Vijf DVD's besteld en zonder probleem betaald. Prima staat waaronder nog een in blister verpakt. Zéér goed verpakt en vlug ontvangen via PostNL. Dit is voor mij voor herhaling vatbaar. Dank U Nickey... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Leuke site maar de ontvangen dvd is zwaar beschadigd, er zit een soort "vlek" over de disk waardoor 1 aflevering niet werkt. Verzendkosten vind ik buitensporig hoog, 9,95, maar omdat deze dvd nog erg... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een stapeltje Lp's kunnen "scoren" voor een meer dan schappelijke prijs. De levering is, volgens mij, nog dezelfde verzonden, want vanuit België leveren had ik langduriger ingeschat. Twee dage... Se mere
top winkel , wordt heel snel gestuurd en wordt ook goed uitgelegd wanneer op komst is door post NL . de dvd's zijn altijd top conditie's en geen krasje op te vinden en worden in stevige dozen verzond... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Méér dan 5000 2dehands cd's, lp's, dvd's & blu-rays. Kom langs in onze fysieke winkel in de Torhoutsesteenweg 66 in Oostende ( België) of shop online via www.2dekansje.be
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Supervriendelijke, snelle service
Al twee keer besteld en al twee keer een super positieve ervaring: goede en snelle communicatie, snelle levering. Bovendien waren de CD's steeds goed verpakt en in goede staat!
Echt een aanrader!
Al een paar keer cd en lp's besteld.
Al een paar keer cd en lp's besteld.
Komen altijd goed verpakt en verzorgd aan.
Scherpe prijzen en super snel verzonden.
En als ik in de buurt ben dan kijk ik altijd in de winkel zelf. Maar helaas niet vaak in de buurt.
De website is dan een uitkomst.
Echt een aanrader als je van muziek houd zoals het bedoeld is en niet van een streaming dienst.
Pakje goed ontvangen
Pakje goed ontvangen. Super blij mee en altijd in goede staat dvd 📀,s
Goeie service
Voor de eerste keer hier besteld, was positieve ervaring : snelle levering, goede communicatie, cd's waren goed verpakt en in goede staat toegekomen, zagen er nog heel goed uit om 2e hands te zijn
Snel geleverd goede kwaliteit
Zeer tevreden
Verrast door de zeer snelle levering,cd's in zeer goede bijna nieuw staat en top verpakt tegen schokken.
alles goed ingepakt de lps zijn goed
alles goed ingepakt de lps zijn goed
vlug verzonden echt een aanrader
ik koop er nog bij hem bij 2dekansje
top top
Nooit meer ga ik hier binnen
Nooit meer ga ik hier binnen. Arrogante puberale man achter de toog. Ik had een plaatje niet op de juiste plaats teruggestoken en kreeg onder mijn voeten en de manier waarop! Zielig!

Besvarelse fra 2dekansje.be
eerste aankoop on line en snel…
eerste aankoop on line en snel geleverd,vinyl was in staat zoals vermeld op de site,voor verhaling vatbaar

Besvarelse fra 2dekansje.be
Beste vriend alles is bij jou ok je…
Beste vriend alles is bij jou ok je bent een goed mens en eerlijk wat ik nog te kort vindt voor mijn is serie cd ik heb 10267 cd in mijn bezit het is moeilijk om nog iets te vinden maar ik richt me nu meer op serie cd zo heb ik gemerkt in je winkel dat je de top 40 serie had die heb ik ook als je een serie heb geen classic mag je dit altijd per mail doorsturen dank voor u begrip mvg Ronny Vanuxem
toffe winkel/platenzaak
Alleen maar toffe ervaringen met deze zaak. Zeer toffe en vriendelijke eigenaar. Kwaliteit en staat van de cd's en vinyl komen perfect overeen zoals op voorhand omschreven. Kortom het is zeer leuk snuisteren in deze vintage zaak waar ik telkens graag terugkom.
Positieve ervaring
Duidelijke en heldere communicatie over bestelling en verzending. Snelle en correcte service. Zeer grondig verpakt zodat er geen kans op schade is bij behandeling door postdiensten.
Top van een winkel steeds met glimlach…
Top van een winkel steeds met glimlach bediend en als je iets nodig hebt wat je niet vind word je altijd zonder probleem geholpen.
Al veel cd's aangekocht in de shop
Al veel cd's aangekocht in de shop. Zeer vriendelijke uitbater.

Super leuke winkel
Super leuke winkel
Heel vriendelijke eigenaar
Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer
Groot aanbod zowel in store als op de website zeker een aanrader + regelmatig leuke acties
Correct
Correct
Al veel aangekocht, ik woon er niet ver van en altijd leuk om rond te neuzen als verzamelaar.
Al twee collega's kopen er ook en heel tevreden! Van Mol en Deurne.
Een echte aanrader
Kleine maar leuke winkel. Nikey kent zijn winkel van buiten. Wanneer je achter een bepaalde artiest zoekt en je vraag of hij deze in zijn zaak heeft antwoord hij je onmiddellijk. Ook de website is steeds up to date. Leuke acties in het weekend. Ik ben de eerste keer in de winkel zelf geweest en heb ondertussen online ook al een LP aangekocht en alles is makkelijk en vlot verlopen. Echt een aanrader.
Goede prijs
Mooie catalogus en uitmuntende service
Mooie catalogus en uitmuntende service, ik zou zeggen:"doe zo verder"
Verkoop Blu-Rays
2dekansje heeft al veel blu-rays voor mij verkocht. Maandelijks krijg je een melding om eens langs te komen voor de stand van zakens.
Blij dat ik deze heb ingeschakeld.
Thx.
Læs mere om andre typer anmeldelser.