Mijn naam is Annelon en ik werk alweer twee jaar voor dit geweldige bedrijf. Ik werk niet alleen in de zomer voor TeamAnimation, maar ook de rest van de vrije dagen/vakanties. Het voelt echt als een... Se mere
Se, hvad kunderne siger
0 sterren geven, kan dat ? alleen als jong meisje annimatie verzorgen op een camping in het zuiden van Frankrijk waar je amper 500 euro voor 3 weken mee verdient, (reiskosten, belastingen, covid-test,... Se mere
Mijn ervaring bij TeamAnimation was top! Van het begin tot het einde was de communicatie erg fijn en kreeg ik super snel reactie op al mijn vragen, tijdens mijn 1e zomer als entertainer. Daarnaast wer... Se mere
Ik heb afgelopen zomer voor het eerst gewerkt voor dit bedrijf. Ik stond op een camping in Frankrijk. Mijn ervaring met Teamanimation was erg goed. Ik had mezelf pas een paar maanden van te voren aang... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Trasmolenlaan 5, 3447GZ, Woerden, Holland
- 0850298885
- hallo@teamanimation.nl
- zomerjobs.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Personally
The interview was constructive, it gave me a perfect view of what I would be doing during the summer and what team4animation would do for me. The introduction weekend was full, fun and instructive. I was exhausted after the weekend but i had already learned s o much about animation and the french culture. I also made many friends. During the summer team4animation visited me 4 times, 2 times as a checkup and 2 other times to aid me with my struggles. Every problem that i had was handled and team4animation supported me everytime i needed them.
I want to thank everyone in the office for their help, knowledge and kindness.
Super!
Het is zeker een aanrader om te werken bij team4animation. Je krijgt na je online solicitatie snel bericht en ook de echte solicitatie ronde zelf gaat heel fijn. Het trainings-kamp bereid je zo goed op je werk voor als het maar kan. Als je dan naar de camping zelf gaat heb je goede begeleiding. Je kunt ze altijd bellen voor vragen of als je ergens mee zit. Ook komen ze minimaal 2 keer langs. Dus helemaal top!
Steunend en motiverend bedrijf
Het prettige bij Team4Animation vind ik dat er oprecht naar je geluisterd wordt. Ze bieden je kansen en denken met je mee. Zo vorm je samen een echte zomer van je leven. Je wordt keurig voorbereid d.m.v. het trainingsweekend en niet met lege handen naar Frankrijk gestuurd. 24/7 zijn ze bereikbaar, geen probleem is te klein en wordt effectief naar gehandeld. De teamspirit die ze creëren in een groep van 50 man, die elkaar (op je collega van de camping na) maar een aantal keren hebben gezien (zomer reünie, weekend), is mooi om te zien. Het enthousiasme straalt er vanaf en de commitment is hoog.
Al twee megazomers op zak!
Dit was al mijn tweede jaar dat ik voor Team4Animation heb gewerkt en komt sowieso een derde zomer. De begeleiding is super goed en iedereen werkt met enorm veel enthousiasme!
Persoonlijk en goed geregeld
Zomerjobs is een heel persoonlijk en gezellig bedrijf met mensen die er allemaal het beste uit willen halen. De sfeer is heel goed, er wordt veel lol gemaakt, maar er wordt zeker ook hard gewerkt. De training vooraf en de manier van handelen in Frankrijk zijn naar mijn mening helemaal in orde.
Helemaal geweldig
Werken bij Team4Animation is niet alleen suuuuper gezellig, geweldig en leuk, maar vooral ook een hele leerzame en mooie zomer, leuke contanten en superlieve collega's er aan over houden ook!
