TeamAnimation Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn naam is Annelon en ik werk alweer twee jaar voor dit geweldige bedrijf. Ik werk niet alleen in de zomer voor TeamAnimation, maar ook de rest van de vrije dagen/vakanties. Het voelt echt als een... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

0 sterren geven, kan dat ? alleen als jong meisje annimatie verzorgen op een camping in het zuiden van Frankrijk waar je amper 500 euro voor 3 weken mee verdient, (reiskosten, belastingen, covid-test,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring bij TeamAnimation was top! Van het begin tot het einde was de communicatie erg fijn en kreeg ik super snel reactie op al mijn vragen, tijdens mijn 1e zomer als entertainer. Daarnaast wer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb afgelopen zomer voor het eerst gewerkt voor dit bedrijf. Ik stond op een camping in Frankrijk. Mijn ervaring met Teamanimation was erg goed. Ik had mezelf pas een paar maanden van te voren aang... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Een groot avontuur!

Ik heb afgelopen zomer voor het eerst animatiewerk gedaan op een camping. Ik kwam via een kennis uit bij Team4Animation. Je wordt supergoed begeleid vooraf en je krijgt ook een zeer nuttige en toffe training, voordat je vertrekt naar Frankrijk. Ik heb echt een fantastische zomer beleefd in Bonnal en ik wil volgend jaar weer naar Frankrijk om opnieuw voor Team4Animation te werken! :)

23. august 2016

Fantastische zomer!

Werken bij Team4Animation is gegarandeerd een top zomer. Hoe leuk is het om met kinderen en campinggasten te werken onder de warme zon en waar je tussen de activiteiten door kan zwemmen en de Franse cultuur kan opsnuiven?! Ik zeg: doen!

15. august 2016

Toporganisatie!

Al vanaf het trainingsweekend voelde ik me helemaal thuis tussen alle leuke zomerjobbers en ik heb ook een ontzettend leuke zomer! Door de training ben je zeker goed voorbereid en als er iets is wat even wat minder goed gaat word je goed begeleid door de regiomanagers. Animatiewerk is af en toe best wel zwaar maar ontzettend leuk en door alle enthousiaste kindjes en leuke reacties van ouders krijg je er zoveel energie van!

15. august 2016
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een bedrijf met hele gezellige en super enthousiaste mensen.

Van 10 tot en met 13 maart heb ik mogen kennismaken met een super lief, energiek, gezellig en enthousiast team van Team4Animation. Ik heb super veel geleerd, de grootste lol gehad en zelfs mijn angstige kriebels voor het toneel overwonnen! Ik ga van de zomer ook voor Team4Animation werken en echt waar ik zou op dit moment geen leukere baan kunnen bedenken. Merci Beaucoup !

30. marts 2016

Top organisatie!

Lekker persoonlijke organisatie waar je bij terecht kan met al je vragen. Door het trainingsweekend word je helemaal klaargestoomd voor de zomer van je leven! Allemaal ontzettend goed geregeld!

30. marts 2016

Perfect

Geweldige bedrijf, ze zorgen ervoor dat je op een positieve manier word klaargestoomd op een fantastische vakantie ik raad dit voor iedereen aan!!!

29. marts 2016

Uitmuntend

Als werknemer ben je gezegend om deel te zijn van dit geweldige team. Je wordt ontzettend goed begeleid naar de zomer van je leven. Een topweekend waar je alle kneepjes van het vak leert, een taalcursus en het team is altijd bereikbaar voor vragen!

29. marts 2016
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je voelt je meteen thuis!

Team4Animation is een organisatie zoals er niet veel zijn! Vanaf het moment dat je binnenloopt voor je sollicitatie, wordt je meteen op je gemak gesteld. Het trainingsweekend wat volgt nadat je bent aangenomen, stoomt je niet alleen klaar voor de zomer, maar creëert ook enthousiasme! Je leert ontzettend veel nieuwe mensen kennen en door de openheid en betrokkenheid van alle trainers hoef je je nergens voor te schamen. Door je op je gemak te stellen zorgen zijn ervoor dat jij kan opbloeien tot een zo goed mogelijke animateur/animatrice. De begeleiding en hartelijkheid zie je de hele zomer door terug, ze helpen je wanneer er problemen zijn en komen langs om te kijken hoe het gaat. Aan het eind van de zomer ga je dan ook naar huis met super mooie herinneringen en veel nieuwe vrienden!

Een geweldige zomer yay

Team4animation is gewoon simpelweg een super organisatie. Alles wordt top geregeld en met vragen kun je overal terecht. Elke keer als ik weer over deze super ervaring vertel, krijg ik spontaan een glimlach. Ik ben blij dat ik via team4animation een kans heb gekregen om de zomer van mijn leven te hebben. Gelukkig mogen we dit jaar weer :))))

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De zomer van mijn leven!

Vanaf het moment van solliciteren tot nu ben ik alleen maar positief. Zij hebben mij de beste zomer gegeven. Dankzij hun persoonlijk contact en hun warme gevoel heb ik met plezier op verschillende campings gewerkt. Kortom een top organisatie om voor te werken.

