Synes der var lang leverings tid , det tog 14 dage inden varen kom , så rykkede , der at man får svar på mail inden for 24 timer og der gik også længere ☀️☀️men var varen i top , og levede op til for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Zanca|Sonne er en fuldt fokuseret webshop samt fysisk butik. Hver måned håndplukkes der varer direkte fra Paris, med henblik på, at du altid kan finde noget helt unikt hos os. Vi har størrelser fra XS-4XL
Meterbuen 18, 1. sal., 2740, Skovlunde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Kjole lignede foto præcis.
Så dejligt, når man får en vare, som er som forventet. Kjolen er endda så sød og fin, at jeg nu har bestilt en ny i anden farve 🥰

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
2 bluser bestilt tirsdag morgen kl. 7:00 med DAO hjemmelevering, fordi jeg skal bruge 1 af dem lørdag.
Har intet hørt eller modtaget.
Mange andre kan klare hurtig levering dag til dag levering, det var måske noget I skulle fokusere på.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Alt for lang ventetid på at en ordre bliver sendt afsted. Da jeg så ringede og spurgte hvornår min ordre ville blive pakket og sendt afsted blev jeg mødt af en tone i telefonen der virkede ligeglad. Og fik ikke svar på noget !
Måske skulle de få sendt varer afsted istedet for at bruge tiden på reklamevideoer.
Kunderne betaler penge og varen kommer ikke .
Handler der aldrig igen !

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg er generelt tilfreds med kjolerne PAMS. Dejlige luftige og sidder godt om kroppen. Men jeg kom til at købe en kjole med Guld blomster - Det kan IKKE anbefales! Der kommer guld glimmer over det hele! På huden, i møbler, mit bilsæde var fyldt med guld glimmer! Da den blev vasket, var der guld glimmer i hele maskinen. Derfor mangler den sidste stjerne.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg er ny kunde hos zanca sonne og har over den sidste måned handlet en del gange. Men i dag der oplever jeg det man kalder en dårlig handel med fejl. Jeg havde bestilt et par short i onesize og en kjole i onesize. Jeg modtager så de rigtige shorts, men en forkert kjole og ikke nok med det så os i en forkert størrelse. Det er simpelthen ikke okay, det værste er at jeg kan se på deres hjemmeside, at den kjole jeg bestilte og købte og som jeg skulle have modtaget er udsolgt på deres hjemmeside, så den får jeg jo desværre ingen glæde af. Hvordan de vil løse problemet det bliver yderst interessant, men jeg håber det går hurtigt, for skulle have haft den kjole på til barnedåb om få dage, nu kan jeg så godt se mig om efter nået andet.
Men en ting er sikkert, jeg håber seriøst virksomheden selv betaler retur fragten når det er dem som har lavet en kæmpe fejl.
Så indtil videre vil jeg ikke anbefale dem alt for meget videre, selvom jeg med tidligere ordrer har været glad og tilfreds.
Vh Michella
Opdatering:
16/6 - Har modtaget en mail fra zanca sonne om, at fragten heldigvis er på deres regning, hvilket er positivt at jeg ikke skal betale for fragten, når de har lavet en fejl. Så en stjerne mere til dem. ⭐️⭐️
Opdatering:
17/6 - Har i dag modtaget den rigtige kjole med gls, virkelig dejligt, zanca sonne har været super gode til at håndterer problemet hurtigt. Så skønt. Nu håber jeg på at sagen hurtigt bliver lukket når de har modtaget kjolen der var forkert som jeg sendte tilbage. De får en stjerne mere fra mig. Og jeg handler helt sikkert gerne der igen. ⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg har købt en del tøj fra Zanca Zonne, er yderst tilfreds og glad for det. Kvaliteten er fin, hurtig betjening og anbefaler gerne denne virksomhed til andre, hvor de roser tøjet jeg har på derfra .

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg er egentlig ret ny kunde hos Zanca Sonne. Lagde min første ordre hos dem i april, men har allerede lagt en del siden. Jeg synes virkelig de har så smukke styles, som er meget unikke. Jeg har ind til videre kun købt deres kjoler, men jeg skal helt sikkert også prøve deres bukser, bluser osv på et tidspunkt. Men deres kjoler er jeg i hvert fald helt vild med. De sidder så pænt og er virkelig flatterende på kroppen. Jeg har taget en del på i løbet af de sidste par år og har virkelig ledt efter tøj, som jeg føler mig godt tilpas i og det gør jeg virkelig med mine kjoler fra Zanca Sonne. Jeg går til teater og her har jeg blandt andet haft kjolerne på, hvilket har været helt fantastisk. Jeg har nærmest ikke kunne mærke, at jeg havde noget på, fordi stoffet er så blødt og behageligt. Og så er det virkelig nemt at bevæge sig i, fordi det er så stretchy, hvilket er et kæmpe plus når jeg er til teater, for jeg ved aldrig hvad vi bliver kastet ud i og nogle gange kan tingene være ret fysiske, og så er det dejligt at man ikke føler sig begrænset i sin bevægelighed.
Derudover har de sindssygt hurtig levering. Alle mine ordre, pånær én, er blevet sendt dagen efter jeg har bestilt og min pakke er så blevet leveret 1-2 dage efter, at den er blevet sendt. Den ene gang, hvor jeg ventede lidt længere på at min ordre blev sendt, der blev den stadig sendt indenfor den leveringstid som er oplyst på hjemmesiden og blev stadig leveret 2 dage efter den var sendt afsted.
Så Zanca Sonne har mine varmeste anbefalinger. Det her er helt klart blevet mit foretrukne sted at købe tøj!

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Man kan altid finde pæne kjoler hos jer, samt at kvaliteten er god.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Fine produkter og levering var hurtig somaltid en god oplevelse

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Lækkert tøj til billige priser, er vild med de også inkluder os der er lidt større.
Altid hurtig og effekt kundeservice.
Handler der igen og igen ☺️

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Synes deres størrelser S-3xl er misvisende når de påstår at de passer alle størrelserne. Det er er ikke sandt med mindre man ønsker at gå i tøj der er alt for stort. Det er plus size tøj de sælger som om alle kan passe dem.
Har købt 2 kjoler hos dem og udover de dårlige beskrivelser af størrelserne, så er det også kunstigt uhyggeligt tøj at have på. Huden kan ikke ånde i det.
Dem jeg købte så billige ud i virkligheden.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Sender først 5 dage efter er bestil på nettet. Talentløst firma og giver dårlig omtale.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Blev desværre skuffet over kvaliteten af produkterne. Hænger ikke sammen med prisen, -er mere lig noget fra Shein/Temu bare ikke prisen.
Ville returnere produkterne, men grundet sygdom, kontaktede jeg Zanca Sonne en uge for sent og min anmodning blev blankt afvist med håb om min forståelse af at de ikke går på kompromis med returretten. Men de går åbenbart gerne på kompromis med servicen. Som en mindre virksomhed, der konkurrerer med mange og større virksomheder tænker jeg ikke det er en smart strategi.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Elsker at handle hos Zanca Sonne ,, de har et stort udvalg af kjoler og meget andet , man ikke kan få andre steder ,, 😃
Gode priser ,, hurtig levering
Stor anbefaling her fra 🤩🤩🤩🤩

Hurtig levering til pakke-shop👍
Skøn/flot kjole🤩
Ok priser👍
Mange lækre varer der kan shoppes - det er ikke sidste gang jeg køber derfra😍👍