Mijn naam is Annelon en ik werk alweer twee jaar voor dit geweldige bedrijf. Ik werk niet alleen in de zomer voor TeamAnimation, maar ook de rest van de vrije dagen/vakanties. Het voelt echt als een... Se mere
Se, hvad kunderne siger
0 sterren geven, kan dat ? alleen als jong meisje annimatie verzorgen op een camping in het zuiden van Frankrijk waar je amper 500 euro voor 3 weken mee verdient, (reiskosten, belastingen, covid-test,... Se mere
Mijn ervaring bij TeamAnimation was top! Van het begin tot het einde was de communicatie erg fijn en kreeg ik super snel reactie op al mijn vragen, tijdens mijn 1e zomer als entertainer. Daarnaast wer... Se mere
Ik heb afgelopen zomer voor het eerst gewerkt voor dit bedrijf. Ik stond op een camping in Frankrijk. Mijn ervaring met Teamanimation was erg goed. Ik had mezelf pas een paar maanden van te voren aang... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Trasmolenlaan 5, 3447GZ, Woerden, Holland
- 0850298885
- hallo@teamanimation.nl
- zomerjobs.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De zomer van je leven? Ja, het is ECHT waar!
De zomer van je leven, ik zag deze zin steeds voorbij komen en dacht: ja, cliché.. Maar na een zomer gewerkt te hebben voor team4animation, blijkt dit toch écht waar! Vanaf het moment dat ik solliciteerde voelde het goed bij deze organisatie, ze zijn erg open en altijd bereid je te helpen. Het trainingsweekend bereid je goed voor op wat er van je verwacht wordt. Het is leuk om te zien hoe de trainers een nieuwe groep toekomstige animateurs (allemaal verschillende typen personen) zo snel kunnen omtoveren dat er binnen één dag al gelijk een hechte groep ontstaat, de sfeer die er heerst is ontzettend goed. Er wordt goed over het matchen van de teams nagedacht, mijn team was perfect: waar de één te veel van had, had de ander te weinig en andersom. We vulden elkaar perfect aan en hebben een top zomer gedraaid zonder ook maar enige ruzie!
Als je op zoek bent naar een leuk zomerbaantje; kom dan zeker bij team4animation werken!
Het is persoonlijk, professioneel, er heerst een goede sfeer en er is sprake van goede begeleiding! Wat wil je nog meer?
Geweldig leuk en persoonlijk bedrijf
Team4animation is een een super leuk bedrijf. Op kantoor doen ze goed hun best om de collega's en camping's aan elkaar te koppelen. Ook werken alle kantoor-medewerkers/ regio- coördinatoren erg persoonlijk, ze doen hun best iedereen te kennen met daarbij de info die bekend is. Als er iets is in de zomer, kun je altijd bij ze terecht. Ook word je niet zomaar gedropt, maar word je goed getraind voordat het zover is. Heel veel liefde voor dit bedrijf.
Team4Animation maakt iedereen blij
Al vanaf het moment dat ik mijn sollicitatieformulier hebt ingestuurd voelde ik me goed bij dit bedrijf. Ze houden rekening met het feit dat hun sollicitanten uit het hele land komen en dus niet op elke willekeurige datum kunnen komen. Alle contact is ook altijd heel persoonlijk, wat kan omdat het een vrij kleinschalig bedrijf is. De mensen van Team4Animation staan altijd voor je klaar, voordat je naar Frankrijk gaat en zelfs in Frankrijk is er altijd iemand bereikbaar als er problemen zijn. Op de camping maak jij als animateur de campinggasten blij, Team4Animation geeft jou een topzomer als animateur, want wat is het leuk, en de hoeveelheid begeleiding maakt menig bezorgde ouder blij.
Dé zomer van je leven? Team4Animation maakt het mogelijk!
Als je bij Team4Animation aan de slag gaat als animateur of animatrice, dan krijg je gegarandeerd de zomer van je leven. Team4Animation zorgt al vanaf de sollicitatie dat je je op je gemak voelt. Bij Team4Animation ben je geen werknemer met een nummer, je bent onderdeel van de organisatie. Het personeel van Team4Animation staat altijd voor je klaar. Als je een probleem hebt, kan je altijd bij ze terecht. Als je animatiewerk doet in het buitenland komen ze langs om te kijken of alles vlekkeloos verloopt, ze helpen je wanneer dat nodig is en zorgen ervoor dat je dé zomer van je leven hebt! Een top bedrijf met super gezellige, betrokken mensen!
