FLAIR - tidligere Adecco

Der bliver ikke meldt tilbage på deres egne henvendelser - meget amatøragtigt ingen struktur eller systematik. Flair kan ødelægge dine senere mulighed som virksomhed for at finde den rette medarbej... Se mere

Jeg har arbejdet i Adecco Danmark i en måned cirka nu og jeg er meget tilfreds. Jeg får sms`er på mobilen fra min konsulent Malin Wegner, hun er rigtig flink og hun har stabile kollegaer som virkeli... Se mere

Mads, en konsulent for Adecco, kontaktede mig vedr et job. Han vurderede at jeg matcher og sendt mit cv til virksomheden. Et par dage senere blev jeg kaldt ind til en samtale og et par dage senere ble... Se mere

Adecco har virkelig taget mit CV seriøst, og i løbet af 3 uger har jeg fået et længere varende vikariat - men mulighed for fastansættelse. Min samarbejdspartner derinde, har hele vejen gennem forløbet... Se mere

1. Rekrutteringsservice

Adecco Danmark bliver fra september 2023 til FLAIR. Men selvom navnet er nyt, så sker der ikke andre ændringer, end vores navn og udseende. Vi sidder stadig klar til at hjælpe alle vores kandidater med at finde drømmejobbet – eller virksomheder med, at finde den næste og rette medarbejder.

Udsender meningsløs spam

En virksomhed, som finder det opportunt at udsende spammails for at få kontakt til potentielle kunder, kan aldrig opnå min positive opmærksomhed!

25. april 2018

Nok det værste fusker firma nogensinde

Nok det værste fusker firma nogensinde. Uprofessionelle konsulenter, minimum information, dårlige arbejdsvilkår og til sidst men ikke mindst ingen respekt for deres vikarer. Desuden bliver man også presset ud i job man ikke Kan f.eks pga. Afstand. Og hvis man ikke kan tage det, truer de med at opsige samarbejdet.

13. februar 2018

Talentløst inkompetent, Adecco

2 gode samtaler med ansatte gennem årene, som desværre ikke er i Adecco mere gav mig troen på en professionelt rekrutterings-virksomhed. Løbende afsendt opdaterede cv´er ca. hvert halve år, senest september 2016 og kontakt og cv-afsendelse til en ansat i marts 2017. Stort var min overraskelse, da jeg i maj 2017 erfarer, at medarbejderen fuldstændig inkompetent, dels oplyser, at jeg ikke er registreret i deres systemer, men endnu mere forkasteligt, oplyser, at mit seneste cv har ligget i 3 måneder lokalt i hans indbakke. Jeg hænger selvfølgelig ikke medarbejderen ud her med navn, da han teoretisk set kan være delvis uskyldig i sagen, hvis han er ved at knække halsen i hans job. Jeg kan bare have den bange anelse, at det skyldes hård intern konkurrence, hvor medarbejderne ønsker at "holde" på de bedste kandidater, når de får dem ind i deres system, da jeg har haft den stærke mistanke før med Adecco, om at det foregår sådan. Men talentløst af medarbejderen, at han ligefrem indrømmer, at mit cv har ligget og "ristet" i 3 måneder lokalt i hans indbakke. Tydeligvis har Adecco (og flere af de gamle vikarbureauer) overhovedet ikke forstået og imødegået den stærke konkurrence fra Linkedin og andre rekrutteringsvirksomheder, men hænger fast i gamle dages måde at behandle vikarer og selvstændige konsulenter. Min pointe er, at Danmarks er et provinshul, når det gælder mindre brancher som eks. rekrutteringsbranchen, og jeg efter mange jobsamtaler og match fra andre headhuntere positivt VED, at de kender hinanden på kryds og tværs. Derfor er VI NØDT til at behandle hinanden tilfredsstillende og professionelt, både vikarer, konsulenter og rekrutteringsfolk. Nu var de så bare lidt uheldigt for Adecco, at det var mig som oplevede det, og da jeg oplever den dårlige danske lyst/evne til at yde god service, hver eneste gang jeg kommer hjem fra udlandet, og jeg har simpelthen besluttet mig for, at ALLE eksempler på ringe service bliver forfulgt og anmeldt. Talentløst approch Adecco Danmark

9. juni 2017

Jeg vil ALDRIG benytte Adecco igen.

