Ik ben bij Zoma opleidingen de spiritueel Coach opleiding gaan doen per eind april 2026 . Helaas kreeg ik veel last van een entiteit in mij, hij deed zich voor als mijn gids. Zeer zware negatieve ener... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bijzondere masterclass, met als thema ZIJNs oriëntatie. Wow wat mocht een ieder ervaren, voelen en beleven. Zeer waardevol om bij aanwezig te zijn. Fijne sfeer en een goede eerlijke, warme, presentati... Se mere
Virksomheden har svaret
Met recht het grootste opleidingsinstituut op het gebied van holisme in Nederland en daar buiten! Groot, maar juist ook klein gebleven, wat voelt als thuiskomen! Hierdoor erg warm en persoonlijk, qu... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze opleiding heeft mij enorm veel steun gegeven in zware emotionele tijden. Het is heel breed waardoor je toegang krijgt tot simpele tools om elke situatie dan ook aan te pakken. Ik heb geen enkele... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ZoMa Opleidingen biedt opleidingen aan op twee locaties; Westervoort en Moerkapelle * 2-jarige Opleiding tot Holistisch Therapeut * 1-jarige Opleiding tot Reiki Trainer * 1-jarige Opleiding Holistisch Energetisch Therapeut * 1- jarige opleiding Holistisch Coach * Reiki cursussen: om jezelf en anderen te helen, bewustwordingsgroei * diverse online cursussen: oa hoogsensitief als kracht, spiritueel ontwaken, leven vanuit je ware essentie, van burn-out naar balans, holistisch voeden, rust in je hoofd, holistisch opvoeden en holistisch leven in de praktijk.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dankbaar
Ik ben heel dankbaar dat ik tijdens de opleiding de kans krijg om mijn hooggevoeligheid als kracht te gebruiken. Lang ervoer ik mijn hooggevoeligheid als belemmering in mijn dagelijks leven. Dat ik nu mijn gevoeligheid en intuïtie kan gebruiken om mezelf en anderen te helpen, geeft me vertrouwen in mezelf en in mijn pad. Dit vind ik heel fijn om te merken. Nu ik leer om in contact met anderen, ook in contact met mezelf te blijven, kan ik steeds beter ook ruimte voor mijn ervaringen, gevoelens, gedachten en grenzen innemen. Ik vond het schrijven over de gevolgde sessies en het maken van de theorietoets, enorm leerzaam, verhelderend en leuk. Ik heb het gevoel dat de puzzelstukjes steeds meer samenvallen in de opleiding, maar ook ervaar ik meer inzicht en regie in mijn persoonlijke ontwikkeling en op mijn levenspad. Daardoor kijk uit naar alles wat er komen gaat!
Wauw
Wauw! Deze opleiding laat mij al heel het jaar groeien! Ben zo blij de persoon die ik aan het worden ben. De sfeer op school is heel fijn en ik kijk ernaar uit er elke keer naartoe te gaan.
ZoMa kwam op een cruciaal moment in mijn leven.
ZoMa kwam op mijn pad zonder dat ik ernaar zocht en ook nog eens op een cruciaal moment in mijn leven. Dankzij ZoMa ben ik meer van mezelf gaan houden en op een heel andere manier naar de wereld gaan kijken. De opleidingen hebben me zoveel gegeven dat is met geen pen te beschrijven. Ik moet er niet aan denken hoe de afgelopen twee jaar verlopen zouden zijn zonder de fantastische energie van mijn mede studenten en mijn trainer in Westervoort. Bedankt allemaal 🙏. Liefs, Marcel
Een echte aanrader!
ZOMA opleiding kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Het moment dat ik Reiki zo hard in mijn drukke leefstijl kon toepassen! Ik heb ondertussen reiki-1 en 2 gedaan. Hierna weet ik zeker dat ik doorga als holistische therapeut. En ook die opleiding uiteraard bij ZOMA! Opleidingen van ZOMA zijn professioneel, betaalbaar en super zijn. Het is een cadeau om jezelf te geven. Het is een rijkdom wat je gaat ervaren. Ik raad het iedereen aan! Dankjewel Marjolein, dankjewel ZOMA! 🙏🏼
cadeautje voor jezelf
Ik ben nu een jaar bezig met de opleiding tot holistisch therapeut. Het is echt een cadeautje voor jezelf en ik kijk ook altijd naar de volgende lesdag uit. Het voelt als thuis komen met gelijkgestemden. Ik ben heel dankbaar voor deze fijne mensen en ik kom steeds weer een beetje dichter bij mezelf.
Ik volg de opleiding holistisch…
Ik volg de opleiding holistisch therapeut en elke week voelt t als thuiskomen.
Reiki 1 en reiki 2 heb ik hier gedaan.
Ik ben heel dankbaar met de fijne groep meiden die ik allemaal heb ontmoet.
En het is heel goed te combineren,zelfs met drie kinderen ernaast.
Toen ZoMa op mijn pad kwam...
ZoMa is op mijn pad gekomen toen ik een Reiki cursus wilde volgen. Vanaf het moment dat ik de Reiki 1 cursus heb gevolgd, wist ik dat ik ooit de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa zou gaan volgen. Inmiddels ben ik afgestudeerd als Holistisch therapeut en volg ik nog de opleiding tot Reiki Trainer. ZoMa heeft mij zoveel gebracht; bewustwording; hoofd en lichaam zijn weer verbonden; opnieuw thuiskomen in mijzelf. Hierdoor durf ik het pad van mijn hart weer te volgen, ik hoor en voel mijzelf weer. Op het moment dat ik de locatie te Westervoort binnenstapte voelde ik liefde, licht. De mooie energie van vele gelijkgestemden. Mooie trainers en founder. Alle dankbaarheid en hartegroeten voor hen.
