ABkantoor.nl Anmeldelser 219

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Drie Herman Miller Aeron (refurbished) super de luxe top kwaliteit bureaustoelen vorige week vrijdag aangekocht en op maandag (A La Carte) al geleverd. De stoelen als nieuw, zoals beloofd, kortom pe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de bestelling van mijn bureaustoel werd de levertermijn goed gerespecteerd. Echter jammer te moeten vaststellen dat er kras op één van de poten te zien was (waarschijnlijk door het monteren van d... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meer dan degelijk produkt! Goede en prettige uitleg bij het uitzoeken én telefonische ondersteuning gekregen bij de installatie. Andere websites die ik vond geven niet eens een telefoonnummer of als j... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering, zelfs sneller dan vooraf werd aangegeven waardoor de kast eigenlijk een paar dagen te vroeg werd geleverd. Gelukkig waren we wel thuis die dag. Communicatie over levertijd had dus i... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning

Skrevet af virksomheden

ABkantoor levert al meer dan 15 jaar kantoormeubelen voor klanten door heel Nederland. Wij werken nauw samen met vele gerenommeerde meubelfabrikanten, zodat wij snel kunnen leveren vanuit een zeer groot assortiment en altijd tegen de scherpste prijzen. Ons voorraad assortiment is binnen 5 dagen leverbaar en eventueel kunnen wij voor u de montage verzorgen. ABkantoor voert een eigen voorraad meubellijn en daarnaast projectmeubelen van gerenommeerde merken als: Vepa, Herman Miller, Interstuhl, Sedus, Bisley, Hay, Tarkett, Palmberg, Mikomax, Bejot, etc. ABkantoor.nl heeft een zeer concurrerend aanbod in elektrische zit-sta tafels en ergonomische werkplekken voor op kantoor en voor thuis . Deze zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak gecombineerd met ergonomische bureaustoelen en accessoires, zoals monitorarmen en kasten. Hiervoor heeft ABkantoor.nl speciale combinatie-deals voor u gemaakt. ABkantoor als Projectinrichter en Totaalleverancier Behalve dat u snel en eenvoudig kunt bestellen via onze webshop, kunnen wij u als totaalleverancier ondersteunen met complete interieuroplossingen. ABkantoor.nl heeft specialisten en interieurontwerpers die een compleet interieurontwerp kunnen maken. Wij doen hoofdzakelijk kantoorinrichting, maar leveren ook projectinrichting voor klanten binnen het onderwijs, overheid en de zorg. Indien het gaat om grotere aantallen, kunnen wij u een extra scherp geprijsde aanbieding maken. We staan altijd klaar om u een persoonlijk advies te geven of uw wensen op uw locatie bespreken en de kantoorruimtes te inventariseren. Naast de optie koop biedt ABkantoor.nl de mogelijkheid om kantoorinrichting te leasen. Informeer naar de mogelijkheden. ABkantoor.nl heeft een ook een circulair assortiment bestaande uit refurbished, circulair en biobased producten, zoals refurbished Herman Miller stoelen en stoelen gemaakt van PET materialen, die uit oude drinkflessen zijn geproduceerd. Er zijn tafel bladen van hout uit duurzame houtproductie, maar ook van biobased plaatmateriaal uit aardappelzetmeel en grassen. Hierbij wordt zoveel mogelijk regionaal geproduceerd.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

goed is jullie communicatie

goed is jullie communicatie
de levering is minder want ik heb maar een deel van de zending ontvangen
tweede deel een dag later ontvangen
alles in orde

14. februar 2024

Beste Daniël,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

ik zie inderdaad dat de zending uit 2 colli's bestaat en dat deel 2 de dag erna was geleverd. fijn dat het goed is afgelopen.

We wensen je onwijs veel plezier met deze mooie stoel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar, Goed en snel contact mocht je vragen…

Goed en snel contact mocht je vragen hebben over een product of vragen wat goed zou zijn voor jou.

Levering wordt door een koeriersdienst uitgevoerd ipv de gebruikelijke pakketgooiende dhl/ups diensten. Top!

Over de bestelde stoel kan ik nog niks zeggen, die komt morgen aan.

20. december 2023

Aanrader

Makkelijk & efficiënt bestelproces, Prezzo bureau is goed en overeenkomstig informatie op website. Uitstekende ondersteuning bij vraag tijdens zelfmontage.
Levering vooraf niet gecommuniceerd en kwam wat uit de lucht vallen. Levering zelf adequaat.

1. december 2023

Goede service!

Vooral als je een vraag hebt en de klantenservice mailt, word je verbazingwekkend snel en goed geholpen. En verder heel goede stoel, snel bezorgd, dikke prima!

1. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling snel en netjes afgehandeld

Bureaustoel gekocht bij ABkantoor. Stoel is snel verstuurd met Griffioen transport die de stoel keurig heeft afgeleverd volgens de aangegeven tijd (tussen 12:30-13:30 uur). Communicatie van AB kantoor is ook netjes gegaan via de email.

27. oktober 2023

Beste Jeroen,

Ontzettend bedankt voor deze mooie 5 sterren review! Fijn dat je je stoel zo snel hebt mogen ontvangen. We hopen dat deze helemaal naar wens is en je hier jaren plezier van mag hebben.

Tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie op verzoek en…

Snelle reactie op verzoek en uitstekende service

25. oktober 2023

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Ontzettend bedankt voor de 5-sterren review! Fijn dat we uw bureaustoel nog konden voorzien van nieuwe armpads.

We hopen dat mede hierdoor nog jaren plezier mag hebben van deze stoel!

