ABkantoor.nl Anmeldelser 219

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Drie Herman Miller Aeron (refurbished) super de luxe top kwaliteit bureaustoelen vorige week vrijdag aangekocht en op maandag (A La Carte) al geleverd. De stoelen als nieuw, zoals beloofd, kortom pe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de bestelling van mijn bureaustoel werd de levertermijn goed gerespecteerd. Echter jammer te moeten vaststellen dat er kras op één van de poten te zien was (waarschijnlijk door het monteren van d... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meer dan degelijk produkt! Goede en prettige uitleg bij het uitzoeken én telefonische ondersteuning gekregen bij de installatie. Andere websites die ik vond geven niet eens een telefoonnummer of als j... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering, zelfs sneller dan vooraf werd aangegeven waardoor de kast eigenlijk een paar dagen te vroeg werd geleverd. Gelukkig waren we wel thuis die dag. Communicatie over levertijd had dus i... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning

Skrevet af virksomheden

ABkantoor levert al meer dan 15 jaar kantoormeubelen voor klanten door heel Nederland. Wij werken nauw samen met vele gerenommeerde meubelfabrikanten, zodat wij snel kunnen leveren vanuit een zeer groot assortiment en altijd tegen de scherpste prijzen. Ons voorraad assortiment is binnen 5 dagen leverbaar en eventueel kunnen wij voor u de montage verzorgen. ABkantoor voert een eigen voorraad meubellijn en daarnaast projectmeubelen van gerenommeerde merken als: Vepa, Herman Miller, Interstuhl, Sedus, Bisley, Hay, Tarkett, Palmberg, Mikomax, Bejot, etc. ABkantoor.nl heeft een zeer concurrerend aanbod in elektrische zit-sta tafels en ergonomische werkplekken voor op kantoor en voor thuis . Deze zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak gecombineerd met ergonomische bureaustoelen en accessoires, zoals monitorarmen en kasten. Hiervoor heeft ABkantoor.nl speciale combinatie-deals voor u gemaakt. ABkantoor als Projectinrichter en Totaalleverancier Behalve dat u snel en eenvoudig kunt bestellen via onze webshop, kunnen wij u als totaalleverancier ondersteunen met complete interieuroplossingen. ABkantoor.nl heeft specialisten en interieurontwerpers die een compleet interieurontwerp kunnen maken. Wij doen hoofdzakelijk kantoorinrichting, maar leveren ook projectinrichting voor klanten binnen het onderwijs, overheid en de zorg. Indien het gaat om grotere aantallen, kunnen wij u een extra scherp geprijsde aanbieding maken. We staan altijd klaar om u een persoonlijk advies te geven of uw wensen op uw locatie bespreken en de kantoorruimtes te inventariseren. Naast de optie koop biedt ABkantoor.nl de mogelijkheid om kantoorinrichting te leasen. Informeer naar de mogelijkheden. ABkantoor.nl heeft een ook een circulair assortiment bestaande uit refurbished, circulair en biobased producten, zoals refurbished Herman Miller stoelen en stoelen gemaakt van PET materialen, die uit oude drinkflessen zijn geproduceerd. Er zijn tafel bladen van hout uit duurzame houtproductie, maar ook van biobased plaatmateriaal uit aardappelzetmeel en grassen. Hierbij wordt zoveel mogelijk regionaal geproduceerd.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend bureaustoel & hele goede klantenservice.

Heb hier recent een bureaustoel gekocht waar ik zeer tevreden over ben. De stoel zelf was niet op voorraad toen ik deze bestelde, dit stond ook netjes aangegeven op de site. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden door de klantenservice. De klantenservice vond ik echt uitstekend! Zijn heel erg vriendelijk en kreeg heel snel antwoord als ik een vraag had.

11. marts 2023

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Beste Nick, Bedankt voor deze super leuke review van 5-sterren! We zijn blij dat we een leuke indruk achter hebben weten te laten. daar doen we het natuurlijk voor!

ontzettend veel (werk)plezier met je mooie Herman Miller bureaustoel gewenst!

Contact prima

Contact prima. Reageren snel. Doen wat ze kunnen om het op te lossen. Er gingen wat dingen mis, maar was niet aan hen te wijten.

8. marts 2023

Beste Yvonne,

Bedankt voor de 4-sterren review! Inderdaad fijn dat we probleem met het bureau uiteindelijk eenvoudig op hebben weten te lossen. We hopen dat het bureau nu helemaal naar wens is en wensen u veel (werk)plezier met de werkplek!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service! Goed bereikbaar en heel erg behulpzaam.

27. februar 2023

Beste Metin,

bedankt voor de 5-sterren review! Fijn dat we een leuke indruk hebben achter gelaten, daar worden we op ons beurt ook weer blij van!

veel plezier gewenst met de werkplek!

Perfect geholpen

Perfect geholpen. Eerlijk advies.
Afspraak is afspraak.

27. februar 2023

Beste Tom,

Bedankt voor de leuke 5-sterren review! Daar worden wij weer ontzettend blij van!

Veel plezier gewenst met de werkplekken en hopelijk tot een volgende keer!

Het bestaat nog steed

Kortdaat, tegemoetkomend en super snelle service.

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

26. januar 2023

Beste Jeroen,

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te lezen dat onze service goed is bevallen! Daar worden wij ook ontzettend blij van!