Volgende maand start ik met mijn master…
Volgende maand start ik met mijn master opleiding voor holistisch therapeut🙏💃🏼💃🏼
Ik kijk met plezier terug naar mijn leerzame en leuke ervaringen in het eerste jaar! Erg leuk om mijzelf samen met een team van mooie mensen en lieve docente te ontdekken!
Echt zin om verdieping aan deze opleiding te volgen. Het voelt iedere maand als een dagje uit. Raad het iedereen aan die spiritueel wilt ontwaken!
Mijn eerste jaar wat een bijzonder jaar…
Mijn eerste jaar wat een bijzonder jaar wat een Kadeau! Zoveel mooie ervaringen en nieuwe dingen geleerd. En de weg naar mijzelf... leren vinden.. In zo'n veilige omgeving met zoveel liefde en een hele lieve lerares.. Het was echt thuis komen...
Ik kijk nu nog uit naar de Master inweiding voelt nu al bijzonder..
En hoe mooier wordt het nog in het tweede jaar... Als je een mooie opleiding zoekt die jou op Holistisch gebied alles kan geven inclusief de weg naar je zelf dan zit je bij ZoMa opleidingen heel goed. Het is het mooiste kadeau wat je je zelf kan geven.
een echte aanrader
Ik ben in september gestart met de opleiding tot holistisch therapeut. Ik kan niet anders zeggen dat dit de beste keuze is die ik ooit gemaakt heb. Buiten het feit dat ik onwijs veel van mezelf leer. En ook echt veel verschil merk aan mezelf ben echt al enorm gegroeid.
Voelt het ook echt als thuis komen als je binnen loopt bij Zoma. Er hangt een hele fijne sfeer en iedereen die er werkt is super vriendelijk en helpen je graag mee.
Ik zou dan ook iedereen deze opleiding aanraden.
Laten we samen met zijn allen deze wereld weer een beetje mooier maken.
Mijn droom kwam uit!
Sinds paar maanden studeer ik bij ZoMa Opleidingen. Eerst wist ik nog niet, of mijn droom mag doorgaan, maar gelukkig alles is goed gegaan en mocht ik beginnen.
Toen ik daar voor de eerste keer was, had ik meteen zo goed en warm gevoel, in de school zelf, en ook van alle mensen, welke daar ook werken. Ze zijn zo vriendelijk! Jij kan het gewoon voelen, die stralende, prachtige energie om je heen. Vanaf de eerste moment had ik dus echt een "thuis gevoel".
Voordat ik aan mijn studie begon tot Holistisch Therapeut, zag ik ook een paar keer Marjolein, maar alleen online live bij de online evenementen over HSP en ook over haar boeken "Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn". Ze heeft op mij echt een positieve indruk gemaakt. Maar wanneer heb ik haar ook echt live gezien, straalt van haar ook zo mooi en prachtig energie, zo veel liefde en warmte!
Ik ben echt blij van, dat ik mijzelf een student van ZoMa Opleidingen mag noemen!
Opleiding Holistisch Therapeut
Inmiddels ben ik een jaar bezig met de opleiding. Vanaf dag 1 blij dat ik gestart ben. De reis die je zelf en samen met je medestudenten maakt is fantastisch. Of je nu wel of niet de vaardigheden en tools gaat gebruiken in je werk, het is een cadeautje voor je eigen ontwikkeling en iedere lesdag geeft je nieuwe inzichten. Ook de steun van de docent en onze groep is heel fijn.
Een school vol liefde, magie en verbondenheid!
Wat ben ik ZoMa Opleidingen enorm dankbaar.
In de afgelopen jaren dat ik bij ZoMa de opleiding tot Holistisch Therapeut en tot Reiki Trainer heb gevolgd, ben ik mij zo bewust geworden van hoe ik in het leven sta. Het voelt alsof mijn ontwikkelingsproces hier startte, vlak na het volgen van mijn Reiki 1 cursus. En wat een mooie, bijzondere, kwetsbare en magische reis is het!!
De docenten begeleidden en ondersteunden het persoonlijke proces enorm. Ik kreeg van hen waardevolle handvatten aangereikt om aan mezelf te mogen "werken". Dit "werken" voelde zeker niet als een moeten; het voelde als een vrijblijvende uitnodiging.
De leerstof die ik mocht ontvangen was veelzijdig. De lessen waren opgebouwd uit een fijne combinatie van theorie en praktijk.
Aangezien er tijdens de lessen veel verschillende thema's, technieken en methodes werden aangeraakt, kon ik zelf de keuze maken in welke hiervan ik me verder wilde verdiepen.
Dankzij de leerzame lessen, de liefdevolle begeleiding en de uitnodiging voor persoonlijke groei, kon ik vanuit authenticiteit groeien tot een volwaardige therapeut.
Bovendien was de liefde en de verbinding overal in het gebouw (locatie Westervoort) voelbaar en ik ga het zeker missen nu ik niet meer maandelijks een les zal bijwonen..
Dankjewel ZoMa, lief ZoMa Team, voor alles!
Een cadeau voor mezelf
Inmiddels ben ik, na het volgen van de cursussen Reiki 1 en Reiki 2, alweer een jaar bezig met de opleiding Holistisch Therapeut. Ik startte de opleiding als cadeau voor mezelf en dat is het ook echt. Maar daarnaast is het ook nog een cadeau voor de mensen om me heen. De lessen zijn superinteressant, ik ontwikkel mezelf enorm én kan mijn kennis ook nog eens inzetten voor anderen. Kortom: ik ben heel blij met Zoma.
Thuiskomen bij mezelf
Het gevoel dat ik keer op keer ervaar door wat ik leer bij Zoma, is thuiskomen bij mezelf. Daarnaast zoveel waardevolle handreikingen en methodes om anderen te helpen en behandelen. Heel dierbaar!

