FLAIR - tidligere Adecco

Der bliver ikke meldt tilbage på deres egne henvendelser - meget amatøragtigt ingen struktur eller systematik. Flair kan ødelægge dine senere mulighed som virksomhed for at finde den rette medarbej... Se mere

Jeg har arbejdet i Adecco Danmark i en måned cirka nu og jeg er meget tilfreds. Jeg får sms`er på mobilen fra min konsulent Malin Wegner, hun er rigtig flink og hun har stabile kollegaer som virkeli... Se mere

Mads, en konsulent for Adecco, kontaktede mig vedr et job. Han vurderede at jeg matcher og sendt mit cv til virksomheden. Et par dage senere blev jeg kaldt ind til en samtale og et par dage senere ble... Se mere

Adecco har virkelig taget mit CV seriøst, og i løbet af 3 uger har jeg fået et længere varende vikariat - men mulighed for fastansættelse. Min samarbejdspartner derinde, har hele vejen gennem forløbet... Se mere

1. Rekrutteringsservice

Adecco Danmark bliver fra september 2023 til FLAIR. Men selvom navnet er nyt, så sker der ikke andre ændringer, end vores navn og udseende. Vi sidder stadig klar til at hjælpe alle vores kandidater med at finde drømmejobbet – eller virksomheder med, at finde den næste og rette medarbejder.

Altid afslag fra Adecco er der nogen der har samme oplevelse?

Man får altid afslag fra Adecco når man svarer på et stillingsopslag uden nogen begrundelse. Er Adecco kun for en speciel aldersgruppe? Jeg ser frem til at høre om andres oplevelser.

15. september 2023

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco

Hej Mette. Jeg har netop undersøgt din sag nærmere.

Vores afdeling i København har haft telefonisk kontakt til dig flere gange - blandt andet om dit CV, så du kunne stå mere ud i feltet af kandidater. Som vores konsulenter også har talt med dig om, så oplever vi i øjeblikket virkelig mange ansøgere til alle vores stillingsopslag - særligt indenfor regnskab, hvilket er det forretningsområde du søger i.

Jeg forstår godt at du er frustreret. Men der er desværre rigtig mange ansøgere på jobmarkedet lige nu, og derfor må man væbne sig med lidt tålmodighed. Hvis du er åben for at søge bredere og i andre brancher, vil dine chancer naturligvis være større. Så jeg vil anbefale dig at kontakte en af vores konsulenter på tlf. 38 88 94 00, så vi kan få hjulpet dig på rette vej - og afklare eventuelle misforståelser.

Og nej, FLAIR - tidligere Adecco er bestemt ikke kun for en special aldersgruppe! Alle vores kandidater har meget stor spredning i alder. Den eneste aldersgruppe vi ikke ansætter er folk under 18 - selvom vi selvfølgelig gerne ville hjælpe alle hvis vi kunne. 😉

Mvh. Gabriella // FLAIR - tidligere Adecco

Go Service med praktikant ved Adecco

Mange tak sammen med Ida Fibiger Sharp,Katrine Lind Laursen Praktikant Adecco Vest og Fredericia Afd.for jeres service og meget hjælpsom og snakker i telefonen også til Mathilde❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

7. september 2023

Hej Cherina,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Hvor er det dejligt at læse, at du har haft et godt forløb med vores konsulenter. Jeg har netop videregivet din anmeldelse til Ida og Katrine og de blev utrolig glade for, at du har taget dig tid til at skrive et par ord om din oplevelse.

Mvh. Gabriella // Adecco

Godt og effektivt at samarbejde med…

Godt, fleksibelt og effektivt at samarbejde med Adecco Team København.

31. juli 2023

Hej Lykke.

Tusind tak for din anmeldelse af os. Hvor er det fedt at læse, at din oplevelse med Adecco har været i top!

Mvh. Gabriella // Adecco

Enestående oplevelse med Adecco - Anerkendelse til Katrine og Louise!

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at deltage i en jobsamtale hos Adecco, og jeg er begejstret for at dele min fremragende oplevelse. Fra start til slut var deres engagement i at levere en støttende og informativ proces virkelig bemærkelsesværdig.

Katrine og Louise skilte sig især ud som strålende eksempler på professionalisme og ægte omsorg. Deres dedikation til at hjælpe mig med at lykkes under samtalen var tydelig, og jeg kan ikke takke dem nok for deres uvurderlige hjælp. De gjorde en ekstra indsats for at sikre, at jeg havde al den information, jeg havde brug for, og skabte en atmosfære, hvor jeg følte mig tryg og godt forberedt.

Adecco som helhed efterlod et uforglemmeligt indtryk med deres exceptionelle behandling og problemfri samtaleproces. Det niveau af respekt og omtanke, jeg modtog, er en bekræftelse af deres engagement over for både kandidater og rekrutteringsprocessen. Det er tydeligt, at Adecco værdsætter deres kandidater som individer, og deres bestræbelser på at give en positiv oplevelse er prisværdige.

