Zalando Lounge Anmeldelser 450

1,7

Får leveret forkert pakke hvor label fra min oprindelige pakke tydeligt er havnet på en andens "temu pakke" Zalando siger bare vi kan se pakken er leveret, pengene har de godt kunne finde ud af at... Se mere

Én stjerne givet, KUN fordi jeg ikke kan vælge 0!!! Der er ikke forlænget returret ifm julegaver hvilket betyder jeg nu sidder med 2 jakker som ingen kan bruge! Jeg har aldrig oplevet en værre kund... Se mere

Vi har fået besked om, at pakken er sendt retur, fordi adressen ikke eksisterer, hvilket ikke er korrekt. Vi har kontaktet Zalando Lounge kundeservice, hvor de sagde, at vi selv skal finde ud af hvor... Se mere

Havde en reklamation af et par skoene. Kundenservice sparende flere gange bare med standardmailen, at fejlen kommer, fordi kvalitetssko har været brugt. Havde de nu ca. Fra maj af i brug( skift med an... Se mere

1,7

Dårlig

Dårlig service.

Dårlig service.
Zalando sender en mail, at skoene nu er på lager igen, jeg bestiller/betaler med det samme og med en leveringtid 1-4 dage.
Pengene er hævet og ordren kan følges??
Desværre stå leveringen stille og ordren befinder sig stadig ved Zalando her længe efter, at jeg skulle have modtaget pakken.
Har skrevet og ringet til Zalando, som påstår, at pakken er sendt. Transportør "Bring" oplyser, at de ikke har modtaget nogen pakke, men jeg skal kontakte Zalando. Alt har jeg prøvet de sidste dage, ringet skrevet, men igen sko i sigte, men Zalando har dog hævet beløbet og påstår at pakken er sendt.
Det er utroværdigt og bondefangeri, at man bare bliver holdt hen med snak og ingen ordre kan følges.

22. december 2020

Super dårlig service

Super dårlig service. Bestilt vare 3 december, pengene trækkes fra min konto men varen er aldrig dukket op, nu d. 19 december.
Helt med på Corona og julepres....men man sender ikke en bekræftende mail om varen er hos mig om 1-4 dage, jeg tracker pakken og må konstaterer den stadig er hos Zalando.
Har skrevet på deres chat og her må man jo forvente et svar indenfor et par minutter, men desværre nej, intet svar.
Efter flere henvendelser har jeg bedt om mine penge retur, den har Zalando ikke svaret på.
Jeg er skuffet over jeres manglende professionalisme. I har sikkert i langt de fleste tilfælde orden i Jeres ordre, men dem I ikke har styr på bør derfor også få Jeres opmærksomhed.
Jeg kommer ikke til at handle hos jer igen.

19. december 2020

Dårlig kommunikation og ekstremt lang leveringstid

Tror aldrig jeg vil bestille fra Zalando igen. Har aldrig oplevet problemer men denne her éne gang har været mere end nok for mig. Bestilte en jakke d. 23/11 med forventningen om, at jeg har den inden for 3-8 hverdage. Efter halvanden uge kontakter jeg Zalando for at høre hvad der sker og får at vide, at min pakke er pakket men ikke afsendt. Da jeg ca. fire dage efter stadig ikke har hørt noget kontakter jeg dem igen og de fortæller mig, at min pakke ikke er afsendt endnu men at den vil blive sendt afsted om senest to dage. Den blev så sendt afsted d. 10/12 med beskeden om, at jeg har den om 1-4 hverdage. Her, fire hverdage efter, kan jeg ikke tracke den, da den ikke engang er kommet til Danmark endnu. Det er nok første gang at jeg skal vente en måned på at få noget jeg her bestilt...

15. december 2020

Lang leveringstid

Bestilte varen d.29 Nov., og har først modtaget den i dag. (7dec.)

Varen er helt i overensstemmelse med det jeg bestilte, derfor 3 stjerner, men det kunne ønskes at de var hurtigere med at levere..

7. december 2020

Bestilte 2 stykker tøj som julegave

Bestilte 2 stykker tøj som julegave. Den ene kom straks. Den anden strandende på et postkontor i Sverige. Det var tydeligt, da den ved tracking stod stille i flere dage. Zelando vil e først eftersøge den efter 7 dage. Jeg ringede, og nu ville de erkende at den var væk. Pengene retur efter op til 7 dage. Havde de nu stolet på at den var væk da jeg ringede for 4 dage siden, så havde jeg haft mine penge, og fået købt en ny julegave. Damen i tlf kun e ikke lave en straks refundering.

