Abelstedt Anmeldelser 327

3,7

Hvis jeg kunne give 10 stjerne var der blevet givet det!.. Jeg købte en “Mordsag”- sammen med mine piger her fra siden. Det var en forudbestilling, og allerede fra start stod der, at leverin... Se mere

For et halvt års tid siden købte jeg en ring til min kæreste, og hun er stadig rigtig lykkelig for ringen og bære den hver eneste dag. Jeg har oplevet rigtig god service og hjælp, da jeg i starten v... Se mere

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Abelstedt. Min kæreste købte en ring derfra, men allerede efter blot 4 måneder begyndte stenen at sidde løst. Det var ikke bare en lille smule – de... Se mere

1. nr. 85 af de 90 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Welcome to the sparkling world of Abelstedt

3,7

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Hurtig levering, flotte smykker

Hurtig levering, nem betaling, og smykkerne er fuld på højde med billederne og mere til, absolut fine varer til fornuftige priser 🤩🤩🤩

16. januar 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse. Kram, Julie Abelstedt.

Jeg købte den smukkeste ring

Jeg købte den smukkeste ring, som jeg først skulle bruge 3 måneder senere, og da jeg overrakte ringen til min kæreste, fandt jeg desværre ud af at den var flere størrelser for stor. Jeg tog kontakt til Abelstedt, og de undersøgte muligheden for at gøre min ring mindre. Jeg sendte den afsted, og en uges tid senere står jeg nu med den smukke ring, i den perfekte størrelse.

24. januar 2023

Besvarelse fra Abelstedt

Meget flotte og stilrene smykker

Meget flotte og stilrene smykker. Vi har både købt ringe, halskæde og øreringe. God kvalitet.

22. november 2022

Besvarelse fra Abelstedt

Equestrian bangle armbård kan ikke holdes lukket

I april 2022 købte jeg Equestrian bangle armbånd til 1.949 kr.

Allerede efter få ganges brug begynder låsen at springe op. Det gør jeg Abelstedt opmærksom på i juni 2022. De svare tilbage at ” den lille sølv snip kan være en smule skrøbelig, da den er meget tynd og sølv er lige så blødt som guld og hvidguld. Så prøv evt at presse den forsigtigt op eller ned, alt efter hvilken retning den er blevet presset ud af sin form.”.

Den lille snip er meget tynd og skrøbelig, men jeg prøver forsigtigt at presse den på plads uden at den brækker. Men det hjalp ikke, hvorfor armbåndet blev sendt til reparation. Jeg fik det retur igen, og har fået besked om, at ”vores guldsmede blot trukket lidt op i armbåndet i den ene siden, da den var blevet presset ned. Du skal blot trykke det en smule til, hvis du får det presset lidt ud af led.”.

Jeg er meget utilfreds med at have et armbånd til ca. 2.000 kr. som ikke kan holdes lukket uden at skulle presses på plads hele tiden, og især over at man hos Abelstedt ikke ved vedkende sig fejlen.

Så overvejer andre at købe et Equestrian bangle fra Abelstedt, så vær opmærksom på problemet med lukkemekanismen.

4. april 2022

Hej Diana,

Jeg beklager din oplevelse. Sølv er et blødt metal, ligesom guld og hvidguld, da det er et ædelmetal. Derfor kan armbåndet godt blive presset ud af form hvis der kommer pres på det. Dette oplever vi dog ikke særlig ofte. Vores guldsmed skulle gerne have tjekket armbåndet, og rykket det lidt op, så det sidder fast. Hvis du oplever at det bliver presset ud af form igen, så kan du forsigtigt presse det på plads igen. Ellers er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med det.

Julie

Jeg fik sidste år et sæt ringe i…

Jeg fik sidste år et sæt ringe i julegave og efter få minutter begynder den ene ring at skalle af i guldfarven.. jeg får endelig kontakt til firmaet efter langt tid og jeg får tilsendt en ny.. men efter kort tid må jeg kontakte dem igen da nu den nye ring samt den anden også var begyndt at miste alt guldbelægningen..
Deres eneste svar var at kunne få en ny ring i sølv? Hvortil jeg måtte svare at jeg aldrig går med sølv!
De har aldrig svaret mig tilbage siden! Hvilket jeg synes er mega dårlig.. det er godt 1200 kr som er spildt.

