Ik gebruik de Hero om op een dag extra calorieën binnen te krijgen. Ik drink de Hero tussen mijn maaltijden door. Onwijs blij mee en vanille is mijn favoriet! Bij de proteïne shake is koffie... Se mere
Ben je niet tevreden over een van onze producten of is iets toch niet naar wens?
Parelweg 12, 1812RS, Alkmaar, Holland

Bestel hier al jaren proteine en soms ook andere supplementen en ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten en ze worden ook altijd snel geleverd.

Besvarelse fra Orangefit
Superfijne shake, alleen de verpakking vind ik een drama. Je moet je complete hand erin steken om alles eruit te kunnen scheppen, alles zit onder het poeder. De grote zak is absoluut niet gebruiksvriendelijk helaas .

Besvarelse fra Orangefit
Ben nu twee weken bezig met orange en fit diet. Mijn hongergevoel word al een stuk minder erg blij mee
De koffie smaak vind ik het lekkers

Besvarelse fra Orangefit
Ik ben heel blij met de eiwitshake, hoewel ik het wel prijzig vind. Maar ik kan niet tegen lactose, dus dit is een goede optie!

Besvarelse fra Orangefit
De smaken zijn super lekker.
Wij hebben vanille en banaan.
Nu nog afvallen.

Besvarelse fra Orangefit
Goeie smaken en gemakkelijk om snel gegeten te hebben,je blijft lang met een vol gevoel wat snackrn verminderd.

Besvarelse fra Orangefit
Een hele fijne shake! De beker die erbij zit is helemaal top, zorgt er voor dat je geen klontjes in je drinken hebt. De blueberrie is mijn favoriet. Klein beetje water, magere kwark en 1 scoop blueberrie… even roeren en er verse blueberries in doen… heerlijk!
Het meeneem bakje zou van mij iets groter mogen, dat er makkelijker 2 scoops in kunnen… maar dat is ook echt het enige verbeterpunt wat ik ka bedenken.

Besvarelse fra Orangefit
Wat een troep. Structuur als zand met een stevia, vanille smaakje. Zelf met goeie sojamelk smerig. Snel op retour terug verstuurd.

Besvarelse fra Orangefit
Eindelijk de motivatie en de producten gevonden om écht af te vallen! Inmiddels bijna 10 kilo kwijt, dankjewel Orangefit!

Besvarelse fra Orangefit
Ben zeer tevreden over het verzenden van mijn bestelling, daar ge deze steeds kunt aanpassen naargelang het verbruik en ge een korting krijgt als ge domiciliëert. Ook kan je de domiciliëring steeds afzeggen, dus : zeer tevreden!! Groetjes, Ria

Besvarelse fra Orangefit
Dit werkt! En is hartsikke lekker ook nog. Ik heb de diet chocola en aardbei. Heerlijk met wat ijsklontjes. Ik zit daarna vol en het duurt echt pittig wat uurtjes voor ik weer echt trek krijg.

Besvarelse fra Orangefit
Vorige week voor het eerst sinds al jaren klant te zijn contact nodig gehad met de klantenservice. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Wat de producten betreft heb ik er al meerdere op eigen wil uitgeprobeerd. Niks valt tegen maar de dieet shake vanille blijft toch echt favoriet!

Besvarelse fra Orangefit
De smaken bevallen ons goed. Koffie en banaan zijn erg lekker. Het herstel na het sporten is veel beter.
Daarnaast snelle levering. Een echte aanrader.

Besvarelse fra Orangefit
Goede producten, zonder synthetische zoetstoffen. Klantenservice goed.