Hard werken en lol hebben
Vorig jaar op een kleine camping de animatie met z'n tweeën gedaan. Dit jaar in een animatie team van 10 man. Dat is toch eens wat anders. Het werk is onwijs leuk om te doen: met kinderen werken. Als je een passie voor kinderen hebt, een echte aanrader om dit werk te gaan doen. Op een grotere camping heb je je mede collega's om mee te gaan feesten en te gaan drinken, dus dan ben je minder alleen. Op de camping waar ik zat draaide je al snel drie shows per week. Twee met het gehele animatie team en één met de miniclub kinderen. Als je iemand bent die een degelijke nachtrust moet hebben, word je er al snel op afgerekend als je een avondje overslaat (vooral in het begin dan). Op een kleine camping heb je echter minder leeftijdsgenoten en ben je gedwongen om meer op jezelf te leven. Mijn voorkeur gaat uit naar een kleinere camping. Er ligt veel minder druk op je, qua drinken en uitgaan. Je doet je eigen ding, je hebt meer ruimte in beslissingen maken en je hebt meer contact met de camping gasten die je dan ook graag uitnodigen om bij hen te gaan dineren.
Kortom op een kleine camping ken je iedereen op de camping en leef je meer op jezelf. En op een grotere camping ben je veel meer met je collega's bezig.
Goede begeleiding en heel persoonlijk
Team4Animation is voor mij een geweldige werkgever geweest gedurende de zomer. Door hun training ben ik goed voorbereid vertrokken en tijdens het verblijf op de camping zorgen ze voor zeer goede begeleiding. De begeleiding is erg persoonlijk, mede door twee bezoeken op de camping, waardoor ik echt het gevoel had dat er altijd iemand klaar stond als ik hulp nodig had.
Team4Animation: Ervaring van de Animatietraining
De informatievoorziening voorafgaand aan de sollicitatie en training was goed geregeld. Je werd via de email op de hoogte gehouden wat Team4Animation van jou verlangde qua administratie en jij kon met al je eventuele vragen terecht op hetzelfde e-mailadres. Deze vragen werden meestal op dezelfde dag dat je de email verstuurde al beantwoord.
Er werd goed voor je gezorgd tijdens de training. Op de locatie was er voldoende ruimte om jezelf terug te trekken, op te vallen en om jezelf te zijn. Het eten en drinken was in grote getale aanwezig en er werd hierbij ook rekening gehouden met eventuele allergieën of godsdienstige behoeftes.
Door middel van persoonlijke gesprekjes en het sociale karakter van alle aanwezige train(st)ers, had ik het gevoel dat er voldoende persoonlijke aandacht voor mij was.
Door middel van workshops over ‘Minidisco’, ‘Promotie’, ‘Miniclub Creatief/Actief’ , ‘Podiumvaardigheden’, ‘Sport & Spelschema’s ’, ‘Aquagym’, ‘Laat Jezelf Gaan’, ‘Cultuur’ en ‘Cases’ (met overal een tintje gastvrijheid en een goede algemene structuur), had ik een goed beeld gekregen wat Team4Animation inhield en hoe de werkzaamheden op de camping zouden zijn.
Daarnaast kon je opvallen met de ‘One Minute of Fame’. Hierbij kon je jezelf presenteren aan alle aanwezige train(st)ers en je collega’s met jouw talent. Niets was te gek! Hier onderscheidde de ware showentertainers zich van de rest, wat tot zeer hilarische taferelen leidde.
Ook werd door middel van een groepsopdracht je samenwerkingvaardigheden op de proef gesteld. Iets wat op de camping ook veelvuldig zou gebeuren.
Kortom: de prijs-kwaliteitsverhouding van de training was goed en ik heb geleerd wat ik vooraf wilde leren tijdens de training. Een ideale leerzame aansluiting op het animatiewerk!
Goede begeleiding, niet te strikt en ze geven je genoeg vrijheid om je eigen ding te kunnen doen.
Team4Animation heeft duidelijke regels, goed contact met zowel animateurs/animatrices als de campingeigenaren. Ze zitten niet op je nek, en geven je de ruimte om je eigen aanpak te verzinnen, terwijl ze je wel goed begeleiden. Ik had het gevoel dat ik wist waar ik mee bezig was tijdens het werk; het trainingskamp heeft erg geholpen met een beeld te scheppen wat je kan verwachten op een camping als animateur/animatrice.
