Nieuwe robot wybot c2 gekocht Batterij van de robot na 20 minuten leeg. Toestel binnengebracht onder garantie.(1 week oud) Herstelling zou 3 weken duren. Vandaag daar geweest. Het zou zeker no... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Deze namiddag had ik een foutmelding op mijn warmtepomp van zwembad. Dankzij de snelle service die ik telefonisch kreeg was het probleem onmiddellijk opgelost. Waarvoor dank… Gert-Jan After-Sales... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer slechte service! Eind maart 2026 kochten wij een Dolphin E20 zwembadrobot. Toen we hem in mei voor het eerst gebruikten, merkten we al snel dat hij zijn werk niet naar behoren deed. Hij... Se mere
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Chinese rommel duur en slechte naservice
Service redelijk maar tegenwoordig verkopen ze alleen maar chinese rommel aan veel te dure prijzen
Naservice zeer slecht
Geen aanrader
2 filters gekocht
Een veel te licht voor mijn zwembad door slecht advies daar!
Nadien duurdere zwaardere gekocht en 6 weg kraan direct kapot
Top 700€
Wordt vervangen maar zou niet mogen gebeuren!!
Nieuwe robot wybot c2 gekocht
Nieuwe robot wybot c2 gekocht
Batterij van de robot na 20 minuten leeg.
Toestel binnengebracht onder garantie.(1 week oud)
Herstelling zou 3 weken duren.
Vandaag daar geweest.
Het zou zeker nog 4 tot 6 weken duren.
Robot os aangekocht voor dit seizoen al te gebruiken.
E03 foutmelding warmtepomp.
Deze namiddag had ik een foutmelding op mijn warmtepomp van zwembad.
Waarvoor dank… Gert-Jan
After-Sales Support
Team Zwembad.eu

Besvarelse fra Zwembad
Heel goede service zelf tijdens drukke…
Heel goede service zelf tijdens drukke periode. Dienst na verkoop ook heel goed bereikbaar en snelle respons. Zeker een aanrader

Zeer slechte service!
Zeer slechte service!
Eind maart 2026 kochten wij een Dolphin E20 zwembadrobot. Toen we hem in mei voor het eerst gebruikten, merkten we al snel dat hij zijn werk niet naar behoren deed. Hij nam bijvoorbeeld geen zand op van de bodem.
We zijn hiermee naar de winkel in Lochristi gegaan, waar men ons aanraadde de robot binnen te brengen voor nazicht. Dat hebben we gedaan op 30 mei 2026. Er werd ons toen meegedeeld dat de herstelling of controle ongeveer twee weken zou duren.
Ondertussen zijn we ruim voorbij die termijn en hebben we nog steeds geen enkele update ontvangen, noch van de winkel, noch van de klantendienst. Bovendien hebben we onze zwembadrobot nog altijd niet terug.
Een gebrek aan communicatie en een service die gemaakte afspraken niet nakomt, is voor ons onaanvaardbaar. Op basis van onze ervaring kunnen wij deze winkel dan ook niet aanbevelen.
Hele teleurstellende service
Hele teleurstellende service!
Ik rijd maandag 2 uur naar de winkel in Herentals om een zwembad met alle toebehoren te kopen. Ik moest 25 min wachten op een verkoper, die vervolgens wel met geduld zijn tijd nam om mij te helpen. Ik koop een Intex van 5,5m doorsnee en een zandfilter pomp met toebehoren op advies van de verkoper (die een ruime €100,- duurder was dan de pomp die ik eigenlijk wilde) en reken een ruime €700,- af. Bij het aansluiten van de pomp ontbraken aantal onderdelen, bodem plaat klopt niet waardoor de motor niet erop past en er zat geen stekker aan. Gemaild, gebeld, kregen na vaak bellen eindelijk iemand aan de telefoon met het antwoord; mijn collega beantwoord mail. Besloten om maar weer 2 uur te rijden naar Herentals. Mijn partner staat wederom zo lang te wachten in de winkel. Krijgt geen excuus of begrip, meneer zegt enkel, ik had u dit nooit verkocht en heb je mail gisteravond gezien maar ben te druk. Word geen oplossing geboden. De missende onderdelen werden gepakt en hebben het afgerekend. Uiteindelijk nog een ruime €100,- verder om het allemaal kloppend en werkend te krijgen. Wij vinden dit een kwalijke zaak wanneer je zo zoveel geld uitgeeft op advies van de verkoper. Wij zullen hier nooit meer komen en zeker niet adviseren.

Besvarelse fra Zwembad
Goede produkten; slechte service na verkoop
Goede produkten, je krijgt wat je koopt, maar wanneer blijkt dat er tóch iets tekort in een verpakking zit, trekken ze algauw de kaart van "neem contact op met de leverancier!". In mijn geval is de leverancier toch zwembad.eu???
Het gaat over ontbrekende stukken bij een warmtepomp, maar concurrerende leveranciers waren meer dan bereidwillig om mij uit de nood te helpen (ipv zoals zwembad.eu voorstelde: "neem contact op met de producent...") voor een normale prijs.
Ik heb dus eigenlijk een kleine 60 euro teveel betaald aan deze winkel, maar de apparatuur werkt wel zoals het hoort door toedoen van een concurrent die geen extra vragen stelde en mij de beoogde stukken toestuurde...

