Zoen voor Gust Anmeldelser

4,6

Iedereen is blij met de newborn gifts! Super zachte en goede kwaliteit, bij Zoen zit je altijd goed voor cadeaus en de fijnste kleertjes. Gaat generatie op generatie mee!

Slofjes besteld, helaas liet een stiksel los na 2 keer dragen. Na hier over gemaild te hebben met zoen voor gust kwamen ze met een prachtige duurzame oplossing. Ipv het opsturen van nieuwe slofjes k... Se mere

Fantastische klantenservice, met een persoonlijke touch. Kleding is ook van super fijne en goede kwaliteit. Dit keer een productiefout in een jasje en er werd super meegedacht in een oplossing, sne... Se mere

Ich liebe die Auswahl der Produkte sehr. Die Eigenmarke Tothemoon ist ein Traum- qualitativ und ästhetisch. Wunderschön. Versand bei all meinen Bestellungen sehr schnell! Immer wieder gerne. Lie... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Babytøjsbutik
  3. Børnetøjsbutik

"We put our hearts into curating a selection you can rely on, with each product carrying the promise of helping you enter motherhood with confidence and peace of mind. With Zoen for Gust, you can rest assured you're giving your baby the very best. And that's exactly what you both deserve."

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geweldige producten en goede kwaliteit

Geweldige producten en goede kwaliteit. Snelle en vriendelijke klantenservice

11. februar 2025
Zoen voor Gust-logo

Besvarelse fra Zoen voor Gust

Bedankt voor je mooie review! 💛 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Hopelijk tot een volgende keer!

Product niet geleverd

Ik had een speenkoort besteld met naam. Is nooit afgeleverd. Meermaals mail gestuurd zonder reactie. Zeer lastig contact te zoeken met zoen voor gust. In het vervolg koop ik niet meer bij deze winkel.

13. marts 2024

Duurzame oplossing

Slofjes besteld, helaas liet een stiksel los na 2 keer dragen.
Na hier over gemaild te hebben met zoen voor gust kwamen ze met een prachtige duurzame oplossing. Ipv het opsturen van nieuwe slofjes kregen we de slofjes vergoed zodat we ze kunnen laten repareren.
Mijn complimenten! 👏🏼

25. oktober 2023

Slechte service

Een kostbaar slaapzakje van Reiff gekocht en exact volgens instructies gewassen. Helaas kwam het vervilt uit de was. Er werd niet gelooft dat ik de instructies had opgevolgd omdat dit volgens de producent niet zou kunnen. Er werd geen verantwoordelijkheid genomen voor bijgeleverde instructies.
Zeer teleurstellende service en beledigende reactie.

16. august 2023