Drie Herman Miller Aeron (refurbished) super de luxe top kwaliteit bureaustoelen vorige week vrijdag aangekocht en op maandag (A La Carte) al geleverd. De stoelen als nieuw, zoals beloofd, kortom pe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Meer dan degelijk produkt! Goede en prettige uitleg bij het uitzoeken én telefonische ondersteuning gekregen bij de installatie. Andere websites die ik vond geven niet eens een telefoonnummer of als j... Se mere
Snelle levering, zelfs sneller dan vooraf werd aangegeven waardoor de kast eigenlijk een paar dagen te vroeg werd geleverd. Gelukkig waren we wel thuis die dag. Communicatie over levertijd had dus i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ABkantoor levert al meer dan 15 jaar kantoormeubelen voor klanten door heel Nederland. Wij werken nauw samen met vele gerenommeerde meubelfabrikanten, zodat wij snel kunnen leveren vanuit een zeer groot assortiment en altijd tegen de scherpste prijzen. Ons voorraad assortiment is binnen 5 dagen leverbaar en eventueel kunnen wij voor u de montage verzorgen. ABkantoor voert een eigen voorraad meubellijn en daarnaast projectmeubelen van gerenommeerde merken als: Vepa, Herman Miller, Interstuhl, Sedus, Bisley, Hay, Tarkett, Palmberg, Mikomax, Bejot, etc. ABkantoor.nl heeft een zeer concurrerend aanbod in elektrische zit-sta tafels en ergonomische werkplekken voor op kantoor en voor thuis . Deze zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak gecombineerd met ergonomische bureaustoelen en accessoires, zoals monitorarmen en kasten. Hiervoor heeft ABkantoor.nl speciale combinatie-deals voor u gemaakt. ABkantoor als Projectinrichter en Totaalleverancier Behalve dat u snel en eenvoudig kunt bestellen via onze webshop, kunnen wij u als totaalleverancier ondersteunen met complete interieuroplossingen. ABkantoor.nl heeft specialisten en interieurontwerpers die een compleet interieurontwerp kunnen maken. Wij doen hoofdzakelijk kantoorinrichting, maar leveren ook projectinrichting voor klanten binnen het onderwijs, overheid en de zorg. Indien het gaat om grotere aantallen, kunnen wij u een extra scherp geprijsde aanbieding maken. We staan altijd klaar om u een persoonlijk advies te geven of uw wensen op uw locatie bespreken en de kantoorruimtes te inventariseren. Naast de optie koop biedt ABkantoor.nl de mogelijkheid om kantoorinrichting te leasen. Informeer naar de mogelijkheden. ABkantoor.nl heeft een ook een circulair assortiment bestaande uit refurbished, circulair en biobased producten, zoals refurbished Herman Miller stoelen en stoelen gemaakt van PET materialen, die uit oude drinkflessen zijn geproduceerd. Er zijn tafel bladen van hout uit duurzame houtproductie, maar ook van biobased plaatmateriaal uit aardappelzetmeel en grassen. Hierbij wordt zoveel mogelijk regionaal geproduceerd.
Kontaktoplysninger
Cornelis Houtmanstraat 24, 7825 VG, emmen, Holland
- 0850437291
- stijn@interioshops.nl
- abkantoor.nl

Uitmuntende dienstverlening en klantgerichtheid
Ik kan iedereen aanraden, ook als je een particulier bent, om een aanschaf te doen bij ABkantoor. Niet alleen de prijs/kwaliteit verhouding van de producten is prima, maar ik heb ook een geweldige ervaring met hun service en communicatie. Ik heb een Solido zit/sta bureau gekocht en van advies tot en met de afmontering: uitmuntend. Eerlijk gezegd heb ik een dergelijke kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid niet vaak meegemaakt.

Op en top top
Alles was vanaf het begin al duidelijk. Bestelling bevestigd, al snel een telefoontje met de volgende stap: de bezorging. Deze was binnen de afgesproken 3 werkdagen en ik werd netjes voor de bezorging opnieuw gebeld. Product is niks op aan te merken! Fijne ervaring.

Bezorging stoel met hindernissen
Ondanks het feit dat er met de bezorging door DHL van alles mis is gegaan en het lang duurde voordat de bestelde stoel uiteindelijk aankwam, ben ik zeer tevreden over de wijze waarop dhr. Bram van der Vecht e.e.a. heeft aangepakt. Zeer klantvriendelijk en efficiënt.

Besvarelse fra ABkantoor.nl
Hele fijne samenwerking en uitstekende…
Hele fijne samenwerking en uitstekende service. Niks op aan te merken en erg goed contact gehad!

