Ik ben bij Zoma opleidingen de spiritueel Coach opleiding gaan doen per eind april 2026 . Helaas kreeg ik veel last van een entiteit in mij, hij deed zich voor als mijn gids. Zeer zware negatieve ener... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bijzondere masterclass, met als thema ZIJNs oriëntatie. Wow wat mocht een ieder ervaren, voelen en beleven. Zeer waardevol om bij aanwezig te zijn. Fijne sfeer en een goede eerlijke, warme, presentati... Se mere
Virksomheden har svaret
Met recht het grootste opleidingsinstituut op het gebied van holisme in Nederland en daar buiten! Groot, maar juist ook klein gebleven, wat voelt als thuiskomen! Hierdoor erg warm en persoonlijk, qu... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze opleiding heeft mij enorm veel steun gegeven in zware emotionele tijden. Het is heel breed waardoor je toegang krijgt tot simpele tools om elke situatie dan ook aan te pakken. Ik heb geen enkele... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ZoMa Opleidingen biedt opleidingen aan op twee locaties; Westervoort en Moerkapelle * 2-jarige Opleiding tot Holistisch Therapeut * 1-jarige Opleiding tot Reiki Trainer * 1-jarige Opleiding Holistisch Energetisch Therapeut * 1- jarige opleiding Holistisch Coach * Reiki cursussen: om jezelf en anderen te helen, bewustwordingsgroei * diverse online cursussen: oa hoogsensitief als kracht, spiritueel ontwaken, leven vanuit je ware essentie, van burn-out naar balans, holistisch voeden, rust in je hoofd, holistisch opvoeden en holistisch leven in de praktijk.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Warmte, heling en vertrouwen
ZoMa is een plek waar ik elke maand terug mag komen en me helemaal thuis kan voelen, mag landen en mezelf kan vinden. Een plek waar ik naar uitkijk, omdat ik weet dat ik elke keer weer met waardevolle inzichten en een stukje meer geheeld naar huis ga. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor!
ZoMa en de holistisch therapeut opleiding
Na mijn Reiki 1 en 2 voelde het als thuiskomen bij mijzelf maar ook thuiskomen bij ZoMa. De volgende stap het starten met de opleiding tot holistisch therapeut was dan ook snel gezet. Inmiddels het eerste jaar afgerond. Wat een bijzonder jaar, wat een mooie reis nu al. Elke les een andere methode leren, oefenen met je medestudenten en vooral ontdekken en groeien. De les wordt gegeven door een vakkundige, zorgzame en warme docent. De online leeromgeving is duidelijk en verschaft alle informatie die je nodig hebt ter voorbereiding van je lessen. Benieuwd wat het tweede jaar mij gaat brengen maar bovenal veel groei, ontwikkeling, licht, liefde en bewustzijn. Als je innerlijk wilt groeien, wilt ontdekken of je ook andere wilt begeleiden, mooie methodes wilt leren dan kan ik je deze mooie HT opleiding en ZoMa als opleidingsinstituut aanbevelen.
Een warme sfeer waarin je terecht komt…
Een warme sfeer waarin je terecht komt bij Zoma. Vanaf dat ik Reiki 1 cursus dag had, voelde ik dat ik meer wilde binnen Zoma, dus gestart met de opleiding Holistisch Therapeut. Nu 1 jaar erop zitten en zo'n zin in het komende 2e leerjaar. Ben echt enorm gegroeid afgelopen jaar, mede dankzij de prachtige kennis vanuit Zoma.
superb company good services
Elke lesdag krijg je weer nieuwe inzichten.
Elke lesdag is weer een leerzame, verbindende dag waar mooie dingen ontstaan. Heel fijn om mensen te leren kennen die net als ik vaak iets gevoeliger zijn en daar hun kracht van willen maken. De opleiding is breed opgezet waardoor je veel inzichten krijgt en dit als mooie basis kunt zetten als beginnend therapeut.