6. maj 2022

Hej Helle,

Jeg beklager dybt din oplevelse. Det ser ud til, at vi skulle have sendt dig en ny ring kort tid efter, at du kontaktede os om problemet, hvilket jeg er meget ked af. Efter flere måneder kan jeg forstå, at du kontakter os igen, da guldet på smykket begynder at falme. Det er desværre en naturlig proces ved smykker med guldbelægning. Guldbelægningen kan falme ved brug. Selvom det er slid, kan jeg se at vi tilbyder dig en ny ring og anbefale dig at vælge en anden type ring, der kan holde til alt. Jeg er ked af, at du ikke føler, at vi håndterede sagen korrekt. Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Julie Abelstedt

Hurtig behandling og refundering

Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mail til Abelstedt i weekenden, og søndag havde jeg allerede modtaget svar og beklagelse af fejlen. Kort tid efter var ordren refunderet og pengene tilbage på min konto. Ufatteligt hurtig service! Kun gode ord herfra 👏🏼

8. august 2022

Sen afsendelse

Der var sket en fejl, sådan at den vare jeg bestilte ikke stod markeret med udsolgt. Derfor blev leveringstiden selvfølgelig længere end det oplyste. Jeg blev dog kompenseret med et fint ekstra smykke

17. juni 2022

Smukke smykker

Smukke smykker, leveret hurtigt og problemfrit.

8. juni 2022

Besvarelse fra Abelstedt

Bedste Smykkeshop på Nettet!

Har købt et mega flot armbånd til min kæreste. Super kvalitet og den sødeste betjening. Kan varmt anbefales!

22. april 2022

Besvarelse fra Abelstedt

Jeg købte sidste sommer en Oxford oval…

Jeg købte sidste sommer en Oxford oval guldbelagt ring, som desværre tabte sin guldbelægning efter 4 dage og nu 3/4 år efter begynder den at tabe den beskyttende belægning de har givet den... Jeg kontaktede Abelstedt, da jeg aldrig havde set en ring der begyndte at krakelere, og fik fat i den sødeste medarbejder, som var rigtig behjælpsom- hun sendte mig en ny ring i ren sølv istedet, som ser ligeså smuk ud som den anden i guld. Abelstedt laver utroligt smukke smykker!
Min mands tungstens ring i guldfarve ser stadig ud som var den ny, så der er absolut intet at klage over!

10. april 2022

Besvarelse fra Abelstedt

Rigtig dejlig og professionel kunde…

Rigtig dejlig og professionel kunde service.
Har lige oplevet en fantastisk håndtering af reklamation.
Helt sikret at handle mere hos Abelstedt .

15. marts 2022

Bedste kundeservice nogensinde!

Da jeg havde tabt en sten i min, kontaktede jeg Vibholm, som jeg havde købt ringen af. Men da de ikke forhandler deres mærke mere, skrev jeg til Abelstedt (kl 23). Jeg fik svar allerede morgenen efter. Hvor de tilbød mig at jeg kunne få en ny ring til samme pris.

Helt sublim kundeservice! Jeg kan 100% anbefale at i køber jeres smykker hos Abelstedt - meget mere end 5 ⭐️ her fra

24. februar 2022

Besvarelse fra Abelstedt

Produkterne er fantastiske men deres…

Produkterne er fantastiske men deres handels- og leveringsbetingelser er himmelråbende elendige. Ombytning af en ring i forkert størrelse kræver 3 gange fragt i alt. Køb/returnering/ny vare. Så vær sikker på størrelsen inden du bestiller ellers ender du med en fragtpris på mere end 10% i mit tilfælde. Så lidt eCommerce kundeservice fokus skal man lede længe efter i min mening.

2. december 2021

Hej Maj,

Jeg beklager, at du har haft en mindre god oplevelse med dit køb. Hvis du ønsker at ombytte din størrelse, kan du købe en billig returlabel fra postnord på vores hjemmeside. Vi sender naturligvis den rigtige størrelse gratis tilbage til dig.

Julie Abelstedt

Meget glad

Det har uden tvivl været den bedste oplevelse at handle hos Abelstedt. Min halskæde er det smukkeste nogensinde, og kundeservice er super søde til at hjælpe.

21. november 2021

Besvarelse fra Abelstedt

Jeg havde fået en forkert str ring

Jeg havde fået en forkert str ring.
Men det blev løst af en hurtig og profesionel kundeservice .
Jeg vil helt sikkert handle på Abelstedt igen og anbefaler gerne til andre.

1. oktober 2021

Virkelig smuk ring

Virkelig smuk ring. Passer perfekt i størrelsen

27. september 2021