Gezellige, warme sfeer & goede begeleiding
Ze bereiden je goed voor op een geweldige zomer, staan altijd klaar om te helpen en zijn enthousiast. Ze komen langs op de camping om te kijken of het allemaal goed gaat. Het is heel fijn om op die manier een back-up te hebben bij problemen. Een super toffe organisatie om voor te werken!
werken voor je beste vriend!
Team4animation geeft transparantie een nieuwe betekenis. Alles aan het bedrijf geeft je zin om aan de slag te gaan en de begeleiding is vlekkeloos.
Als alle werkgevers zo zouden zijn... WAUW!
Team4Animation maakt Dé zomer(s) van mijn leven mogelijk! Een bedrijf dat op alle fronten alle punten scoort. Professioneel, GEZELLIG, betrouwbaar, gemoedelijk, origineel en toegankelijk. Er staat een heel team achter álle werknemers. Vanaf het begin wordt je als VIP ontvangen, je hoeft je als nieuweling dus niet naar boven te werken in een of andere hiërarchie. Eén team, één taak! TOP!!!
Super goed bedrijf, gezellig maar toch ook professioneel.
Erg leuk, leerzaam, gezellig, professioneel, je voelt je welkom. Heel tof bedrijf! Iedereen is enthousiast en zet zich in, je krijgt echt het gevoel dat je bij het team hoort! Team4Animation zorgt ervoor dat je goed voorbereid de zomer tegemoet gaat en staat altijd voor je klaar.
Super bedrijf!
Ik heb bij Team4Animation op kantoor stage gelopen, super gezellig en vooral ook heel leerzaam! Leuk om het hele proces van voor tot na de zomer mee te maken en het enthousiasme van de animateurs te zien!
Geweldig gezellig
Behalve het feit dat het trainingsweekend om je voor te bereiden op de zomer al een klein feestje op zich is, is het contact met zomerjobs ook zeer plezierig en vriendelijk is. Het voornaamste doel is om je voor te bereiden op een geweldige zomer, je tegelijkertijd op je gemak te laten voelen. Ik kijk uit naar een zomer werken voor zomerjobs!
Top met een hoofdletter T
Voor iedereen die in de zomer wat anders wilt dan werken in de Albert Heijn is deze organisatie zeker aan te raden! Na de sollicitatie hoor je snel of je de zomer in Frankrijk of Italië mag doorbrengen. In het voorjaar vindt je trainingsweekend plaats vol activiteiten! En maak je geen zorgen, vrienden vind je wel tijdens het weekend. Super persoonlijk en een relaxte sfeer.
Echt de zomer van je leven.
Team4animation is een zeer professioneel en persoonlijk bedrijf. Met werknemers die zich voor de volle 300 % inzetten en altijd enthousiast zijn. Toen ik begin dit jaar kwam solliciteren had ik gelijk zin in de zomer! Ik heb een topzomer gehad, door de goede begeleiding van Team4animation, die je op de zomer voorbereiden met een trainingsweekend en tijdens de zomer je minstens een keer komen opzoeken. Kortom een top bedrijf!
Une organisation fantastique !
Een super toffe organisatie die je goed helpen en voorbereiden op de zomer. Het trainingsweekend was niet alleen heel leerzaam maar ook nog eens goed voor de lachspieren!
Een persoonlijk bedrijf, waar goed gekeken wordt naar de werknemers.
Alles passte perfect in het plaatje, niks op aan te merken!
Onvergelijke ervaringen!
Werken in Frankrijk was altijd al mijn droom en door Zomerjobs is deze droom uitgekomen! In totaal heb ik 4 zomers samengewerkt met Zomerjobs en ben altijd erg goed geholpen, ze staan altijd voor je klaar. Ik zou deze ervaringen voor geen goud willen missen. Je wordt veel zelfstandiger, leert beter Frans spreken en ontmoet geweldige mensen. Soms kunnen er ook moeilijke momenten zijn maar daarvoor heb je de ondersteuning van Zomerjobs, zij kunnen je helpen bepaalde situaties op te lossen. Je staat er tenminste niet alleen voor. Een aanrader voor iedereen die een avontuur in Frankrijk wil aangaan met daarbij goede begeleiding.
Topstage!
