SNYD! Jeg har købt en dyr taske som gik i stykker under et år efter, da jeg kontakter dem, påstår de at de er gået konkurs, men er genopstået under andet firma og kan derfor ikke påtage sig skylden... Se mere
I ordrebekræftelsen står to forskellige leveringsadresser. Vores private samt en Budbee Box. Yderligere nævnes intet om str. og farve på bestilte item i bekræftelsen. Skrev til kundeservice for at få... Se mere
Har bestilt en Peak performance stella coat, kan ikke helt sætte mig ind i de dårlige anmeldelser der gives om denne hjemmeside. ALT ER SUPER TILFREDSSTILLENDE. Der svares tilbage på mails, samt at p... Se mere
Jeg havde længe kigget på en taske fra By Malene Birger som jeg fandt på tilbud herinde på Zoovillage. Jeg kigger dog altid hjemmesider jeg ikke kender igennem ved trustpilot inden jeg køber.... Se mere
Zoovillage är en svensk grundad e-handel inom retail. Vi har ett brett utbud av moderna och tidlösa kläder av hög kvalitet från de främsta nordiska och internationella varumärkena. Sedan starten 1998 har vår vision varit att förse kunder med långlivade plagg, skor och accessoarer. Vi riktar oss till kvinnor, män och ungdomar.
Storängsvägen 23, 115 42, Stockholms län, Sverige
- 08-91 00 70
- support@zoovillage.com
- www.zoovillage.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
SNYD
SNYD!
Jeg har købt en dyr taske som gik i stykker under et år efter, da jeg kontakter dem, påstår de at de er gået konkurs, men er genopstået under andet firma og kan derfor ikke påtage sig skylden. Det er en dårlig undskyldning og ansvarsfralæggelse!
Jeg kan på ingen måde anbefale den her hjemmeside!
SNYD… Hold jer væk
Købte et par Zadig & Volitere sandaler til over 2000.- dkr de gik i stykker og nu mener zoovilage at de ikke har et ansvar da de gik konkurs og nu er startet op i samme navn men nyt cvr. Helt dumt og uacceptabelt.
HOLD JER VÆK fra denne hjemmeside, KUN SNYD
Zoovillage snyder dig!
Zoovillage snyder dig - du kan ikke returner vare du har købt hos Zoovillage. Zoovillage levere ikke retur label til Budbee. Zoovillage har snydt mig for ca. 1000 kr i returvarer. En meget ærgelig og dårlig oplevelse at handle hos Zoovillage. VH Helle 3 juli 24

PAS PÅ!!
PAS PÅ!!!
Efter at have sendt en pakke retur snart 2 måneder siden, har vi endnu ikke modtaget vores penge, selv efter adskellige mail sendt til deres kundeservice, som de ignorede i ca. 1.5 måned, fik jeg endelig svar, hvilket desværre var meget tæt på det første svar vi fik "vi har tekniske problemer og der er tryk på kundeservice"
2 måneder med tekniske problemer ? come on....

Mangler penge for returvare
Sendte en vare retur d. 13. maj, som Budbee har bekræftet ER nået til Zoovillage d. 20. maj. Jeg har INTET hørt fra Zoovillage på trods af gentagne henvendelser pr. mail. Der bliver gjort indsigelse til banken i morgen - det tyder mest af alt på en kommende konkurs, for jeg har handlet gennem årene mange gange på Zoovillage uden problemer.

Hej zoovillage
Hej zoovillage
Det er snart 2 måneder siden jeg bestilte min varer, i kunne ikke levere den og jeg har derfor fået af vide jeg kan få pengene tilbage, det er over en måned siden i sagde jeg ville modtage pengene, hvornår kommer de. Virkelig træt af alle de problemer i har skabt de sidste 2 måneder.
🤬🤬

Returneret pakke 14. maj
Jeg har returneret en pakke den 14. maj 2024.
Har sendt flere mails til ZooVillage, senest 65156, men har ikke modtaget svar på nogen af dem...
Har kontaktet Budbee - de sender mig videre til Zoovillage.
Vil virkelig gerne have mine penge refunderet.

virkelig dårlig kundeservice
virkelig dårlig kundeservice.
Fik først min vare lang tid efter at jeg havde bestilt den og jeg skrev til dem.
Og de svare ikke tilbage på ens beskeder på trods af at man sender dem mange.
Aldrig før har jeg oplevet så dårlig…
Aldrig før har jeg oplevet så dårlig service.
Min pakke har været undervejs i flere uger.
Jeg har flere gange skrevet de skulle annullere min ordre og at de ikke skulle trække pengene.
Der går flere uger mellem firmaet svare og når de endelig svare får du ingen service!
Kunne aldrig finde på at anbefale denne hjemmeside

Besvarelse fra Zoovillage
Tilbageleveret trøje den 11 maj 2024 og…
Tilbageleveret trøje den 11 maj 2024 og har stadig ikke fået refunderet pengene. Deres kundeservice svarer ikke på mail og du kan ikke ringe. Du skal være 100% sikker på, at du kan bruge dit køb. Refundering virker overhovedet ikke