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Heel blij met met de opleiding…
Heel blij met met de opleiding Holistisch therapeut!
Zo’n mooi proces en een bijzonder persoonlijke ontwikkeling die je meemaakt!
Tot nu toe de trainers wat een liefde volle mensen 🙏🏽🥰

Thuiskomen
Wauw! Daar wil ik mee beginnen. Wat voelt ZoMa Opleidingen als thuiskomen! Warme, liefdevolle trainers en medewerkers en het is een plek waar je je veilig en thuis voelt. Daarnaast is founder Marjolein een prachtige vrouw die veel licht en liefde uitstraalt!! Dankbaar dat ik haar heb ontmoet!
Inmiddels heb ik Reiki 1 & 2 behaald bij ZoMa en ben bezig met de opleiding Holistisch Therapeut. Wat een fantastische opleiding en elke les geeft weer mooie spiegels en dat geeft weer mogelijkheden tot groei ✨

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
De opleiding leert mij vertrouwen vanuit mijn gevoel
Voor mijn beroepsorganisatie was ik op zoek naar een opleiding en iedere keer kwam ik de opleiding Holistisch therapeut bij Zoma tegen. Omdat ik al jaren Reiki master ben en een eigen praktijk (Praktijk In Balance) heb voor mindfulness training, Reiki + Reiki cursussen geef en Reconnective healing faciliteer, vroeg ik me af of deze opleiding nog iets zou toevoegen voor mij. In een fijn contact met de administratie en de info die ik kreeg besloot ik het toch te doen omdat het zo bij me past. Ik ben 55 jaar en de oudste in de klas, maar leer nog ontzettend leuke nieuwe dingen, voel meer verbinding met mezelf en vind het mooi op meerdere manieren te kijken naar hoe je iets kunt toepassen. Nu al kan ik Holistische therapie aanbieden in de praktijk en dat voelt heel goed. Voor mezelf vind ik deze opleiding een zeer waardevolle toevoeging en wil meegeven je nooit te oud te voelen om nog iets te leren. Het mooiste cadeau voor mezelf is dat ik leer dat naast de kennis die ik heb, nu meer mag vertrouwen vanuit mijn gevoel.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Ik heb mijn reiki 1en 2 gedaan bij…
Ik heb mijn reiki 1en 2 gedaan bij Zoma.
Ik heb ondertussen ook leerjaar 1 holistisch therapeut afgesloten.
Ik ben zo blij dat ik bij Zoma ben. Elke lesdag voelt als een feestje.
Hele fijne mensen allemaal en ik heb ook een top lerares🙏

Tijdens de opleiding Holistisch Therapeut
Tijdens de opleiding HT begon ik mezelf te vinden, te hervinden en voelde ik de groei binnen in mezelf. Nu na het eerste jaar kom ik elke keer meer in mijn eigen kracht, weet ik steeds beter wie ik ben, wat ik kan en hoe ik verder wil ontwikkelen. Hierdoor voel ik mijn grenzen, mijn liefde voor mezelf en anderen. Ik mag zijn wie ik ben en dat is voor het eerst in mijn leven! Ik ben dankbaar voor wat ik hier mag leren maar ook hoe ik mezelf vind!

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.