Dit gun ik iedereen… ✨🤍
Een jaar geleden startte ik met de opleiding tot Holistisch Therapeut en wat een prachtige innerlijke reis is dit! Het is zo’n warme, fijne, positieve en magische plek om te Zijn.✨ Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn lieve en bijzondere trainer Daisy, ze is zo’n inspirerende en liefdevolle vrouw! Met haar kennis en wijsheid heeft ze ons zoveel moois te leren! Ook had ik geen mooiere mede-studenten kunnen wensen, een prachtige verbinding hebben wij met elkaar. We doen het écht samen! Ieder heeft een bijzonder plaatsje in mijn hart gekregen en ik had met niemand anders deze prachtige reis willen maken. Alleen maar dankbaar! ✨🤍 Dit gun ik iedereen!
Opleiding bij Zoma? Zeker een aanrader!!
Het eerste jaar van de opleiding Holistisch Therapeut zit erop en wat is dit jaar omgevlogen. Een jaar waarin een hoop gebeurd is en waar ik veel geleerd heb. Verschillende technieken komen aan bod zoals familieopstellingen, sedona methode, klankschalen, edelstenen, EFT methode. Allemaal super interessant en het liefst zou ik nog meer erover willen weten. Eén lesdag is de maand is eigenlijk gewoon te kort.
Ik ga op naar reiki master en het tweede leerjaar en ben erg benieuwd wat mij dit ga brengen.
De begeleiding van ZOMA is erg prettig en liefdevol.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een waardevolle opleiding!
Eerste jaar Holistisch Therapeut
Het eerste jaar van de opleiding holistisch therapeut net afgerond. Bij Zoma kom je in een warm bad en wordt je begeleid in je eigen ontwikkeling en klaar gestoomd om je eigen praktijk te starten. Door de kleine klassen is er volop aandacht voor iedereen. Ik ben super dankbaar voor deze mooie reis met Zoma
Liefdevol
Lang heb ik de wens gekoesterd om Reiki te mogen geven. In het verleden dacht ik dat dat voor speciale mensen zou zijn en dat ik dat niet kon. Regelmatig kwam ZoMa opleidingen aan mij voorbij en trok mijn aandacht en de online cursus Spiritueel Ontwaken geboekt. Een verademing om deze cursus te ervaren en met gelijkgestemden in contact te komen. De nieuwsgierigheid en liefde naar Reiki te ontvangen groeide mee tijdens de online cursussen van ZoMa. Zo helder en warm. Marjolein heeft mij haar hand aangereikt en mij Reiki 1 laten ervaren en een prachtige liefdevolle wereld opende zich voor mij. Reiki 2 en de inschrijving tot Holistisch Therapeut volgde. Het alsmaar in het hoofd leven, onrustig te zijn en naar de toekomst kijken veranderde. De kracht om in het NU te leven, thuis te zijn bij mijzelf in liefde en licht, gun ik iedereen. Het is een warme en liefdevolle opleiding (en) waar ik me thuis en welkom voel en mezelf kan zijn op mijn prachtige reis van zelfontwikkeling.
Liefs en warme groet,
Annemieke Both - Vermaas
Dankbaar!
Net klaar met mijn Holistisch Leven boek en Hoogsensitief, je grootste kracht ligt al op me te wachten op het nachtkastje 💕. Ik wil Marjolein even onwijs bedanken hiervoor, jeetje wat is dit prachtig en wat heeft dit me dicht naar mijn essentie gebracht. Ik leefde zo in spanning, angst en schaamte, was echt aan het overleven. Nu voel ik me steeds meer in harmonie, rust en liefde. Het grootste cadeau ooit❤️ DANK JE WEL
Leerzame reis
In de opleiding Holistisch therapeut krijg je mooie tools aangereikt maar volg je, je persoonlijke leer- ontwikkeltraject om verdieping aan te brengen en zelf te kunnen ervaren en helen. Voor mij is het tot nu toe een verrassende, verdiepende reis die me dichter bij mezelf brengt en alles wat daar al aanwezig is in het licht zet, klaar om uit te dragen naar de wereld.
