Iedereen is blij met de newborn gifts! Super zachte en goede kwaliteit, bij Zoen zit je altijd goed voor cadeaus en de fijnste kleertjes. Gaat generatie op generatie mee!
Slofjes besteld, helaas liet een stiksel los na 2 keer dragen. Na hier over gemaild te hebben met zoen voor gust kwamen ze met een prachtige duurzame oplossing. Ipv het opsturen van nieuwe slofjes k... Se mere
Fantastische klantenservice, met een persoonlijke touch. Kleding is ook van super fijne en goede kwaliteit. Dit keer een productiefout in een jasje en er werd super meegedacht in een oplossing, sne... Se mere
Ich liebe die Auswahl der Produkte sehr. Die Eigenmarke Tothemoon ist ein Traum- qualitativ und ästhetisch. Wunderschön. Versand bei all meinen Bestellungen sehr schnell! Immer wieder gerne. Lie... Se mere
"We put our hearts into curating a selection you can rely on, with each product carrying the promise of helping you enter motherhood with confidence and peace of mind. With Zoen for Gust, you can rest assured you're giving your baby the very best. And that's exactly what you both deserve."
Amsterdam, Holland
- contact@zoenvoorgust.com
- zoenvoorgust.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Iedereen is blij met de newborn gifts
Fijne winkel met mooie kwalitatieve…
Fijne winkel met mooie kwalitatieve artikelen. Ik kreeg een artikel beschadigd binnen maar is super netjes opgelost dmv aanbieden van een voucher.
Mooie webshop met prachtige producten
Mooie webshop met prachtige producten. Soms kan een bestelling wat langer duren, maar dat vind ik geen probleem. Fijne communicatie. Tja. Het is een van mijn lievelings winkels
Goede kwaliteit!!
Very fast delivery!
Very fast delivery, nice and original products that sometimes you cannot find anywhere else
Prachtige spullen
Prachtige spullen, snel geleverd. De pakjes zijn met zorg ingepakt
Het was een mooie ervaring
Het was een mooie ervaring , alleen levering volgende dag lukt niet
Fantastische klantenservice
Fantastische klantenservice, met een persoonlijke touch.
Kleding is ook van super fijne en goede kwaliteit.
Dit keer een productiefout in een jasje en er werd super meegedacht in een oplossing, snel ook!
Bedankt.
Quality brand and quick delivery
Love the quality of their own brand Tothemoon. The delivery was very quick and packaged carefully.
Top!
Heel blij met dit zorgvuldig samengestelde pakketje. Snelle verzending en prachtige producten. Aanrader!
Slechte afhandeling van klachten!
Product besteld, één keer gewassen volgens het etiket en het product kwam er al slecht uit. Klantenservice meerdere malen gemaild, maar kreeg alleen een korting aangeboden. Product is niet beoordeeld, puur en alleen op basis van foto's. Slechte kwaliteit en geen echte service. Zou hier niks meer bestellen. Eerdere reacties werden verwijderd door bedrijf dus zegt genoeg!
En het mooiste is; wanneer het bedrijf hieronder reageert en doet alsof ze er alles aan hebben gedaan! Niets van waar! Afgegaan op foto's en ik ben niet de enige met een klacht (zie overige recensies) het had jullie gesierd als bedrijf als jullie het product hadden beoordeeld voor jullie je conclusies trokken! 30% korting voor een gebrek is geen oplossing!!

Besvarelse fra Zoen voor Gust
Liebster Onlineshop für schöne Dinge…
Ich liebe die Auswahl der Produkte sehr.
Die Eigenmarke Tothemoon ist ein Traum- qualitativ und ästhetisch. Wunderschön.
Versand bei all meinen Bestellungen sehr schnell! Immer wieder gerne.
Lieben Dank <3
Fan van hun merk Tothemoon!
Het merk Tothemoon heeft ontzettend fijne en mooie rompers. Ik gebruik deze vaak voor mijn dochter. Omdat het een soort wol is, is het heerlijk warm voor in de winter maar ook geschikt voor de zomer omdat het een dunne, ademende stof is!