Twee geweldige zomerbaantjes!

Ik heb aan dit gezellige bedrijf twee geweldige zomerbaantjes overgehouden! Ik voelde me geen moment alleen in Frankrijk door het persoonlijke contact via email met het personeel dat in Nederland 'achter bleef' en de contacten met het gedeelte van het personeel dat Frankrijk door reed om zo veel mogelijk campings en personeel op te komen zoeken. Ik kan het iedereen met een redelijke kennis van de Franse taal en genoeg enthousiasme aanraden om hier een fantastische zomerbaan te vinden!

1. december 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super organisatie voor de zomer van je leven!

Al vanaf de sollicitatie al een goed gevoel! Je komt aanlopen en ziet je naam al op het bord buiten staan, je komt samen met nog wat anderen; wat het gelijk ook al gezellig maakt. Tijdens het trainingsweekend (wat echt heel gezellig is), op de usb, via het handboek en via collega's op Facebook krijg je ideeën voor de miniclub, volwassenen, avondprogramma etc. Je wordt niet onvoorbereid weg gestuurd. Ook terwijl je bezig bent is de begeleiding super, ze komen langs en zijn altijd bereikbaar. Dankzij de mensen van Team4Animation heb ik in Frankrijk de zomer van mijn leven gehad!

23. november 2015

De zomer van je leven!

Door te solliciteren bij Team4Animation heb ik afgelopen vakantie een super zomer gehad! Al vanaf de sollicitatie kreeg ik een goed gevoel doordat het bedrijf erg duidelijk is in wat je kan verwachten in de zomer en daarnaast ook heel persoonlijk. Tijdens het trainingsweekend ben ik goed voorbereid door alle enthousiaste trainers om de zomer aan de slag te gaan. Ik wist wat ik ongeveer kon verwachten en was er helemaal klaar voor. Mede mogelijk gemaakt door Team4Animation heb ik de zomer van mijn leven gehad en kan ik niet wachten om volgend zomer weer voor het bedrijf aan de slag te gaan! Zeker een aanrader om voor te werken!

20. november 2015

Zomer van je leven

Ik heb deze zomer voor zomerjobs gewerkt en ze zijjn een fantastisch bedrijf. De sfeer is heel persoonlijk en gemoedelijk, doch professioneel als het moet. Ze bereiden je goed voor op het animatiewerk en eenmaal in frankrijk (of een ander oord) staan ze dag en nacht voor je klaar.

19. november 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een gezellig team die super persoonlijke begeleiding geeft.

Deze zomer heb ik mijn eerste buitenland ervaring beleefd samen met Team4Animation. Met samen bedoel ik ook echt samen. Iedereen kent elkaar en is ook echt geïnteresseerd in je. Animatie werk is geweldig, maar Team 4Animation maakte het voor mij een ervaring om nooit te vergeten. Naast de gezellig zijn ze ook heel professioneel. Je word goed getraind en voorbereid op de zomer en bij problemen staan ze 24 uur per dag voor je klaar en staan ze binnen een paar dagen in Frankrijk bij je op de stoep.

3. november 2015

Awesome ervaring

Superleuke ervaring met een team van leuke jonge mensen. Veel support, terwijl je toch in enkele gevallen geheel zelfstandig op een camping werkt. Superleuk werk om te doen, ik kon enorm genieten van de blijheid die je de mensen tijdens hun vakantie kan geven. De manier om je Frans op te monteren :)

30. oktober 2015

Liefde voor deze organisatie

Bij Zomerjobs (Team4Animation) is het contact met de medewerkers heel persoonlijk en super fijn. Ik heb afgelopen zomer in Frankrijk gewerkt via T4A en ik heb het onwijs naar mijn zin gehad! Ik ben super blij dat ik in contact ben gekomen met deze organisatie. Ik raad het iedereen aan, op welk gebied dan ook.

14. oktober 2015
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een betrokken bedrijf met persoonlijke aandacht voor hun werknemers

Team4Animation is een bedrijf dat is hoe het zichzelf presenteert. Ze zijn eerlijk over hun diensten en open over hun verwachtingen. Voordat je als animateur/animatrice aan de slag gaat op een camping, word je intensief getraind. Niet alleen komen de talloze activiteiten en dansjes aan bod die je zelf moet kunnen doen aan het einde, het is de geweldige sfeer en het motto dat ze perfect weten over te brengen. Je doet dit werk voor de ervaring, om een topzomer te hebben, niet voor het geld (in eerste instantie). Tijdens de training leer je de leiding kennen en zij jou. Vervolgens doet Team4Animation zijn best om zijn werknemers zo goed mogelijk te begeleiden in hun werk. Er worden veel bezoekjes gebracht aan de campings, om het contact met de campingeigenaren te onderhouden en om te peilen hoe het met de animateur/animatrice gaat. Ze staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt, weten wie je bent, waar je werkt en hoe het op jouw camping verloopt. Mijn zomer is een topzomer geworden! Team4Animation bedankt! 300% geven = 100% krijgen!

3. september 2015
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.