Jeg anbefaler helhjertet Adecco til alle, der søger en professionel og støttende rekrutteringsoplevelse. Min oprigtige tak går til Katrine, Louise og hele Adecco-teamet for deres fremragende arbejde. De har ikke kun hjulpet mig med at navigere i et afgørende skridt i min karriere, men har også efterladt mig med et varigt indtryk af en virksomhed, der virkelig bekymrer sig om sine kandidater. Tak, Adecco!

Hej Dejene,

TUSIND TAK for din fantastiske anmeldelse af os. Hos Adecco betyder feedback helt enormt meget og derfor varmer din anmeldelse os alle.

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft et fedt forløb med vores konsulenter! Jeg har netop videregivet din anmeldelse til Katrine og Louise. De blev utrolig glade for at du har taget dig tid til at skrible et par ord om din oplevelse.

Mvh. Gabriella // Adecco

Jeg har haft en super god oplevelse!

Jeg har haft en super god oplevelse med Adecco. Både samtaler i telefonen og ved interviews har været behagelige. Med empati og en positiv tilgang har Louise og Gabriella ført mig roligt igennem samtalerne, hvilket er afgørende for en god og ærlig performance til den endelige jobsamtale. Har landet et job igennem adecco på mindre end en måned. De varmeste anbefalinger herfra.

23. august 2023

Kære Nanna,

TUSIND TAK for din utrolig pæne anmeldelse af os. Hos Adecco betyder feedback helt enormt meget og derfor varmer din anmeldelse ekstra meget.

Jeg er virkelig glad for at læse, at du havde et fedt forløb med os. Jeg har netop videregivet din anmeldelse til Louise og vi er utrolig glade for, at du har taget dig tid til at skrive et par ord om din oplevelse.
Vi ønsker dig al held og lykke med dit nye job!

De bedste hilsner, Gabriella // Adecco

Det blev en god oplevelse fordi man…

Det blev en god oplevelse fordi man blev hjulpet hele vejen igennem af meget kompetent folk. noget der også gjorde noget for mig var at de samtaler jeg var til var hele nede på jorden og fik en til at glemme at man er lidt nervøs. Det er aldrig sjovt når man skal til samtale om nyt job. Dog ikke denne gang nok fordi samtalen blev gjort behagelig. Takker 👍

13. juli 2023

Hej Henrik,

Tusind tak for din positive anmeldelse af os. Hvor er det fedt at læse, at din oplevelse med Adecco har været god! Vi er glade for at høre, at du har følt dig komfortabel til samtalerne med vores konsulenter - det betyder virkelig meget for os.

Super flinke og imødekommende😁

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco

Hej Mathias. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os!

Mvh. Gabriella // Adecco

Ulønnet online oplæring samt vagter der aflyses under 12 timer før man skal møde

Jeg har været ansat i Adecco i et par måneder på nuværende tidspunkt. Under min første vagt, modtog jeg en arbejdstidsaftale hvor jeg skulle være på arbejde fra 10-16. Efter lige knap 4 timer blev jeg dog sendt hjem, da der ikke var mere arbejde. Det er et vilkår for at arbejde som vikar, hvilket jeg godt kan affinde mig med.
Under min anden vagt blev jeg booket ind på en vagt næste morgen. Forud for vagten var jeg blevet bedt om, at tage online kurser med oplæring i rengøring af en times varighed. Dette var en forudsætning for at kunne møde ind på vagten, og der skulle meldes tilbage til konsulenten når online oplæringen var gennemført. Jeg modtog en arbejdskontrakt, men allerede samme aften fik jeg en sms om at vagten var blevet aflyst, så jeg skulle ikke møde op næste morgen alligevel.
På min timeseddel noterede jeg, at jeg havde gennemført en times online oplæring. Jeg modtog dog aldrig løn herfor. Da jeg henvendte mig til Adecco med en undring omkring dette, fik jeg besked på at online oplæring hjemmefra anses som frivilligt arbejde og man modtager derfor ikke løn herfor. Dette på trods af, at vi vikarer til jobsamtalen blev oplyst, at vi fik løn for oplæring. Jeg mener derfor, at alle fremtidige vikarer i Adecco bør blive oplyst om at online oplæring kan være frivilligt i Adeccco samt at vagterne sagtens kan blive aflyst under 12 timer forud for at din vagt begynder.

Årsagen til at jeg alligevel har givet Adecco 2 stjerner er, at jeg oplevede, at rekrutteringsprocessen foregik hurtigt.

1. august 2023

Hej Anne,
Tak for din anmeldelse af os. Hos Adecco vægter vi feedback helt enormt højt og derfor betyder din anmeldelse ekstra meget.

Jeg er ked af at læse din oplevelse med os og beklager meget processen.

Jeg har vendt din anmeldelse med de pågældende konsulenter på opgaven og som jeg kan forstå (og som vi også har meddelt dig) er gennemførslen af det online kursus en del af præmissen og den aftale vi har lavet med den givne kunde. Det betyder altså at den online træning ikke hører ind under selve vagten (den betalte arbejdstid) og derfor ikke udløser en lønseddel, men i stedet en eventuel vagt.

