Der bliver ikke meldt tilbage på deres egne henvendelser - meget amatøragtigt ingen struktur eller systematik. Flair kan ødelægge dine senere mulighed som virksomhed for at finde den rette medarbej... Se mere
FLAIR - tidligere Adecco
Jeg har arbejdet i Adecco Danmark i en måned cirka nu og jeg er meget tilfreds. Jeg får sms`er på mobilen fra min konsulent Malin Wegner, hun er rigtig flink og hun har stabile kollegaer som virkeli... Se mere
Mads, en konsulent for Adecco, kontaktede mig vedr et job. Han vurderede at jeg matcher og sendt mit cv til virksomheden. Et par dage senere blev jeg kaldt ind til en samtale og et par dage senere ble... Se mere
Adecco har virkelig taget mit CV seriøst, og i løbet af 3 uger har jeg fået et længere varende vikariat - men mulighed for fastansættelse. Min samarbejdspartner derinde, har hele vejen gennem forløbet... Se mere
Adecco Danmark bliver fra september 2023 til FLAIR. Men selvom navnet er nyt, så sker der ikke andre ændringer, end vores navn og udseende. Vi sidder stadig klar til at hjælpe alle vores kandidater med at finde drømmejobbet – eller virksomheder med, at finde den næste og rette medarbejder.
Falkoner Allé 1, 2000, Frederiksberg, Danmark
- flair@flair.dk
- adecco.dk
Andre kiggede også på
Det har været et godt og lærerigt…
Det har været et godt og lærerigt vikariat på over et år hos NKT blandt gode kollegaer, og hvor Adecco har håndteret det administrative på en god og professionel måde, samt hvor vi løbende har haft en god kommunikation.

Hurtig og venlig ekspedition

Netop tilnyttet - god oplevelse
Jeg er netop blevet tilknyttet Adecco som vikar, og det har bare været en rigtig god oplevelse. Jeg blev hurtigt matchet med en virksomhed og er allerede i gang på et projekt. Hele processen har været meget smidig, og så har de konsulenter, jeg har været i kontakt med undervejs været meget søde og hjælpsomme.

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Høflig og venlig tone og altid imødekommende. Vikariatet levede ikke helt op til det jeg var blevet lovet, men medarbejderen hos Adecco ville være gået videre med det. Jeg valgte selv at blive vikariatet ud.

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Kan varmt anbefale Adecco på Falkoner…
Kan varmt anbefale Adecco på Falkoner Alle. Har kun haft positive oplevelser med dette kontor.

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Hurtige svar og generel meget hjælpsom
Hurtige svar og generel meget hjælpsom. Brugte tid på at forklare alting og sikre at alting var som det skulle være og korrekt forstået.

Yderst professionelle og hjælpsomme
Yderst professionelle og hjælpsomme. Nem personlig side hvor man let kan godkende timeregistrering og uploade dokumenter.
Varm anbefaling herfra.
Pernille

Adecco support i top
Super kommunikation, service og imødekommenhed, samt tilgængelighed til Adeccos medarbejdere.
Jobbet var med ultrakort frist - men alle info kom igennem til vikarer alligevel.
Vilkår hos kunden afveg dog en smule fra opslaget; men skyldtes lokale forhold.

God service!
Super godt match ift. kandidater, og det behov vi havde. Processens hastighed var ganske god med løbende sparring og tæt kontakt under hele forløbet - og efterfølgende med statusmøder.

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Adecco er et velfungerende firma
Adecco er et velfungerende firma. Der er styr på sagerne. Sødt og hjælpsomt personale. Helt klart en anbefaling herfra.

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Indtil videre går det godt
Indtil videre går det godt. Jeg har kun været ansat i 8 uger men har ikke oplevet noget dårligt.

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Jeg har været meget tilfreds med Adecco…
Jeg har været meget tilfreds med Adecco og med min konsulent Hannah på Frederiksberg kontoret
Har haft 2 spændende vikariater, der oprindelig skulle være korte, men blev forlænget til 9 mdr og 3 mdr.
HR ting er blevet ordnet hurtigt. Kan anbefale at være vikar hos Adecco

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Siger de vil ringe hører ingenting.dem…
Siger de vil ringe hører ingenting.dem der kontakter mig ikke omvendt klar til at arbejde for lav timeløn og øv sidder og venter

Try and hire
Jeg blev ansat i et try and hire forløb via Adecco, og samarbejdet gik over al forventning.
Adecco var hurtige til at agere på min henvendelse i forhold til både samtale med Adecco og med at få sat et møde i stand med virksomheden, hvorefter jeg blev ansat i 3 måneder af Adecco i try and hire, og det er nu endt med fastansættelse hos virksomheden.
Alt er gået glat i forbindelse med ansættelsesforhold m.v. hos Adecco, og jeg kan give Adecco de bedste anbefalinger.

Hold jer væk fra adecco
Hold jer væk fra adecco. Uprofessionelle konsulenter der ikke har lært at snakke ordentligt. Fik fat i en Helle Nyrup fra respiratorisk team. Da jeg brokker mig over at jeg har ventet en uge på de ville ringe tilbage, Blev jeg mødt af en flabet person på den anden linje der først og fremmest kun sagde mhh mhh mhh hver gang man sagde noget de eneste ord der kom ud ad hendes mund var hvad vil du have jeg skal sige at det synd for dig? B'er om at snakke med hendes chef. Får fat i en Pernille Forklarer situation at jeg ikke syntes det okay, hendes medarbejder snakker sådan
tydeligvis intet hjælp at hente hos hende hun havde taget parti, jeg får så afvide så kunne hun også lave en klage på mig på den korte tid vi snakkede sammen. Snakkede til både hende og hende medarbejder i en ordentligt tone. aldrig har en konsulent snakket så nedladende til mig i de 2 år jeg har været medlem hos dem.
Så mulighederne i det grå guld
Snakkede med Mads Christensen hos Adecco i uge 16 og derfra til samtale med Mærsk Container Industry i uge 17 og startede uge 18 som vikar i 6 måneder i logistik afdelingen.
Tak til Mads for at se mulighederne i en mand på 61 med mange gode år i sig.
Jens Malling

Besvarelse fra FLAIR - tidligere Adecco
Jeg blev guided godt igennem hele…
Jeg blev guided godt igennem hele forløbet, hurtige tilbagemeldinger, behagelige samtaler og hele tiden fokus på om jeg også synes det var noget for mig. God opfølgning på processen.
Det virker som om der er styr på det - og rart at vide man ved, hvem man skal gå til, hvis har man har spørgsmål til noget, at man får tilknyttet en konsulent.
Meget behagelig oplevelse :-)

Gode kandidater
Gode kandidater, hurtig respons og relevant opfølgning!