-Andrea-
Een mooie opleiding
Een mooie opleiding echt een investering in jezelf.
Fijne opleiding
In een moeilijke periode besloot ik mijn gevoel te volgen en te starten met Reiki 1 bij Zoma. Daaropvolgend ging ik voor Reiki 2 en inmiddels start in aan mijn 2e jaar Holistisch therapeut.
Ik vind de combinatie van een wat groter opleidingsinstituut, waar e.e.a. goed geregeld is in combinatie met het persoonlijke waardoor je je geen nummer voelt heel prettig.
De opleiding geeft een stuk basis mee qua holistische kijk/ leven, zelfontwikkeling en vele tools voor in de toolbox. Ieder kan daar weer uithalen wat voor hem of haar goed past. Zo zijn sommigen vooral bezig met het geven van Reiki en energetische behandelingen en gebruik ik zelf weer vaker bepaalde methodes in mijn praktijk. Ik kijk altijd naar de lesdagen uit, het zijn altijd erg fijne dagen met een fijne sfeer.
Aanrader
ZoMa Opleidingen is een aanrader voor jou als jij toe bent aan groei, als in groei in jezelf (zelfkennis) / voor jezelf (verandering, groei richting je eigen toekomst), voor heling en jij je eigen wilt inzetten om groei en heling te zien bij anderen. Ik ben inmiddels door lesjaar één gegaan en heb dit als een erg fijne tijd ervaren waar je verschillende tools leert zoals spiegelen en gesprekstechnieken, familiesystemen en opstellingen en o.a. EFT. Ik ben erg blij met de sfeer en de lessen die je krijgt bij ZoMa Opleidingen, ik kijk uit naar Reiki Master en leerjaar twee.
Een kado voor jezelf!!!
De opleiding die mijn leven een andere wending geeft! Een kado voor mijzelf en ook voor mijn massageklanten. Heerlijk om mij te omringen met gelijkgestemden en de lessen zijn te kort. Elke maand 1 lesdag is nodig om het te laten bezinken, maar het mogen er voor mij meer zijn. Het 1e leerjaar is nu afgerond en is vooral gevuld met diverse tools. Het een spreekt je aan, het ander ms iets minder, maar je rugzak vult zich steeds meer en je rugzak wordt ook ontdaan van ballast die je niet meer dient. Uitkijkend naar de verdieping van het 2e leerjaar. Ik heb een super fijne docente en de begeleiding voelt heel fijn!
ZoMa krijgt van mij een dikke 10
Al jaren was ik op zoek naar mijn zielsmissie en weet deze nu te hebben gevonden door het holistische pad te bewandelen. Bij ZoMa opleidingen heb ik inmiddels mijn Reiki Master gehaald en ben ik bezig met de opleiding holistisch therapeut. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en ik voel dat ik steeds dichter bij mijzelf thuis kom. De gekwalificeerde trainers hebben oog voor de problemen waar je tegenaan loopt. Hen geduld en kennis is groot. Ik ben blij dat ik voor ZoMa heb gekozen! Van mij krijgen ze een grote pluim!
Een laagdrempelige open manier van…
Een laagdrempelige open manier van studeren, maar vooral jezelf echt leren (her)kennen. Een mooi kadootje aan jezelf.
Verrijking in je leven
Wat heerlijk om samen met gelijkgestemden meer verdieping in jezelf en je leven te ontwikkelen. Dit is een mooi en dierbaar proces.
Zelfkennis
Als je je wilt verdiepen in zelfontwikkeling, is deze opleiding zeker een aanrader!
Dromen worden waarheid
Door de mooie liefdevolle lessen in de opleiding tot holistisch therapeut bij ZoMa, ben ik mezelf gaan helen. Hierdoor kom ik terug bij wie ik werkelijk ben en in mijn kracht en worden mijn dromen werkelijkheid.
Lydia
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.