ZANCA l SONNEAnmeldelser

1.399

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 77 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne roser ofte den gode service og hurtige levering, hvor mange modtager deres varer inden for få dage. Mange er også tilfredse med tøjets pasform, især for plus size-kategorien, og finder det behageligt at have på. Nogle fremhæver, at tøjet lever op til forventningerne og ser ud som på billederne. Dog oplever en del kunder lang leveringstid og utilfredshed med kundeservice, især når der opstår problemer med returneringer eller reklamationer. Der er også mange bekymringer omkring produktkvaliteten, hvor tøjet beskrives som dårligt syet, trævlende eller med materialer, der ikke lever op til forventningerne og sammenlignes med billig Kina-kvalitet. Nogle oplever desuden, at produktbeskrivelserne ikke stemmer overens med de modtagne varer, både hvad angår farve og størrelse.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med tøjet, dets... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle roser tøjets stil, behagelige pasform og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den hjælpsomme og hurtige... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med kundeservice, hvor nogle roser den som god, hurtig og venlig med... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv, med mange der roser den hurtige levering og gode service. Nogle... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Synes der var lang leverings tid , det tog 14 dage inden varen kom , så rykkede , der at man får svar på mail inden for 24 timer og der gik også længere ☀️☀️men var varen i top , og levede op til for... Se mere

Leveringen er okay. Bestilte mandag og modtog varen i dag, fredag Købte blandt andet en hue... det bliver jo vinter igen .... på billedet er den flot lys beige. Den modtagne er mørk-tisgul, og... Se mere

Jeg købte nogle forskellige stykker tøj, både heldragt, kjole, lang bluse, bukser og skjorte. Jeg havde mine tvivl når de skriver at det ville passe fra S-3XL, jeg har prøvet det før og det passer... Se mere

Jeg har alt for meget tøj fra Zanca Sonne :) Jeg elsker deres tøj! Både jakker, kjoler, bukser, toppe og sko. Jeg modtager altid mine bestillinger hurtigt, når jeg bestiller tøj fra dem online, og j... Se mere

1. nr. 130 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Zanca|Sonne er en fuldt fokuseret webshop samt fysisk butik. Hver måned håndplukkes der varer direkte fra Paris, med henblik på, at du altid kan finde noget helt unikt hos os. Vi har størrelser fra XS-4XL

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.399)

79 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig lækkert tøj

Jeg købte på Black friday en super lækker julekjole, første gang jeg har fået en one size, der rent faktisk passer de størrelser de lover 😍
Den er desuden super lækker og blød at have på, og kæresten siger den klær mig skide godt. 😍
Klart ikke sidste gang jeg handle her

29. november 2024

Kære Kristine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din julekjole, og at den levede op til dine forventninger om både pasform og kvalitet. Det er skønt at vide, at vores onesize virkelig passer som lovet😍

Og når kæresten også giver kjolen thumbs up, så ved vi, at vi har ramt plet! 😉

Lækkert tøj

Super god service, lækkert tøj, god kvalitet og super hyggelige lives <3
Jeg har har omkring 8 stk. tøj fra jer og det er fantastisk på hver deres måde.
Men elsker min Debbie jakke og Clarita bluse - Det er seriøs mine to go tøj <3

11. december 2024

Kære Christel,

Tusind tak for de søde ord – vi bliver simpelthen så glade for at høre, at du synes om vores tøj! 🥰 Det betyder meget, at både Debbie jakken og Clarita blusen er blevet dine favoritter – vi er helt enige, de er fantastiske! 💃✨

Vi glæder os til at se dig igen og håber, at vi kan fortsætte med at forkæle dig med lækkert tøj og hyggelige lives💖🎉