Veel plezier gewenst met de bureaustoel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm goed product en zeker…

Enorm goed product en zeker klantvriendelijk.

24. januar 2023

Beste Emiel,

Bedankt voor de 5 sterren review!

Goed om te lezen dat het contact goed en snel is verlopen en dat het product helemaal naar wens is, daar worden wij ook blij van!

Veel plezier gewenst met het zit-sta bureau!

netjes en correct !

9. januar 2023

Beste Rudy,

bedankt voor de 4 sterren review, fijn om te lezen dat het contact goed is verlopen!

veel plezier gewenst met de bestelling!

Super service!

Ontzettend goed geholpen door Bram! Fijn contact en snelle service.

16. januar 2023

Beste Emiel,

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te lezen dat het contact goed en snel is verlopen!

Veel plezier gewenst met het mooie zit-sta bureau!

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Thanks for the compliment and 5 star rating! Really puts a smile on our face! we hope this chair will give you years of comfort and joy!

Regards,
ABKantoor Customer Service

Fast and Friendly Customer Service

There was a problem with the DHL delivery and Bram got on to it right away to sort things out very quickly. Super happy with the customer service from ABkantor, I would definitely recommend them and will shop there again in the future !

5. januar 2023

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Thanks for the 5 star review and the kind words! Happy to see that we solved the problem quickly, glad to help!

We hope to see you again!

Regards,
ABKantoor Customer Service

Goede Service

Accessoires besteld voor mijn zit sta bureau die ik eerder heb gekocht bij AB Kantoor. Met Bram afgesproken dat ik de accessoires zou ophalen! Echter was de levering vanuit de leverancier vertraagd! Bram heeft de accessoires kosteloos naar mij opgestuurd. Dat service!

28. december 2022

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Bedankt voor de 5 sterren review en het leuke compliment, daar worden wij ook blij van!

Fijn dat we de levering op deze manier goed in hebben kunnen regelen! Veel plezier gewenst met de accessoires!

Levert goed product

Levert goed product. Is services gericht en klantvriendeljk

31. december 2022

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het product naar wens is en uw contact met ons zo positief is bevallen! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!

Top service …

Top service 1 lamp kapot en 2 dagen later een nieuwe lamp in huis

26. december 2022

Beste Lisette,

Bedankt voor de 5 sterren review! van een leuke ervaring worden wij ook altijd ontzettend blij! fijn om te horen dat na de constatering van beschadiging bij de eerste levering, de oplossing en vervanging snel heeft plaats gevonden.

veel plezier met de mooie lamp!

Uitstekende ervaringen met de Refurbished Herman Miller Aeron Chair

Vandaag is de Refurbished Herman Miller Aeron Chair geleverd en dit is werkelijk een feestelijke ervaring. Naast een goede communicatie en levering ook een heerlijke stoel die ik jaren geleden had moeten kopen.

14. december 2022

Beste Robert-jan,

ontzettend bedankt voor deze leuke review! wat geweldig om te zien dat onze refurbished Herman Miller zo goed is ontvangen!

Wij wensen je vele jaren comfort en plezier met deze stoel!

met vriendelijke groet,

Zeer goede service

De service en communicatie zijn uitstekend.
Levering is netjes geregeld.

12. december 2022

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Hartelijk bedankt voor de leuke 5 sterren review, daar doen we het voor! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is. veel comfort en plezier gewenst met de bureaustoel!

met vriendelijke groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Correcte prijs, snelle levering, robuust materiaal.

Correcte prijs en snelle levering.
Door de degelijke materiaalkwaliteit van Interstuhl is geen schade ontstaan toen het onderstel met de 5 wieltjes op de stoep viel toen de transporteur de vooraf gemonteerde bureaustoel uit de vrachtwagen haalde.

4. december 2022

Beste Geert,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de kwaliteit helemaal naar wens is. Wij wensen u veel plezier en comfort met uw bureaustoel!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Levertermijn van de stoel zelf is…

Levertermijn van de stoel zelf is afschuwelijk, maar dank zij de hulp van Bram ben ik (misschien) morgen geleverd.
Dank U Bram !

1. december 2022

Beste Jean,

Bedankt voor uw review!

Uw bestelde stoel was inderdaad een maatwerk stoel die een wat langere levertijd heeft dan een basis uitvoering. gelukkig was de stoel inderdaad na contact snel bezorgd!

Wij wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe bureaustoel!

Topservice

Het bestellen ging makkelijk, en toen ik na 5 weken nog niets had gehoord even gebeld. Fantastisch de reactie. Werd meteen onderzocht war er mis ging. Bureau blad bleek niet leverbaar. Geen probleem ander blad. Bureau wordt morgen bezorgd zonder meerkosten. Chapeau top service

29. november 2022

Beste Lea,

Bedankt voor uw review en leuke woorden! We denken graag mee in mogelijkheden en het is fijn om te horen dat dit goed heeft uitgepakt.

wij wensen u ontzettend veel (werk)plezier aan uw nieuwe bureau!

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar en vriendelijk!

29. november 2022

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Bedankt voor uw review en complimenten, daar worden we altijd ontzettend blij van!

Klantenservice ABkantoor

Læs mere om andre typer anmeldelser.