Zwembad Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nieuwe robot wybot c2 gekocht Batterij van de robot na 20 minuten leeg. Toestel binnengebracht onder garantie.(1 week oud) Herstelling zou 3 weken duren. Vandaag daar geweest. Het zou zeker no... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze namiddag had ik een foutmelding op mijn warmtepomp van zwembad. Dankzij de snelle service die ik telefonisch kreeg was het probleem onmiddellijk opgelost. Waarvoor dank… Gert-Jan After-Sales... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service! Eind maart 2026 kochten wij een Dolphin E20 zwembadrobot. Toen we hem in mei voor het eerst gebruikten, merkten we al snel dat hij zijn werk niet naar behoren deed. Hij... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Warmtepomp bypass deed het niet meer. Mechanisch defect. Contact opgenomen met zwembad.eu, maar doorverwezen naar de leverancier. Echter daar de het antwoord gekregen dat voor zulke aanvragen toch te... Se mere

Virksomheden har svaret

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 52 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

45 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Upgrade uw service !!! Heel erg teleurstellend

7 weken geleden zwembad zeil online aangekocht . Op website op voorraad , meerder malen gemaild , tot vervelens toe , nooit concrete info ontvangen . Tot op vandaag nog steeds niks ontvangen . After sales customer service is een nihil. Heel erg teleurstellend!!! Nog steeds benieuwd wanneer ik het zal ontvangen ????!!!

28. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

prutszaak met allerlei vertakkingen vol sukkels

Hier moet je absoluut niet zijn voor een zwembad. Zo'n grote kost maken om dan shit service of GEEN service te krijgen. Alles daar kopen voor 1% minder te zitten in prijs om dan gekloot te zijn... Ik ben er niet van te spreken!!! Doe uzelf een plezier en koop bij een echte betrouwbare zwembadbouwer die zijn zaak kent en geen rommel of tweedehandse pompen verkoopt.

23. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit moet je gelezen hebben!!!

Ongeveer 2 maanden geleden kocht ik bij zwembad.eu Lochristi 2 zwembadlampen van +/- 70 euro per stuk. Na een paar dagen blijkt één van de lampen water door te laten, een paar weken later hetzelfde probleem met de tweede lamp.... De eerste lamp wordt opgestuurd op vraag van de klantendienst. Om een lang verhaal kort te maken en na heel wat mails en telefoontjes van mijn kant, wordt er beslist dat dit probleem niet onder garantie valt... Huh, excuseer ? Zwembadlampen zijn nu eenmaal bedoeld om onder water te gebruiken en vooral géén last van waterinsijpeling te hebben... Duidelijk een fabrieksfout dus... Niettegenstaande wordt er beslist om zich te onttrekken aan alle verantwoordelijkheid en dus geen gevolg te geven aan mijn vraag om de 2 lampen te vervangen. Het was bij een laatste telefonisch contact zeer duidelijk dat de schuld van de waterinsijpeling aan mij als klant wordt toebedeeld terwijl ik vorig jaar 10 van dezelfde lampen heb aangekocht en bijgevolg maar al te goed weet hoe die te gebruiken... Gevolg ? Zwembad.eu wordt voor eens en altijd geschrapt uit mijn lijstje van favorieten en mijn woord van afgrijzen betreffende dergelijke praktijken bij zwembad.eu zal ongetwijfeld de ronde doen. Bij deze... wil je zeker zijn van een eerlijke zwembaddealer en een degelijke dienst na verkoop ? GA DAN VOOR JE AANKOPEN ZEKER NIET AANKLOPPEN BIJ ZWEMBAD.EU...

7. juli 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Noppenzeil uiteindelijk goed geleverd

Al jaren klant bij Zwembad.eu, ook nu weer een noppen afdekzeil besteld. Helaas is een aantal keer een zeil met de foute afmetingen geleverd, maar uiteindelijk is dit prima opgelost en is de order goed uitgeleverd.

31. maj 2022

Site pas fiable

Site pas fiable. Articles indiqués en stock, sans livraison au bout de deux semaines je contacte le service commercial qui m'indique qu'un de leurs articles (un aspirateur de fond de piscine et un manche) n'est pas disponible dans leur entrepot et que les deux articles sont expédiés depuis un autre entrepot. Depuis cet appel deux semaines ont passé et je n'ai toujours rien reçu malgré le paiement à la commande. Je crois qu'on peut parler d'escroquerie et j'entame les démarches pour porter plainte même si depuis la France ce n'est pas facile.

16. maj 2022

Teleurstellende communicatie i.v.m

Teleurstellende communicatie i.v.m. levertijd. Levertijd op website klopt niet. Geen enkele info wanneer zal geleverd worden. Driemaal zelf contact opgenomen zonder resultaat. Twee uur voor levering info dat er dezelfde dag geleverd zal worden.
Product ok.

1. maj 2022

Blijf er van weg!