Teamet

Jeg har købt en pailetkjole her til…

Jeg har købt en pailetkjole her til julen. Noget jeg aldrig troede jeg ville gøre. Men faldt for fristelsen.
Hvor er jeg glad for det, den sidder perfekt og er ganske enkelt smuk. God service fra butikkens side, da jeg havde glemt , at skrive lidt oplysninger på fik jeg straks en mail, så det kunne ordnes.
Anbefales

4. december 2024

Kære Jette ❤️

Vi er så glade for, at du er tilfreds med din pailletkjole, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med oplysningerne ✨

Tusind tak fordi du anbefaler os 🙌🥰

Fantastisk

Mega dejligt tøj som sidder godt 🤩
Er vild med de viser tøjet frem på FB så man kan se hvordan det sidder på både tynde, mellem og fyldige damer 😍 Fede tilbud og altid nye ting 👍🏻
Har både været i butik og handlet over nettet, det kommer hurtigt hjem til en 💪🏻

30. november 2024

Kære Zophie,

Tusind tak for de søde ord! 🥰 Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores tøj og den måde, vi præsenterer det på Facebook. Det er betyder meget for os, at vise tøjet på forskellige kropstyper, så alle kan finde noget, der passer og føles godt.

Dejligt at høre, at du både har haft gode oplevelser i vores fysiks butik og med at handle online - og at dine varer kom hurtigt frem. Vi gør vores bedste, for at give dig en god service hver gang 💖

ordre nr 14436

ordre nr. 144436
dejlig juletunika kjole - true to size - meget tilfreds -
alt var i orden , pæn kvalitet til prisen

27. november 2024

Kære Hanne,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din juletunika kjole, og at den levede op til forventningerne! ♥️
Vi håber, at kjolen vil bringe ekstra hygge og glæde til julen🎄✨

Teamet

Fantastisk god og hurtig service samt…

Fantastisk god og hurtig service samt at de altid er så gode til at svare hurtigt tilbage på de sociale medier 🤩

Eeeeeelsker deres styles og er vild med deres ja tak tilbud lives men også deres lives med de forskellige styles. Det giver bare så meget mere når man kan se det på og have den direkte dialog hvis man ønsker at se en bestemt style i en bestemt farve. 🤩 De altid så hjælpsomme og glade når man kommer i deres butik, samt hvis man har spørgsmål, besvare de altid hurtigt på de sociale medier.
Kan klart anbefales herfra 🩷

Kære Louise

Et stort tak for din fine skrivelse<3
Vi gør så det er muligt alt for at holde lives, og vise vores styles på forskellige kropstyper <3
Vi forsøger altid at komme med råd og svar, så hurtigt vi kan <3

Teamet

Flotte kjoler og hurti ekspedition.

Flotte kjoler og hurtig ekspedition.

Kære Anne-Mette<3

Tak, vi bestræber os på at vores kunder altid får en god service og hurtig levering, såfremt det er muligt <3

Jeg elsker deres Pam's kjoler

Jeg elsker deres Pam's kjoler. De sidder bare så smukt og føles så dejlige at have på.

Her under black Friday bestilte jeg blandt andet en fin til jul og jeg glæder mig til at have den på 😍

Levering trods black Friday var også 100% fantastisk. Jeg fik mine kjoler dagen efter at jeg lagde min bestilling. Vildt. Andre steder her i black Friday tiden så går der nemt 1 uge før firmaer sender ens vare nogen gange flere uger så det kom helt bag på mig at jeg fik min pakke dagen efter.

Fantastisk fantastisk fantastisk

Dejlig hurtig service

Kære Lotte

Tak for at tage dig tid til at skrive <3

Proffesionel service

Proffesionel service, hurtig levering og skønt tøj til prisen.

Kære Britt<3

Tak for de skønne ord<3

Teamet

meget hurtig levering og pakning af…

meget hurtig levering og pakning af mine varer.
Da jeg havde set varene på en live var de som forventet :-)

Kære Trine

Det er vi glade for at høre<3
God fornøjelse med dine varer<3

Super

Super. At handle hos zancasonne

Kære Annette

Det er vi glade for at høre <3

God kvalitet

Hurtigt levering. Gode priser. Fin kvalitet på tøjet.