Besvarelse fra Zoovillage
Kan ikke levere, men trækker pengene alligevel.
Det er dybt kritisabelt, at de tager bestillinger, og trækker penge fra ens konto når de er bevidste om, at de ikke kan levere de bestilte vare.
Bestilte et par sko d. 14 maj, og fik besked d. 15 maj om at de var på vej. Pengene blev trukket d. 17 maj. Har endnu ikke fået mine varer. Tog fat i support, da jeg så, at der begyndte at komme dårlige anmeldelser omhandlende deres levering på Trustpilot. De svarede hurtigt, og efter at have gjort mig opmærksom på deres leveringsproblemer har jeg bedt om at få refunderet mit køb (som de selv har tilbudt). Problemet er bare at de nu ikke er til at få fat på/ support svarer ikke.
Samtidig får jeg dagligt nyhedsbreve med tilbud, hvilket jeg finder dybt useriøst når de ved, at de ikke kan levere varerne. De gør ingen steder opmærksom på deres problem.
Det er simpelhen ikke i orden, at fortsætte med at sælge produkter til folk, og trække pengene fra folks konto når de ved at kunderne ikke får deres varer.
Jeg kan ikke anbefale, at bruge købe noget hos dem før de får styr på deres levering.

Besvarelse fra Zoovillage
Aldrig fået varen - og intet svar fra firmaet
Jeg har bestilt et par sneakers for over to uger siden. Disse er endnu ikke kommet og pakken er slet ikke til at spore ved hjælp af pakkenummer. Jeg har skrevet 3 mails til firmaet, uden at få svar, foruden autosvar.
Jeg har skrevet til dem for 4 dage siden, at jeg ønsker at få mine penge tilbage, da jeg ikke har set skyggen af pakken - ligeledes uden svar.
En meget meget meget skuffende oplevelse!
Dyr og besværlig returnering
Er glad for min Oscar Jacobson trøje, og bestilte samme model og materialer hos Zoovillage. Det fremgik bare ikke af bestillingen, at den fremsendte er af en meget dårligere kvalitet. Det har kostet mig 2x59 kroner i fragt. Returnering er dyr og besværlig. Kan kun anbefale Zoovillage, hvis man er HELT sikker på, at man vil beholde varen.
Manglende levering af pakke
Bestilte nogle varer d. 5 maj, og har endnu ikke modtaget pakken. Trods gentagne e-mails til kundeservice, får jeg intet svar eller opdateringer. Jeg er blevet opkrævet for varerne, men det er ikke muligt at spore pakken via Bring, selvom jeg har modtaget en mail, der bekræfter, at varerne er sendt fra deres lager. Der er nu gået over 3 uger, og jeg overvejer at kontakte banken eller min forsikring, hvis de ikke snart kan give mig et ordentligt svar og sende min pakke.

Dårlig service.
Dårlig service.
Bestilte varen for over to uger siden, modtager kun automatiske svar at den er forsinket efter jeg skrev til dem.
De vil ikke fortælle mig noget.
Meget meget lang leveringstid (endnu
Meget meget lang leveringstid (endnu, ikke modtaget eller endda afsendt) til trods for at det er 10 dage siden jeg bestilte..
Levering er via budbee så undskyldning om problemer er ikke rigtige, har også snakket med budbee
Vil ikke anbefale!
Bestilte en vare som aldrig kom, efter flere rykkere til kundeservice har jeg endelig fået pengene igen.
Zoovillage lever ikke op til det de…
Zoovillage lever ikke op til det de lover...
På Zoovillage bestilte jeg flere vare, får en ordrebekræftelse på varerne er bestilt og sendt!
Dagen efter trækker de pengene, men jeg modtager aldrig noget for leverings firmaet omkring levering.
Jeg kontakter bring angående pakke nummeret, de ved ingenting om den pakke.
Derefter skriver jeg til Zoovillage og de svare tilbage med en standard mail om de har tekniske issues med bring.
Nu er det 14 dage siden og jeg har ikke hørt noget fra Zoovillage og de har ikke sendt varerne og har opgivet et pakke nummer som ingen kender til!!!!!!!!
Jeg har derfor bedt om at de tilbageføre pengene som de har lånt af mig til min bank konto.
Og har efterfølgende måtte skrive til banken så de forhåbentlig kan tilbageføre mine penge.
Hvis man godt vil slippe for alt det bøvl og ikke midste sine penge så lad være med at handle på Zoovillage selvom man kan blive fristet af tilbudene, for et eller andet er der galt udover problemerne med leveringerne.
Vh. René Helmundt

Har ventet 2,5 uger
Har ventet 2,5 uger, uden at kunne få at vide, hvornår min varer bliver sendt.

Pakke aldrig modtaget
Jeg har fået en besked om at min pakke er afsendt, men modtager ikke noget her næsten flere uger efter. De har faktureret pengene, så det er vildt frustrerende. Zoovillage vender ikke tilbage på mine beskeder via kundeservice. Jeg kan se, at de bare sender et standardsvar på de mange andre lignende indlæg. Er Zoovillage ved at gå konkurs, eller hvad sker der?