engang en god gammeldags mail kan man sende dem. Øv, for konceptet er jo egentlig meget fint
PAS PÅ SOM UDLEJER
PAS PÅ SOM UDLEJER!
Jeg har for første gang haft en lille skade ved udlejning - en stol blev beskadiget og Airbnb udbeder sig tilbud og kvittering fra forhandler, der tilbyder udbedring af skade for ca. 3500kr. Airbnb kommer retur til trods med en erstatning kr500 og dette uden muligheder for indsigelse - det er deres vurdering af skaden - slut!. Således denne advarsel. Udlejer du via Airbnb så forvent ikke at Airbnb vil deltage fair i skader som endda kræver vurdering af 3. person/tilbud m.v. De fastsætter deres vurdering og du kan kun stå tilbage med en overvejelse om forsat udlejning! PAS PÅ ... derude ... delt for at du ikke kommer i klemme ...
Vi bookede en lejlighed i Gråsten med 3…
Vi bookede en lejlighed i Gråsten med 3 overnatninger, 29/5 - 1/6 25 Værten svarer ikke ved henvendelse og det viser sig at han slet ikke ejer lejlighederne længere. Pengene var blevet trukket Ejendomme blev solgt for flere måneder siden. Har lige tjekket Airbnb's side. Han står stadig som vært
:-( . Det kan ikke passe at vi er de eneste der har booket der de sidste måneder. Det er ikke godt nok Airbnb
Jeg fik væggelus i min lejlighed - Airbnb var ligeglade
Jeg har lejet min lejlighed ud flere gange, og har egentlig gjort det med ro i maven, da jeg forestillede mig, at Airbnb ville forsikre mig, hvis en gæst gør skade på min lejlighed. Der tog jeg så fejl.
Efter en booking begyndte jeg at få røde knopper på min krop, og hurtigt stod det klart, at mine lejere havde slæbt væggelus med ind i min lejlighed. Disse små kryb kan være vanskelige at komme af med og jeg endte med at bruge 6500kr på at få sprøjtet min lejlighed. Derudover måtte jeg leve med alt mit tøj i plasticposer i 2 måneder, og ALT jeg ejer, har været 3 døgn i fryseren eller kogevasket. Med andre ord, så var det et KÆMPE arbejde, for en booking, jeg kun tjente 1200kr på.
Airbnb er umulige at komme i kontakt med og de lukker min henvendelse ned hele tiden. Og de stiller spørgsmål til, hvorfor der har været skadedyrsbekæmper ude 2(!!!) gange, og de undrer sig også over, hvorfor det har taget så lang tid med behandlingen - men det gør det jo desværre bare.
De ender med at overføre 1800kr til mig, som jo knap dækker min elregning for alle de kogevask, jeg har måtte køre..
Jeg synes, det er SÅ dårlig stil og service, at jeg kraftigt overvejer, om det er det værd, hvis en lignende situation skulle ske igen.
Jeg bookede ferielejlighed på Bornholm
Jeg bookede ferielejlighed på Bornholm, og fik booking og det hele på mail. Da jeg spørger om tilkøb på linned, meddeler de at boligen ikke var ledig alligevel. Kan slet ikke anbefale det.
Alt for meget spam og for mange fake customers
9 ud af 10 der gerne vil booke en booke min bolig er fake kunder der ikke lever op til de kriterier Jeg har sat og som beder om videoer og andre fortrolige materialer udenom eller AirBnb.
Det må I da kunne gøre bedre