Next day delivery. nu met Ultimus ben ik enorm vooruitgegaan met water drinken. Tevens is het een goede aanvulling op mijn intermittent fasting en gezond calorie deficit voedingspatroon. Door de Elect... Se mere
Virksomheden har svaret
Jaren en jaren kromgelegen van kramp, met name in bovenbenen kwam mijn vrouw met de electrolyten van Ultimus aan. Om haar een plezier te doen heb ik na elke training een half schepje bij mijn eiwitten... Se mere
Virksomheden har svaret
Dit is een geweldig product! Na een aantal weken gebruik voel ik mij lekkerder in mijn vel zitten; meer energie en helderheid in mijn hoofd. De smaak is heerlijk, dus het drinken is al een fijn mome... Se mere
Virksomheden har svaret
Bijna wekelijks migraine/hoofdpijn, wat doorwerkt tot moeheid, futloosheid. Durf het bijna niet te schrijven, bijna niet uit te spreken, maar ff serieus. Al 2,5 week geen migraine/hoofdpijn. Geen dikk... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering. Voel me energieker en minder last van de spieren. En het smaakt als het koud is ook nog lekker.

Besvarelse fra UltimusNutrition
De vijfde ster ontbreekt enkel en alleen omdat het nu toch al een aantal keer gebeurd is dat de voorraad op was en ik een tijd moest wachten.
En dat wil ik liever niet, want elke dag hoort bij mij toch echt een fles water met Electroboost bij !! Ik kan het niet meer missen. In de ochtend, of tijdens het sporten. Geen kramp meer, goede vochtbalans, geen cravings.

Besvarelse fra UltimusNutrition
sinds 1 jaar gebruik ik het samen met mijn dochter.
sinds die tijd geen hoofdpijn meer.
maar ook voor mijn training tijdens mijn marathon voor kika kinderkanker.
afgelopen jaar gebruikt voor de marathon in Chicago voor kika.
en heeft mij echt geholpen.
op naar mijn 3e marathon voor kika.
helaas wel een minpunt.
25 euro voor een potje van 250 gram vind ik wel wat veel.
altijd fijn om wat extra korting te krijgen😉💜🧡

Besvarelse fra UltimusNutrition
Ik vind de smaak echt niet lekker, helaas was er geen elektrolyten zonder smaak. Heb helaas ook nog gelijk 3 potten besteld, maar ga toch kijken naar een merk zonder smaak.

Besvarelse fra UltimusNutrition
Makkelijk bestellen,de volgende dag al in huis

Besvarelse fra UltimusNutrition
Fantastisch product, sinds ik het neem slaap ik beter, in de dag meer energie ook bij het sporten. Geen krampen meer gehad. En super snelle levering, zeer content.

Besvarelse fra UltimusNutrition
De smaak is heerlijk, dus het drinken is al een fijn moment op zich 😊 Het bestellen en verzenden ging gemakkelijk en snel. En wat het geheel helemaal afmaakt zijn de mailtjes vooraf en na de tijd met goede tips en nuttige informatie. Ik ben HEEL erg te spreken en kan Ultimus Nutrition en de producten dan ook van harte aanbevelen. Zij hebben er een nieuwe fan bij!

Besvarelse fra UltimusNutrition
Uitstekend product, pak hem vooral in de middag. Geeft net die energieboost om de dag goed en fris voort te zetten.

Besvarelse fra UltimusNutrition
Gewoon een goed product! Lekkere smaak en lost goed op in water.

Besvarelse fra UltimusNutrition
Heb diverse producten besteld maar kon pas na bestudering van het etiket het onderscheid zien. De Lemon vitaminen smaakt minder lekker dan de Lemon Original

Besvarelse fra UltimusNutrition
Ik heb de bosvruchten multivitamine besteld,en ik vind deze echt heerlijk!
Het helpt me om gemakkelijk 3 liter te drinken.
Snel geleverd en prima klantenservice.
4 sterren omdat ze deze niet op voorraad hebben en ik deze dus voorlopig niet opnieuw kan bestellen.

Besvarelse fra UltimusNutrition
snelle levering goede begeleiding en lekker spul

Besvarelse fra UltimusNutrition
Wow dit bedrijf verdiend een compliment!
Ik had een vraag mbt mijn order . Dezelfde dag antwoord. En ook meteen opgelost .
Mijn complimenten!

Besvarelse fra UltimusNutrition
De smaak Forest fruit is echt heerlijk. Ging het gebruiken omdat ik overal van die pijntjes had. Branderige spieren, zware benen. Voelde mij ondanks dat ik redelijk actief ben gewoon al tijden toch niet fit. Na paar dagen merkte ik al verschil. Niet meer dat branderige gevoel in m'n spieren. Slaap beter en overal lekkerder in m'n vel.

Besvarelse fra UltimusNutrition
Levering was keurig geregeld en de smaak is prima.
Ik drink normaal altijd te weinig maar nu niet meer.

Besvarelse fra UltimusNutrition
Sinds ik dit gebruikt heb ik veel minder krampen en minder hoofdpijn ook heb ik meer energie dus ik ben echt tevreden groetjes petra dorsman

Besvarelse fra UltimusNutrition
Ik heb de watermeloen maar moet zeggen dat ik het chemisch vindt smaken

Besvarelse fra UltimusNutrition
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.