Synes der var lang leverings tid , det tog 14 dage inden varen kom , så rykkede , der at man får svar på mail inden for 24 timer og der gik også længere ☀️☀️men var varen i top , og levede op til for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Zanca|Sonne er en fuldt fokuseret webshop samt fysisk butik. Hver måned håndplukkes der varer direkte fra Paris, med henblik på, at du altid kan finde noget helt unikt hos os. Vi har størrelser fra XS-4XL
Meterbuen 18, 1. sal., 2740, Skovlunde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Købte 2 kjoler online.. ringede næste dag og sagde det hastede med at modtage... rigtig sød og forstående kundeservice. Modtog dagen efter,de fineste kjoler... meget fin service

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Lækkert tøj til gode priser.
Elsker deres ja tak lives.
Skønne piger med smittende godt humør.
Kundeservice er altid klar til at hjælpe.
Dog et “lille” minus: På trods af at jeg er en af de første til at bestille og betale for en vare på deres ja tak lives, så er det sket to gange at jeg får en e-mail dage senere, hvor der står at varen desværre er udsolgt.
De bør huske at tage ordrerne i den rækkefølge som de er givet.
Dog ikke “slemt” nok til at give en stjerne mindre.
Kan helt sikkert varmt anbefales.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Hold da op en bolche butik hold jer lang derfra de sælger tøj som ikke kan vaskes, heller ikke selv om jeg har puttet tøjet i en vaskepose og håndvasken det. Købte 2 blazer med similisten og der stod fint nok de ikke tålte at blive vasket, men ikke noget om håndvask, jeg skrev til dem og de påstår den slet ikke må vaskes, så skrev jeg tilbage at så skulle de nok skrive at det var en engangs blazer😡 magen til svinestreg desuden er der ikke skyggen af similisten, det er perler der limet på og alt glimmeret er faldet af ved en skånsom håndvask, har aldrig kendt mage til bras. Vil bestemt ikke anbefale den hold jer langt væk fra det firma det er det rene fusk 😡🤮

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Aldrig nogle problemer og det de viser får man ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg fik en kjole allerede dagen efter jeg havde bestilt den fordi jeg skulle bruge den den 7. Februar spurgte jeg om den kunne nå at være fremme til den dag og så kom den allerede dagen efter det kalder jeg service. Tak for god behandling Trine og de andre 2 kjoler kom et par dage efter så jeg er en glad og tilfreds kunde. Knus til jer alle❤️❤️

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Dårlig kundeservice, find en bedre medarbejder

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Købte i slut november en julegave til min veninde fra ZancaSonne.
Den passede desværre ikke og da jeg ville returnere den fik jeg blot af vide at det kunne jeg ikke da de 14 dages returret var overskredet. Det var påkrævet at man skrev til dem EFTER købet, at man skulle have sin returret forlænget da det var en julegave.
Der var ingen hjælp at hente til trods for at jeg henvendte mig lige efter juleaften!!
Jeg synes det bondefangeri af værste skuffe, og vi står nu med en trøje vi ikke kan bruge til noget.
Jeg kommer ikke til at handle ved dem igen.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Det er første og sidste gang, jeg ønsker mig noget fra denne webshop. Er så skuffet og trist over at både min veninde og jeg føler os bondefanget med en bluse vi intet kan bruge til.
Jeg ønskede mig en skøn bluse i julegave fra jer og glæden var stor juleaften da jeg pakkede den op, men den passede mig desværre slet ikke. Min veninde kontaktede jer straks for at høre om returnering, men her mødte vi en yderst ufleksibel service og skuffende tilbagemelding
At man – særligt op til jul – kun tilbyder 14 dages returret uden nogen form for juleudvidelse, og samtidig forventer, at man efter bestilling vel og mærke selv skal henvende sig for at få udvidet bytteret, er ikke normalt for en webshop.
Resultatet er, at jeg nu står med en spritny bluse, jeg ikke kan bruge. Jeg har aldrig selv handlet hos jer før, og det kommer jeg heller aldrig til fremover. En meget skuffende oplevelse, som gør, at jeg ikke kan anbefale jer – især ikke til gaver!

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Købte en julegave 28.11.25, fik ikke læst langt nede i handelsbetingelserne, at ved gaver/julegaver skal returretten forlænges ved kontakt til kundeservice med det resultat, at nu vil de ikke tage varen retur. Synes, at det er for dårligt, at det ikke fremgår tydeligere og i øvrigt bør det bare være en selvfølge, når der handles så tæt på jul - som alle andre steder.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Det var effektivt og hurtig ekspedition af mine ordrer - som nåede frem lige før jul
og nytår. Tak for det….kjolerne var flotte begge aftener

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg har fået en såkaldt “trenchcoat” i julegave. Materialet er så tyndt at det bestemt ikke er nogen jakke. Jeg vil gerne returnere og kontakter dem lige ret efter jul (mens der stadig er lukket) Men fordi det af giveren ikke var oplyst til butikken at det var en julegave, så kan vi nu ikke få pengene retur.
Det her er en side hvor I skal læse det med småt og så skal I overveje kvaliteten på de varer I køber…den lever i hvert fald ikke op til forventningerne. Det er der også andre som skriver herinde.
Det er sidste gang jeg har handlet her og jeg kommer også til at dele min oplevelse.
Det undre mig at man som en lille virksomhed ikke imødekommer sine kunder bedre. De tilbyder at jeg kan sende retur og få det tilgode. Men jeg skal ikke bede om varer herfra, kvaliteten er få dårlig til jeg vil have noget herfra.
Jeg har bare givet op og gider ikke bruge mere af min tid på det, så ved man jo bare at man ikke skal handle her hvis man ønsker service og kvalitet.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Min kjole var i stykker det var ikke noget problem de har allerede sendt en ny så mega god service 😉

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Fine varer men har man brug for kundeservice, så skal man kun forvente at modtage en mail om, der ingen hjælp er at få.