Jeg blev kontaktet af Adecco, efter en kort ledighed, og fik hurtigt tilbudt et møde, med en interessant stilling til mig. Jeg snakkede med Adecco's konsulent, som hurtigt satte en job samtale op med den pågældende arbejdsgiver. Jeg fik jobbet, og en hurtig introduktion til Adecco.

Efter to måneder oplever jeg at min udbetaling er langt under det, som jeg havde aftalt med Adecco. Det viste sig at deres løn afdeling, havde "glemt" at aktivere mit A-kort og derfor udbetalt løn på min B-indkomst.
Efter at have diskuteret med Adecco i næsten 30 minutter, valgte løn kontoret at erkende deres fejl og lave en udbetaling, med den resterende løn. Dette var dog ikke uden kamp, og var jeg gået med på løn kontorets forslag, skulle jeg vente til næste udbetaling. (Dvs. 3 måneder efter min ansættelse)

De efterfølgende måneder, var adecco's konsulent, som var tilknyttet min afdeling, ude for at besøge os. Hun brugte dog tiden, på at sidde i et møde lokale og tale i telefon i den time der var sat af til os, for efter at gå igen. Der blev aldrig fulgt op på, vores tilfreshed med jobbet, vores ve og vel, eller vores plan efter kontrakt udløb.

Da min kontrakt med den pågældende arbejdsgiver var ved sit udløb, forventede jeg at Adecco fulgte op på eventuelt nye tilbud til mig, ligesom andre bureau'er vælger at gøre det. Men nej. Jeg havde et enkelt møde med min konsulent, som mildest talt var meget forvirret over, at jeg spurgte ind til min fremtid hos Adecco, og hun fortalt mig blandt andet, at hun jo ikke kunne gøre noget ved at mit kontrakt udløb, og det jo ikke var hendes ansvar, at sørge for at jeg kunne fortsætte hos den pågældende arbejdsgiver. Efter at have forklaret, at jeg bare gerne ville have nogle nye tilbud, om eventuelle stillinger, fik jeg samme smøre omkring min nuværende situation.

Efter mit kontrakt udløb, har adecco skulle udbetale mig mine G-dage/Ledigheds dage, men fik aldrig noget fra dem. Har været i kontakt med deres løn afdeling, hvor jeg endnu engang skulle bruge 30 minutter på at forklare hvor vigtig den her udbetaling var for mig, før hun valgte at tage fat i en ansvarlig. Den ansvarlige fortalte mig så, at jeg skulle have modtaget en erklæring fra min konsulent. Jeg forklarede at den har jeg aldrig fået eller vidst at jeg skulle bruge, og at jeg derudover snakkede med løn afdelingen få dage forinden, som forklarede at jeg selvfølgelig ville få min g-dage/ledigheds dage, udbetalt som planlagt. De har heller aldrig oplyst om denne erklæring.

Min opfattelse af Adecco er at, de er meget hurtige til at få en igang lige så snart du er tilmeldt på deres side. Når du så kommer i arbejde, er du glemt. Har du problemer med din løn, skal du væbne dig med tålmodighed for at få behandlet din sag. Din konsulent kan IKKE hjælpe dig med dette. Jeg var meget vedholden overfor dem, men har oplevet fra mine kollegaer som også var ansat i Adecco, at de har måtte give op på eventuelle klager og sager, vedrørende deres løn.

Jeg har ikke tænkt mig at benytte Adecco igen, og vil fraråde enhver som vil have et længere vikariat, til at bruge Adecco. Der findes en masse bureau'er, store som små, som tager sig af sine vikarer, langt bedre end Adecco gør.

