Ik heb een ander product ontvangen dan ik had besteld. Het was een kleine bestelling van 2 producten, maar iemand had het te druk. Ik heb contact opgenomen, maar geen reactie ontvangen.
Makkelijk te kopen, geweldige prestatie dat enorm veel energie geeft voor de prijs. Ik raad zeker dit product aan als je een pre workout zoekt.
De bestelling is vlot, goed verpakt geleverd. Ook zaten er een aantal freebies als verrassing in de zending.
BulkLab Nutrition, actief sinds 2019, is een internationaal merk voor voedingssupplementen en sportvoeding. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige voedingssupplementen en private label-productie voor bedrijven wereldwijd. Dankzij onze eigen gecertificeerde faciliteit staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering.
Scheepmakerstraat 1c2, 2222 AB, Katwijk, Holland
- info@bulklabnutrition.com
- bulklabnutrition.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Verkeerde levering, reageren niet op mail
Ik heb niet gekregen wat ik besteld had en ze reageren niet op mails.
Verkeerd product ontvangen.
Ik heb N-acetyl Cysteïne besteld. Maar ik heb Choline ontvangen… Heb het niet geopend.
Bulklab nutrition eerlijk advies
Wat ik fijn vind is dat ik bij elk bezoek goed advies krijg. Niet verkopen om het verkopen maar producten die echt wat doen. Bulklab nutrition zat eerst in katwijk maar nu ze in nieuw vennep gevestigd zijn is het nog steeds de rit waard!
Ha sido todo muy sincronizado desde el…
Ha sido todo muy sincronizado desde el minuto 1, gracias
Ik heb een ander product ontvangen dan…
Alles super gelaufen 👍
Nog steeds mijn product niet ontvangen…
Nog steeds mijn product niet ontvangen en ze antwoorden niet op mijn mails
Als er iets kun je altijd bellen en dan…
Als er iets kun je altijd bellen en dan word je vriendelijk te woord gestaan
Snel en goed verpakt
De bestelling is vlot, goed verpakt geleverd.
Ook zaten er een aantal freebies als verrassing in de zending.

Besvarelse fra BulkLab Nutrition
Cutia o fost expediata foarte rapid…
Cutia o fost expediata foarte rapid multumesc frumos

Super!
Wide variety of products, excellent customer service, and great prices. Highly recommended!

Aardige klantenservice
Product kwam snel, er was een probleem en dat is super en heel snel opgelost!