7. december 2020

Skal aldrig handle på zalando lounge…

Skal aldrig handle på zalando lounge igen!

Havde den 21: august bestilt en masse kopper til en god pris. Jeg hører derefter intet fra dem. Da jeg efterlyser kopperne får jeg en mail om at min ordre er annulleret! Ringer til dem og de kommer med en latterlig forklaring om at de ikke har fået leveret de varer som de allerede har solgt til folk.

Hvorfor sælge noget man ikke har, det burde stå tydligere at når man handler på deres side at man ikke skal regne 100% med at Man får sine vare. Som der fremgår af de mange dårlige anmeldelser her på siden, er Zalando Lounge overhovedet ikke værd at handle på.

Desuden hjælper det ikke at klage, da man åbenbart ikke kan klage hos zalando lounge👎🏼

7. september 2020

UPROFESSIONELT og DISKRIMINERENDE

UPROFESSIONELT, UKOMPETENT og PINLIGT!!

Jeg har nu igen prøvet at handle på deres side. Og ligesom sidste år (13 måneder siden) blev mit køb afvist!! Sidste år brugte jeg ialt 15 forsøg på app og hjemmesiden og hver gang blev mit kort afvist.

Til sidst måtte jeg få min bror til at handle for mig. Han har i øvrigt Mastercard ligesom mig og han havde ingen problemer.

Nu prøvede jeg så igen, da jeg sidste år blev tudet ørerne fulde fra supporten om, at det må være en teknisk fejl... Den samme "undskyldning" blev brugt igen i dag!! Hun påstod hårdnakket, at det måtte være en teknisk fejl på hjemmesiden og at jeg måtte prøve igen om nogle timer.
Da jeg fortalte damen, at jeg faktisk brugte app'en, fik jeg så svaret, at jeg kunne prøve at afinstallere og geninstallere og at det så ville hjælpe.

Ja, der har så været en "teknisk fejl" på både hjemmeside og app igennem nu 13 MÅNEDER!!! Men sjovt nok, kun når jeg skal handle.

Mit bud er, at I diskriminerer folk med et Mastercard debit-kort!!
Men jeg har ALDRIG, skyldt jer nogen penge og første gang jeg handlede hos jer, var der ingen problemer.

Så jeg tror oprigtigt på, at det ene og alene handler om diskrimination af fattige kunder!!

Så ærgerligt- for jeg er ALT ANDET end fattig nu!

Men jeg bruger bare mine penge på seriøse, professionelle og kompetente tøjforretninger fremover!

Havde det været muligt, kun at give 0 stjerner, så var det dét I havde fået!

(nu forhåndværende) kunde!!

Skam jer!

1. september 2020

Kun gode erfaringer

Har det seneste år haft omkring 10 bestillinger. Alle leveret til estimeret tid. Nogle gange kan det være 2-3 uger, men aldrig senere end opgivet. Og aldrig oplevet at bestilling kansleres som jeg ser andre skriver de har oplevet.

Retur er heller intet problem, og pengene kommer hurtigt tilbage på mit kort.

Eneste grund til at jeg ikke giver 5-stjerner er at jeg ikke kan lide deres policy med at trække pengene inden varen afsendes. Synes de burde ændre sin policy til at beløbet reserveres ved bestilling, men ikke trækkes før afsendelse, da der tit kan gå noget tid i mellem.

28. august 2020

Havde bestilt 3 varer fra den samme…

Havde bestilt 3 varer fra den samme salgsliste og har fået andre modeller end dem jeg selv udvalgte. Tæppet er i en anden farve end den jeg valgte og betalte for, kurvene er andre også modeller end dem jeg valgte. Jeg kan heller ikke sammenligne om de overhovedet gav mig erststningsvarer for samme pris som dem jeg valgte og de burde have annulleret min ordre hvis de havde solgt mig varer der ikke var til, I stedet for at give mig modeller jeg ikke ønskede. Udover det kom alle tre varer sendt separat, det virker som underlig praksis når de var fra samme mærke, måske havde det noget at gøre med at de ikke tilbød de ting jeg har betalt for. For en ordre på 120€ hvor man venter halvanden måned på endelig at modtage sine ting og så er de ikke engang de samme du betalte for, det er skammeligt. Jeg var ellers glad for lounge, men efter dette og tidligere at have modtaget en vare, der tydeligvis var i stykke inden den blev sendt af sted er jeg færdig med lounge. Der er ingen kvalitetstjek af dem de lader sælge på deres platform.

22. august 2020

Er dette din virksomhed?