Jeg beklager meget hvis dette ikke er blevet tydeliggjort for dig på forhånd. Jeg håber at vi fremadrettet kan samarbejde om eventuelle nye vikariater - men med en klar og tydelig kommunikation på tapetet :-)

Mvh Olivia // Adecco

Adecco - et godt og seriøst vikarbureau!

Adecco er en af de absolut bedste vikarbureauer som jeg har arbejdet. Mine konsulenter har altid fundet den perfekte match mellem mig og de virksomheder jeg har været hos. Selve logistikken har fungeret optimalt, og jeg har følt mig tryg og glad over mine vikariater.

4. juni 2023

Hej Christina,

Tusinde tak for din anmeldelse af os. Hvor er det fedt at læse at din oplevelse med Adecco har været i vinkel!

Mvh Olivia // Adecco

Adecco er altid venlige og matchet er…

Adecco er altid venlige og matchet er ok hos Atlas Copco. Lønnen er for lav i forhold til andre steder jeg har været

27. juli 2023

Hej Trine,

Tusinde tak for din anmeldelse af os. Hos Adecco betyder feedback helt enormt meget og derfor varmer din anmeldelse ekstra meget.

Skulle du have nogle undren eller bekymringer en anden gang kan du altid ringe ind til din Adecco konsulent og tage en snak med vedkommende. Det er det vi er her for :-)

Proaktiv

Proaktiv, tilbage meldinger og seriøst

3. juli 2023

Hej Mehmet,

Tusinde tak for din anmeldelse af os. Hvor er det fedt at læse at din oplevelse med Adecco har været alt hvad du har drømt om!

Det perfekte match

Vi har igennem mange år haft et supergodt samarbejde med Adecco, de kender vores virksomhed både hvad angår kultur og kompetence behov og det gør det lettere for dem at finde de rigtige kandidater til os - hurtigt og effektivt.

24. juli 2023

Hej Birgitte,

TUSINDE TAK for din utrolig pæne anmeldelse af os. Hos Adecco betyder feedback rigtig meget og derfor varmer din anmeldelse ekstra meget.

Mvh Olivia // Adecco

God service, altid til rådighed, support og god kommunikation.

24. juli 2023

Hej Debbie,

Tusinde tak for din anmeldelse af os. Hvor er det fedt at læse at din oplevelse med Adecco har været i top!

Mvh Olivia // Adecco

Adecco har været utrolig gode til at…

Adecco har været utrolig gode til at viderformidle mig til den perfekte arbejdsplads. Jeg er en person der altid har en masse spørgsmål og især Karina og Emma har været en kæmpe hjælp med at guide mig igennem det hele. Derudover har jeg altid kunne få fat i en af dem og de var meget hurtige til at svare. Alt i alt en kæmpe anbefaling hvis man er på udgik efter en arbejdsplads der skal matche ens kompetencer/interesser - de vil gøre alt for at finde det helt rette.

Hej Stefan,

TUSINDE TAK for din utrolig pæne anmeldelse af os. Hos Adecco betyder feedback helt enormt meget og derfor varmer din anmeldelse ekstra meget.

Hvor er det dejligt at læse at du havde et fedt forløb! Jeg har netop videregivet din anmeldelse til de pågældende konsulenter og de blev utrolig glade for at du har taget dig tid til at skrible et par ord om din oplevelse.

Kan varmt anbefale adecco

Kan varmt anbefale adecco. Søde og kompetente.

Hej Jannik,

Behagelig rekrutteringsproces

Behagelig rekrutteringsproces - og fin kommunikation undervejs i vikariatet, herunder løn til tiden mv.

18. juli 2022

Hej Peter,

Tusinde tak for din anmeldelse af os. Hvor er det fedt at læse at din oplevelse med Adecco har været i tilfredstillende!

Stjerner team ⭐️

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Adecco.
venlig, professionel. de gav mig enestående service. de ringede til mig flere gange for at sikre, at alle dokumenter var i orden. beroliget med et telefonopkald, at ventetiderne ville blive forlænget en smule. virkelig en seriøs virksomhed med et team af yderst professionelle unge kvinder, der tager deres arbejde til sig og seriøst! tak allesammen!

17. juli 2023

Hej Clara,

Hvor er det dejligt at læse at du havde et fedt forløb. Jeg har netop videregivet din anmeldelse til de pågældende konsulenter og du får 5 stjerner lige tilbage!

Mvh Olivia // Adecco

Jeg har kun rosende ord herfra til…

Jeg har kun rosende ord herfra til Louise og Gabriella for hele ansættelsesperioden i Adecco, de har taget godt imod mig og jeg følte godt tilpas fra starten af..nu 3 måneder efter min opstart har jeg ikke fortrudt mit valg👍

1. maj 2023

Hej Esat,

Hvor er det dejligt at læse at du havde et fedt forløb! Jeg har netop videregivet din anmeldelse til de pågældende konsulenter og de blev utrolig glad for at du har taget dig tid til at skrible et par ord om din oplevelse.

Mvh Olivia // Adecco

De er meget imødekommende.

25. maj 2023

Hej Zahra,

Tusinde tak for din anmeldelse af os. Hos Adecco betyder feedback helt enormt meget og derfor varmer din anmeldelse ekstra meget!