Van september 2013 t/m januari 2014 liep ik stage aan de HRM kant van Zomerjobs voor mijn studie Toerisme op Inholland. Tijdens het sollicitatiegesprek wist ik al: Dit is echt een super gezellig bedrijf! Jong en informeel, perfect voor mij. Ik heb er een onwijs leuke tijd gehad! Het was heel leerzaam voor mij en tegelijkertijd staat het team ook erg open voor feedback vanuit mijn oogpunt, ondanks de titel "stagiaire". Echt een aanrader!
EEN ERVARING VOOR HET LEVEN!
Team4Animation is naar mijn mening een toporganisatie. Ik heb er altijd met veel plezier gewerkt, mede door het enthousiaste team en de persoonlijke begeleiding.
Voordat je het échte leven van een animateur gaat betreden word je door middel van een trainingsweekend klaargestoomd. Een relatief korte, maar zeer intensieve en leerzame training. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het vinden van een camping-match. De kans is dan ook groot dat je je helemaal thuis zult voelen op de, speciaal voor jou, gekozen camping. En zo niet, of er zijn andere problemen, dan is er tijdens de zomermaanden altijd een regiocoördinator die jou kan helpen terwijl je in het buitenland zit.
Ik heb tijdens mijn jaren bij Team4Animation ontzettend veel geleerd en geweldige ervaringen op gedaan. Het is dan ook niet alleen "de zomer van je leven", maar ook een ervaring voor het leven waar je absoluut geen spijt van zult krijgen!
Persoonlijke begeleiding, gezellige sfeer en een overgetelijke ervaring!
Afgelopen zomer ben ik voor het eerst in contact gekomen met zomerjobs en vind het nu al ondenkbaar om nog een zomer in Nederland door te brengen! Doordat zomerjobs zo'n kleinschalig bedrijf is, is de begeleiding echt heel persoonlijk. Ze houden rekening met je voorkeuren en doen er alles aan om jou op de juiste camping te plaatsen.
De begeleiding is echt super goed, je wordt goed voorbereid op een zomer als animatrice/animateur tijdens het trainingsweekend. Je leert er de dansjes voor de minidsico en er zijn leerzame cursussen over hoe je je eigen sporttoernooi organiseert of hoe je je eigen miniclub houdt! En daar houdt het niet op, want je leert ook nog eens alles over de cultuur van Frankrijk! In één woord geweldig!
Ervaring(en) om niet te vergeten
Na in dienst te zijn geweest op een italiaanse camping kwam ik een jaar later in contact met Zomerjobs.nl / Team4Animation.
Nadat ze in Frankrijk enorm veel campings van animatie voorzien, zijn ze inmiddels ook in Italie niet meer weg te denken.
Een bedrijf die weet waar ze jou als persoon naar toe sturen en daarom de perfecte match voor ogen hebben. Vooraf word je goed getraind en ken je alle pasjes voor de mini disco zo uit het hoofd. Ideeen voor activiteiten worden gegeven en er is op elke camping een basis pakket om de eerste dagen al een top programma neer te zetten. Maar... Eigen invulling ten top! Creatieve ideeen staan ze om te juichen, en kunnen zomaar eens worden opgenomen in programma onderdelen. Een bedrijf wat DE combinatie is tussen het mogen en kunnen, alleen, maar toch ook heel sterk samen!
Mocht het even niet zo goed gaan, staan ze ook voor je klaar. Al denkend in oplossingen creeeren ze elke keer weer de zomer van je leven.
Na enkele jaren Zomerjobs te kennen is geen zomer meer hetzelfde voor mij. Ook als ik even niet werkzaam ben als animatrice, elke keer weer komen de kriebels naar boven. Een bedrijf die verder denkt en de mening van zijn werknemers hoog in het vaandel zet maar daarbij hun eigen doel nooit voorbij lopen. Het is altijd een plezier om voor ze te werken hetzij in eigen land, hetzij in buitenland.
Het leukste en gezelligste bedrijf van Nederland!
Inmiddels is het 4 jaar geleden dat ik voor het eerst een zomer ging werken voor Team4animation. Na een hele leuke, gezellige en leerzame training ging ik goed voorbereid naar Frankrijk. Na twee maanden werken onder de zon wilde ik niet anders meer. Inmiddels ga ik deze zomer voor de vijfde keer!
Team4Animation biedt een persoonlijke begeleiding, waardoor je je goed op je gemakt voelt. Ook buiten het seizoen worden een hoop leuke activiteiten, zoals een reünie, georganiseerd. Twijfel dus niet langer en solliciteer voor de zomer van je leven!