Besvarelse fra Zwembad
Schitterende ondersteuning van de…
Schitterende ondersteuning van de telefonische klantendienst voor de installatie van een filterpomp op ons opbouwzwembad. Een klassiek gewoon zwembad van 13.000 liter, dus ook al deze moeite voor een beperkt budget. Wordt gewaardeerd en is zeer waardevol.

Warmtepomp bypass stuk
Warmtepomp bypass deed het niet meer. Mechanisch defect. Contact opgenomen met zwembad.eu, maar doorverwezen naar de leverancier. Echter daar de het antwoord gekregen dat voor zulke aanvragen toch terug naar de verkoper gegaan moest worden. (voor dit type product).
Dus terug gebeld en zelden zo een aangenaam gesprek gehad met een support desk. long story short, stuk wordt vervangen.

Besvarelse fra Zwembad
Zaterdagochtend was mijn leiding…
Zaterdagochtend was mijn leiding gesprongen van mijn inbouwzwembad. Mijn zwembadinstallateur gebeld maar deze was onbereikbaar en dan maar naar Kuurne gereden om enkele stukken te gaan halen. Gelukkig was de man zo vriendelijk om vroegtijdig zijn winkel te openen en mij te helpen. Super tevreden over de service en de bijkomende de tips van Uli. Alles is super goed gelukt ! Ik kom zeker terug ;) .

Besvarelse fra Zwembad
19/05 in de winkel van Lochristi een…
19/05 in de winkel van Lochristi een zwembadstofzuiger besteld én betaald, we zijn ondertussen bijna een maand verder en zelf constant moeten vragen naar feedback, ze reageren niet op mails en de feedback omtrent de leveringen blijkt dan ook niet te kloppen. Alles betaald en nog steeds niets ontvangen terwijl hij op stock zou zijn bij een andere winkel. Ontgoochelde klant!
Heb hier een bestelling geplaatst op 22…
Ik heb mijn review gewijzigd, had hier een bestelling geplaatst op 22 mei 2026 en tot op heden niets ontvangen. Na het schrijven van een niet positieve review is dit goed opgepakt door de organisatie. Na 4 weken wel de producten gekregen echter was er een onderdeel stuk, melding gemaakt en ook dit is opgepakt en vandaag een nieuwe gekregen. Uiteindelijk alles gekregen echter duurde het wel erg lang.

Super service
Super service! Enorm klantvriendelijk en correct. Ik ben een tevreden klant

Besvarelse fra Zwembad
Lange wachtijd maar goede afhandeling
Machine had een storing tijdens garantie. Het heeft enige tijd en input gekost maar uiteindelijk prima service gekregen! Goede afhandeling.

Geen reactie op garantieaanvraag
Een opzetzwembad aangeschaft via zwembad.eu waar in het eerste jaar al roest op alle buizen ontstond en begin seizoen 2 de buizen zelfs doorroesten. Dit alles met constant correcte ten minste wekelijks gecontroleerde waterkwaliteit. Een garantieaanvraag ingediend via het daarvoor bestemde formulier. Waar ik een snelle opvolging, excuses voor de schaamtelijke kwaliteit en vooral een snelle oplossing zou verwachten heb ik een week later nog geen enkele reactie mogen ontvangen.
Wat een ballentent is dit
Wat een ballentent is dit.
1 ster is nog teveel!
Waarom? Warmtepomp besteld, vandaag besteld morgen verzonden.
Nou, dikke neus. Week later geprobeerd telefonisch contact te zoeken. Lamballen nemen gewoon niet op. Na 20min in de wacht wordt je telkens afgedrukt.
Klachten formulier ingevuld. Dag later krijg je reactie. Er was iets mis gegaan, of ik alternatief of geld terug wil.
Als ik dus geen klacht had gemeld had ik met de kerst nog geen warmtepomp gehad.
Inmiddels 2 x terug gemaild. Tot heden nog geen reactie.
Ga je schamen zwembad.eu!!
Super!
Ich habe am 1. Mai einen Pool bestellt. Ich war mir unsicher, wegen den vielen schlechten Bewertungen und dachte, vielleicht seh ich weder Pool noch Geld.
Ich wurde täglich auf dem Laufenden gehalten, wie der Stand meiner Lieferung ist und 4 Tage später wurde es geliefert!
Ich kann bisher zwembad.eu nur weiterempfehlen!
Winkel in Kontich
Winkel in Kontich: speciaal van Genk naar Kontich gereden om een zwembad te halen en een filterpomp.
Super goede uitleg gekregen en heel vriendelijk bediend door Semun. Een hele andere ervaring dan in de winkel in Genk!
Wij zijn super tevreden met onze aankoop

Dank voor jullie service
Na 15 jaar tevreden klant te zijn bij zwembad.eu heb ik vorige week donderdag een probleempje gehad.
Het betrof een microdospomp die niet volledig was in de verpakking bij levering . Op OH hemelvaart gebeld en ondanks de feestdag ben ik door Gert - Jan en Ben perfect verder geholpen geweest . Twee dagen later werd het ontbtrekende stuk bij mij thuis geleverd . Van een service gesproken . Dank hiervoor mannen .
We zijn in de fysieke winkel in…
We zijn in de fysieke winkel in Boortmeerbeek goed geholpen toen onze verwarmingspinguin kapot was. We werden bijgestaan met raad om de problemen te voorkomen en kregen bovendien een nieuw toestel

Besvarelse fra Zwembad
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.