Klantenservice ABkantoor

Ik zocht 1 bureaustoel

Ik zocht 1 bureaustoel, Dat is voor een bedrijf niet zo veel natuurlijk. Maar ik werd heel aardig in de showroom ontvangen en de verkoper gaf een goed en eerlijk advies. Daarom heb ik de stoel bij dit bedrijf via de webshop besteld en had het na een dag al in huis. Ik begreep dat ze voor de webshop ook een showroom gaan inrichten. Een prima idee en veel succes!

10. oktober 2023

Hallo Hilde,

Ontzettend voor deze leuke 5 sterren review! We wensen je ontzettend veel plezier met de mooie Interstuhl bureaustoel, en wellicht tot ziens in onze nieuwe showroom!

Klantenservice ABkantoor

Vitra Stuhl E108

Sehr schöne Möbel, super Kommunikation, schnelle Lieferung (inklusive sehr sympathischem Fahrer)!
Gerne wieder! 5 Sterne!

3. oktober 2023

Hallo Kerstin,
Vielen Dank für diese schöne 5-Sterne-Bewertung! das freut uns sehr! Wir wünschen Ihnen viel Freude mit diesem schönen Vitra-Stuhl!

Kundenservice ABkantoor

-----

Beste Kerstin,
ontzettend bedankt voor deze mooie 5-sterren review! daar worden we blij van! Ontzettend veel plezier gewenst met deze mooie vitra stoel!

Goede communicatie

Levering duurde langer en ik hoorde er niets van. Toen ik daar melding van had gemaakt, werd ik supergoed op de hoogte gehouden en ook aflevering was in goed overleg. Fijn!

27. august 2023

Beste Tica,

Bedankt voor de 4 sterren review! Fijn dat het uiteindelijk nog helemaal goed is gekomen en ontzettend veel plezier gewenst met de mooie Herman Miller bureaustoel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede ervaring met ABkantoor…

Zeer goede ervaring met ABkantoor (werkjefit). Zij hebben mij goed op de hoogte gehouden van de levering zodat mijn verwachting aansloot op de praktijk.

Tevens hebben de bestelde producten mij in prima in staat bereikt.

31. august 2023

Beste Thomas,

Ontzettend bedankt voor je 5 sterren review! Fijn dat we je hebben kunnen voorzien van een mooie thuiswerkplek en dat alles goed is verlopen, daar doen we het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klein probleempje maar geweldig geholpen!

Ik had een probleempje met een sta bureau dat ik hier heb gekocht. Ik ben zeer goed geholpen door de klantendienst en het was zo weer opgelost! Zeer tevreden!

15. august 2023

Beste Robbe,

Bedankt voor de leuke 5 sterren review! Fijn dat alles is opgelost en je kan genieten van je mooie zit-sta bureau!

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid
Service is top
Ik dacht dat de bureau al kant en klaar was tot ik erachter kwam dat je dit zelf moest installeren maar het was makkelijker dan ik dacht.

7. august 2023

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Bedankt voor de 4 sterren review!
Fijn om te horen dat het contact goed is verlopen!

Wij leveren de meeste bureau's inderdaad ongemonteerd aan. uiteraard is het altijd mogelijk om te kiezen voor montage (op locatie) maar het is fijn om te horen dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen.

Veel plezier met uw mooie zit-sta bureau!

Goed advies

Goed advies voor meubilair, bureaustoelen.
Kwaliteit, goed instelbaar en belangrijkste, ze zitten geweldig

15. februar 2023

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Ontzettend bedankt voor uw 5-sterren review! Daar worden wij blij van! Fijn om te horen dat alles helemaal goed is verlopen. wij wensen u veel plezier met deze mooie bureaustoelen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professional, reliable and fast!

Having an excellent experience with Abkantoor, this time I've ordered the chair and got a reply from them quite fast. I contacted Bram and he, as a good old friend, managed the process and kept me informed about it. Plus delivery was amazing, it was super fast and right to the entrance door!

27. juli 2023

Hi Nataliia,

thanks so much for your 5-star review! good to see that you had such a positive experience with us! glad we could meet up to the expectations through the complete process! we wish you the best with this beautiful Rovo chair!

Klantenservice is TOP!

Heel goed geholpen door de klantenservice.
Door mijn eigen schuld, niet opgelet bij een eerdere aankoop bij een andere winkel, mistte ik vloerpootdoppen. Gevraagd of ik tegen betaling bij hun de vloerpootdoppen kon kopen en dat is gelukt!
Ze hadden nee kunnen zeggen sinds ik de 2 stoelen niet bij hun had aangeschaft, maar ze waren juist heel behulpzaam.

25. juli 2023

Beste Mequisa,

Ontzettend bedankt voor deze leuke 5 sterren review! Fijn dat we je hebben kunnen helpen aan de nodige vloerpoot doppen zodat je ook deze stoelen veilig kan gebruiken!

Immer freundliche

Immer freundliche, kompetente und schnelle Bearbeitung trotz Schwierigkeiten bei der Lieferung durch den Lieferdienst bis hin zu einer Ersatzlieferung ... bin sehr zufrieden ...

23. juli 2023

Hallo Martin,

Vielen Dank für die nette 5-Sterne-Bewertung! Das freut uns sehr! Ich hoffe, dass Sie noch viele Jahre Freude an Ihrem schönen, generalüberholten Bürostuhl haben!

Kundenservice ABKantoor

Hallo Martin,

ontzettend bedankt voor de leuke 5 sterren review! Daar worden we blij van! ik hoop dat u vele jaren plezier mag hebben van uw mooie refurbished bureaustoel!

Top service

Zonder veel woorden, goeie service.

24. juli 2023

Besvarelse fra ABkantoor.nl

Bedankt voor de mooie 5-sterren review! Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen.

heel veel plezier gewenst met de mooie nieuwe tafel!

Klantenservice ABKantoor

Læs mere om andre typer anmeldelser.