Abelstedt Anmeldelser 327

3,7

Hvis jeg kunne give 10 stjerne var der blevet givet det!.. Jeg købte en “Mordsag”- sammen med mine piger her fra siden. Det var en forudbestilling, og allerede fra start stod der, at leverin... Se mere

For et halvt års tid siden købte jeg en ring til min kæreste, og hun er stadig rigtig lykkelig for ringen og bære den hver eneste dag. Jeg har oplevet rigtig god service og hjælp, da jeg i starten v... Se mere

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Abelstedt. Min kæreste købte en ring derfra, men allerede efter blot 4 måneder begyndte stenen at sidde løst. Det var ikke bare en lille smule – de... Se mere

Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mai... Se mere

1. nr. 85 af de 90 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Welcome to the sparkling world of Abelstedt

3,7

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Jeg bestilte en ring som var for stor. Jeg valgte at bestille en mindre og returnere den første og det fungerede bare.
Ringen er virkelig smuk og leveringen som lovet. Abelsted er klart mit nye fortrukne sted at købe smykker fra.

26. juni 2023

Elsker simpelthen jeres smykker

Elsker simpelthen jeres smykker! Kommer helt sikkert igen.

2. juni 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.

Fantastiske smykker Julie laver

Fantastiske smykker Julie laver! Jeg fik en flot pakke med en ring til min kæreste, størrelsen passede ikke men vi fik nemt og hurtigt byttet størrelsen.

16. juni 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Bjarne! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.

Er slet ikke i tvivl

Er slet ikke i tvivl! I er det bedste smykkemærke jeg har stødt på, og kommer helt sikkert igen! Mine ringe er utrolig smukke og jeres unboxing er utrolig smuk. Fedt at se et smykkemærke der laver klassiske smykker!

12. maj 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Charlotte! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.
Kram, Julie Abelstedt.

Trofast kunde hos jer i…

Jeg har være trofast kunde hos jer i nogle år nu, og er ikke blevet skuffet en eneste gang tværtimod! Synes det er så fedt at i laver så klassiske fine smykker, som ikke går af mode ligesom alt det andet man ser rundt omkring. Har ikke oplevet problemer med kvaliteten på mine smykker, selvom nogle af mine smykker må være 3 år gamle nu. Tak for mine nye smukke øreringe, hurtig levering og fantastisk smuk indpakning!

5. maj 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Janne! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.

TAK!

Jeg havde en Lucky-halskæde som - helt selvforskyldt - knækkede. Jeg kontaktede Abelstedet for at høre om den kunne repareres eller vi kunne finde en god pris, så jeg kunne gen-erhverve mig halskæden. Jeg fik ikke en god pris - jeg fik en ny halskæde to dag efter. TAK!

18. april 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Laura! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.
Kram, Julie Abelstedt.

Fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition af ordrer

Er meget tilfreds med kvaliteten af ringene, hurtig ekspedition af ordrer og svar på henvendelser da jeg havde brug for rådgivning.

19. marts 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Kieu! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.

Fantastik service

Altid den bedste og en personlig service. Kæmpe respekt til Julie. Hun er altid meget behjælpelig og igen en virksomhed med fantastik service.

20. marts 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Stefanie! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.

De smukkeste smykker

De smukkeste smykker! Jeres side er smuk, nem og så fik jeg allerede halskæden efter 1 dag. Det er nu mit 5 smykke fra jer, og er slet ikke i tvivl om at min forlovelsesring skal være fra jeres kollektion.

2. marts 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Ninna! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.

Tak for go oplevelse

Tak for go oplevelse, købt en ring med den fineste indpakning man kan forestille sig, meget glad kunde - tak.
Vh. Jesper

17. marts 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Jesper! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.
Kram, Julie Abelstedt.

Det mest fantastiske indpakning og…

Det mest fantastiske indpakning og service i top.
Enhver skylder sig selv en tjeneste at køber smykker hos Abelstedt 🥰

10. marts 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse Dragica! 🥰 Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse.
Kram, Julie Abelstedt.

Flotte smykker så længe det varer

Super flotte smykker og der var hurtig levering. Desværre er sølvet på min “Oxford” ring begyndt at skalle af og jeg har kun haft den i lige over et år. Det samme er sket en smule på min “Flora” ring (købt samtidig) men ikke i ligeså slem grad. Jeg behandler mine smykker upåklageligt (tager dem af inden bad og håndvask, holder dem ude af kontakt med creme osv) så jeg ved, at jeg ikke selv er skyld i det. Jeg var glad for begge mine ringe inden de begyndte at skalle, men jeg bestiller ikke fra Abelstedt igen.

27. februar 2023

Kære Emma,

Tak for din anmeldelse ✨

Jeg er glad for at høre, at du kan lide designet og udseendet af ringene - det betyder meget for os.

Jeg beklager meget at høre om dit problem med sterling sølvet på din ene ring. Vi har ikke tidligere oplevet, at det "skaller", som du beskriver det. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe og sende en ny ring til dig, da dette ikke bør ske. Vi har sendt en e-mail til dig, men desværre har vi ikke modtaget svar fra dig.

Vi vil meget gerne arbejde sammen om at finde en løsning, så du igen kan nyde dine fine ringe 💖

Jeg har forsøgt at finde din ordre i vores system under dit navn, men har desværre ikke haft held med det. Jeg håber, du har mulighed for at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Kærlige hilsner,
Julie

Jeg købte øreringe

Jeg købte øreringe, hvor jeg efter bestilling kunne få 10%. Julie var hurtig med besvarelsen og refunderet de 10% af prisen tilbage til mig. Super service

31. januar 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse. Kram, Julie Abelstedt.

Smukkeste smykker og hurtigste levering 🤩

Jeg har handlet på deres hjemmeside en del gange, og jeg elsker deres smykker! Der er lynhurtig levering, og smykkerne holder sig smukke i mange år! Kan kun give mine aller bedste anbefalinger til Abelstedt smykker 💖

28. januar 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Smukkeste smykker i fantastisk…

Smukkeste smykker i fantastisk kvalitet! Kan virkelig anbefale at handle derinde! De laver også de flotteste forlovelsesringe!

11. januar 2023

Besvarelse fra Abelstedt

ALLE min kærestes smykker er fra…

ALLE min kærestes smykker er fra Abelstedt og de holder sig pæne og i en god kvalitet, selvom nogle af hendes første smykker er ved at være 2 år gamle. Kan anbefale alle deres smykker, men især deres ringe og øreringe som min kæreste er meget glad for. Jeg har været i kontakt med deres kundeservice som også fungerer gnidningsfrit, og så er deres gaveindpakning pæn og nem.

26. januar 2023

Besvarelse fra Abelstedt

dejlig betjening,hurtig levering ingen…

dejlig betjening,hurtig levering ingen minusser herfra og den der fik smykket blev meget glad :) kun roser herfra

25. december 2022

Perfekt bytte oplevelse

Gav min kone en meget flot Abelstedt ring i nytårsgave og dum som jeg var fik jeg en alt for stor størrelse bestilt. Men syntes i har en flot service med man kan købe en billig returlabels direkte på jeres side så ikke man skal ned på posthuset og stå i kø. Så min oplevelse er helt perfekt

16. januar 2023