Het was ook fijn dat er bezoek kwam van de organisatie om te kijken hoe het met je ging, en om eventuele problemen op te lossen. In mijn geval waren er echter geen problemen, dus het was vooral erg gezellig en het geeft een flinke egoboost als je hoort dat je goed bezig bent volgens de organisatie, en dat ook de campingeigenaar aangeeft dat je goed bezig bent.
Al met al ben ik erg gegroeid dankzij dit werk, en Team4Animation heeft hier erg veel aan bijgedragen.
Begeleiding op een paar minpunten na, erg fijn.
Ik vond de organisatie van de reis wat chaotisch geregeld. Veel wisselende informatie. Begeleiding op de camping was prima. Jammer, dat ik overal zelf achteraan moest toen mijn collega wegging. Het was fijner geweest als jullie mij op de hoogte hadden gehouden.
Overige jaren heb ik alleen maar hele positieve ervaringen met Team4animation gehad.
Kleinschalig bedrijf met gezellige sfeer
Team4Animation geeft je bij de sollicitatie al een goed gevoel. Je wordt op je gemak gesteld en het is geen harde procedure. Team4Animation hecht belang aan wat je wilt en wat je kunt. Je krijgt niet het gevoel bij een enorm bedrijf terecht te komen. De informatiegeving is goed en er wordt gezorgd voor een gezellige sfeer. Ook bij het trainingsweekend zie je dit terug met een goede training, maar vooral ook veel gezelligheid. Daarbij krijg je het gevoel dat er altijd een contactpersoon voor je klaar staat door de persoonlijke begeleiding die je krijgt. Zo kun je ook je twijfel uiten en sta je er niet alleen voor. Eenmaal in het buitenland kun je altijd iemand bereiken als er problemen zijn en blijf je ook nog direct en indirect in contact met andere werknemers die je hebt ontmoet bij het trainingsweekend. Zo voel je je nooit alleen.
300% Top!
Een toporganisatie die het belang van haar medewerkers vooropstelt en hun een warm hart toekeert. Het is leuk, gezellig en erg persoonlijk wat bijdraagt aan een goede, vertrouwelijke en zeker ook leuke band met het bedrijf.
Team4animation is een leuke, kleinschalig organisatie met een duidelijke visie en warme uitstraling.
De communicatie van het bedrijf is goed en consequent van voor de sollicitatie tot na de werkervaring. Er was duidelijk wat er van je verwacht werd, en wat je vanuit team4animation kon verwachten. Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen en problemen. De training en activiteiten waren goed georganiseerd en wanneer er behoefte was aan extra begeleiding of contact op de camping stond er altijd iemand voor je klaar.
Een leuk en persoonlijk bedrijf
Een aantal jaar geleden heb ik voor Team4Animation gewerkt als animatrice in Italië. Het was een geweldige ervaring om nooit te vergeten!
Vanaf het moment dat Team4animation je aanneemt geven ze je een goede begeleiding ter voorbereiding op de zomer. Je gaat op trainingsweekend en je krijgt allemaal materiaal om inspiratie op te doen om een goed animatieprogramma te maken.
Ook komt er tijdens de zomer een regiorijder langs om te kijken of alles goed gaat op de camping.
Een aanrader voor iedereen die een geweldige zomerbaan zoekt in Frankrijk of italie!
Een persoonlijke, eerlijk en professionele organisatie die altijd voor je klaar staat.
Als iemand weet wanneer je het bedrijf dat achter je staat nodig hebt, dan ben ik dat. Mijn zomer verliep soms wat stroef en kende zware momenten, maar door de handelingen van de mensen van Team4Animation (even snel T4A), is dit altijd goed gekomen en kijk ik terug op een fantastische ervaring die ik op heb gedaan.
Beginnend bij de sollicitatie voel je je gelijk welkom. We werden openlijk ontvangen en de uitleg was duidelijk.
Ook wordt er snel gehandeld. Van het moment dat ik online solliciteerde en dat ik in Alkmaar aan de grote tafel zat, zat denk ik drie dagen. Ook hoorde je na het gesprek snel of je aangenomen was of niet.