I min optik, hvis du vil have en arbejdsgiver, som tager dig seriøst, og har sine ansatte som fokus, vil jeg klart IKKE anbefale dig, til at oprette dig hos Adecco.

31. marts 2017

Ussel behandling af Adecco

Jeg meldte mig ind i Vikarbureauet Adecco og fik tilbudt et 8-ugers vikarjob samme dag. Dejligt. Men allerede efter en uge bliver jeg af Adecco bedt om at tage mit tøj og stille og roligt forlade arbejdspladsen med den begrundelse, at jeg er doven og at der er blevet klaget over mig. Og hvis der er noget, jeg ikke er, så er det doven. Og jeg kom fint ud af det med mine kollegaer. Så jeg er fuldstændig uforstående over den behandling, jeg har fået og føler mig krænket. Men jeg kunne ikke få at vide, hvorfor der var blevet klaget over mig og jeg er nu kørt ud på et sidespor. Så jeg bliver frosset ude og blacklistet af Adecco, så jeg ikke får tilbudt relevant vikararbejde mere. Jeg har nu taget konsekvensen af dette og meldt mig ud af Adecco.

Så Adecco: Tak for fæces. I endte ud med at have udført et elendigt stykke arbejde og givet mig en masse sure opstød.

Mvh. Ulrik

24. december 2015

For meget rod i løn og for lidt vilje til at gøre noget ved sagen

De har ikke styr på deres interne kommunikation, hvilket gør at jeg nu ikke får den løn jeg er berettiget.

Har kontaktet lønkontoret, men de lader mig ikke tale ud. Jeg har selv arbejdet i telefonisk kundeservice i over 5 år og må gå ud fra at jeg har talt pænt til medarbejderne, men alligevel ville de ikke høre om min situation. Har forsøgt at tale med dem 3 gange.

Jeg er meget skuffet og irriteret over at der nu skal bruges tid med dette. Jeg har AL dokumentation iorden og juridisk opbakning, hvis det skulle udarte sig til en retssag.

Smart hivs Adecco undlader at udbetale løn til tiden på en håndfuld medarbejdere. Det kan snildt blive til 1 mil der står og samler renter i en uge længere, fordi I udskyder folks løn og trækker sager ud i langdrag.

Desuden så har de tidligere undladet at udbetale min provision, hvilket også tog rigtigt lang tid at få løst og udbetalt, og det er jeg ikke den eneste af mine kolleger der har oplevet.

25. juni 2014

Overfladisk

Jeg tilmeldte mig som vikar hos Adecco og blev inviteret til et slags infomøde hos dem. Imellem min første tilmelding og mødet var jeg så uheldig at tiltrække mig en meget ondsindet lungebetændelse, som gjorde at jeg skulle tage en masse medicin for at holde kroppen nogenlunde i live. I denne medicintåge, hvor jeg ikke rigtig ved, hvad der er feberdrømme og hvad, der er virkelighed, glemmer jeg selvfølgelig at melde afbud til mødet! Dumt, jeg ved det godt, men da jeg så kommer ned til Adecco for at aflevere mine papirer (efter jeg er kommet mig over lungebetændelsen, selvfølgelig) får jeg at vide, at jeg ikke kan være vikar hos dem, fordi jeg glemte at melde afbud. Det kan godt være det bare er mig, der er lidt smålig, men dér synes jeg, de går i for små sko. Alt i alt har det ikke været den bedste oplevelse hos Adecco. Desværre.

31. marts 2014

lover abejde men nej

de har ikke styr på deres kunders behov før de heathunter personer der er i arbejde. de er skyld i at man for 3 uger karantæne på fagforeningen tak skal i ellers have (Aarhus afd.) det var da heldigt at man ikke skrev under på noget som helst, fordi at han mente noget i telefonen og så til samtalen siger noget andet. tag lige og få styr på jeres kunders behov først inden i kontakter personer dem der er i arbejde og bliver nød til at sige op, for at tage imod jeres tilbud om arbejde tak

12. juli 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (109 anmeldelser)