Synes der var lang leverings tid , det tog 14 dage inden varen kom , så rykkede , der at man får svar på mail inden for 24 timer og der gik også længere ☀️☀️men var varen i top , og levede op til for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Zanca|Sonne er en fuldt fokuseret webshop samt fysisk butik. Hver måned håndplukkes der varer direkte fra Paris, med henblik på, at du altid kan finde noget helt unikt hos os. Vi har størrelser fra XS-4XL
Meterbuen 18, 1. sal., 2740, Skovlunde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Der er ALTID en helt fantastisk service hos Zanca|Sonne👗, elsker alt mit, både tøj og sko derfra, og modtager det også altid ret hurtigt, så alle 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra ( plus lidt flere ⭐️⭐️🤩🤩😂)

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
ADVARSEL DET ER EN KINA- VARER BASEREDE WEBSHOP.
De henter varer fra Kina. De er IKKE en fysisk butik på Meterbuen 18, Skovlunde, som de angiver. De har endda fotoshoppet en butiksfacade. Tjek evt. googlemap med deres hjemmeside.
Denne webshop drives formentlig som en webshop fra østeuropa som set i Kontant.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg købte nogle forskellige stykker tøj, både heldragt, kjole, lang bluse, bukser og skjorte.
Jeg havde mine tvivl når de skriver at det ville passe fra S-3XL, jeg har prøvet det før og det passer aldrig. Men hold da nu op, jeg er selv i plus size kategorien og tøjet sidder simpelthen så godt ! 😍⭐️ det er behageligt stof og man føler sig super godt tilpas i det og som et helt nyt menneske. Jeg havde opgivet at købe tøj pga jeg altid har problemer pga proportioner, størrelser og forkert pasform men nu fremover bliver Zanca Sonne da min favorit tøjforretning ! 😍🤩

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Leveringen er okay. Bestilte mandag og modtog varen i dag, fredag
Købte blandt andet en hue... det bliver jo vinter igen .... på billedet er den flot lys beige. Den modtagne er mørk-tisgul, og ikke blød og lækker dom der står, men meget syntetisk. Bestilte også en halskæde, på billedet mørk rosa/lilla. Den modtagne er meget lyserød.
Resten af det bestilte ser ud som på billederne
Kvaliteten ser fin ud, men det finder jeg først ud af når det tages i brug

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Lækre kjoler, man føler sig godt taget imod i butikken og priserne er gode.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Efter 15 dg har jeg stadigvæk ikke modtaget den kjole som jeg har betalt for og man tager ikke telefonen, kun telefonsvarer på.
Det er under al kritik og jeg begynder nu at tro, at det er en fake profil.
Jeg kommer aldrig til at købe noget ved det firma igen!

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Købte noget tøj hvor målene ikke svarede til det der stod.
Men ingen problemer med reklamation, så super god kunde service. Det var der mange der kunne lære lidt af 😉

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg købte en frakke da den så rigtig godt ud og fandtes i flere farver
Efter at have haft den på et par gange er der flere ting der ikke er i orden.
Frakken er syet dårligt og den trævler ved alle syninger og den ser billig ud. Metal spænderne er så tunge i stoffet at de falder af og de sjasker i ærmerne.
Jeg er ked af at jeg har spildt 400kr på så ringe en frakke, som jeg ikke kommer til at bruge.
Jeg kan ikke anbefale deres Sharpay frakke

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Flotte bukser, som passer perfekt.
Jeg var dog lidt i tvivl mht. str. da jeg skulle bestille, der stod plus size, men da jeg havde læst, hvilken str. modellen havde på, valgte jeg 4XL. Da jeg modtog bukserne, kunne jeg se, det svarede til str. 48, jeg bruger normalt str. 42, men hovedsagen er, de passer:)

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg kan godt lide deres tøj.
Men når de sender live hvorfor bruger de hende den lidt ældre, hun skaber sig vildt meget. Jeg gider ikke at se deres live eller videoer lidt ærgerligt.
Hun er for meget🙄 tænker ikke nogle synes det er rart at se på.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg modtog min kjole under 2 døgn efter bestilling. Fineste kjole som lever helt op til forventningerne.
Jeg bestiller klart fra denne hjemmeside igen.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg har en del tøj fra deres side, specielt Pam's serien er jeg helt forelsket i. Flotte farver og virkelig behageligt at have på 🙌❤️ de svare desuden hurtigt tilbage på mail hvis man evt har spørgsmål.
I gør mig og min søster fattige 🙈

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Min veninde og jeg lagde en ordre på hørbukserne. Da vi modtager varerne var kvaliteten skuffende og ligner noget fra Kina/shein, meget dårlig kvalitet. Stinker af kemikalier og meget gennemsigtige.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg er stor fan af deres tøj, hurtig levering og eventuelt svar på spørgsmål gennem deres kundeservice.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Har købt en kjole ved zanca sonne. Den sad ikke særlig pænt. Og derfor vil jeg selvfølgelig sende den retur. Også skal man over i købet betale 55,- kr for at få en returlabel. Dårlig stil 😔

Lang leveringstid.
Bestilte to kjoler den 8 juni.
Modtog dem først i dag.
Syningerne i kjolerne er skæve ,Og der er brugt en anden farve stof på kjolerne os.