Het trainingsweekend was in één woord geweldig. Met gezonde spanning ging ik op weg naar Nijmegen en onderweg zag ik steeds meer jongeren bepakt en bezakt met allemaal tassen. "Zou die ook gaan?", dacht ik steeds. Op het station werden we vervolgens weer met volle enthousiasme ontvangen. De sfeer voelde gelijk goed en welkom. Van de spanning was niks meer over. Eenmaal op de camping/boerderij bleef dit doorgaan. Het bord met alle namen is heel simpel, maar staat zo persoonlijk! Zo zie ik T4A dan ook. Op een simpele en normale manier is het zó persoonlijk. Je voelt je als een grote vriendengroep. Ook bijvoorbeeld: doordat ik november 2013 had gesolliciteerd, kreeg ik in december al een kerstkaartje! Nog geen minuut voor T4A gewerkt, en toch al zo'n gebaar. Wederom: simpel maar zo persoonlijk.
Het trainingsweekend ging dit alsmaar door. Mede door het feit dat alle medewerkers (ja ook jij Richard) jong zijn, schept dat gelijk een goed gevoel. De trainers waren dan ook nooit hoger of iets. Natuurlijk luisterde je, maar er was geen hiërarchie of iets in die vorm. Het voelde alsof je beste vriend iets simpels uitlegde. Toch was de training erg leerzaam en zag ik de zomer met volle vertrouwen tegemoet.
Om het moment tussen de training (maart) en zomer te overbruggen, hebben we een aantal keer afgesproken met z'n allen en ben ik gaan bloggen. De zomer kon maar niet snel genoeg komen. Ik hoorde mijn camping, ontmoette mijn maatje en nam de cursus Frans van T4A. Een cursus die zinvol was, aangezien je alles weer even opfrist.
De zomer zelf! Na twee weken werden we bezocht door de regiorijders. Al snel bleek dat het op onze camping niet verliep zoals het hoorde. Dit bleef zich helaas herhaaldelijk overheersen deze zomer. Toch heeft T4A gedaan wat ze konden. Ik denk dat we minstens tien bezoekjes hebben gehad van regiorijders die elke keer weer in conclaaf gingen met de bazen/collega's. Hierdoor werd onze toenmalige chef ontslagen en verliep alles beter. Toch bleef alles stroef verlopen waardoor mijn Zomerjobs-maatje uiteindelijk de dupe was. T4A heeft toen snel en goed gehandeld waardoor Manon gelijk van de camping werd gehaald en regiorijder Denise aan mijn zijde bleef de resterende drie weken. Ik wil hiermee duidelijk maken dat T4A goed hun best doen. Ze hebben veel campings waar eigenlijk wel iets mis gaat of niet zo lekker loopt door bijvoorbeeld de cultuurverschillen tussen Fransen en Nederlanders, maar toch weten ze je te helpen waardoor alles weer goed komt (voor zover dat kan). Ook toen mijn (gloednieuwe!!!) iPhone werd gestolen of met de autopech die we op de terugweg kregen: we konden rekenen op T4A.
De reunie was de kers op de taart en maakte het jaar werken voor T4A helemaal af. Iedereen weer zien, de prijzen in ontvangst nemen en alle herinneringen en ervaringen delen. Ik vond het allemaal zo leuk dat ik sowieso weer een jaar voor T4A wil werken (en hopelijk nog veel meer en veel langer). We gaan zometeen eerst knallen voor Serious Request en dan geef ik hopelijk training en knal ik deze zomer weer op een camping!
Het is allemaal misschien wat slijmerig, maar wat ben ik blij met de keuze om te werken voor Team4Animation.
Een prettig, betrouwbaar bedrijf
Bij Team4Animation kun je, wanneer je bent aangenomen, gegarandeerd aan de slag op een leuke camping. De begeleiding naar deze zomer toe is goed, en ook is er ruimte voor evaluatie. Tijdens de zomer komen er regiorijders langs die je helpen bij dat wat nog niet vlekkeloos verloopt. Een persoonlijke begeleiding van mensen die je al eerder hebt ontmoet!