Synes der var lang leverings tid , det tog 14 dage inden varen kom , så rykkede , der at man får svar på mail inden for 24 timer og der gik også længere ☀️☀️men var varen i top , og levede op til for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Zanca|Sonne er en fuldt fokuseret webshop samt fysisk butik. Hver måned håndplukkes der varer direkte fra Paris, med henblik på, at du altid kan finde noget helt unikt hos os. Vi har størrelser fra XS-4XL
Meterbuen 18, 1. sal., 2740, Skovlunde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestilte en trøje, har nu skrevet 2 gange og leveringen rykkes igen og igen, tvivler på at det bliver en julegave i år, måske næste år.. pengene var de ellers hurtige til at hlve

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Har i gennem flere år kun nærmest købt tøj hos jer, det bliver jeg ved med - jeg elsker jeres tøj , det er en god kvalitet og man bliver hellere ikke snydt af billeder- I holder hvad I lover 🩷 kh Anja

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Kvaliteten er simpelthen ringe. Det er materiale fra Kina og er ikke lækker dansk kvalitet.
Jeg vil ikke anbefale andre at købe herfra.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Har været forbi butikken i Skovlunde.
Fik en virkelig god og personlig service.
Er glad for onesize størrelserne, da tøjet så er mere fleksibelt.
En rigtig god oplevelse og er spændt på at få brugt kjolerne

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Glædede mig til at få min trøje, men skuffelsen over kvaliteten var enorm… Da jeg så ser at “SHEIN” sælger præcis samme trøje til langt under halvdelen, til tydeligt samme kvalitet, ja så må jeg erkende at det var første, eneste og sidste køb jeg gjorde her. Ville jeg have dårlig kvalitet, så havde jeg valgt SHEIN og sparet mine penge.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg troede virkelig jeg havde fundet STEDET hvor jeg skulle shoppe fra nu af. Modtog alt hurtigt og i super lækker kvalitet. Min jakke går så desværre i stykker i ærmet og jeg beder om enten at få en ny eller en slags rabat i prisen. De vil gerne have den retur og jeg skriver jeg gerne vil have den ombyttet til en ny. Den nye jeg modtager kan SLET ikke måle sig med den gamle jakke, langt tyndere stof, knapperne sidder 5 cm længere nede af kroppen, flappen ved halsen er slet ikke lige så stor så man kan få den om halsen og ærmerne er 10cm kortere og kan derfor ikke foldes på den måde som de reklamerer med. De siger de har fået ny levering fra leverandøreren som ikke er ens, hvorfor i alverden fortæller man ikke det inden man beder om at få sendt retur..Spørger så om jeg ikke kan få min gamle tilbage, TO dage efter de har modtaget den og den er allerede smidt ud. Hvis det ikke beviser hvilken webshop det her er så ved jeg ikke hvad. Det må være en eller anden upålidelig leverandør der ikke er til at stole på og de er total ligeglad med miljøet og smider bare tøjet i vores landfills. Fatter ikke at de ikke selv er skuffet over kvaliteten, det ville jeg have været når det slet ikke er til at stole på.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Tak er meget glad for tøjet og den måde sendt på

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Synes at kvalitet er blevet utrolig dårlig . Har købt en Vanessa skjorte, allerede efter første brug gik sømmen op ved ærmet . Tusind af tråde da der ikke var syet med overlock . Har sendt en reklamation. Men der vil jeg ikke handle mere .

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg har handlet flere gange hos ZancaSonne og elsker tøjet og skoene. Priserne er gode, de har hurtig levering (også til en god pris), god kundeservice og de laver sjove og underholdende lives med super tilbud 😀👍❤️

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg har alt for meget tøj fra Zanca Sonne :) Jeg elsker deres tøj! Både jakker, kjoler, bukser, toppe og sko.
Jeg modtager altid mine bestillinger hurtigt, når jeg bestiller tøj fra dem online, og jeg er rigtig glad for at besøge deres butik i Skovlunde. De er altid meget hjælpsomme.
Jeg ville dog ønske, at flere af deres kjoler blev lavet med sølv i stedet for guld.

Servicemindede & festlig tøj
Har købt flere ting fra dem og det er strygefrie kjoler - som er skønt

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Havde på forhånd spurgt firmaet, om der var forskel på samme kjole i almindelig størrelse og plus size, og jeg fik at vide, at det var der ikke. Det er kun modellen på hjemmesiden, der er forskellig, fik jeg at vide...
Jeg bestilte så samme kjole i to forskellige farver, hvor den ene var almindelig størrelse og den anden var "plus size" (fordi farven stod som udsolgt i almindelig størrelse, men ikke plus size, hvilket i sig selv ikke rigtigt giver mening), og der var absolut forskel. Ribkanten i taljen er hele 3 cm bredere på plus size-kjolen, hvilket gør en væsentlig forskel på, hvordan kjolen sidder i taljen.
Jeg kontaktede firmaet igen med billede af forskellen og henviste til tidligere samtale, men jeg blev spist af med, at der er "en lille" forskel på de forskellige farver, hvilket ikke giver nogen mening, med mindre kvalitetskontrollen er meget lav. Hvorfor er der forskel på samme model i forskellige farver? Det virker ret Shein-agtigt. Jeg blev i øvrigt ikke præsenteret med nogen form for løsning, f.eks. i form at gratis returnering, hvilket jeg synes er skidt kundeservice.
Jeg må desværre konkludere, at jeg skulle have stolet på de 1- og 2-stjernede anmeldelser herinde, der beskriver kvaliteten som Shein-lignende. Kjolerne ser egentlig pæne nok ud, men stoffet skriger ikke ligefrem høj kvalitet, og de svingende størrelser i samme model leder tankerne hen på Shein eller lignende Kina-kvalitet... Kommer ikke til at handle her igen.