Kære Magnina

Tak for de fine ord <3

Teamet

Dejligt live på Facebook altid glade…

Dejligt live på Facebook altid glade ansigter på 😊👍og hurtig levering af pakker 👍

20. november 2024

Kære Anni <3

Hvor at høre, vores piger er også vilde med i ser med <3

Vi håber dine pakker er faldet i god smag <3

Zanca Sonne Teamet

Blev blokkeret fra deres Facebook side…

Blev blokkeret fra deres Facebook side kun fordi jeg fortalte at en af deres medarbejder sagde en fejl angående hendes højde da hun sagde 2 forskellige. Det var åbenbart nok til at træde dem over tærende. Synes virkelig de går i små sko og jeg har skrevet en mail til deres kundeservice, men ingen gang den er de moden nok til at svare på. Virkelig dårlig stil fra deres side!

Opdatering
Men jeg har ikke skrevet andet end hendes fejl angående hendes højde. Så stadig det er uprofessionelt at blokkere en uden grund.

21. november 2024

Kære Martin

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at vores kunder giver feedback, men vi vil gerne præcisere baggrunden for vores beslutning.

Vi blokerer normalt aldrig personer fra vores Facebook-side, medmindre der er tale om meget upassende adfærd. I dette tilfælde har vi dog oplevet gentagne kommentarer med sexuelle undertoner rettet mod vores medarbejdere, når de har været live på vores platforme.

Vi ønsker at skabe et trygt og professionelt miljø for både vores kunder og medarbejdere, og derfor tolererer vi ikke denne type adfærd. Vi værdsætter ellers meget vores kunder og strækker os langt for at imødekomme ønsker og konstruktiv kritik, men en blokering sker kun, når grænsen er nået.

Vi håber på din forståelse og ønsker dig en god dag.

Zanca Sonne teamet

Jeg ELSKER alt ved Zanca Zonne

Jeg ELSKER alt ved Zanca Zonne. De har de skønneste lives fyldt med godt humør og gode tilbud. Jeg har en masse tøj derfra og kommer til at købe meget mere. Fedt at man kan se varen på ansatte i forskellige størrelser.

14. november 2024

Kære Ulla <3

Tusind tak for din skønne anmeldelse <3
Vi elsker glade kunder <3

Kærlige hilsner

Fantastisk butik/hjemmeside

Ja hvor skal jeg starte 😊❤️ synes I skal have jeres anmeldelser op simpelhen af den årsag at I er fantastiske.
I er blevet et dyrt bekendtskab, 💸🤑 for hold nu op hvor har I meget fantastisk tøj.
Jeg nyder både at komme i jeres fysisk butik, men nyder bestemt også at kunne sidde hjemme i sofaen og bestille på jeres hjemmeside ❤️
Normalt kan man godt være urolig når man bestiller over nettet, men med jeres tøj ved man bare det passer hver gang.
Jeg har oplevet et fejl på en bluse en gang, men der sendte jeg blot info til jeres kundeservice og bum så blev det fixet 💪🏻❤️
Når man er i butikken er I altid så venlige - der går ikke mange sekunder fra man træder ind af døren inden der er en der siger “du siger bare til hvis du skal bruge hjælp” og i forhold til mange andre forretninger så acceptere I når man siger jeg kigger lige selv lidt rundt, og I kommer ikke hele tiden og spørg igen og igen. Men hvis man så henvender sig efterfølgende og siger “nu har jeg brug for hjælp” så står I klar med det samme.

Så tak for jer - vi ses meget snart igen ❤️💸🤑❤️

26. oktober 2024

Kære Anita

Tusind tak for dine venlige ord om vores service og butik!  Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os<3 Det betyder meget for hele teamet at vide, at vores indsats gør en forskel <3

Kærlige Hilsner