Behulpzaam en vriendelijk
Na het bestellen van onze 4 eetkamerstoelen (Fay-Cognac) kreeg ik al snel een mail met het bericht dat die variant niet meer op voorraad was en dat het 7-8 weken zou duren voordat ze weer op voorraad zouden zijn. De antraciet variant werd aangeboden, maar wij wilden per se de cognac versie. Vanwege onze verhuizing kwam de langere levertijd ons wel goed uit. Ongeveer twee maanden verder en nog geen mail ontvangen met een update. Toen maar besloten om zelf een mailt te versturen. Hier helaas geen gehoor op dus een week later gebeld. De contactpersoon gaf aan mijn mail over het hoofd te hebben gezien (wat menselijk is)el en ging direct aan de slag. Diezelfde ochtend nog heeft hij de leverancier gecontacteerd en ervoor gezorgd dat onze stoelen de dag erop bezorgd zouden worden.
De volgende dag kwam ik erachter dat ons oude adres nog genoteerd stond. Weer een mail verstuurd waar snel op werd gereageerd. De contactpersoon heeft zelf PostNL gecontacteerd, maar PostNL gaf aan dat ik zelf contact met ze op moest nemen. Vanwege fraude gevoeligheid, wijzigd PostNL zelf de adressen niet meer en werden mijn pakketten toch op het oude adres bezorgd. Het is uiteindelijk allemaal wel goed gekomen.
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en de geleverde stoelen. Vooral na een paar nare ervaringen met andere bedrijven die niet meer lijken te weten wat service nu echt is en hun beloftes niet nakomen.
Mocht je twijfelen om wat bij ABKantoor te bestellen. Ik zou zeggen doen. Mochten er toch problemen voorkomen, lossen ze het op een goede en eerlijke manier op.

Alles zoals beloofd
Alles zoals beloofd geleverd. Prima als een bedrijf doet wat ze zegt.

Besvarelse fra ABkantoor.nl
There was a problem with the delivery…
There was a problem with the delivery and they investigated and offered a solution quickly and efficently. Very good customer service!

Prima service
Prima service, stoel had helaas een beschadiging maar is binnen een week omgeruild.

Tevreden klant
Fijne duidelijke website, bestelling goed geleverd en mijn vragen werden meteen beantwoord.
Ze willen je echt helpen en hopen dat je blij bent met hun product.

Exceptional
I recently had the pleasure of purchasing a HM chair from the ABkantoor, and I cannot recommend them enough. Their products are exceptional and customer service is top-notch. The entire experience, from initial communication to receiving my chair, was seamless. They were patient, understanding, and willing to go the extra mile to ensure that I was completely satisfied with my purchase. Thank you!

Bureau stoel besteld
Bureaustoel besteld. Daarna vlotte communicatie via e-mail reactie dat een bijna identieke uitvoering uit voorraad leverbaar is. In overleg de bestelling aangepast. Stoel werd dankzij prima koerier volgende dag bezorgt. Ontvangen refurbished stoel is als nieuw.

Top service
Duidelijke website, snelle offerte in huis, prettig e-mail contact met uw medewerkers. Ook montage chauffeur erg vriendelijk. Kortom top en ik zal jullie graag aanbevelen.

Besvarelse fra ABkantoor.nl
Laat geleverd maar na eerste reclame direct goed opgepakt
Tja, begon slecht door te late levering maar bram heeft het prima opgepakt

Topwinkel en service
Zeer goede, persoonlijke en snelle ondersteuning voor al je vragen. Personeel neemt eigenaarschap en probeert je goed te helpen (kijk naar jou Bram 😉)

Goede communicatie
Goede communicatie. Snelle levering. Scherpe prijs. Keurige stoelen. En oude stoelen meegenomen. Tevreden!

Vriendelijke hulpvaardige medewerkers
Goed meedenkend met de behoefte van de klant.
Fijne en goede omgang met de medewerkers en bezorger.

Heel positieve ervaring.
Bij de bestelling van mijn bureaustoel werd de levertermijn goed gerespecteerd. Echter jammer te moeten vaststellen dat er kras op één van de poten te zien was (waarschijnlijk door het monteren van de harde wielen).
Blijkbaar had men mijn eerste melding hierover uit het oog verloren. Maar ongeveer een week later was toch alles mooi geregeld. De stoel werd zonder discussie gewisseld met een nieuwe stoel in perfecte staat. Perfect en supersnel opgelost. Bijzonder tevreden!

Besvarelse fra ABkantoor.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.