De danspaal is echt een leuke toevoeging aan mijn huis. Binnen korte tijd stond hij klaar voor gebruik en ik kon meteen beginnen met oefenen. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij stevig aanvoelt e... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij kochten een danspaal van Zoluko via een tweedehands verkoper, dus niet direct bij hen. Toen we de paal wilden verstellen, raakte er helaas een onderdeel beschadigd. Hoewel wij geen directe... Se mere
Virksomheden har svaret
Een tijde geleden heb ik bij Zoluko de “boksbal op standaard-pro” gekocht. Ik heb hier heel veel plezier van gehad. Helaas is de bal zelf na een paar keer gescheurd. Na kort contact met ze klantenserv... Se mere
Specialist in sporten
Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat ik vooral fijn vind, is dat hij stevig aanvoelt en vertrouwen geeft tijdens het trainen. Dat maakt het veel leuker om nieuwe moves uit te proberen.
Zeker een aanrader als je vanuit huis sterker en flexibeler wilt worden!

Besvarelse fra Zoluko
Hoewel wij geen directe klant waren, reageerde de klantenservice van Zoluko ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze dachten actief met ons mee en zochten mee naar een oplossing. Uiteindelijk bleek het onderdeel nog op voorraad te zijn en hebben ze het naar ons opgestuurd.
Dat ze zoveel moeite doen voor iemand die niet eens rechtstreeks bij hen heeft gekocht, zegt alles over hun service. Echt top geholpen. Ze waren snel ook!
Zoluko is wel een bedrijf dat ik bij mijn vrienden zou aanraden. En ik zou de volgende keer direct bij hun inkopen want met deze klantenservice is echt top!

Besvarelse fra Zoluko
Goed omschreven en snel verzonden, precies als verwacht. Blij mee

Besvarelse fra Zoluko
Snel bezorgd, ondanks dat de wegen slecht begaanbaar waren door de sneeuw. Ben nu al voor 1,5 week een uur per dag aan het hoepelen. Voel me een stuk energieker en zie al resultaat.

Besvarelse fra Zoluko
Stoelfiets aangetekend teruggestuurd ( was niet wat ik wilde en afstandsbediening deed het niet)Tot op heden ( na meerdere mails) geen enkele reactie! Behalve op de eerste slechte review dat ze mijn mailadres wilden, gedaan, geen reactie
Uiteindelijk alles terugbetaald, ook de retourkosten!

Besvarelse fra Zoluko
De bestelde stappenteller werkte niet.nadat ik dit gemeld had kreeg ik het bericht dat ik een nieuwe toegestuurd zou krijgen zonder eerst moeilijk te doen.
Prima service
Ik heb de nieuwe stappenteller ontvangen top.
Mvrg hans

Besvarelse fra Zoluko
Netjes verpakt, duidelijke montage uitleg. snel geleverd.
Helaas zal ik het product terugsturen, omdat het niet het type apparaat is naar waar ik op zoek ben.
Ik ben op zoek naar een training-/bewegingsapparaat voor tijdens werk. Het apparaat is te licht voor training, heeft daarvoor maar 1 stand, wel heel goed voor revalidatie doeleinden. Het heeft meerdere niveaus voor electrische traponersteuning met (heel handig) afstandsbediening. Verder past het niet goed onder een bureau, omdat de knieen dan tegen de onderkant van het bureau komen. Wel zeer geschikt voor in de bank bij de TV bijv.

Besvarelse fra Zoluko
Erg blij met mijn pull up bar van Zoluko en de geleverde service. Snelle levering en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de klantenservice is top: vriendelijk, snel en attent.

Besvarelse fra Zoluko
Klantenservice is 3x niks en ze beloven volgende werkdag te leveren maar dat is niet waar

Besvarelse fra Zoluko
Makelijk te installeren, goede service.

Besvarelse fra Zoluko
Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd. Ook de instructies voor het in elkaar zetten waren zeer duidelijk en gemakkelijk op te volgen.

Besvarelse fra Zoluko
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.