Staalzwembad besteld bij hen. Uiteraard veel te laat geleverd waardoor we besloten om het te laten plaatsen door hun plaatser in plaats van het zelf te plaatsen (we wilden zeker zijn dat het goed geplaatst zou worden). Dit hadden we beter niet gedaan want die heeft het verkeerd geplaatst waardoor we nu meer als 10000€ kwijt zijn. Zwembad.eu schuift alle verantwoordelijkheid van hen af. Zaakvoerder Joeri Peemans was zeer onbeschoft. Beweerde zelfs dat zij niets te maken hadden met de plaatser die zij gestuurd hadden. Klantvriendelijk een dikke nul dus 1 goede raad: koop er niks want ze zullen je niet helpen wanneer het verkeerd loopt.

9. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voor het plaatsen van mijn bestelling

Voor het plaatsen van mijn bestelling, heb ik contact opgenomen met de klantendienst om te vragen of de leveringstermijn op de website correct was. Zij hebben zowel telelefonisch als op mail bevestigd dat de aangegeven leveringstermijn 45 dagen zou bedragen. Vervolgens heb ik mijn bestelling geplaatst en betaald. Enkele weken later krijg ik echter een mail waarin ze stellen dat ik ineens 50% extra zou moeten betalen en pas dan zou de leveringstermijn beginnen lopen. Ik heb een klacht ingediend en aangegeven dat ze een overeenkomst achteraf niet eenzijdig mogen wijzigen. De CEO, Joeri Peemans, heeft mij vervolgens op een zondag tientallen keren gebeld en al roepend allerlei nare verwijten naar mijn hoofd geslingerd. Onbeschoft en werkelijk ongehoord.

26. februar 2022

Bende onbekwame verkopers

Bende onbekwame verkopers. Bij problemen reageren ze zelfs niet en wordt je volledig aan je lot overgelaten.
Dit bedrijf is zeker NIET aan te raden

14. februar 2022
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Aankoop TopMoov rolluik - slecht afwerking!!!

Ik heb een rolluik van T&A, model TopMoov, deze is slacht afgewerkt wat je niet zou verwacht van een product van die prijsklasse. Zwembad.eu verdeel dit maar doet niks voor zijn klant tevreden te stellen!!!
Dit model is NIET zijn prijsklasse waard!
Zwembad.eu is geen klantvriendelijke winkel, product doorverkoop zonder enige kwalitatieve kennis van het product.

17. december 2021

zwembad.eu Kuurne

Vandaag langs geweest in deze winkel ,wist niet eens dat dit hier in Kuurne bestond. Laatst een huis gekocht met een zwembad en we wisten niet hoe we hieraan moeten beginnen. Had al eens langs geweest bij de aannemer (gekende naam) maar deze had geen tijd of goesting om ons te helpen.
Wat een verschil met deze winkel ! Super sympathieke verkoper-manager . Verkoper Uli heeft ons alles haarfijn uitgelegd , heeft zeer veel kennis en op iedere vraag had hij direct een gepast antwoord en dus hebben we onmiddellijk al wat materiaal gekocht voor de renovatie van het zwembad. De winkel heeft heel veel voorraad , wist zelf niet dat er zoveel bestond . De winkel was overzichtelijk en mooi maar vooral lekker dichtbij voor ons. Wel spijtig dat het er wat koud was heb compassie met de verkoper maar blijkbaar was de verwarming stuk . Is anders het enige minpuntje dat ik zou geven maar heb dit nu toch niet gedaan . Mij zie je hier zeker terug en is een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een correcte uitleg en service. Bedankt Uli voor de uitleg en geduld en tot binnekort :)

11. december 2021

Zeer correcte service

Zeer correcte service. Al verschillende zaken gekocht, zowel in Tongeren als in Boortmeerbeek. Ons volledige inbouwzwembad en alle apparatuur bij hen gekocht met professionele ondersteuning. Niets op aan te merken. Vriendelijk en deskundig personeel met een aparte vermelding voor Jack. Top!!!!

28. oktober 2021

Heel tevreden!

Heel tevreden van de winkel, zowel webwinkel als ter plaatse!
Alles steeds geleverd, tussenkomst bij schade en telefonisch uitstekend advies.
Soms even wachten op een levering tijdens hoogseizoen, door grote vraag en stok die niet kon volgen. Maar al bij al heel tevreden!

Stukken die te veel werden gekocht, worden probleemloos terug genomen.

10. oktober 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zwembadrobot na 2 maanden stuk…

Zwembadrobot na 2 maanden stuk aangekocht in juni..... nu zijn we oktober en nog steeds niet hersteld of een nieuwe gekregen. Ook geen communicatie hierover. Na telefonisch contact nog steeds geen oplossing en ter plaatse geweest.... daar ook gewoon wachten. Ondertussen is het al oktober.... nog steeds geen communicatie... ook geen bewijs gekregen bij het afleveren van de robot benieuwd hoe lang dit verjmhaal nog gaat duren.

7. oktober 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.